bbebeğimin cinsiyeti henüz belli değil çok heyecanlıyım ayın 21 inde kontrolüm 16+2 haftalık oldu :)
Bugun bana iyice sikintilar geldi. Gecen hafta Persembe gununden beri raporluyum. Beslenemedigim ve cok kilo kaybettigim icin doktor rapor ve serum tedavisi vermisti. Aslinda hastaneye yatiracakti da babam doktor, gozlem altinda tutar dusuncesiyle yatirmamaya razi oldu. Is yerinde de yolunda giden herseyin bu hafta icerisinde sorun yaratacagi tuttu. Telefonla destek olmaya calisiyorum ama yeterli olmuyor tabii ki. Kendimi insanlari yuzustu birakmis ve isimi savsaklamis hissediyorum. Sanki hamile olmam bahanesinin arkasina siginarak sorumluluklarimi boslamisim gibi... Sonucta o insanlar icin benim hamile olmamin hicbir onemi yok, hamileyim diye dunya benim etrafimda da donmuyor, sorun cikan konular benim sorumlu oldugum, benim halletmem gereken konulardi... Yardim ve destek olamadigim icin stres icerisindeyim zaten, bugun birkac kez atlayip gitsem mi diye dusundum. Bu stres ve gerginlikle 3.5 aylik dogum sonrasi iznimi de kullanamam ben...
merhabaaayy bizim bebişlerin doğum tarihi aynı görünüyo bizde 13.haftada kız olduğunu öğrendik alışverişine başladık değişirmi acaba cinsiyeti :18:
bir kızın olacağı için çook şanslısın hele ki insanın ilk çocuğunun kız olması veli nimet....öyle bıcır bıcır öyle sevgi dolula rki...tabi tripleri nazları da bir başka
senin bi kızın var sanırım :) sen böyle yazınca dahada sabırsızlandımm bi an önce zaman geçsede kucağıma alsam nazlı kızımı :) bide bana benzerse tripli kızımııı ayy babasının çekeceği var bizden
evet minik kelebeğim var bir tane 22 aylık ve aynı ben bu da ayrıca hoşuma gidiyor ........şimdi de oğlum olacak inşallah...kzıım babasına aşık bu arada onu görünce bana bakmaz ben işe giderken ağlamaz babası giderken ağlar:) aşkım o benim ya...gerçek aşk neymiş doğurunca anlicaksın:)
Canlarım günaydın herkese hayırlı cumalar,kötü bir gece geçirdik,sabahı zor ettim,eşimle evlendikten sonra ilk kez büyük tartıştık,hep benim yüzümden
Canlarım günaydın herkese hayırlı cumalar,kötü bir gece geçirdik,sabahı zor ettim,eşimle evlendikten sonra ilk kez büyük tartıştık,hep benim yüzümden
herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun
bu hafta da bitiyo çok şükür
Mü'minin ve memurun bayramı cuma
noldu ya :26: hassas dönemler ne zamamnbitecek bilmiyorum ama senin hatan bile olsa eşin anlayışlı olmalı, huysuzluğumuz, kaprisimiz keyfimizden değil ki
günaydın benimde canım sıkıldıkça eşime sarıyorum her şeyi sorun ediyorum oda altan alıyor genelde biliyorum sabrediyor şimdilik :)
bu kıskançlık olayını abarttım adam çileden çıktı sonunda,ağzını bozdudünürüm günaydın üzme canını olur böyle şeyler hormon katsayımız değişti sonuçta herşey bizim güzümüzden çaktırma sen
sa kızlar nasılsınız. hayırlı cumalar
canımm nasılsın. hayırsız
ama neden ben hep hayırsız oluyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?