2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
doktorun ne güzel demiş bencede ilk aylar bulantı kusma yüzünden alamamak normal gibi ama sonra zaten alıcaz ama benim dr nie böle yapıo anlamadım cnm benide korkutuyor...üzüyor...bu nestlenin mamalarla kilo aldımı oğlun cnm...
Hehh bende onu diyodum iste doktor bi garip suyu yasaklayan diyetisyen ondan daha garip

haklısın valla çevremdekilere yaranamıyorum hep bi bahane buluyolar bebişlerimiz sağlıklı olsunda inşallah gerisi öemli deil...maşallah yavuz selime bizimde cinsiyetimiz kesinleşince teyzesi bizde isim kararlaştırırız inşallah

maşallah canım içini ferah tut,hep iyi düşünelim tatlımm

Hb canim sen iki aldiysan 4iyi bana:) ben sirt ustu yatamiyrm bel agrisindan. Yawas yawas hissediyrm
canim otururken yatarken oluyo sen 20.haftaya griysn dimi hissetmissindr
Aynen bende yatarken hissediyorum ozellikle bel agrisina da erken basladik yaa. Bugun 19+0im iste canim. Karnim da cikiyo yavastan
İnşallah canım saol kız gibi hissettim hep ama bakalım yazıcam burayada. Senin belli oldumu
Hayirlisi olsun hakkinda benimki erkek
Nektarin 2oglumu olcak tabloda gordum 2kiz degilmiydi
Aa tabloya bakmadim hic,nektar da gelip yazmadi galiba kontrolden sonra,erkekmis demeeek
İnsallah hayirla saglikla gelsinler gerisi bos
maşallah canım içini ferah tut,hep iyi düşünelim tatlımm
Kizzzz napiyosunn,benim herifim ciceksiz geldi bende tam da soz verdigim gibi oturdum agladim

Cnm yazdiklarina göz gezdirdim de şöyle bir sana yazma gereği duydum.ben 50 kiloydum cnm ilk hamile kaldigimda ve 3 ay içerisinde bulanti ve Kusmalardan cok hizli bir sekilde 6 kilo verdim 44 kiloya düştüm hatta çıplak nerdeyse 43 cikiyordum. Normaldede cok yiyen biri değilim. Serum tedavisi gördüm belki 30 kiloya yakib serum yedim.doktor bana hic diyetisyene felan git demedi.gecicek dedi ve gecti cok şükür. Simdi ise 4 kilo aldım. Diyet listende cok ilginc geldi bana.sana serum vermesi gerekirdi bulantilarin geçene kadar cunku o kadar zayif olan ve bulanti yaşayan her hamileye serum uyguluyolar hem anneyi hem bebegi beslemek icin.ben yasagigin icin o zor günleri destek olmak istedim sana tecrubelerimle.bence o diyet listesine uymadan önce doktor degistirebilirsin.insallah asabilirsin bunu cnm.

Aaaa burda bugün kimsecikler yok mu??

Günaydınn diyeyim ben o zaman.. gelen olur belki

herkeze günaydın
dr dan gelicekler var bugün nagiş merakla beklyirouz
mandalina günaydınc anım

herkeslere günaydın günümüz iyi geçer inşallah. bugün 3 maymunu oynayacan işe yararsa her zaman uygulayacam

Günaydın kızlar,
Size bir sorum olacak . Maltofer fol kan hapı almaya başlayacağım , çiğneme veya yutma yoluyla alınabilir diyor. Sizce hangi şekilde kullanmalıyım , siz nasıl alıyorsunuz ?

kızlar hastaneden gelıyorum ayrıntılı ıcın martın sonuna kadar doluyuz dedıler özele gıdecegım artık neyapayım ay delı oldum zaten tavırlarına hareketlerıne neyse bakalım bebege dedı bıraz ınceledı gorunmuyorkı bırsey :)) neyse en önemlısı anlamadıgım bırsey soyledı plesanta anterior dedı bu nedemekse bılen varmı yaa

günaydınnnn pıtırcıklar ;
benim prensim de hareketlenmeye başladı. özellikle işe gidip gelirken serviste çok hissediyorum sanırım benim gibi gezmeyi sevecek

canım benim doktorda ayrıntılı için özel bir radyolog önerdi 20-22 hafta arası git dedi ben ya 25 şubatta gidebilirim yada mart 4 5 gibi sence ne zaman gitmeliyim
plesanta bebeğin eşi olduğunu dün öğrendim işte bende ama anterior ne demek bilemedim tam olarak ne dedi ki sana
zaten çok canım sıkıldı benimde plesantanın aşağıda olmasına inş büyüdükçe yukarı çıkar

Canım sen neredeydın ıstanbul avrupa yakası yokmu yaaww benımde 19.hafta gıt dedı ama 20ye kalacak
ya valla bende hıcbırsey anlamadım okadar sınır oldumkı hareketlerıne sekreter vardı gorsen havasını prof zannedersın bana tansıyonun kac dedı suan nerden bılebılırım dedım alla alla benmı bılecegım demezmı doktorda ordan hemsıre var surada orada baktırırmısın dedı adam kıbar sekreterın havasına bak bende hergun burada degılım nerden bılecegım falan dedım bagırındım cıktım sınırden ne dedı ne yaptı anlamadım ama ınternetten baktım sımdı pek bırsey anlamadım ama bebek ters mı aşşagıdamı valla ya kendı hastaneme yada başka bır özel bulup gıdecegım parası nekadarsa onemlı degıl

Günaydın bacılarım,yüzyılın en ilkel aletini gördüm, bebişimin kalp atımını merak ettim,kaç güdür stresliydim diye aile sağlık merkezine bi gittim anaaaa hemşire elinde radyo gibi frekans arayan bir cihazı kullandı,ilk defa gördüm,genelde benim kalp atışlarım duyuldu,2 saniyeliğine hızlı bir çarpıntı geldi kulağımıza,20.haftadan önce zor duyarlarmış,önce ben hissetmeliymişim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Size bir sorum olacak . Maltofer fol kan hapı almaya başlayacağım , çiğneme veya yutma yoluyla alınabilir diyor. Sizce hangi şekilde kullanmalıyım , siz nasıl alıyorsunuz ?[

zaten o hemşireler hasta bakıcıları dr lardan daha havalı olurlar vur ağzının üstüne bi tane der içimizden bişeyde işte neyse
kendi dr falan git madem sende bizim hemşiremiz çok iyi Allah tan bazen sonuçlar için 50 defa arıyom kadıncaz olsun ara hakkın seni armak der hep sen 19 da git dedilerse bende 25 şubatta gitsem olur o zmn ben izmirdeyim canım bi yer adı verdi dr bana işte hem makinası en gelişmişndenmiş hemde radyolog işinde çok iyimiş orayı öneririm imkanın varsa dedi ama imkan yoksa kendi hastanemizde de hem makianmız hem radyolog var burda da bakabiliyoruz dedi 200 tl dedi önerdiği yer doktorumun adını verince peşinde olursa 150 ye yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…