maşallah suphanallah,Rabbim sizlere bağışlasın canm
bir biz kaldık sanırım hicran canm ,seherden de ses yok,elifin de 2 günü kaldı,hayırlısıyla herkes sağlıcakla kavuşsun bebişlerine,sen çatı muayenesi oldun mu canım?bu arada dün sölediğin şey benim de başıma geldi,ikna edemedim,netten baktım sakıncalı dedi,yanaşmadı
sevgicanım,bir heyecan çöktü,muayeneden mi tırsıyom neyyyy:18:
evde zaman nasıl geçsin canm,dün toz aldım,biraz dışarı çıktım,bugün öyyyle oturuom,yarın kontrol car,çatı muayenesi yapılcak sanırım,herkeşler bebişlerle uğraşıyo ,süt muhabbetleri başladı
Doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyen arkadaşlar azcık daha sabır sonu okadar güzelki sürekli şükrediyorum allahım ne güzel bir mucize verdi bize izlemeye doyamıyorum inşallah en kısa sürede sizde kavuşcaksınız.kızlar ben oruç tutmak istiyorum eşimle annem izin vermiyo sizce onlara söylemeden tutsam mı?
Canin ben sezeryan oldum ama eve geldim yemek yaptim hic bisi olmuyor normalde dogursan altta dikisin oluyor pek bi farki yok gibi geldi bana...evet normal istiyorum canım cabuk ayaklanmak için çünkü evde yardım edecek kimsem yok
Eki Görüntüle 1181908 buda benim tosuncuğum teyzeleri
ins canim ... Sezeryan benim korkulu rüyam ama mecbur kalirsamda kaderim derim saglikli bi şekilde olsun da
canım sübhanallah maşallah rabbim bahtını güzel etsin meleğinin..maşallah size...
canim seheerin sabah suyu gelmiş kavusmustur zillisine
hee canim cati muayenesini dr 39dan sonra yapiyirum yada agri gelince dedi yapmadi
belli olmasi mi iyi bu belirsizlik mi bilemedim şimdi
maşallah suphanallah,Rabbim sizlere bağışlasın canm
bir biz kaldık sanırım hicran canm ,seherden de ses yok,elifin de 2 günü kaldı,hayırlısıyla herkes sağlıcakla kavuşsun bebişlerine,sen çatı muayenesi oldun mu canım?bu arada dün sölediğin şey benim de başıma geldi,ikna edemedim,netten baktım sakıncalı dedi,yanaşmadı
sevgicanım,bir heyecan çöktü,muayeneden mi tırsıyom neyyyy:18:
saol teyzesi sende kavuşcaksın inşallah mınnakın a :)
canim bu hiç belli olmuyor kimi hemen kalkıyor kimi bir hafta yatıyor bebegini alip koymaya hayri olmuyo o yüzden normalden yanayım ben... ne güzel sen zorlanmadin
senin cuma gun mu belli olcak hersey sevgim
senin cuma gun mu belli olcak hersey sevgim
Cnm benim durum kiloyla alâkali yaa 4 kiloyu geçecek gibi görünüyor o yüzden sezeryana alacak fakat alttan da muayne yapicak ecilma olursa ne olur bilmiyorum normal istiyorum bise acaba suni sancı mi istesem bilemedim kafam çok karısık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim seheerin sabah suyu gelmiş kavusmustur zillisinedarisi basimiza... Benim kide yanasmiyo bende ısrar etmeyi bıraktım... His radyolog mandalina vardi onlardan hele hiç ses yok ... Harbiden bi biz kaldık
hee canim cati muayenesini dr 39dan sonra yapiyirum yada agri gelince dedi yapmadi
Aysem korkma hicbisey yik o muaynede hemncik bitiyor
canım Allah kolaylık versin inşallah...darısı en kısa zamanda bizlere inşallah...
AMİİN CANIM kucağıma aldığımda herp rabbim isteyen herkese tattır diye dua ediyorum dünya da ki en güzel sevgiymiş evlat sevgisi
merhaba kızlar zaman geçtikce bizde sıkılmaya ayrıntıya takılmmaya başladık. gece dönebildigim kadarıyla bi otarafa bi butarafa dönüp duruyorum.sabahta pişmanlıkla bişey oldu diye hareketlerini bekliyorum.
bide benim merak ettiğim açılma olup olmadına nasıl bakıp ölçüyolar ellemi
evet canlar ya hele grubu görün hergün 2şer annecik olyo maşallah,hicran canım radyolog tam bilmiyom da nadalina ve his bekliyo bebişleri
evet canım eliyle bakıyorlar kaç cm olduğunu öyle anlıyorlar...
uyku sorun zaten bende bir o taraf bir bu taraf yatamıyorum dönerken ağrımda çok oluyor diyorum ALLAH esirgesin birden dnüp çocuğa sıkıntı yapmayayım.hayırlısı az kaldı benim ama zaman durdu sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?