canım aynı hafta hatta buraya gore dogumumuz aynı gun bende bı gıdıklama var okadar :))
ohhhh çok mutlu oldum valla iyi olmuş hadi bakalım şimdi sıra sende
pınarım ne olcak peki bizim bu halimiz hazirana daha çok var napcaz biz böyle dediğin gibi sabah a karşı hep uyanıyorum bende 7 de kalıp işe gitcem aklıma geliyo deli oluyorum birkaç gün izin alayım işten uzaklaşayım diyorum ama oda zor şu ara hem izinlerimide bitirmeyim diyorum oğluşum la doğumdan sonra kullanayım istiyorum valla çok sinir bozucu durum ya bi hal yordam bulmamız lazım
Ben cumartesi doktoruma gidicem canım. henüz daha bahsetmedi ayrıntılıdan. gidince sorucam. haber veririm sana. sende izmirdesin haber verelim birbirimize belki birimiz daha iyi bir şey duyarız.
aynen aynen benim eşim öğretmen mağlum sömetr tatilindeydi iki haftadır onu görünce iyice geldiler bana :)
sabahları uyuyo ben giderken bi uyandırmaya kalkıyorum sonrada kıyamıyorum tırs tırs gidiyorum
hheheh hareket dediysem tekmiklere başlamadı daha ama böle gıdıklanma yada içeride sanki balon patlıyo gibi bişey ama arka araya oluyo :)
biraz daha geçsede iyice hissetsek
hheheh hareket dediysem tekmiklere başlamadı daha ama böle gıdıklanma yada içeride sanki balon patlıyo gibi bişey ama arka araya oluyo :)
biraz daha geçsede iyice hissetsek
aynen canım ya çok hosuma gıdıyor elımı koyuyorum hemen :))) haftasonu ilkkez hıssettım cok oldu bu ıkıgundur yatıyor benımkı sanırım anası gıbı rahatına duskun
ohhhh çok mutlu oldum valla iyi olmuş hadi bakalım şimdi sıra sende
pınarım ne olcak peki bizim bu halimiz hazirana daha çok var napcaz biz böyle dediğin gibi sabah a karşı hep uyanıyorum bende 7 de kalıp işe gitcem aklıma geliyo deli oluyorum birkaç gün izin alayım işten uzaklaşayım diyorum ama oda zor şu ara hem izinlerimide bitirmeyim diyorum oğluşum la doğumdan sonra kullanayım istiyorum valla çok sinir bozucu durum ya bi hal yordam bulmamız lazım
canım ben dün gittim dr karataşa gidiyorum biliyosun
dr hastanede ayrıntılı için makinaları olduğunu 4 boyutlu yani radyolog olduğunu hastanede ayrıntılı usg yaptıklarını söledi fakat izmirde bu işi en iyi yapabilen 2 3 doktor ve makina var dedi onlardan birinin kartını verdi imkanın varsa buraya gitmeni tavsiye ederim dedi ama imkanın yoksa hastanede yaptırabilrsin dedi tabiş dr böle anlatınca eşim ve babamda yanımdaydı bebiş için en iyisi önerdiği yerse oraya gidelim diyolar önerdiği yerin adı evde kartı sana yazarım inanç bey diye bi radyolog alsancaktaymış yeri 200 tl dedi peşin olursa 150 ye yaparız dedi sende c.tesi bi git bakalım dr nereyi önercek ve ne zaman dicek bana dr 20-22 hafta arası yaptır sonra bana gel dedi eşiminde yine fuarı var ay sonu o yüzden ya 25 şubatta yada 4 5 mart gibi gidebilirz mart a bırakırsam dayanamam arada bi daha ultrasyona giderim oğluşu görmek için doktorumuzda kızıyo zırt pırt usg ye girme diyo 25 şubat uygun olursa o gün gideyim diyorum bende
Sağolasın canım face çok aktif kullanmıyorum ama gelirim olmazsaSizin cinsiyet kesin mi? Bize üç seferdir kız diyolar ama kesin demediler hiç, göstermiyo falan dediler önce, sonra da kız dediler. :26:
yarın sabah dr. a gidicem kadın doğuma tahlil yapılıcak sonuca gore alerji Dr.una gorunucem ama artık ilaç almakdan cok korkuyorum atak yasamak istemiyorum cok korkuyorum psikiyatristde uygunsa onunlada gorusucem anestezisti tanıyoruz neyseki görüşelim demiş konuşalım demiş
folik asit ilacını bir kere içtim ondada yanlızdım ve oyle bir hal aldımki apartmanın kapısına zor gittim kapıyı açtım ve yere yığıldım biri beni bulur dedim neyse canınızı sıkmim cunki gerçekten moralim cok bozuk
Kızlar benim doktorla kavga olayında son durum; tabiki doktoru gereken yerlere şikayet ettim, az önce de hastane müdürü aradı ve benimle görüşmek istediklerini söyledi. Durumu telefonda da anlattım doktor terbiyesizlik yapmış özür dileriz dedi. Akşam çayımızı içmeye bekliyoruz, hem olayı tekrar görüşelim dedi. Ben de iş yerindeki arkadaşımla gideceğim, eşime söyledim sen gelme sinirlenirsin biz hallederiz diye. İş arkadaşım çok cabbar biri zaten tuttuğunu kopartan tipten, onun desteğiyle akşam gideceğiz. Yani doktor beyin yanına kar kalmayacak yaptıkları, kaç gündür farkındaysanız foruma girmiyorum inanın moralim çok bozuktu. Aklıma geldikçe ağladım, gece uykularım da kaçtı ama şimdi yüzleşme zamanı mutluyum...
Nektarin 2oglumu olcak tabloda gordum 2kiz degilmiydi
Aa tabloya bakmadim hic,nektar da gelip yazmadi galiba kontrolden sonra,erkekmis demeeek
slm güzel temmuz anneleri.. allahın izniyle bende temmuz annesi olacağım inşallah..sizleri takip ediyorum okuyorum hep ama yazmaya hiç fırsatım olmamıştı bi meraba diyim dedimbirde bi sorum olacaktı...kızlar zayıf hamiş olan varmı aranızda...ben çok zayıfım 16 haftalık olduk maşallah ama doktorum zayıf olduğumu risk olduğunu ve diyetisyene gitmem gerektiğini ve acilen kilo aldırıcı toz mama süt diyetisyen ne verirse hemen kilo almam gerketiğini söledi...bende bugün gittim diyetisyene ama boy kilo ölçmeden direk diyet listesi verdi bana sabah kahvaltısı leblebiden oluşuo yumurta falan akşam yemeği 1 tabak et 1 tabak omlet 1 tabak makarna 1 tabak pilav 4 tabak dolusu yemeği akşam yemeğinde yiyemem ki öğle yemeği yok aralarda kuruyemiş ve birde sıvı kilo aldırıcı verdi süt gibi bişi verdi eczanede varmış ve en önemli nokta su yasak günde 2 bardak su dio 2 bardağı geçmeyecekmiş bide meyve yasak ay ne ilginç diyetisyen benim hamile olduğumu aldırış etmedi sanırım su bizler için hayat oysaki bende zaten iştah yokki suda içmesem halim ne olur ve meyve doğal vitamin sonuçta yemesem iyice vitaminsiz kalırım sağlıklı beslenme uzmanımı yoksa beslenememe uzmanımı şaştım neyse bu verdiği ek kilo aldırıcı sıvının(eczanelerde satılıomuş)bebeğe zararı olurmu kızlar bilginiz çevrenizde kullanananız oldumu hiç acilen kilo almam lazımmış
Cok sinirliyimmm
İdrar yollari enfeksiyondan suphelendim daha da randevuma zaman ver diye arka caddemdeki devlet hastanesine gideyim de tahlil vereyim dedim. Gitmez olaydim. Doktor buzdolabi gibi. Sanki robot var karsimda zorla laf aldim resmen yaa. Ekrani da iyice cevirdi kendini hic bisey goremedim.saglikli mi dedim var mi problem. Cevap sadece "yok". Cinsiyetini goruyo musunuz dedim. "Ben cinsiyeti soylemiyorum cok mu onemli cinsiyeti" dedi. Valla tekmeyi bascaktim soldan soldan. Bende onemli oldugu icin merak ettigim icin soruyorum benim cocugum sonucta dedim. "İyi,gorursem soylerim" dedi. Sonra da erkek dedi. Bende hicbisey demedim. Ayyy icim sistii. Neyse muhim olan tahlildi onu verdim yarim saat sonra alin dediler artik ogleden sonra gider alirim.
Bi daha da devlete gidersem iki olsunn
doktorun ne güzel demiş bencede ilk aylar bulantı kusma yüzünden alamamak normal gibi ama sonra zaten alıcaz ama benim dr nie böle yapıo anlamadım cnm benide korkutuyor...üzüyor...bu nestlenin mamalarla kilo aldımı oğlun cnm...
haklısın valla çevremdekilere yaranamıyorum hep bi bahane buluyolarbebişlerimiz sağlıklı olsunda inşallah gerisi öemli deil...maşallah yavuz selime bizimde cinsiyetimiz kesinleşince teyzesi bizde isim kararlaştırırız inşallah
Gel canım orası daha aktif ve güzel
Bizim cinsiyete kesin dedi doktor, zaten önceden hiç tahminde bulunulmadı bize 16 haftanın sonunda gittiğimizde 4D usg ile baktı başka uzuvlarını ölçerken kontrol ederken dönüp dönüp kaç kere cinsiyetine tekrar baktı ve söyledi, bundan sonra değişmez sanırım.
Üç sefer aynı şeyi söylediyse kızdır canım yaa, bacaklarını mı açmadı, bizde de önce dönüktü sırtı, sonra bacakları çaprazdı, dediğim gibi sürekli bakarak bir de bana pozisyon değiştirtti doktor bu sayede bebek de çok pozisyon değiştirdi ve emin oldu
Ahh canım niye böyle oldu ki diğer hamileliklerin de sıkıntılıymış ama bu sanki daha mı sıkıntılı ne, doktor bir çaresini bulur inşallah senin için de bebeğin için de çok zor bir durum, Allah kolaylık versin doktordan sonra yaz yine. Bilmiyorum gittin mi?
Hadi bakalım dök içini gel ama çok da sinirlenme olur mu bebeğin de hisseder yoksaAma çok sevindim seni aramalarına
Son iki kontrolde %90 erkek demişler canım
Kızlar Nektar gelip yorum yapamamış olabilir, facedeki gruba da zar zor yazdı, bebekleriyle ilgili bir sorun var, canı çok sıkkındı, haftaya tekrar gidecek detaylı bakılacak, lütfen dua eder misiniz onun için, biz grupta Ayetel kürsi Meryem suresi falan okuyoruz lütfen siz de dua edin Allahım Nektarın bebişlerini ona bağışlasın
Canım ben de anca 48 kilo oldum doktor 50 kilonun altı riskli erken doğuma sebep oluyor acil kilo alman lazım dedi, ben de 16 haftalığım, vitamin kullanmıyordum vitamin al o kilo yapar dedi, öyle diyetisyene göndermedi beni ama senin gittiğin diyetisyen de bir garipmiş boş ver sen onu Allah korusun bebeğin susuz kalır falan, 2 bardak su da neDoktor bana en az 6-7 bardak dedi ben iki lt içiyorum, meyve de kilo yapar ayrıca bol bol meyve tüket yoksa kabız olursun hamur işi yemeğe çalış sık sık ye benden tavsiyeler bu kadar canım, doktorum bunları önerdi bana
Yaa nesi varmis bebeklerininhakkatten bazı dr lar neden böyle yaa insanı deli ediyolar adam gibi söyle işte sanki ağzı aşınacak armudun aman cnm sen bozma moralini öyle insanlar yüzünden boşver inş sonuçların iyidir cnm
canım ya devlete gıt demıstı benım doktor bıtane buldum oda martın sonuna kadar doluymus rezıllk zaten bende şimdi özelleri arastırıyorum ben istanbul avrupa yakasındayım yokmu burada yaptıran yaw :)))
doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyormusun canım
tamam canım.bende gideyim cumartesi doktoruma bakalım ne diyecek ne önerecek. ona göre haberleşiriz.
kızlaaaar selamhepinize az önce geldim kontrolden bebğimi gördüm ve rahatladım ohhh dedim dr durumumu beğendi.17+1 iz bebeğim 16 cm 205 gr ..20 haftamda renkli dopller e gireceğim nasip olursa.Allah yavrucuklarımızı bize bağişlasın inş..:119::119::119::119:
Cok sinirliyimmm
İdrar yollari enfeksiyondan suphelendim daha da randevuma zaman ver diye arka caddemdeki devlet hastanesine gideyim de tahlil vereyim dedim. Gitmez olaydim. Doktor buzdolabi gibi. Sanki robot var karsimda zorla laf aldim resmen yaa. Ekrani da iyice cevirdi kendini hic bisey goremedim.saglikli mi dedim var mi problem. Cevap sadece "yok". Cinsiyetini goruyo musunuz dedim. "Ben cinsiyeti soylemiyorum cok mu onemli cinsiyeti" dedi. Valla tekmeyi bascaktim soldan soldan. Bende onemli oldugu icin merak ettigim icin soruyorum benim cocugum sonucta dedim. "İyi,gorursem soylerim" dedi. Sonra da erkek dedi. Bende hicbisey demedim. Ayyy icim sistii. Neyse muhim olan tahlildi onu verdim yarim saat sonra alin dediler artik ogleden sonra gider alirim.
Bi daha da devlete gidersem iki olsunn
Gel canım orası daha aktif ve güzel
Kızlar Nektar gelip yorum yapamamış olabilir, facedeki gruba da zar zor yazdı, bebekleriyle ilgili bir sorun var, canı çok sıkkındı, haftaya tekrar gidecek detaylı bakılacak, lütfen dua eder misiniz onun için, biz grupta Ayetel kürsi Meryem suresi falan okuyoruz lütfen siz de dua edin Allahım Nektarın bebişlerini ona bağışlasın
oyy maşallah çok sevindim canım kilosu boyuda çok iyi çıkmış maşallah dün bizimde 17+0 da kilosu 179 gr çıktı boyunu artık ölçemiyoruz dedi dr ama bacak boyuna göre hesaplarsak 16 17 cm dedi
renkli dopler e nerde gircen kız bizede 20-22 hafatalr arası ayrıntılı yaptır sonuçları getir dedi ne zman gitcemi düşünüyom bende dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?