2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bugun ikimizden biri dogursun ne oluurrr

Gunaydin kizlar biz gene uyandik emiyoryz inşallah
uyuruz emerken çok uykum vâârrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn :))) topigin adi uyku magduru temmuz anneleri olsun :)) toplu halde bayilicaz

Dr teysemize geldik nst icin bekliyorum kasilmam var ama yalanciiiiiiiiiiii bunlaaarrrrrr

Bide seni ruyamda gordum
yazmistin buraya kizlar saka gibi ama ben dogurdum diyehatta sabah kakdim gercek mi ruya mi ayirt edemedim hemen girdim topige baktim.sonra anladim ki ruyaymis

Sudan dolayi enfeksiyin riski yokmuymus?
Bende dustukten hemen sonra yikamayim diyordum.
Oy masallah size :) dogduktan sonra ne hizli geçiyor dimi zaman bizde bugun 11 gunluk olduk :)

Cok mantikli gunaydin sinemcim

Gunaydin ozgecim.
Bendeki sansa bak sabah sabah yediğini cikardi. Birazdan aciktima gecer. Ya kustugu zaman icim gidiyor ozge ne masum oluyor suratlari :)

Benimki de dun sabah gaz cikarirken gogsumden asagi kustu hepsini bi de dedigin gibi kendj cikardiklarindan korkuyolar yaa

Sanci hakkinda bilgi verir misiniz bana ? 6dan beri belimde sabit bi agri 7 dkda 1 de sol kasigimdan belime yayilan agri var bu yalanci olabilirmi ? Internette baktim bulamadim bisey 😦

Benimki de dun sabah gaz cikarirken gogsumden asagi kustu hepsini bi de dedigin gibi kendj cikardiklarindan korkuyolar yaa

:)) sipalar cok tatlilar masallah..
3gun esimin yuzune kusmustu dikislerimde tazeydi daha gulmekten agladim acimdan :)))
Benimde ust kaldi ne bisey :) dun bacagimi yikadi bugun elimi. Gozleri kocaman aciliyor kusunca. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…