Ben tekirdagdayim maleseff. Cerkezkoye gidiyorum doktora.
ay yazdım yolladım aklıma geldı canım yazmıstın :))) tekırdagın neresındesın kı cerkezkoy uzak kalmıyormu bende yarı tekırdaglıyım :)))
Kizz acik adres mi vereyim) cerkezkoye yarim saat uzak bi ilcedeyim. Tahmin et bakiim
hahhah koptum kız ne bılım okadar :) ben bı yenıçiftliği bılırım gezmek için gelmiştim cerkezkoye
amin canım sık sık açık havaya çık,rahatlamaya çalışalım,aklımıza kötü şeyler getirmeyelimamin inş canım ya varya dünden beri o kadar duygusalım ki dillerdirmek bile istemiyorum ama çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye 2 senedir sabırla bekledik biz bebişimi dünden beri acayip bi duygu sardı beni ağlama modundayım Rabbim korusun bize bağışlasın
bacım ya herkes sola diyo da,ben sağa dönüp yatıyom,neden sola,yani bi sakıncası var mı kiicanım ya soluna dogru uzanma sansın yokmu hamılesın sen suan herkesden onemlısın öncelık herseyde senın sakın unutma
amin canım sık sık açık havaya çık,rahatlamaya çalışalım,aklımıza kötü şeyler getirmeyelim
bacım ya herkes sola diyo da,ben sağa dönüp yatıyom,neden sola,yani bi sakıncası var mı kii
çok şükür ağrım geçti biraz olsun rahatladım
veee son 1 saat kala da olsa müdürm geldi
yarın sonucumu alırken yüzsüzlük yapıcam birkez daha bak dicem en fazla odadan kovar isteyenin bir yüzü vermeyenin 2yüzü demişler
ama hemen oğlumu doğum yaptığım drden randevu aldım rica minnet ama en erken 18 şubata verdi beklicem malesef
Gelicem canım inşallah :)
Bizim bebiş de bi ara sırtı dönüktü, bacakları ilkte hep kapalı oluyo zaten.
Rahatsız ettik biraz öyle baktı doktor pipi göremiyorum dedi. Öyle işte ben değişir diye korkuyorum da eşim en başından kız olduğunu biliyodum ben zaten diyo :) O gayet emin yani..
Hahaha yap canım yüzsüzlüğünü aman ne olacaksa bakıversin tekrar
Gel gelKızdır o canım kız pipi yoksa kuku vardır
merhaba annişler bende yarın bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım,yarın 15+4 oluyorum 14 de erkek demişti başka bi dr bakalım yarınki de onaylıcakmı..yarında görürsek pipiyi değişmez artık heralde hazırlıklara başlayabiliriz yavaştan..
artık herkes facede burarlarda kimseler yok
merhaba annişler bende yarın bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım,yarın 15+4 oluyorum 14 de erkek demişti başka bi dr bakalım yarınki de onaylıcakmı..yarında görürsek pipiyi değişmez artık heralde hazırlıklara başlayabiliriz yavaştan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?