Günaydın kızlar,
Size bir sorum olacak . Maltofer fol kan hapı almaya başlayacağım , çiğneme veya yutma yoluyla alınabilir diyor. Sizce hangi şekilde kullanmalıyım , siz nasıl alıyorsunuz ?[
kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah ayrıntılı ultrasona gırecegım dualarınızı beklıyorum
Hayırlısı olsun inş sonuçları çok iyi çıkarBu arada nerede yaptırıyosun ayrıntılıyı ve memnun kaldın mı? Yaptırdıktan sonra bilgilendirirsen sevinirim
zaten o hemşireler hasta bakıcıları dr lardan daha havalı olurlar vur ağzının üstüne bi tane der içimizden bişeyde işte neyse
kendi dr falan git madem sende bizim hemşiremiz çok iyi Allah tan bazen sonuçlar için 50 defa arıyom kadıncaz olsun ara hakkın seni armak der hep sen 19 da git dedilerse bende 25 şubatta gitsem olur o zmn ben izmirdeyim canım bi yer adı verdi dr bana işte hem makinası en gelişmişndenmiş hemde radyolog işinde çok iyimiş orayı öneririm imkanın varsa dedi ama imkan yoksa kendi hastanemizde de hem makianmız hem radyolog var burda da bakabiliyoruz dedi 200 tl dedi önerdiği yer doktorumun adını verince peşinde olursa 150 ye yaparız dedi
ay benıde keske ozele gonderseydı yada burada yap deseydı sımdı ozellerı arıyor onlarda 2 hafta sonraya verıyor en yakın hangısı olursa bende ona gıdecegım artık bugunde felaket heyecanlıydım uyuyamadım gece ama hıcbırsey goremedım cok sukurkı kalbı atıyor dedı doktor ıyı dedı
Hepinize günaydın kızlarrr
çok şükür canım göremesekte kalbi atıyomu iyimi herşey bizim için bu şuanda ,
doktorunu bi arayıp sorsan hastanede varmı diye ve özel önerebilceğiniz bir yer varmı diye doktorlar özel yerleride biliyor çünkü belki yardımcı olur
her randevu günümüz ayrı bir heycan
günaydııınnn arkdaslar
aranızda benim gibi olan var mı???? :44::44::44:
17+1 ve hala doktoru bebeğin cinsiyetini görememiş
kızlar yaa.. dünde yazdım karnım gergin diye, daha sabah aç karnıma halde bile nasıl gergin nasıl rahatsız ediyor anlatamambüyüdüğü için biliyorum ama yırtılcak gibi sanki hiç rahat değilim, dar da giymiyorum ama nefesim çıkmıyor, gece krem sürüyorum faydası yok ama önerisi olan var mı? patlayacak gibiyim :26:
günaydııınnn arkdaslar
aranızda benim gibi olan var mı???? :44::44::44:
17+1 ve hala doktoru bebeğin cinsiyetini görememiş
günaydın pınarım
canım ya sen ayrıntılıya ne zaman gidiceksin ve nerde yaptırıcaksın
kızlar ya ben çalışmaktan acayip sıkıldım nedense çok ama çok küçük yaşta çalışmaya başladım işimi mesleğimi hep çok sevdim 26 yaşındayım 12 13 senedir hem okuyorum hem çalışıyorum ama hiç böyle olmamıştım resmen işten nefret ettim dün gelmedim işe sağlık ocağına ordan kendi doktoruma sonra evdeydim iyiydim hep evde olmak istiyorum yatayım kalkayım yemek yapayım evimle ilgileneyim çıakyım bebişime kıyafetler oda takımları bakayım sadece bunları yapmak geliyo içimden evde eşime anneme babama bu durumu anlatsam kesinlikle anından işten çıkartırırlar ama çalışmam lazım bunun bilincindeyim kafayı yicem işe geldiğim zaman gün geliyo hiç birşeye elimi sürmeden akşam eve gidiyorum o kadar iş biriktiki bu yüzden bu defa da nerden başlıcamı bilemiyorum birkaç gün izne çıksam eşimin işleri çok yoğun bu dönem eşim kesinlikle izne çıkamaz aksine seyahatleri çok olucak bu ara ne yapmalıyım kendimi işe nasıl vercem tek düşüncem sabırsızlıkla kontrol günlerimin gelmesi bebişimi görmem ve haziran gelsede rapora çıksam yardım kızlar akıl verin bana
!!! günaydın kızlar !!!
canım varsa zeytin yağı sür rahatlatır seni
Kızlar benim doktorla kavga olayında son durum; tabiki doktoru gereken yerlere şikayet ettim, az önce de hastane müdürü aradı ve benimle görüşmek istediklerini söyledi. Durumu telefonda da anlattım doktor terbiyesizlik yapmış özür dileriz dedi. Akşam çayımızı içmeye bekliyoruz, hem olayı tekrar görüşelim dedi. Ben de iş yerindeki arkadaşımla gideceğim, eşime söyledim sen gelme sinirlenirsin biz hallederiz diye. İş arkadaşım çok cabbar biri zaten tuttuğunu kopartan tipten, onun desteğiyle akşam gideceğiz. Yani doktor beyin yanına kar kalmayacak yaptıkları, kaç gündür farkındaysanız foruma girmiyorum inanın moralim çok bozuktu. Aklıma geldikçe ağladım, gece uykularım da kaçtı ama şimdi yüzleşme zamanı mutluyum...
Bende maltofer kullanıyoru çiğneme yoluyla alıyorum ben
ohhhh çok mutlu oldum valla iyi olmuş hadi bakalım şimdi sıra sendeKızlar benim doktorla kavga olayında son durum; tabiki doktoru gereken yerlere şikayet ettim, az önce de hastane müdürü aradı ve benimle görüşmek istediklerini söyledi. Durumu telefonda da anlattım doktor terbiyesizlik yapmış özür dileriz dedi. Akşam çayımızı içmeye bekliyoruz, hem olayı tekrar görüşelim dedi. Ben de iş yerindeki arkadaşımla gideceğim, eşime söyledim sen gelme sinirlenirsin biz hallederiz diye. İş arkadaşım çok cabbar biri zaten tuttuğunu kopartan tipten, onun desteğiyle akşam gideceğiz. Yani doktor beyin yanına kar kalmayacak yaptıkları, kaç gündür farkındaysanız foruma girmiyorum inanın moralim çok bozuktu. Aklıma geldikçe ağladım, gece uykularım da kaçtı ama şimdi yüzleşme zamanı mutluyum...
kelin ilacı olsa kendi başına sürse canım :) yazdıklarını sanki ben yazmış gibi okudum. kelimesi kelimesine aynı duyguları hissediyorum. bir gram işe gelesim yok. akşamdan basıyor sıkıntı. sabaha karşı uyanıyorum iş olduğu aklıma gelince sinirlerim bozuluyor. evde olayım tv izleyeyim. evimle ilgileneyim. arkadaşlarımla görüşeyim alışverişe gideyim. bebeğime odasını eşyalarını hazırlayayım. hep böyle şeyler geliyor içimden. ama çalışıyorum mecburen. izin tarihini bekliyorum ondört gözle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?