2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar benim gittiğim hastanede 3 tane doktor var biri profesör. ben profesör olana gidiyorum. ayrıntılı ulturasonu kendisinin yapacağını söyledi. ama yaptığım araştırmalarda bunu radyoloji uzmanı yapıyormuş. anlam veremedim dedim heralde bu konuda da eğitim aldı. peki bu ayrıntılı ulturason her zaman muayne yaptığı ulturasonda mı oluyor yoksa farklı bir alette mi? renkli oluyor diye biliyorum ben ama kafam karıştı:18::18:

Demekki herkes aynı durumda hatta ben bbugün yıllık izin aldim. Neyseki doğumdan sonra calismicam inşallah allah mecbur etmezse inşallah

anladım canım senin için evlilik tazminatıda avantaj olmuş bu durumda ama bu seferde sanırım 4 ay rapor alamcıaksın yani rapor alsanda 1 yıl dolmuyosa çok daha iyi tabiki bende önceki iş yerinden evlilik tazminatı alıpta ayrılmıştım zaten çıkmak istiyodum 5 senelik hakkım vardı orda da iyi olmuştu benim için bende işte doğumdan önce rapor almamaya çalışcam inş herşey yolunda olurda gerekte kalmazsa en azından doğumdan sonra 3,5 ay rapor kullansam diyorum 15+15 1 ayda senelik izin hakkım oluyo çalışma saatlarim uygun benim 5 de çıkıyorum süt izni faland erken 1 yıl öle geçse sonrasında çıkabilirim bende işten anneminde 5 yıl daha çalışması lazım emeklilik için annem emekli olana kadar ben bakarım diyorum sonrasında annem bakar bende tekrar işe başayabilirim bakalım raporlara bi çıkalımda öyle netleşcek sanırım herşey

canım benim bildiğim kadarıylada radyolog yapıyo ayrıntılıyı ama dediğin gibi dr un belki bu konuda eğitim almıştır renkli de yapıyo bizim dr dediğine göre bunun için izmirde çok az sayıda makina var dedi bize her gittiğiniz hastanede her dr ben yaparım burda yapılıyo der dedi ama makinalar o kadar gelişmiş değil ve bu konuda uzman çok az kişi var dedi yani her doktor farklı konuşabiliyor tabiki bunlar bizim dr dedikleri

sen özele mi gidiyorsun sen cnm..valla boyu ve kilosunu normal ultrasondada söylüyor dr o da ne biçim dr muş.

bildiğin gibi değil acayip cins bi kadın bide belleğe kayıt yapcaktı o gün ilk 4,3 dakkayı kaydetmiş gerisi yok zaten ilk 2 boyutluda siyah beryaz aldı bi o kısım kayıtta var 4 boyutlu kısmı kayda hiç girmemiş bende aramıştım o gün ben 4 boyutlu video kaydı olsun diye geldim sırf dedim ama burda 2 boyutlu var sölendim biraz o zmn tekrar alcam seni dedi sadece muayene ücreti ödersin usg ücreti almayız sizden dedi iyi deidm bende daha geç yani 25 30 haftalarda falan gideyim artık o kadına ddiyorum sadece video kaydı için hatıra kalsın oğluşuma diye özele mi gidiyosun derken doktorumuz özel hastane fakat sgk kapsamında dr önerdiği ayrıntılı usg de tamamen özel oluyo

ayyyy seninki daha kötüymüş ben sustum zaten pazartesiye ne kaldı :)

selamlar güzel anneler 2 gündür pek giremedim,geçmişide okuyamadım inş herkes iyidir
doktor kontrolümüz vardı bugün milletin öve öve bitiremediği adamı bana çoktaa sıradan geldi hiçbişey anlatmadı hemşireye döndü 38 nokta bilmem kaç dedi neyi dedi anlamadım azıcık baktı zaten cinsiyetimiz belli değil bacakları kapalıymış pipi görmüyomuş bu kadar söyledi ortam yumuşasın diye o kadarda meyvesuyu içtim dedim adamda buz gibi bir tavırla meyve suyu içince kız mı oluyomuş dedi bende ondan değil dr bey hareket etsin diye dedim bişey demedi
sonra bu ara testlerimiz var mı dedim oda bana şimdi gidip kan vereceksin 3 lü test için dedi yarın sonuç çıkacakmış anlıcanız ağzından cımbızla laf aldım buda çok biliyor demesin diye ses etmedim galiba bugün tersi bana denk geldi halbuki şöyle mükemmel böyle ilgili diye 50 kişiden duymuştum :44:

Son düzenleme:
Kızlar ;

Hani bazen soruyoruz ya ayrıntılıyı ne zaman yapcaz, şeker testi , ikili- üçlü falan, bi hesaplayıcı buldum oraya son adet tarihinizi yazıyosunuz size tarih veriyor istediğiniz test için en uygun zaman o zaman oluyor, o hafta içinde yapabiliyosunuz.. Link kabul etmez şimdi google dan Emelbalkan.com yazın ilk çıkan başlığa tıklayın sayfanın kenarında var hesaplayıcı..

hoşgeldin nagişim bende seni merak ediyordum sanırım bugünlerde herkez doktorların tersine denk geliyor
kızmı dersin acaba pipi göremediyse sağlıklı olsunda kız erkek fark etemz ama insan merak ediyor işte
ii hemen cıkıcak üçlü testin benim 10 gün sonra çıkcıak sonucu ama bana dr sanki 37 gibi bişey yazdırdı kağıda inş ter temiz çıksında gerisi önemli değil

senin doktorun iyiydi zaten ya niye değiştirdin ki nagi? 4. ay bitmiş hala belli değil cinsiyeti göstermiyor diyolar bişeye benzetseler şaşarım.. onu geçtim herkes bilir meyvesuyunun hikmetini, ne adammış yani dalga geçmiş bide gıcık..

VALLA BİLGECİM BENİM BEBE YA ÇOK EDEPLİ YADA ÇOK İNAT toplu halde meraktan çatlıyoruz 17.hafta bitti inanki hem çikolata yedim hem meyve suyu içtim sağlıklı olsun tabiki tek dileğimiz hepimizin
ama doktoruda anlamak zor ayrıntılıyı nasıl yaparız dedim 20.hafta gel dedi onu biliyoz gün alma derdi var şimdiden mi gün alınacak o gün hemen çekiliyomu hiççççç

tatlım selam,Allah'tan korkmayacan parmağınıu gözüne sokacan o doktorun,neyse ki bebiş de iyi sen de...

ahh benim canım doktorumun tayini çıktı kendisini istanbula uğurladık malesef
hiç uğraşmadıki görmek için azıcık baktı bacaklar kapalı dedi o kadar

ya bende sormayı unuttumm özel hastane ama acaba önceden gün alınıyormu ki? :44:

renklı doppler ıcn sordum cnm ozeli devlette yaptıracaktımn bnde para vermıyım dıye ama kaydım yok arda dedim boşver parasını verır yaptırıız...aman herseyi normal çıksında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…