- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Sağol cnm bwn saglik ocagina hic gitmedim yarin ilk kwz gidicem bakalim.Doktora gitmeden bisey kullanma canim. Saglik ocagina git idrar tahlili yapsinlar bisey varsa cikar.
Sağol cnm bwn saglik ocagina hic gitmedim yarin ilk kwz gidicem bakalim.
Eczane verir mi merhem.doktor mu verecek yoksa.doktorum bikti benden ya ona soylemicem.sen kullandinmi merhem vs
Az once telefonla hallettim kizlar, carsamba gunu gidiyorumm
canım bugüğn ayın 6 sı ve bizim maaşlar halan hesaplanmadı düşünebiliyomusun ocak ayıylas yeni oranlar girilmesi lazım ben ay başı yapamam dedim yeter artık yani 3 ayduır müdür ptesi gelicekti gelmedi 1 haftada dinlenmek istiyorum dedi bende gelin oranları girin maaşlar çıksın gidin ben artık yapamıcam dedim bugün gelicekti halan gelmedi deli olcam artık bıktım usandım çalışmaktanda herşeyden de o kadar insanın maaşı duruyo vebali üstüme kalcak nasıl gideyim eve ha gelir diye bekliyorum bi yarım saat daha durucam gelmezse gitcem eveizin alamazmısın :44: doktorun dediğini yabana atma son kontrolde de bişeyler geveledi diyodun :44: yinede içini ferah tut kötü düşünme
Canım bu herzaman girdiğimiz ultrasondan daha uzun sürüyo ve bebeğin bütün organları inceleniyomuş canım.. Allah korusun olası bir rahatsızlığın tespiti için gerekli bildiğim kadarıyla..
Gaz sancısı olabilir mi acaba? Bence hemen panikleme, biraz kendini dinle. Devam edecek mi bakalım. Adet sancısına falan benzemiyo di mi?
evet sert sanki bebek orda duruyo gibi ama dün dr bebek sağa yada sola kaymaz dedi rrahim kayar sen onu bebek gibi hissedersin dedi anlamadım valla deli olcam artık ya ağlıyorum sinriimdenCanim baskiyi hissettigin yere dokunsana bi, sert mi ?
Ankaradaki 29 mayıs hastanesi mi? ayrıntılı için bence orayı tercih etme. benim dr 4-5 isim verdi en iyi bunlar dedi. ben de Ali İpek diye bi dr u aradım çünkü dediklerinin arasında en uygunu o 200 TL. diğerleri 500 filan gereksiz yani. 3323232 numarası. ama hastaneler pek önerilmiyor bu iş için çok uzman olmak lazımmış. önemli bişi yani. bence bi düşün derim
Canım senden doktormu istedi sen mi gitmek istedin ayrıntılıya benimde gitmem lazım üniversiteyi aradım randevusuz çalışıyorlarmış sabah ın köründe orda olmam lazım sıra ne zaman gelirse.. İşler yoğun izin alamadım belki önümüzdeki hafta bende giderim..
canım bugüğn ayın 6 sı ve bizim maaşlar halan hesaplanmadı düşünebiliyomusun ocak ayıylas yeni oranlar girilmesi lazım ben ay başı yapamam dedim yeter artık yani 3 ayduır müdür ptesi gelicekti gelmedi 1 haftada dinlenmek istiyorum dedi bende gelin oranları girin maaşlar çıksın gidin ben artık yapamıcam dedim bugün gelicekti halan gelmedi deli olcam artık bıktım usandım çalışmaktanda herşeyden de o kadar insanın maaşı duruyo vebali üstüme kalcak nasıl gideyim eve ha gelir diye bekliyorum bi yarım saat daha durucam gelmezse gitcem eve
canım gaz sancısı değil çünkü ağrı sabit bi yerde adet ağrısı da değil göbek deliğinin 3 4 parmak kadar altı sola doğru ufak bi yerde ağrı anlayamadım bende ya
evet sert sanki bebek orda duruyo gibi ama dün dr bebek sağa yada sola kaymaz dedi rrahim kayar sen onu bebek gibi hissedersin dedi anlamadım valla deli olcam artık ya ağlıyorum sinriimden
bende salı gıdıyorummm tatlımm yanında flash goturmeyı unutma cd vermezler falan :)) ay hadı hayırlısı gece uyuyamadım bugun cektırecegım dıye ama salıya kaldı :))
Sakin ol canim dun yatarken bana da oldu ama bariz bebekti iste, dokundum cok sertti canimi yakti gerdirdi ciddi ciddibi sure sonra gecti. Oyle biseydir endiselenmehemen
CANIIIMMMM sen gerilme bu kadar bu sters bebeğe zarar kaç gündür durumu biliyorsun ve kasıklarımda ağrı var sık sık hissettiriyo,Allah korusun canım sıkma canını bişeye,Bebişlewrimizi tez zamanda sağ salim kacağımıza alalım hayırlısıyla,ilk gebelik ya bu ne pimpiriktir arkadaşcanım bugüğn ayın 6 sı ve bizim maaşlar halan hesaplanmadı düşünebiliyomusun ocak ayıylas yeni oranlar girilmesi lazım ben ay başı yapamam dedim yeter artık yani 3 ayduır müdür ptesi gelicekti gelmedi 1 haftada dinlenmek istiyorum dedi bende gelin oranları girin maaşlar çıksın gidin ben artık yapamıcam dedim bugün gelicekti halan gelmedi deli olcam artık bıktım usandım çalışmaktanda herşeyden de o kadar insanın maaşı duruyo vebali üstüme kalcak nasıl gideyim eve ha gelir diye bekliyorum bi yarım saat daha durucam gelmezse gitcem eve
canım gaz sancısı değil çünkü ağrı sabit bi yerde adet ağrısı da değil göbek deliğinin 3 4 parmak kadar altı sola doğru ufak bi yerde ağrı anlayamadım bende ya
evet sert sanki bebek orda duruyo gibi ama dün dr bebek sağa yada sola kaymaz dedi rrahim kayar sen onu bebek gibi hissedersin dedi anlamadım valla deli olcam artık ya ağlıyorum sinriimden
Evet evet flash aklimdaaksam 8e verdi randevuyu ayy cok heycanli sen gidersin anlatirsin artik bizee,sonra da ben anlatirim
CANIIIMMMM sen gerilme bu kadar bu sters bebeğe zarar kaç gündür durumu biliyorsun ve kasıklarımda ağrı var sık sık hissettiriyo,Allah korusun canım sıkma canını bişeye,Bebişlewrimizi tez zamanda sağ salim kacağımıza alalım hayırlısıyla,ilk gebelik ya bu ne pimpiriktir arkadaş
ay aynen canımm neredeydın sen
aradım doktoru anlattım çalışıyosan direk eve git yatak istirahati yap dedi akşamda devam ederse yarın sabah erkenden gel dedi
sancılı bi ağrı değil ama nasıl atlatsam baskı ve ağrı var böle bi garip eve gitmem mümkün değil şuan napıcam bilemedim acayip panik oldum ya
ayy canım özelden mi aldın? özelde kendi doktorum olursa 220 tl miş burda ya, tam kaç haftalık oluyosun ayrıntılıya girince kuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?