2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım suni sancıda zor ya hakkında hayırlısı olsun niye 4 kilo normal doğmaz mı dedi doktor çatın uygunmu normale birde suni sancı çekip açılman olmazsada kötü...

Demedi aslında cnm sadece 4 u geçerse sezaryen olur dedi bide alttan baksın öyle tamamen belli olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar misafirim geldi cevap yazamadım güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim

Bugün doktoruma gittim kontrole rahim toparlanmis dikişler tutmuş 40 çıkınca tekrar gideceğiz.d

37+1 2900 gr 45cm minicik kizim rabbim herkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)

Eklentiler

• $1404826565524.webp
    13 KB · Görüntüleme: 39

Anaaaam ölürüm ben bunaa.masallah subhanallah barekallah.anne olmak cok farkli birseymis ancak suanda anlayabiliyorum duygularini.allahim kimseyi mahrum etmesin o mis kokudan.sehercim gecmis olsun cnm gozunaydin.

Galaxy Note 2

Kizlar bende arada yazıyorum ama surekki takip ediyorum sizi ne guzel bebislerine kavusan annelere saglik ve bebisleriyle uzun ömürler diliyorum bende 15inde sezeryan olcm 39, haftalikken. Hicrancim seninle tarihlerimz ayniydi senin nezaman olck normalmi olcn ben bebis donmedgi icin sezeryan mecbur

Bugün 40+4 sancı yok birşey yok doktor cuma gel suni sancı verecem dedi dua edin kendi sancım gelsin arkadaşlar

Bndede bişey yok napcaz yaa niye böyle oluyo ki pofff
Selam kızlar nasılsınız

Sen nasilsin cnm ağrılarn geçti mi bebis nasıl bakim

Ayyyyy maşallah subhanallah çık bal bu beeee yerim onun küçük suratını ben Allahm çok tatlı kiiii
Kizlar sinem den bilgeden haber yokmu

Galaxy Note 2

Cnm ikiside dogurmus kendilerine gelemedimer galiba bnde faceden gördüm

canım gözünaydın cok tatlı Masallah sancıdır gelir geçer diyelim mis kokulunu kokla onu seyret sancın hemen hafifler
kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…