2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
amin canım sık sık açık havaya çık,rahatlamaya çalışalım,aklımıza kötü şeyler getirmeyelim

canım ya soluna dogru uzanma sansın yokmu hamılesın sen suan herkesden onemlısın öncelık herseyde senın sakın unutma
bacım ya herkes sola diyo da,ben sağa dönüp yatıyom,neden sola,yani bi sakıncası var mı kii

canım bende hep sola dıye duydum

Neden sağ tarafa değil de sol tarafa? Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar (vena kava inferior) geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Sol yana yatarken sırtınızın arkasına büyükçe bir yastık koyarak hem daha rahat edersiniz hem de uykudayken sağa dönmeyi engelleyebilirsiniz.

ya heryerde sol dıyor biyerdede okumustum agrın oldugunda soluna uzan gecer yazıyordu

çok şükür ağrım geçti biraz olsun rahatladım
veee son 1 saat kala da olsa müdürm geldi

Kizlar gece oyle internette gezerken gordumm. Aris pirlanta diye bi site var anne-cocuk kolyesi ve yuzugu var bi bakinn cok begendim beeenn, kocam alsin bence onlardan:119:

bende bugün bir anormallik mi var aban mı öyle geliyor
ağrım geçti bu defa da lavobaya bi girdim çamaşırımda parça vardı elim ayağım birbirine girdi o an offf yaaa
serçe parmağımın yarısı kadar yumurta akı gibi ama acayip koyu bişey şefaf nasıl korktum noluyoz yaaa
doktoru aradım hemen korkma dedi akıntıdır o kanlı değilse sorun yok dedi çok şükür rahatladım ama dr arayana kadar yüreğim ağzımdaydı ya benim dinlenmeye ihtiyacım var sanırım panik atağım tekrarlıcak gibi geliyo bugünlerde hiç iyi değilim nefes darlığı kalp çarpıntısı da ona kezza

Kızlar bugün çok huzursuzum. Sabah tansiyonum çok düşüktü 6 ya 4 neredeyse baygınlık geçiriyodum. Çarpıntım çok fazla. Neyse onlar geçti bu defa burnum kanamaya başladı zarzor onuda durdurdum. Şimdi çok korkuyorum tansiyonum çok düştüğü için bebeğime bişey olacak diye. Kontrolede pazartesi gidecem. Nasıl dayanacaksam o zamana kadar.

Hahaha yap canım yüzsüzlüğünü aman ne olacaksa bakıversin tekrar

Gel gel Kızdır o canım kız pipi yoksa kuku vardır

merhaba annişler bende yarın bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım,yarın 15+4 oluyorum 14 de erkek demişti başka bi dr bakalım yarınki de onaylıcakmı..yarında görürsek pipiyi değişmez artık heralde hazırlıklara başlayabiliriz yavaştan..

Mrb canim. İns yarin cok mutlu donersin bnde kismetse pazartesi gorcem bebislerimi

Bugun bana iyice sikintilar geldi. Gecen hafta Persembe gununden beri raporluyum. Beslenemedigim ve cok kilo kaybettigim icin doktor rapor ve serum tedavisi vermisti. Aslinda hastaneye yatiracakti da babam doktor, gozlem altinda tutar dusuncesiyle yatirmamaya razi oldu. Is yerinde de yolunda giden herseyin bu hafta icerisinde sorun yaratacagi tuttu. Telefonla destek olmaya calisiyorum ama yeterli olmuyor tabii ki. Kendimi insanlari yuzustu birakmis ve isimi savsaklamis hissediyorum. Sanki hamile olmam bahanesinin arkasina siginarak sorumluluklarimi boslamisim gibi... Sonucta o insanlar icin benim hamile olmamin hicbir onemi yok, hamileyim diye dunya benim etrafimda da donmuyor, sorun cikan konular benim sorumlu oldugum, benim halletmem gereken konulardi... Yardim ve destek olamadigim icin stres icerisindeyim zaten, bugun birkac kez atlayip gitsem mi diye dusundum. Bu stres ve gerginlikle 3.5 aylik dogum sonrasi iznimi de kullanamam ben...

merhabaa ayy bizim bebişlerin doğum tarihi aynı görünüyo bizde 13.haftada kız olduğunu öğrendik alışverişine başladık değişirmi acaba cinsiyeti :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…