sağol cnmcım renkli dopllre e 20 haftamada yani 20+0 da giricem randevuyu aldım bugün 25 şubat akşam saat 21:45 de bakalım 45 dk bakıyorlarmış sana
ya boyunu falan yazmamış sanırım anlamadım sormadım da zaten ama resımde fw(had)= 295g yazıyor acaba kılosumu bu :))
hahahha kader arkadaşım bende sabah geldım yazdım nasıl sınırlıyım bır bılsen hala gecmedı ılk kez gıttım devlete ve bırdaha ALLAH DUSURMESIN ya benım tam tersı doktor efendı ıyı salak sekreter kendını ne zannedıyor bılemedım acayıp acayıp konuşmalar gorsen bana tansıyonu soruyo ne bılıyım dedım bıleceksın benmı bılcem dedı saf desene olcturmen gerekıyor dıye doktor soyledı hemsıye varmıs ona gıttım hemsıre bı alem ay hepsı bı alem sımdı özelde buldum ayrıntılı ıcın gıtmıstım ona gıdecegım neysekı bebıslerımız ıyı kac yılından kalma ultasonla bakıyorlar bılmıyorum ama verdıgı resmı gorsen zaten bakarken doktor bu acıkmı kalmıs gostermıyor dedı dusun yanı
kız annesi oluyorummmm
kızlaaaar selamhepinize az önce geldim kontrolden bebğimi gördüm ve rahatladım ohhh dedim dr durumumu beğendi.17+1 iz bebeğim 16 cm 205 gr ..20 haftamda renkli dopller e gireceğim nasip olursa.Allah yavrucuklarımızı bize bağişlasın inş..:119::119::119::119:
Aaa sana yine resim vermis sükrettbana o da yok zaten goremedim cocugumu da, bi tek olculerinin kilosunun yazili oldugu kagidi verdi 312 gram olmus.
Zaten surekli gittigim doktor var ama o hastane cerkezkoyde uzak diye devlete gideyim dedim, ayy bi daha cisimi bile yapmam o hastaneyeAllah dusurmesinn.
Bende iki hafta sonra falan gitcem ayrintiliya insallahh.
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyoerum ama ne kadar süre çalışırım bilemiyorum bebişe bakıcak kimse yok çünkü kredimize 2 yıl kaldı Allah ın izniyle bakalım doğum olucak rapor süresi falan derken 1 yıl kalmış olucak daha doğrusu eşim güzel bi zam alırsa doğumdan sonra çalışmaya da bilirim
sen çalışcakmısın peki
hahahha canım sen bendekı resmı gorsen kıyamamm bebegım bu benmıydım dıye aglayabılır yokkı bebek yok ortada puahhaha ya altında yazıyor ama anlamadım kılosunu falan 295g yazıyordu
ayrıntılı için devlete gıdeceksen onceden rand al bak ben bugun onun ıcın gıttım martın sonuna kadar dolularmıs özele alacagım onlarda 21.haftama denk gelıyor cok gec kalmak ıstemıyorum ya
o zmn bende 25 şubatta gitsem olur heralde ya yoksa eşim burda olmucak bir hafta sornaya kalcak oda gelmek istiyor haliyle ben 16+0 da renkli usg ye gitmiş ama dr istememişti hatta gitme demişti de gitmiştim uzun bakmıştı kadın ama cins mi cins ti hiç bi lafına güvenmemiştim kadının öle organlarına falan hiç bakmamıştı sadece boyunu kilosunu ölçmüştü bakalım bu gittiğimizde daha ayrıntılı olur video kaydı falan vercklermi acaba
maşaallah bebeğine ve sana. Hayırla kucağına alırsın inşaallah. Bide ben gidip görbilsem oğluşumu çok özledim tam bir ay oldu görmeyeli. Pazartesi gidecem inşaallah.
kelin ilacı olsa kendi başına sürse canım :) yazdıklarını sanki ben yazmış gibi okudum. kelimesi kelimesine aynı duyguları hissediyorum. bir gram işe gelesim yok. akşamdan basıyor sıkıntı. sabaha karşı uyanıyorum iş olduğu aklıma gelince sinirlerim bozuluyor. evde olayım tv izleyeyim. evimle ilgileneyim. arkadaşlarımla görüşeyim alışverişe gideyim. bebeğime odasını eşyalarını hazırlayayım. hep böyle şeyler geliyor içimden. ama çalışıyorum mecburen. izin tarihini bekliyorum ondört gözle :)
Kizlar slm.kaşintisi olan var mi aranizda ? Hersey de beni bulur yaaa
Kizlar slm.kaşintisi olan var mi aranizda ? Hersey de beni bulur yaaa
sağol cnmcım renkli dopllre e 20 haftamada yani 20+0 da giricem randevuyu aldım bugün 25 şubat akşam saat 21:45 de bakalım 45 dk bakıyorlarmış sana
Bize ders olsun iste bi daha devlet yokayrintiliya ozele gitcem canim 21. Hafta gec degilki tam zamanlari iste
Kasinti derken ? Karninda mi canim
ay doktor 19.hafta gıdersın demıstı aradım mesgul msj attım cevap vermedı daha alacagım rand yahu heryerde 22.haftaya kadar dıyor uygun bıyer buldum 140 dedı 29 mayıs hastanesı ona gıdecegım diğerleri 250 ve 390 buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?