2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar şükürler olsun kurtulduk spinal anesteziyle sezeryan oldum iyiyiz oglumla yanımda melekler gibi yatiyor rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günler

canim selam tekrar..Ben epidural almayi dusunmuyorum ; bu sartlari daha da zorlaştırır kanimca..Sen ne düşünüyorsun epidural almis biri olarak..?

Ilk dogumumda dr.um epidurali1cmde taktırdı. Ben ne sancı ne ağrı bir şey duymadim gule oynaya doğuma gittim iknma hissim yoktu drum aoyluyordu şimdi iki diye öyle on dk.da doğdu kizim.simdi ise sanciyi hissettim agri yoktu ve bu da on bes dk.da dogdu yani iki dogum da epiduralli olmasına ragmen hiç zor olmadi.aksine korku ortadan kalkinca doğum kolay oluyorsen hangi şartları zorlastiracagini dusuniyorsun ki .ilk dr.um bu vaji.halinle nereye gidersen git seni keserler demisti.
Annem gitti...:'(oglusumla kaldik basbasa.

Allah yardimcin olsun benim anmem de gideli bir hafta oldu bir de büyük kızım var gündüz hiç uyuyamiyorum esim calisiyor epizyo dikislerim tahriş oldu moralim de iyi değil.pazar günü gidelim memlekete diyor eşim 15gun kadar kalalim diyor kizim da çok yalniz sirf onlar için gideyim diyorum ama bilmiyorum yaa
Offf yuklendimi acabaaaaa

Galaxy Note 2
Maşallah çok tatlisiniz

Sirf şu ani yasayabilmek ocin spinal oldum yaaa ben ki korkagin teki ama muthisti o an yaaaa.

Galaxy Note 2

Maşallah cnm size ne güzel yapmışsın Allah m bizlere bi duyguyu tatdirdigi için şükürler olsun melek bunlar beee melek ayy bazen uyudugnda izlediğimde dayanamayıp ağlıyorm boncuk gözlerini acmasin hele

Canim kusuruma bakma gercekten dedigin gibi ne taraga donsem yapilmasi gereken birseyler var
Kurdan celikden heee iyi fikir buldugun yerden banada al opuyorum canim senin sekerligide benim icin op
Canim ne kusuru takildim sana. Bir sure zor geliyor insan buraya hepimizde ayni dert ne yemek yiyecek vakit oluyor ne uyku uyuyacak vakit. Daha simdi yemek yicem. Operim teyzesi :) sende benim.icin dort yapragini op :)

Offf yuklendimi acabaaaaa

Galaxy Note 2
Oyy ebru ikinizede masallah canim. O an paha bicilmez bir an... o ilk ses ilk koklasma. Rabbim korusun yavrularimizi..

Sevgim inan uykusuzluktan deliriyirum ama onu izlemek daha zevk veriyoo.birde su emme sorunumuz kalksa ortadan benden mutlusu olmayacak.rabbime sonsuz şükürler olsun.hepimiz saglikla kavustuk.senin pasayi goremedim ben ekledinmi.

Galaxy Note 2

Allah razi olsun cnm.amin insallah cumlemizinki allaha emanet.

Galaxy Note 2

Sagol cnm benim.rabbim hepsini korusun.

Galaxy Note 2

Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler

Benim 1 haftayi geçti odemler. Bi ayagim hele daha sisti bildiğin poğaça gibi :))

Göbek düşünce bebeği yikican.. Bize yikarken göbeğin içi kanli olur temizlemeye calisin bi kaç gün boyunca da kanar dedi.. Simdi biseyimiz kalmafi bizim 22. Günümüz :)) hergun yikiyoruz göbek düştüğünden beri

kızlar salı günü spinal sezaryenle doğum yaptım.bebeğim 4100 gr doğdu ilk andan nazar mı değdi bilemiyorum.daha 12 saat olmadan ateşi yükseldi bebeğimin doktor anne karnında enfeksiyon kapmış olabilir (ki idrar yollarıyla ilgili herhangi bir şikayetim yoktu) kan alalım dedi. defalarca kan tahlili yapıldı delik deşik oldu yavrumun elleri. ilk testte değer 3.5 iyi denildi 4saat sonra 4.5e yükseldi doktor biz önlemimizi alalım, sınırı aşmadan küvöze alalım dedi ve bebeğimden ayrıyım şuan. bir de sarılık çıktı 8miş değeri ama yine de fototerapi yapalım daha fazla yükselmesin dediler. süt konusu ayrı bir mesele zaten memeyi kavramıyor çok az emzirebiliyorum

Taaam 1 saat tempolu yürüdüm, asansör kullanmadım merdiven inip çıktım, biiissürü hurma yedim:)) Hadi oğlum gel artık:)

Plasenta yaşlanması başladığı için bebeğim artık kilo almıyor, gelişimi durdu o yüzden karnımda geçen her gün vakit kaybıymış gibi geliyor çok moralim bozuk(

Hic iyi degilim.midem cok bulaniyo 2 defa kustum.ve sirtim mi bobregim mi bilemedigim bi yer agriyo.felaket gibi bi gece.sabah konteole gidicem ne dicek bilmem.ama benim artik dayancak gucum kalmadi

Hic iyi degilim.midem cok bulaniyo 2 defa kustum.ve sirtim mi bobregim mi bilemedigim bi yer agriyo.felaket gibi bi gece.sabah konteole gidicem ne dicek bilmem.ama benim artik dayancak gucum kalmadi

Gecmis olsun e sonlara geldin. Yarin bdt degilmi? Sancin kasilman vs hic tik yokmu acilman?

Vslla bende cok bunaldim.. agrilarim artiyor yuruyemez oldum sanki altina kacirmjs cocuklar gibi yuruyorum bi agri varki cati kemiklerinde baskidsnmidir nedendir anlamadim

Plasenta yaşlanması başladığı için bebeğim artık kilo almıyor, gelişimi durdu o yüzden karnımda geçen her gün vakit kaybıymış gibi geliyor çok moralim bozuk(

Aynen öyle bana da dr 2 hafta önce aynı şeyi soylemisti dün sezeryan oldum iyi ki de olmuşum çocuğun suyu kalmamış hic kilosuda az dogdu dr eğer daha bekleseydik daha da zayiflardi kakasini yapabilirdi dedi bence aldir bi an once

Bugun son gunum.gecen hafta kontrolde hic bisey cikmadi.kasilmam artti bu haftaa ama oyle kuvvetli sancim yok.bugun bakar nasilsa acilma var mi yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…