- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
benim bildiğim özellerde gün veriyo
Acaba bu doktorlara neden bu kadar para döküyoruzzgüya özel hastane.. sormasak hiçbişey için bilgilendirmiyorlar sinir oldum..
selamlar güzel anneler 2 gündür pek giremedim,geçmişide okuyamadım inş herkes iyidir
doktor kontrolümüz vardı bugün milletin öve öve bitiremediği adamı bana çoktaa sıradan geldi hiçbişey anlatmadı hemşireye döndü 38 nokta bilmem kaç dedi neyi dedi anlamadım azıcık baktı zaten cinsiyetimiz belli değil bacakları kapalıymış pipi görmüyomuş bu kadar söyledi ortam yumuşasın diye o kadarda meyvesuyu içtim dedim adamda buz gibi bir tavırla meyve suyu içince kız mı oluyomuş dedibende ondan değil dr bey hareket etsin diye dedim bişey demedi
sonra bu ara testlerimiz var mı dedim oda bana şimdi gidip kan vereceksin 3 lü test için dedi yarın sonuç çıkacakmış anlıcanız ağzından cımbızla laf aldım buda çok biliyor demesin diye ses etmedim galiba bugün tersi bana denk geldi halbuki şöyle mükemmel böyle ilgili diye 50 kişiden duymuştum :44:
Yaa nesi varmis bebeklerinin( cok uzuldumm. Allah saglikla bagislasin meleklerinii
canım nektar ı bende çok merak ediyordum hafta başından beri çok üzüldüm bu duruma dualarımız onunla tabiki de inş herşey yolundadır sorun neymiş peki bahsettimi çok merak ettim şimdi inş herşey yoluna girer
kız annesi oluyorummmm
Kizlar slm.kaşintisi olan var mi aranizda ? Hersey de beni bulur yaaa
selamlar güzel anneler 2 gündür pek giremedim,geçmişide okuyamadım inş herkes iyidir
doktor kontrolümüz vardı bugün milletin öve öve bitiremediği adamı bana çoktaa sıradan geldi hiçbişey anlatmadı hemşireye döndü 38 nokta bilmem kaç dedi neyi dedi anlamadım azıcık baktı zaten cinsiyetimiz belli değil bacakları kapalıymış pipi görmüyomuş bu kadar söyledi ortam yumuşasın diye o kadarda meyvesuyu içtim dedim adamda buz gibi bir tavırla meyve suyu içince kız mı oluyomuş dedibende ondan değil dr bey hareket etsin diye dedim bişey demedi
sonra bu ara testlerimiz var mı dedim oda bana şimdi gidip kan vereceksin 3 lü test için dedi yarın sonuç çıkacakmış anlıcanız ağzından cımbızla laf aldım buda çok biliyor demesin diye ses etmedim galiba bugün tersi bana denk geldi halbuki şöyle mükemmel böyle ilgili diye 50 kişiden duymuştum :44:
hoşgeldin cnm göremedim seni 2 gundur...aman bu dr ların kişiye göre mi tavırları değişiyo ne hepsi bi alem altı üstü bi cevap vericen sanki ağzı aşınır bunların..nagicim bende bugün dayanamadım gittim kontrole biliyon muuuu çok şükür iyiyz 16 cm 205 gr seninki ne alemde bakalım.bide 20 haftamda renkli doplere gireceğim inş bakalım
Birinin gelişimi çok fazlayken birinin de çok azmış, küçük olan verici büyük olan alıcıymış, kan vermede falan sıkıntı varmış sanırım o da tam olarak neyin nesi bilmiyor ki, doktorlar ilgileniyorlarmış işte öne almışlar bütün takipleri inşallah dualarımızla iyi olacaklar bebişler
Tebrikler canım allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah
Bende ara ara var karnımda bacaklarımda
Çok ilginç yaa daha ne tür doktorlar göreceğiz acaba bu adamı nasıl bu kadar önerdiler ben de anlamadım, daha senin cinsiyetin kesinleşmedi değil mi tatlım??? Şimdi ne yapacaksın başka doktora mı gideceksin ayrıntılı usg yi mi bekleyeceksin Allah yardımcın olsun
cnm ben ist pendik medıcana hospıtala gıdıyorum 210 tl vericem..
Gelicem canım inşallah :)Gel canım orası daha aktif ve güzel
Bizim cinsiyete kesin dedi doktor, zaten önceden hiç tahminde bulunulmadı bize 16 haftanın sonunda gittiğimizde 4D usg ile baktı başka uzuvlarını ölçerken kontrol ederken dönüp dönüp kaç kere cinsiyetine tekrar baktı ve söyledi, bundan sonra değişmez sanırım.
Üç sefer aynı şeyi söylediyse kızdır canım yaa, bacaklarını mı açmadı, bizde de önce dönüktü sırtı, sonra bacakları çaprazdı, dediğim gibi sürekli bakarak bir de bana pozisyon değiştirtti doktor bu sayede bebek de çok pozisyon değiştirdi ve emin oldu
Ahh canım niye böyle oldu ki diğer hamileliklerin de sıkıntılıymış ama bu sanki daha mı sıkıntılı ne, doktor bir çaresini bulur inşallah senin için de bebeğin için de çok zor bir durum, Allah kolaylık versin doktordan sonra yaz yine. Bilmiyorum gittin mi?
Hadi bakalım dök içini gel ama çok da sinirlenme olur mu bebeğin de hisseder yoksaAma çok sevindim seni aramalarına
Son iki kontrolde %90 erkek demişler canım
Kızlar Nektar gelip yorum yapamamış olabilir, facedeki gruba da zar zor yazdı, bebekleriyle ilgili bir sorun var, canı çok sıkkındı, haftaya tekrar gidecek detaylı bakılacak, lütfen dua eder misiniz onun için, biz grupta Ayetel kürsi Meryem suresi falan okuyoruz lütfen siz de dua edin Allahım Nektarın bebişlerini ona bağışlasın
Canım ben de anca 48 kilo oldum doktor 50 kilonun altı riskli erken doğuma sebep oluyor acil kilo alman lazım dedi, ben de 16 haftalığım, vitamin kullanmıyordum vitamin al o kilo yapar dedi, öyle diyetisyene göndermedi beni ama senin gittiğin diyetisyen de bir garipmiş boş ver sen onu Allah korusun bebeğin susuz kalır falan, 2 bardak su da neDoktor bana en az 6-7 bardak dedi ben iki lt içiyorum, meyve de kilo yapar ayrıca bol bol meyve tüket yoksa kabız olursun hamur işi yemeğe çalış sık sık ye benden tavsiyeler bu kadar canım, doktorum bunları önerdi bana
kızlar sanırım yarım saati geçti göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında sol tarafta bir baskıyla ağrı gibi devamlı ama sürekli oturuyorum diye kalktım 15 dakka kadar yürüdüm ayakta durdum yok halan devam ediyo korkulcak bişey olmasın ya doktoru arasam sorsam mı sizce napsam panik oldum çünkü devamlı ağrı gibi baskı gibi
ay doktor 19.hafta gıdersın demıstı aradım mesgul msj attım cevap vermedı daha alacagım rand yahu heryerde 22.haftaya kadar dıyor uygun bıyer buldum 140 dedı 29 mayıs hastanesı ona gıdecegım diğerleri 250 ve 390 buldum
önce sakin ol derin derin nefes al ver
çok keskin ve dayanılmıcak bir ağrıysa ara ama çok şiddetli değilse 1-2 saat daha bekle bakalım :44:
aradım doktoru anlattım çalışıyosan direk eve git yatak istirahati yap dedi akşamda devam ederse yarın sabah erkenden gel dedi
sancılı bi ağrı değil ama nasıl atlatsam baskı ve ağrı var böle bi garip eve gitmem mümkün değil şuan napıcam bilemedim acayip panik oldum ya
Canım bu herzaman girdiğimiz ultrasondan daha uzun sürüyo ve bebeğin bütün organları inceleniyomuş canım.. Allah korusun olası bir rahatsızlığın tespiti için gerekli bildiğim kadarıyla..Kizlar bise sorcam. Bu ayrintili ultrason dediginiz neyden oluşuyor. Doktorlar bunu yapmiyorlarmi zaten.benim doktorum oyle birseyden bahsetmedi hic.kendisi olcuyo biciyo her gittigimde kafam karisti ya
kızlar sanırım yarım saati geçti göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında sol tarafta bir baskıyla ağrı gibi devamlı ama sürekli oturuyorum diye kalktım 15 dakka kadar yürüdüm ayakta durdum yok halan devam ediyo korkulcak bişey olmasın ya doktoru arasam sorsam mı sizce napsam panik oldum çünkü devamlı ağrı gibi baskı gibi
Yok canim yaaa şeyimdeeee:26:
Eczane verir mi merhem.doktor mu verecek yoksa.doktorum bikti benden ya ona soylemicem.sen kullandinmi merhem vsMantar olabilir canım dikkat et. merhem al mantar için bence ve hemen başla. ilk günler bende de oldu ben kurtardım şükür.
aradım doktoru anlattım çalışıyosan direk eve git yatak istirahati yap dedi akşamda devam ederse yarın sabah erkenden gel dedi
sancılı bi ağrı değil ama nasıl atlatsam baskı ve ağrı var böle bi garip eve gitmem mümkün değil şuan napıcam bilemedim acayip panik oldum ya
Eczane verir mi merhem.doktor mu verecek yoksa.doktorum bikti benden ya ona soylemicem.sen kullandinmi merhem vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?