bende dondurmali tatli yedim yarasin lop lop et olsunuzandim bende oglusum icerde cok kasiliyo bugun ara ara agri basladi bugun hayirlisi bakalim
36. Hafta çıktı sancim 37.hafta cikmadi
36. Hafta çıktı sancim 37.hafta cikmadikac gündür bisey yoktu bugun kasiliyoruz bakalım.... Inanmiyorum zaten kuzum beklemeye devam paşa paşa
evet normal istiyorum canım cabuk ayaklanmak için çünkü evde yardım edecek kimsem yok
Hadi hayırlısi cnm sağlıkla almışsndr ins kucağına
Nbr cnm yaaa işten çıktın dimi norüyon bakım evde ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...
evde zaman nasıl geçsin canm,dün toz aldım,biraz dışarı çıktım,bugün öyyyle oturuom,yarın kontrol car,çatı muayenesi yapılcak sanırım,herkeşler bebişlerle uğraşıyo ,süt muhabbetleri başladıTopik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldikhuuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
bence tutma canım sutun falan nasil allah korusun kesilir falan
canim derman olsa is var yapilacak ama toto yemiyo bugun şaftim kaydi resmen
sende kendi cigerini dusunup tutmican canim sut lazim bol.bol simdi sarilik ne olmasin... Yazik daha kac.gunluk bebe....
sende kendi cigerini dusunup tutmican canim sut lazim bol.bol simdi sarilik ne olmasin... Yazik daha kac.gunluk bebe....
Oyy masallahhh kuzuyaaa melek bunlar yaaa rabbim nazarlardan korusun ins
ins o günlere de az kaldı sevgim....
evde zaman nasıl geçsin canm,dün toz aldım,biraz dışarı çıktım,bugün öyyyle oturuom,yarın kontrol car,çatı muayenesi yapılcak sanırım,herkeşler bebişlerle uğraşıyo ,süt muhabbetleri başladı
Eki Görüntüle 1181908 buda benim tosuncuğum teyzeleri
o gelmeyenlerden supheliyim
evet normal istiyorum canım cabuk ayaklanmak için çünkü evde yardım edecek kimsem yok
belli olmasi mi iyi bu belirsizlik mi bilemedim şimdi
maşallah suphanallah,Rabbim sizlere bağışlasın canmEki Görüntüle 1181908 buda benim tosuncuğum teyzeleri
bir biz kaldık sanırım hicran canm ,seherden de ses yok,elifin de 2 günü kaldı,hayırlısıyla herkes sağlıcakla kavuşsun bebişlerine,sen çatı muayenesi oldun mu canım?bu arada dün sölediğin şey benim de başıma geldi,ikna edemedim,netten baktım sakıncalı dedi,yanaşmadıcanim derman olsa is var yapilacak ama toto yemiyo bugun şaftim kaydi resmen:111::111::111:
sevgicanım,bir heyecan çöktü,muayeneden mi tırsıyom neyyyy:18:Ins tatlım yaaa bn cumaya kadar catlicam sanki düşündükce nefesim kesiliyor
Oyy,maşallah cnm az kaldı bizede sabır bnde cumayi sabırsızlkla bekliyorum ..bakalım saba ne diycek çatı muayenesndn sonra
Oyyysss maşallah cnm bal gibi minnak yaa bayılıyorm bu miniklere beenn
Ins tatlım yaaa bn cumaya kadar catlicam sanki düşündükce nefesim kesiliyor
Oyy,maşallah cnm az kaldı bizede sabır bnde cumayi sabırsızlkla bekliyorum ..bakalım saba ne diycek çatı muayenesndn sonra
Oyyysss maşallah cnm bal gibi minnak yaa bayılıyorm bu miniklere beenn
Eki Görüntüle 1181908 buda benim tosuncuğum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?