Bugun son gunum.gecen hafta kontrolde hic bisey cikmadi.kasilmam artti bu haftaa ama oyle kuvvetli sancim yok.bugun bakar nasilsa acilma var mi yok mu.
Bide seni ruyamda gordum yazmistin buraya kizlar saka gibi ama ben dogurdum diyehatta sabah kakdim gercek mi ruya mi ayirt edemedim hemen girdim topige baktim.sonra anladim ki ruyaymis
Göbek düşünce bebeği yikican.. Bize yikarken göbeğin içi kanli olur temizlemeye calisin bi kaç gün boyunca da kanar dedi.. Simdi biseyimiz kalmafi bizim 22. Günümüz :)) hergun yikiyoruz göbek düştüğünden beri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sudan dolayi enfeksiyin riski yokmuymus?
Bende dustukten hemen sonra yikamayim diyordum.
Oy masallah size :) dogduktan sonra ne hizli geçiyor dimi zaman bizde bugun 11 gunluk olduk :)
Gunaydin ozgecim.
Bendeki sansa bak sabah sabah yediğini cikardi. Birazdan aciktima gecer. Ya kustugu zaman icim gidiyor ozge ne masum oluyor suratlari :)
Sudan dolayi enfeksiyin riski yokmuymus?
Bende dustukten hemen sonra yikamayim diyordum.
Oy masallah size :) dogduktan sonra ne hizli geçiyor dimi zaman bizde bugun 11 gunluk olduk :)
Gunaydin ozgecim.
Bendeki sansa bak sabah sabah yediğini cikardi. Birazdan aciktima gecer. Ya kustugu zaman icim gidiyor ozge ne masum oluyor suratlari :)
Sanci hakkinda bilgi verir misiniz bana ? 6dan beri belimde sabit bi agri 7 dkda 1 de sol kasigimdan belime yayilan agri var bu yalanci olabilirmi ? Internette baktim bulamadim bisey 😦