2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hoşgeldin cnm göremedim seni 2 gundur...aman bu dr ların kişiye göre mi tavırları değişiyo ne hepsi bi alem altı üstü bi cevap vericen sanki ağzı aşınır bunların..nagicim bende bugün dayanamadım gittim kontrole biliyon muuuu çok şükür iyiyz 16 cm 205 gr seninki ne alemde bakalım.bide 20 haftamda renkli doplere gireceğim inş bakalım

Yaa nesi varmis bebeklerinin( cok uzuldumm. Allah saglikla bagislasin meleklerinii

Birinin gelişimi çok fazlayken birinin de çok azmış, küçük olan verici büyük olan alıcıymış, kan vermede falan sıkıntı varmış sanırım o da tam olarak neyin nesi bilmiyor ki, doktorlar ilgileniyorlarmış işte öne almışlar bütün takipleri inşallah dualarımızla iyi olacaklar bebişler

kız annesi oluyorummmm

Tebrikler canım allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah

Kizlar slm.kaşintisi olan var mi aranizda ? Hersey de beni bulur yaaa

Bende ara ara var karnımda bacaklarımda

Çok ilginç yaa daha ne tür doktorlar göreceğiz acaba bu adamı nasıl bu kadar önerdiler ben de anlamadım, daha senin cinsiyetin kesinleşmedi değil mi tatlım??? Şimdi ne yapacaksın başka doktora mı gideceksin ayrıntılı usg yi mi bekleyeceksin Allah yardımcın olsun

bilmiyorum ki sevgicim hiçbişey söylemedi ne kilo ne boy hiçççç ne anlattıysam hepsi o kadar

yarın sonucumu alırken yüzsüzlük yapıcam birkez daha bak dicem en fazla odadan kovar isteyenin bir yüzü vermeyenin 2yüzü demişler
ama hemen oğlumu doğum yaptığım drden randevu aldım rica minnet ama en erken 18 şubata verdi beklicem malesef

Kizlar bise sorcam. Bu ayrintili ultrason dediginiz neyden oluşuyor. Doktorlar bunu yapmiyorlarmi zaten.benim doktorum oyle birseyden bahsetmedi hic.kendisi olcuyo biciyo her gittigimde kafam karisti ya

kızlar sanırım yarım saati geçti göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında sol tarafta bir baskıyla ağrı gibi devamlı ama sürekli oturuyorum diye kalktım 15 dakka kadar yürüdüm ayakta durdum yok halan devam ediyo korkulcak bişey olmasın ya doktoru arasam sorsam mı sizce napsam panik oldum çünkü devamlı ağrı gibi baskı gibi

cnm ben ist pendik medıcana hospıtala gıdıyorum 210 tl vericem..

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ben ümraniyedekine sormuştum çok daha fazlasını söylemişti. Ben biraz daha uygununu arıyorum. 150 civarı bi yer olursa ve baakan kişiyi tavsiye eden olursa direk oraya yaptırmayı düşünüyorum.

Gelicem canım inşallah :)
Bizim bebiş de bi ara sırtı dönüktü, bacakları ilkte hep kapalı oluyo zaten.
Rahatsız ettik biraz öyle baktı doktor pipi göremiyorum dedi. Öyle işte ben değişir diye korkuyorum da eşim en başından kız olduğunu biliyodum ben zaten diyo :) O gayet emin yani..

önce sakin ol derin derin nefes al ver
çok keskin ve dayanılmıcak bir ağrıysa ara ama çok şiddetli değilse 1-2 saat daha bekle bakalım :44:

Ankaradaki 29 mayıs hastanesi mi? ayrıntılı için bence orayı tercih etme. benim dr 4-5 isim verdi en iyi bunlar dedi. ben de Ali İpek diye bi dr u aradım çünkü dediklerinin arasında en uygunu o 200 TL. diğerleri 500 filan gereksiz yani. 3323232 numarası. ama hastaneler pek önerilmiyor bu iş için çok uzman olmak lazımmış. önemli bişi yani. bence bi düşün derim

önce sakin ol derin derin nefes al ver
çok keskin ve dayanılmıcak bir ağrıysa ara ama çok şiddetli değilse 1-2 saat daha bekle bakalım :44:

aradım doktoru anlattım çalışıyosan direk eve git yatak istirahati yap dedi akşamda devam ederse yarın sabah erkenden gel dedi
sancılı bi ağrı değil ama nasıl atlatsam baskı ve ağrı var böle bi garip eve gitmem mümkün değil şuan napıcam bilemedim acayip panik oldum ya

izin alamazmısın :44: doktorun dediğini yabana atma son kontrolde de bişeyler geveledi diyodun :44: yinede içini ferah tut kötü düşünme

Kizlar bise sorcam. Bu ayrintili ultrason dediginiz neyden oluşuyor. Doktorlar bunu yapmiyorlarmi zaten.benim doktorum oyle birseyden bahsetmedi hic.kendisi olcuyo biciyo her gittigimde kafam karisti ya
Canım bu herzaman girdiğimiz ultrasondan daha uzun sürüyo ve bebeğin bütün organları inceleniyomuş canım.. Allah korusun olası bir rahatsızlığın tespiti için gerekli bildiğim kadarıyla..

Gaz sancısı olabilir mi acaba? Bence hemen panikleme, biraz kendini dinle. Devam edecek mi bakalım. Adet sancısına falan benzemiyo di mi?

listeye hala eklenmemişim
benide ekleyinnn... sat 10.10.2013 kız bebek bekliyorum 27 yaşındayım istanbuldan katılıyorum ilk gebeliğim

Canim baskiyi hissettigin yere dokunsana bi, sert mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…