2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Umarım herkes iyidir. İşler yoğun dosya taradığımız için foruma pek giremiyorum. Ufak tefek problemler haricinde çok şükür ciddi bir şey yok. Kızlar bebşleri hisseden varmı benim 17 haftalık oldu daha önce tık tık atıyordu 2 haftadır hç bişey hissetmiyorum gerçi kızımıda tam olarak 6. ayda hissetmeye başlamıştım..

Eczane verir mi merhem.doktor mu verecek yoksa.doktorum bikti benden ya ona soylemicem.sen kullandinmi merhem vs

kullandım. eczacıda verir. durumu söyle de hamileyim mantar şüphem var filan diye. zaten hepsi aynı. git bi eczaneye. kaşıntı devam ederse sana yazık ben çektim bilirim.

Az once telefonla hallettim kizlar, carsamba gunu gidiyorumm

Canım senden doktormu istedi sen mi gitmek istedin ayrıntılıya benimde gitmem lazım üniversiteyi aradım randevusuz çalışıyorlarmış sabah ın köründe orda olmam lazım sıra ne zaman gelirse.. İşler yoğun izin alamadım belki önümüzdeki hafta bende giderim..

izin alamazmısın :44: doktorun dediğini yabana atma son kontrolde de bişeyler geveledi diyodun :44: yinede içini ferah tut kötü düşünme
canım bugüğn ayın 6 sı ve bizim maaşlar halan hesaplanmadı düşünebiliyomusun ocak ayıylas yeni oranlar girilmesi lazım ben ay başı yapamam dedim yeter artık yani 3 ayduır müdür ptesi gelicekti gelmedi 1 haftada dinlenmek istiyorum dedi bende gelin oranları girin maaşlar çıksın gidin ben artık yapamıcam dedim bugün gelicekti halan gelmedi deli olcam artık bıktım usandım çalışmaktanda herşeyden de o kadar insanın maaşı duruyo vebali üstüme kalcak nasıl gideyim eve ha gelir diye bekliyorum bi yarım saat daha durucam gelmezse gitcem eve

canım gaz sancısı değil çünkü ağrı sabit bi yerde adet ağrısı da değil göbek deliğinin 3 4 parmak kadar altı sola doğru ufak bi yerde ağrı anlayamadım bende ya
Canim baskiyi hissettigin yere dokunsana bi, sert mi ?
evet sert sanki bebek orda duruyo gibi ama dün dr bebek sağa yada sola kaymaz dedi rrahim kayar sen onu bebek gibi hissedersin dedi anlamadım valla deli olcam artık ya ağlıyorum sinriimden

canım ıstanbuldaki ya devlet hastanesine gun almıstım en bos devlet hastanesıne o bıle martın sonuna kadar dolu dedı mecbur özele gıdecegım hıc gıtmemekten ıyıdır ya profların özel yerlerı cok pahalı 500 600 arası eger cok kotuyse yıne arastırıp haftam dolmadan yıne cektırırım (

Doktorum istedi bende istiyorum ayrintiliya girmeyi kontrollere gittigim hastaneye gidicem zaten. Az once arayip aldim randevumu.

Sakin ol canim dun yatarken bana da oldu ama bariz bebekti iste, dokundum cok sertti canimi yakti gerdirdi ciddi ciddi bi sure sonra gecti. Oyle biseydir endiselenmehemen

bende salı gıdıyorummm tatlımm yanında flash goturmeyı unutma cd vermezler falan :)) ay hadı hayırlısı gece uyuyamadım bugun cektırecegım dıye ama salıya kaldı :))

Evet evet flash aklimda aksam 8e verdi randevuyu ayy cok heycanli sen gidersin anlatirsin artik bizee,sonra da ben anlatirim

Sakin ol canim dun yatarken bana da oldu ama bariz bebekti iste, dokundum cok sertti canimi yakti gerdirdi ciddi ciddi bi sure sonra gecti. Oyle biseydir endiselenmehemen

inş dediğin gibidir canım ya zaten dün de dr yok plasenta aşağıda duruyo falan diyince çok huzurum kaçtı Rabbim bebeklerimzii bizlere bağışlasın sağ salim kucaklarımıza alalım inş. nasıl bir endişeye kapılıyoruz ufacık bişeyde annelik iç güdüsü bu olsa gerek

CANIIIMMMM sen gerilme bu kadar bu sters bebeğe zarar kaç gündür durumu biliyorsun ve kasıklarımda ağrı var sık sık hissettiriyo,Allah korusun canım sıkma canını bişeye,Bebişlewrimizi tez zamanda sağ salim kacağımıza alalım hayırlısıyla,ilk gebelik ya bu ne pimpiriktir arkadaş

amin inş canım ya varya dünden beri o kadar duygusalım ki dillerdirmek bile istemiyorum ama çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye 2 senedir sabırla bekledik biz bebişimi dünden beri acayip bi duygu sardı beni ağlama modundayım Rabbim korusun bize bağışlasın

canım ya soluna dogru uzanma sansın yokmu hamılesın sen suan herkesden onemlısın öncelık herseyde senın sakın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…