2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bende dondurmali tatli yedim yarasin lop lop et olsun uzandim bende oglusum icerde cok kasiliyo bugun ara ara agri basladi bugun hayirlisi bakalim

caanım bende de ağrı sancı var ama yalancıymış çünkü bugün nst de sancı çıkmadı...normal karşılıycaksın balım sancın artmadığı müddetçe gerisine inanma..

Hadi hayırlısi cnm sağlıkla almışsndr ins kucağına

Nbr cnm yaaa işten çıktın dimi norüyon bakım evde ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...

Topik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldik huuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
evde zaman nasıl geçsin canm,dün toz aldım,biraz dışarı çıktım,bugün öyyyle oturuom,yarın kontrol car,çatı muayenesi yapılcak sanırım,herkeşler bebişlerle uğraşıyo ,süt muhabbetleri başladı

bence tutma canım sutun falan nasil allah korusun kesilir falan

sütüm çok fazla değil canım beni biraz o düşündürüyor zaten eşimin derdi bebek aç kalır annemin derdi de yaram iyileşmezmiş herkesin kendi ciğeri işte

sende kendi cigerini dusunup tutmican canim sut lazim bol.bol simdi sarilik ne olmasin... Yazik daha kac.gunluk bebe....

Oyy masallahhh kuzuyaaa melek bunlar yaaa rabbim nazarlardan korusun ins

hıım tamam tutmuyorum o halde:44:..amin canıım işte karnımızda 9 ay bir mucize taşıyoruz en kısa sürede sende alırsın kucağına inşallah

ins o günlere de az kaldı sevgim....

Ins tatlım yaaa bn cumaya kadar catlicam sanki düşündükce nefesim kesiliyor

Oyy,maşallah cnm az kaldı bizede sabır bnde cumayi sabırsızlkla bekliyorum ..bakalım saba ne diycek çatı muayenesndn sonra

Oyyysss maşallah cnm bal gibi minnak yaa bayılıyorm bu miniklere beenn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah suphanallah,Rabbim sizlere bağışlasın canm
canim derman olsa is var yapilacak ama toto yemiyo bugun şaftim kaydi resmen :111::111::111:
bir biz kaldık sanırım hicran canm ,seherden de ses yok,elifin de 2 günü kaldı,hayırlısıyla herkes sağlıcakla kavuşsun bebişlerine,sen çatı muayenesi oldun mu canım?bu arada dün sölediğin şey benim de başıma geldi,ikna edemedim,netten baktım sakıncalı dedi,yanaşmadı
sevgicanım,bir heyecan çöktü,muayeneden mi tırsıyom neyyyy:18:

saol teyzesi sende kavuşcaksın inşallah mınnakın a :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…