2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

AMİİN CANIM kucağıma aldığımda herp rabbim isteyen herkese tattır diye dua ediyorum dünya da ki en güzel sevgiymiş evlat sevgisi

canım Allah kolaylık versin inşallah...darısı en kısa zamanda bizlere inşallah...

Bence tutma sutunu etkiler diye dusunuyorm...

evet normal istiyorum canım cabuk ayaklanmak için çünkü evde yardım edecek kimsem yok
Canin ben sezeryan oldum ama eve geldim yemek yaptim hic bisi olmuyor normalde dogursan altta dikisin oluyor pek bi farki yok gibi geldi bana...

Masallah..allah size bagislasin.

belli olmasi mi iyi bu belirsizlik mi bilemedim şimdi

Bnde bilemiyorum ışte cnm hayırlısi hakkımzda özlem var hasret var merak var ama sabır artık

Aysem korkma hicbisey yik o muaynede hemncik bitiyor
saol teyzesi sende kavuşcaksın inşallah mınnakın a :)

Amiiinn cnm Bnm ins Allah in.izniyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin cuma gun mu belli olcak hersey sevgim

Cnm benim durum kiloyla alâkali yaa 4 kiloyu geçecek gibi görünüyor o yüzden sezeryana alacak fakat alttan da muayne yapicak ecilma olursa ne olur bilmiyorum normal istiyorum bise acaba suni sancı mi istesem bilemedim kafam çok karısık

canım suni sancıda zor ya hakkında hayırlısı olsun niye 4 kilo normal doğmaz mı dedi doktor çatın uygunmu normale birde suni sancı çekip açılman olmazsada kötü...

merhaba kızlar zaman geçtikce bizde sıkılmaya ayrıntıya takılmmaya başladık. gece dönebildigim kadarıyla bi otarafa bi butarafa dönüp duruyorum.sabahta pişmanlıkla bişey oldu diye hareketlerini bekliyorum.
bide benim merak ettiğim açılma olup olmadına nasıl bakıp ölçüyolar ellemi

canim seheerin sabah suyu gelmiş kavusmustur zillisine darisi basimiza... Benim kide yanasmiyo bende ısrar etmeyi bıraktım... His radyolog mandalina vardi onlardan hele hiç ses yok ... Harbiden bi biz kaldık

hee canim cati muayenesini dr 39dan sonra yapiyirum yada agri gelince dedi yapmadi

Aysem korkma hicbisey yik o muaynede hemncik bitiyor

canım Allah kolaylık versin inşallah...darısı en kısa zamanda bizlere inşallah...

AMİİN CANIM kucağıma aldığımda herp rabbim isteyen herkese tattır diye dua ediyorum dünya da ki en güzel sevgiymiş evlat sevgisi

evet canlar ya hele grubu görün hergün 2şer annecik olyo maşallah,hicran canım radyolog tam bilmiyom da nadalina ve his bekliyo bebişleri

evet canım eliyle bakıyorlar kaç cm olduğunu öyle anlıyorlar...
uyku sorun zaten bende bir o taraf bir bu taraf yatamıyorum dönerken ağrımda çok oluyor diyorum ALLAH esirgesin birden dnüp çocuğa sıkıntı yapmayayım.hayırlısı az kaldı benim ama zaman durdu sanki...

banada son ay hiç geçmedi gibi evde eşime çatıp duruyorum adam bide niyetli sabrediyor artık iş güç olmayınca resmen herşeye gıcık oluyorum

Kizlar cok sancim var kizimi aldm kucagima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…