Offf yuklendimi acabaaaaa
Galaxy Note 2
Heh şimdi oldu cnm maşallah yaa ne tatlısiniz ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar şükürler olsun kurtulduk spinal anesteziyle sezeryan oldum iyiyiz oglumla yanımda melekler gibi yatiyor rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
Kızlar yazamıyorum doguranlari tebrik ediyorum. Doguracaklara da kolay bir doğum ve sabır.diliyorum. Benim moralim cok bozuk. Bebegime bakıp bakıp ağlamak istiyorum. Ben ağlıyorum, annem ağlıyor... Bir taraftanda bana kızıyor. Ona bakınca kiyamiyorum :'( Allah hiçbirinize yasatmasin. Rabbim bu mübarek günlerde dualarinizi kabul etsin. Iyi akşamlar
canim selam tekrar..Ben epidural almayi dusunmuyorum ; bu sartlari daha da zorlaştırır kanimca..Sen ne düşünüyorsun epidural almis biri olarak..?
Annem gitti...:'(oglusumla kaldik basbasa.
Maşallah çok tatlisinizOfff yuklendimi acabaaaaa
Galaxy Note 2
Sirf şu ani yasayabilmek ocin spinal oldum yaaa ben ki korkagin tekiama muthisti o an yaaaa.
Galaxy Note 2
Canim ne kusuru takildim sana. Bir sure zor geliyor insan buraya hepimizde ayni dert ne yemek yiyecek vakit oluyor ne uyku uyuyacak vakit. Daha simdi yemek yicem. Operim teyzesi :) sende benim.icin dort yapragini op :)Canim kusuruma bakma gercekten dedigin gibi ne taraga donsem yapilmasi gereken birseyler var
Kurdan celikden heee iyi fikir buldugun yerden banada al opuyorum canim senin sekerligide benim icin op
Oyy ebru ikinizede masallah canim. O an paha bicilmez bir an... o ilk ses ilk koklasma. Rabbim korusun yavrularimizi..Offf yuklendimi acabaaaaa
Galaxy Note 2
Maşallah cnm size ne güzel yapmışsın Allah m bizlere bi duyguyu tatdirdigi için şükürler olsun melek bunlar beee melek ayy bazen uyudugnda izlediğimde dayanamayıp ağlıyorm boncuk gözlerini acmasin hele
Canim ne kusuru takildim sana. Bir sure zor geliyor insan buraya hepimizde ayni dert ne yemek yiyecek vakit oluyor ne uyku uyuyacak vakit. Daha simdi yemek yicem. Operim teyzesi :) sende benim.icin dort yapragini op :)
Oyy ebru ikinizede masallah canim. O an paha bicilmez bir an... o ilk ses ilk koklasma. Rabbim korusun yavrularimizi..
Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günler
Ilk dogumumda dr.um epidurali1cmde taktırdı. Ben ne sancı ne ağrı bir şey duymadim gule oynaya doğuma gittim iknma hissim yoktu drum aoyluyordu şimdi iki diye öyle on dk.da doğdu kizim.simdi ise sanciyi hissettim agri yoktu ve bu da on bes dk.da dogdu yani iki dogum da epiduralli olmasına ragmen hiç zor olmadi.aksine korku ortadan kalkinca doğum kolay oluyorsen hangi şartları zorlastiracagini dusuniyorsun ki .ilk dr.um bu vaji.halinle nereye gidersen git seni keserler demisti.
Allah yardimcin olsun benim anmem de gideli bir hafta oldu bir de büyük kızım var gündüz hiç uyuyamiyorum esim calisiyor epizyo dikislerim tahriş oldu moralim de iyi değil.pazar günü gidelim memlekete diyor eşim 15gun kadar kalalim diyor kizim da çok yalniz sirf onlar için gideyim diyorum ama bilmiyorum yaa
Maşallah çok tatlisiniz
Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler
Oh siz kurtuldunuz darisi bize :)
Bende aradim dr.u bisey olmaz dedi ama kanarsa yine getirin dedi. Duserken kanamasi normalmis.
Ya yalniz dustukten sonra ne yapalim dedim.hicbisey dedi. Nasil olacak o herhangi biseyle temizlemek gerekmez mi?
Canim gozun aydinn. Saglikla buyut minigini
Ben 3 gunde ancak tuvalete gitcek hale geldim. 5-6 gunde de daha kolay oturup kalkabiliyodum. Bi haftayi buluyo yani
Hic iyi degilim.midem cok bulaniyo 2 defa kustum.ve sirtim mi bobregim mi bilemedigim bi yer agriyo.felaket gibi bi gece.sabah konteole gidicem ne dicek bilmem.ama benim artik dayancak gucum kalmadi
Plasenta yaşlanması başladığı için bebeğim artık kilo almıyor, gelişimi durduo yüzden karnımda geçen her gün vakit kaybıymış gibi geliyor çok moralim bozuk (
Gecmis olsun e sonlara geldin. Yarin bdt degilmi? Sancin kasilman vs hic tik yokmu acilman?
Vslla bende cok bunaldim.. agrilarim artiyor yuruyemez oldum sanki altina kacirmjs cocuklar gibi yuruyorum bi agri varki cati kemiklerinde baskidsnmidir nedendir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?