2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen aynen benim eşim öğretmen mağlum sömetr tatilindeydi iki haftadır onu görünce iyice geldiler bana :)
sabahları uyuyo ben giderken bi uyandırmaya kalkıyorum sonrada kıyamıyorum tırs tırs gidiyorum

Ben cumartesi doktoruma gidicem canım. henüz daha bahsetmedi ayrıntılıdan. gidince sorucam. haber veririm sana. sende izmirdesin haber verelim birbirimize belki birimiz daha iyi bir şey duyarız.

canım ben dün gittim dr karataşa gidiyorum biliyosun
dr hastanede ayrıntılı için makinaları olduğunu 4 boyutlu yani radyolog olduğunu hastanede ayrıntılı usg yaptıklarını söledi fakat izmirde bu işi en iyi yapabilen 2 3 doktor ve makina var dedi onlardan birinin kartını verdi imkanın varsa buraya gitmeni tavsiye ederim dedi ama imkanın yoksa hastanede yaptırabilrsin dedi tabiş dr böle anlatınca eşim ve babamda yanımdaydı bebiş için en iyisi önerdiği yerse oraya gidelim diyolar önerdiği yerin adı evde kartı sana yazarım inanç bey diye bi radyolog alsancaktaymış yeri 200 tl dedi peşin olursa 150 ye yaparız dedi sende c.tesi bi git bakalım dr nereyi önercek ve ne zaman dicek bana dr 20-22 hafta arası yaptır sonra bana gel dedi eşiminde yine fuarı var ay sonu o yüzden ya 25 şubatta yada 4 5 mart gibi gidebilirz mart a bırakırsam dayanamam arada bi daha ultrasyona giderim oğluşu görmek için doktorumuzda kızıyo zırt pırt usg ye girme diyo 25 şubat uygun olursa o gün gideyim diyorum bende

aynen aynen benim eşim öğretmen mağlum sömetr tatilindeydi iki haftadır onu görünce iyice geldiler bana :)
sabahları uyuyo ben giderken bi uyandırmaya kalkıyorum sonrada kıyamıyorum tırs tırs gidiyorum

netcez biz böle yahuuuu
iyi senin eşin 2 hafta evde uyurken çıkıyosun ben hep eşimden önce çıkıyorum evden çok sinri bozucu bir durum oluyo buda evlendiğimizdfen beri benim mesaim 8 de başlıyo 7 de kalkıyorum eşim 8,30 falan kalkıyo ay sinir oluyorum bazen bende

hheheh hareket dediysem tekmiklere başlamadı daha ama böle gıdıklanma yada içeride sanki balon patlıyo gibi bişey ama arka araya oluyo :)
biraz daha geçsede iyice hissetsek

aynen canım ya çok hosuma gıdıyor elımı koyuyorum hemen :))) haftasonu ilkkez hıssettım cok oldu bu ıkıgundur yatıyor benımkı sanırım anası gıbı rahatına duskun

hheheh hareket dediysem tekmiklere başlamadı daha ama böle gıdıklanma yada içeride sanki balon patlıyo gibi bişey ama arka araya oluyo :)
biraz daha geçsede iyice hissetsek

aynen canım ya çok hosuma gıdıyor elımı koyuyorum hemen :))) haftasonu ilkkez hıssettım cok oldu bu ıkıgundur yatıyor benımkı sanırım anası gıbı rahatına duskun

eee ikiniz de aynı gidiyosuunuz demek kişiden kişiye değişiyo,biz de hissetsek rahatlasak yaaa

doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyormusun canım

tamam canım.bende gideyim cumartesi doktoruma bakalım ne diyecek ne önerecek. ona göre haberleşiriz.

Cok sinirliyimmm
İdrar yollari enfeksiyondan suphelendim daha da randevuma zaman ver diye arka caddemdeki devlet hastanesine gideyim de tahlil vereyim dedim. Gitmez olaydim. Doktor buzdolabi gibi. Sanki robot var karsimda zorla laf aldim resmen yaa. Ekrani da iyice cevirdi kendini hic bisey goremedim.saglikli mi dedim var mi problem. Cevap sadece "yok". Cinsiyetini goruyo musunuz dedim. "Ben cinsiyeti soylemiyorum cok mu onemli cinsiyeti" dedi. Valla tekmeyi bascaktim soldan soldan. Bende onemli oldugu icin merak ettigim icin soruyorum benim cocugum sonucta dedim. "İyi,gorursem soylerim" dedi. Sonra da erkek dedi. Bende hicbisey demedim. Ayyy icim sistii. Neyse muhim olan tahlildi onu verdim yarim saat sonra alin dediler artik ogleden sonra gider alirim.

Bi daha da devlete gidersem iki olsunn

kızlaaaar selamhepinize az önce geldim kontrolden bebğimi gördüm ve rahatladım ohhh dedim dr durumumu beğendi.17+1 iz bebeğim 16 cm 205 gr ..20 haftamda renkli dopller e gireceğim nasip olursa.Allah yavrucuklarımızı bize bağişlasın inş..:119::119::119::119:

Sağolasın canım face çok aktif kullanmıyorum ama gelirim olmazsa Sizin cinsiyet kesin mi? Bize üç seferdir kız diyolar ama kesin demediler hiç, göstermiyo falan dediler önce, sonra da kız dediler. :26:

Gel canım orası daha aktif ve güzel

Bizim cinsiyete kesin dedi doktor, zaten önceden hiç tahminde bulunulmadı bize 16 haftanın sonunda gittiğimizde 4D usg ile baktı başka uzuvlarını ölçerken kontrol ederken dönüp dönüp kaç kere cinsiyetine tekrar baktı ve söyledi, bundan sonra değişmez sanırım.

Üç sefer aynı şeyi söylediyse kızdır canım yaa, bacaklarını mı açmadı, bizde de önce dönüktü sırtı, sonra bacakları çaprazdı, dediğim gibi sürekli bakarak bir de bana pozisyon değiştirtti doktor bu sayede bebek de çok pozisyon değiştirdi ve emin oldu

Ahh canım niye böyle oldu ki diğer hamileliklerin de sıkıntılıymış ama bu sanki daha mı sıkıntılı ne, doktor bir çaresini bulur inşallah senin için de bebeğin için de çok zor bir durum, Allah kolaylık versin doktordan sonra yaz yine. Bilmiyorum gittin mi?

Hadi bakalım dök içini gel ama çok da sinirlenme olur mu bebeğin de hisseder yoksa Ama çok sevindim seni aramalarına

Nektarin 2oglumu olcak tabloda gordum 2kiz degilmiydi

Son iki kontrolde %90 erkek demişler canım

Aa tabloya bakmadim hic,nektar da gelip yazmadi galiba kontrolden sonra,erkekmis demeeek

Kızlar Nektar gelip yorum yapamamış olabilir, facedeki gruba da zar zor yazdı, bebekleriyle ilgili bir sorun var, canı çok sıkkındı, haftaya tekrar gidecek detaylı bakılacak, lütfen dua eder misiniz onun için, biz grupta Ayetel kürsi Meryem suresi falan okuyoruz lütfen siz de dua edin Allahım Nektarın bebişlerini ona bağışlasın

Canım ben de anca 48 kilo oldum doktor 50 kilonun altı riskli erken doğuma sebep oluyor acil kilo alman lazım dedi, ben de 16 haftalığım, vitamin kullanmıyordum vitamin al o kilo yapar dedi, öyle diyetisyene göndermedi beni ama senin gittiğin diyetisyen de bir garipmiş boş ver sen onu Allah korusun bebeğin susuz kalır falan, 2 bardak su da ne Doktor bana en az 6-7 bardak dedi ben iki lt içiyorum, meyve de kilo yapar ayrıca bol bol meyve tüket yoksa kabız olursun hamur işi yemeğe çalış sık sık ye benden tavsiyeler bu kadar canım, doktorum bunları önerdi bana

hakkatten bazı dr lar neden böyle yaa insanı deli ediyolar adam gibi söyle işte sanki ağzı aşınacak armudun aman cnm sen bozma moralini öyle insanlar yüzünden boşver inş sonuçların iyidir cnm

Walla yemek yiyince vericeksin diyodu yemek yemeden faydasi olmaz demisti bende zorlan yemeginiyedirip veriyodum eline zaten cok zayif degildi oglum dktr kendin bilirsn demisti mama icin biz iste turk insani illaki cocuklar tombul olcak yaa valla aldi kilo istahini acti ama bencok vermedim iki kutu icti babasikutuyla almisti tekkullanimlik 200ml siselerde amabence gerek yok benim istahim yeni duzelmeye basliyor sende yersn yavas yavas ayrica meyveyi sakin ihmaletme bensabah kahvaltjsi yapamiyorm ya 1brdak sut yadabir portakal yiyorm

hakkatten bazı dr lar neden böyle yaa insanı deli ediyolar adam gibi söyle işte sanki ağzı aşınacak armudun aman cnm sen bozma moralini öyle insanlar yüzünden boşver inş sonuçların iyidir cnm
Yaa nesi varmis bebeklerinin( cok uzuldumm. Allah saglikla bagislasin meleklerinii

Valla gerdi beni iyice sevgicim,kendi doktorumu opeyim bari gidince

canım ya devlete gıt demıstı benım doktor bıtane buldum oda martın sonuna kadar doluymus rezıllk zaten bende şimdi özelleri arastırıyorum ben istanbul avrupa yakasındayım yokmu burada yaptıran yaw :)))

Aynen ya devlete bu vakitten sonra gitmemiz imkansız. Ben de anadolu yakasını araştırıyorum bir haftadır. Ama hala karar veremedim. İnş burdan birileri yardımcı olur.

doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyormusun canım

tamam canım.bende gideyim cumartesi doktoruma bakalım ne diyecek ne önerecek. ona göre haberleşiriz.

doğumdan sonra çalışmayı düşünüyoerum ama ne kadar süre çalışırım bilemiyorum bebişe bakıcak kimse yok çünkü kredimize 2 yıl kaldı Allah ın izniyle bakalım doğum olucak rapor süresi falan derken 1 yıl kalmış olucak daha doğrusu eşim güzel bi zam alırsa doğumdan sonra çalışmaya da bilirim
sen çalışcakmısın peki

oyy maşallah çok sevindim canım kilosu boyuda çok iyi çıkmış maşallah dün bizimde 17+0 da kilosu 179 gr çıktı boyunu artık ölçemiyoruz dedi dr ama bacak boyuna göre hesaplarsak 16 17 cm dedi
renkli dopler e nerde gircen kız bizede 20-22 hafatalr arası ayrıntılı yaptır sonuçları getir dedi ne zman gitcemi düşünüyom bende dünden beri

hahahha kader arkadaşım bende sabah geldım yazdım nasıl sınırlıyım bır bılsen hala gecmedı ılk kez gıttım devlete ve bırdaha ALLAH DUSURMESIN ya benım tam tersı doktor efendı ıyı salak sekreter kendını ne zannedıyor bılemedım acayıp acayıp konuşmalar gorsen bana tansıyonu soruyo ne bılıyım dedım bıleceksın benmı bılcem dedı saf desene olcturmen gerekıyor dıye doktor soyledı hemsıye varmıs ona gıttım hemsıre bı alem ay hepsı bı alem sımdı özelde buldum ayrıntılı ıcın gıtmıstım ona gıdecegım neysekı bebıslerımız ıyı kac yılından kalma ultasonla bakıyorlar bılmıyorum ama verdıgı resmı gorsen zaten bakarken doktor bu acıkmı kalmıs gostermıyor dedı dusun yanı

canım nektar ı bende çok merak ediyordum hafta başından beri çok üzüldüm bu duruma dualarımız onunla tabiki de inş herşey yolundadır sorun neymiş peki bahsettimi çok merak ettim şimdi inş herşey yoluna girer

sağol cnmcım renkli dopllre e 20 haftamada yani 20+0 da giricem randevuyu aldım bugün 25 şubat akşam saat 21:45 de bakalım 45 dk bakıyorlarmış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…