- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Bndede bişey yok napcaz yaa niye böyle oluyo ki pofff
Sen nasilsin cnm ağrılarn geçti mi bebis nasıl bakim
Ayyyyy maşallah subhanallah çık bal bu beeee yerim onun küçük suratını ben Allahm çok tatlı kiiii
Cnm ikiside dogurmus kendilerine gelemedimer galiba bnde faceden gördüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bndede bişey yok napcaz yaa niye böyle oluyo ki pofff
Sen nasilsin cnm ağrılarn geçti mi bebis nasıl bakim
Ayyyyy maşallah subhanallah çık bal bu beeee yerim onun küçük suratını ben Allahm çok tatlı kiiii
Cnm ikiside dogurmus kendilerine gelemedimer galiba bnde faceden gördüm
37+1 2900 gr 45cm minicik kizim rabbim herkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)
nasılsın canım nasıl gidiyor anlaşılan doğurmadın daha ne zaman gibi gorunuyor sen nasılsın bebisin nasıl
Sevgim darisi sana insallah.saglikla kavus o cennet kokuluna.oyle tarifsiz birsey ki...kelime bulamiyorum
Galaxy Note 2
Cnm benim bn iyi sayılırim kafam karışık cumayi bekliyorum nasıl olcak ne olcak diye bebisim iyi karnımda hâlâ ışte seni sormalı tatlım sen nasılsin bebis nasıl çocuklarn nasıl sen nasılsin oyyy maşallah size büyük aile Allah m daim etsin
Oyy ebrumm deme öyle cnm yaa valla beynim bulandı valla cuma gunu bişey demezse sezeryan i kabul edebilirm yada suni sanci kız bebeğinin fotosunu atsana sende facen varmı tatlım senin
canım buyuk aile olmak güzel tabi ama cokda kolay değil bebis biraz nazlı uğraştırıyor ama olsun sağlıklı olsunda bende bu tempoda iylesmeye çalışıyorum diğer çocuklar henüz kuzenleri burda olduğu için olay cok farkedemediler
cuma kontrolmu var sağlıkla al bebisini kucağına İnsallah
Kizlar tek tek alintilayamadm cok sagolun kizim supriz yapti bu sabah suyum geldi Hemen yatis yapildi 12 31 de dunyaya gozlerini acti bir guzel aglayisi vardiki bagira bagira:) belden uyusturldm ve tam 1bucuk saat ameliyatta kaldim biraz zorlu bi ameliyat gecti hem doktr hem benim icin dualrinizi eksik etmeyin benim dualarmda sizinle:)
Kizlar sinem den bilgeden haber yokmu
Galaxy Note 2
nasılsın ayse keyfin felan iyidir umarım canım
bernadan haber aldınmı nasılmış bebişi felan.
ayyy yeyim ben bunun.minicik suratiniiii yaaaa ne tatliii bende istiyorum bende isyiyorummm :84:
belki döner o güne kadar canım... Ben cati m. olmadım daha ama şimdilik herşey normal görünüyor ins normal olur
sevgicim dr suni sanci onerdi mi peki direk sezeryan mi dedi yoksa ins kendi sancin gelir cumaya kadarda normal yaparsin sinemin bebis nasil ki kilosu usg ile uyumlu mu belki senin pasa kucuktur biraz daha
sevgicim dr suni sanci onerdi mi peki direk sezeryan mi dedi yoksa ins kendi sancin gelir cumaya kadarda normal yaparsin sinemin bebis nasil ki kilosu usg ile uyumlu mu belki senin pasa kucuktur biraz daha
riske atma o zaman canım ikiniz içinde en sağlıklı ne ise o olur ins... hiç takma bebeğini düşün sadece
Gozunaydin canim...iyisiniz ins.sanci olur gecer yavruna bak sen
Benimki daha gitmiyo ama bende simdidn dusunuyom gidince napcam die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?