2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım öyle düşünme sensiz de bir şekilde yürür işler evet hamileler rapor alınca hep kaçmış gözüyle bakılıyor şöyle düşün....
sen zor günler geçiriyorsun dinlenmeye ihtiyacın var bebeğine stresten birşey olsa bunu kim geri getirebilir...rapor almak bir haktır. kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin...hiiiiççç bunları kafana takma raporun evde olmanın tadını çıkar he rşey geçecek bebeğini kucağına alıp mutlu olacaksın ve bunları düşündüğün için kendine kızacaksın....sonuçta idarecein sen olmayınca o işi yapacak birilerini bulmak zorunda doğum izninde ne yapacaksın insanları kötü alıştırma bence sık sık da rapor al

merhabaa ayy bizim bebişlerin doğum tarihi aynı görünüyo bizde 13.haftada kız olduğunu öğrendik alışverişine başladık değişirmi acaba cinsiyeti :18:

bir kızın olacağı için çook şanslısın hele ki insanın ilk çocuğunun kız olması veli nimet....öyle bıcır bıcır öyle sevgi dolula rki...tabi tripleri nazları da bir başka

bir kızın olacağı için çook şanslısın hele ki insanın ilk çocuğunun kız olması veli nimet....öyle bıcır bıcır öyle sevgi dolula rki...tabi tripleri nazları da bir başka

senin bi kızın var sanırım :) sen böyle yazınca dahada sabırsızlandımm bi an önce zaman geçsede kucağıma alsam nazlı kızımı :) bide bana benzerse tripli kızımııı ayy babasının çekeceği var bizden

evet minik kelebeğim var bir tane 22 aylık ve aynı ben bu da ayrıca hoşuma gidiyor ........şimdi de oğlum olacak inşallah...kzıım babasına aşık bu arada onu görünce bana bakmaz ben işe giderken ağlamaz babası giderken ağlar:) aşkım o benim ya...gerçek aşk neymiş doğurunca anlicaksın:)

Allah bağışlasın canım maşallah :) inşallah bizlerde o günleri görürüz zaten babalar kızlarının ilk aşkları diyolar ya gerçektende öylemiş ama kıskanırım benn

Selam kizlar bizde 16+2 olduk :) ilk bebisim olcak insallah... doktorum bir ay önce erkek demisti yarin kontrolum vardı fakat dr izine ayrilmis haftaya kaldi nasil dayancam bilmiyorum yarini iple cekiyordum bir hafta daha beklicem

Kızlar slm telden girdiğim için cok geçmişe bakamadım bi liste varsa benide ekleyın anacım
Ben hala cinsiyetı ogrenemedım o yüzden erken olmasına rağmen yarın Dr gıdıcem
Ilk hamileliği olmasına rağmen bebeklerının oynadıgını hısseden varmı

Canlarım günaydın herkese hayırlı cumalar,kötü bir gece geçirdik,sabahı zor ettim,eşimle evlendikten sonra ilk kez büyük tartıştık,hep benim yüzümden

herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun
bu hafta da bitiyo çok şükür

Canlarım günaydın herkese hayırlı cumalar,kötü bir gece geçirdik,sabahı zor ettim,eşimle evlendikten sonra ilk kez büyük tartıştık,hep benim yüzümden

dünürüm günaydın üzme canını olur böyle şeyler hormon katsayımız değişti sonuçta herşey bizim güzümüzden çaktırma sen

günaydın benimde canım sıkıldıkça eşime sarıyorum her şeyi sorun ediyorum oda altan alıyor genelde biliyorum sabrediyor şimdilik :)

noldu ya :26: hassas dönemler ne zamamnbitecek bilmiyorum ama senin hatan bile olsa eşin anlayışlı olmalı, huysuzluğumuz, kaprisimiz keyfimizden değil ki

noldu ya :26: hassas dönemler ne zamamnbitecek bilmiyorum ama senin hatan bile olsa eşin anlayışlı olmalı, huysuzluğumuz, kaprisimiz keyfimizden değil ki

günaydın benimde canım sıkıldıkça eşime sarıyorum her şeyi sorun ediyorum oda altan alıyor genelde biliyorum sabrediyor şimdilik :)

dünürüm günaydın üzme canını olur böyle şeyler hormon katsayımız değişti sonuçta herşey bizim güzümüzden çaktırma sen
bu kıskançlık olayını abarttım adam çileden çıktı sonunda,ağzını bozdu git gözüm görmesin dedi,apartmandan çıktım sokakta oturdum(hiç akıl karı mı) geldi beni yukarı çıkardı,bebeğe bişey olsun sen beni o zaman gör dedi,bundan sonra da ben sana güvenmiyom,bittin benim için falan,anlattıkça kalbim sıkışıyo,yattı uyudu,bende tık yok onca sinir krizinin ardından karın ağrısıyla sabaha kadar uyuyamadım,sabah dedim dün geceyi yaşamamış sayalım,biz birbirimize yıllarımızı verdik çok üstüne gittim dedim,ben unuttum öle bişey yok dedi,kendimden ve bu halimden nefret ettim,hep böyle gitmesin nolur bişey söleyin ya,önceden balık burcuyum diye ne kadar sulugözdüm,şimdi ben kendimi tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…