2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kıskançlık deme bana sana nasıl akıl verebilirim ki, ben senden daha beterim.. canım adam sana ben unuttum demiş işte, kırılmıştır tabi orası ayrı, sende bebek için toparla kendini

herkese hayırlı cumalar kızlar günaydınlarrr. haftalar geçiyor. çabucak geçsinde bebişlerimiz gelsin :)

ahhh yavrum benim ya daha öncede bu konuda fikrimi söyledim sana ben tamamıyla eşini suçlayamıcam çok özür dilerim senden de ama ikinizde de hata var en başta sende ama tabiki senden bilinçli yapmıyosun bunu eşin de bunun farkındadır ama adam patlamış artık ona hak vercen ki hak vermişsin de ne olur eşini bırak düşünme bebişini düşün bak çekirdek aile oluyosunuz eşin kız ve sen ne kadar güzel olucak doğumdan sonra böyle artık resimlerde pozlarınız iki kişi olmucak aranızda tatlı cadınız olucak eşinin gözlerindeki o mutluluğu görüceksin ne diyim daha sana bilmiyorum ki eşin gelsin sana desin sen artık beni semiyomsuun hep bebişi düşünüyosun desin canım kendinle kal geç sessiz bi yere otur matematiğini yap sen bu adama yıllarını vermişsin oda sana mutluluğunzu düşün sadece seni çok iyi anlayabiliyorum aslında bende senin gibiydim belki senden de beterdim ama bunu atmalısın üstünden artık

kendimle bile ilgilenemediğim için olabilir mi? bana kızan çok, alıştım zaten.. kimse de demiyor ki bu kız okul okuyor-çalışıyor bi de hamile, süperman değilim beeeeenn

en son okulu sorduğumda gitmiyorum demiştin.bidahada sormadım.. tamam canım kbakma özür dilerim..

aaaaaaaa doğum Allah ın bir mücizesi ve bu mucizeyi yaşamamız için bize fırsat verdi. şükürler olsun ki. :) korkma canımmm

ben küçükken bebeğin minicik bi yerden doğduğunu bilmezdim karnından ameliyatla alıyolar sanıyodum o günlere dönmek istiyorum

canım belki de ikinizin de hatta üçünüzün de iyiliği için psikolojik destek alman gerekiyordur. rahatlarsın iyi gelir . hiç düşündünüz mü? çünkü senin yaşadığın olayın sonu doğumdan sonra depresyona gidiyor. o yüzden şimdiden önlemini al olur mu? canını sıkma öpüyorum

merhaba bayanlar :) gec kaldım sanırım aranıza katılmak için :/ dün kızım olacağını ogrendim... rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah :))

Kıskançlık deme bana sana nasıl akıl verebilirim ki, ben senden daha beterim.. canım adam sana ben unuttum demiş işte, kırılmıştır tabi orası ayrı, sende bebek için toparla kendini
ne deseniz haklısınız kızlar,deniycem sölediklerinizi,tükürdüğümün hormonu,neymiş arkadaş,yemeden kesildim resmen,bebeğime bişey olmuş mudur Allahım korusun

herkese günaydın geçmişi okuyamadım henüz ama hemen birseyler yazim dedim
dün aksamdan beri kolum coook fena ağrıyor önce onu soylim İnsallah geçer
dr.a gittik dun 150 gr. olmuş bebisimiz ve erkek anasıyım oyle dedi dr. uyuyordu zavalıım açlıktan uğraştı bayağı dr.da sonra gösterdi ben hic kilo almamışım henüz sorun yok dedi ama ben nasılsın dediğinde direk mutsuzum dedi ben neden böyleyim niye böyle dedim diyede dr.un yanından çıkınca ağladım herkes sevinçle dinliyor dr.u benim suratımı ve duruşumu görmeliydiniz tepkisiz hayırlısı olsun dedim giyindim ve çıktım sabahtan ve gecenin 3:30 unda istifra ederek zor gittim Dr.a henüz birsey yapılmicak cunku ilaç alma problemim hakkında konuştuk ve doğum için dr. psikoloğa gitmemi istedi zira ileri safhalarda panik başladı kan ilacını içmelisin dedi hayır dedim ama denemeliyiz dedi hayır dedim korkuyorum ve bu korkuyla olmaz dedim psikiyatristle gorusim bakalım belki sonra hastane ortamında deneriz (su anda hayır diyorum hala)
tahlillerim vardı fakat sonuçlar cıkmadıgı için diğer Dr.lara görünemedim sonra gorunucem onlara ardından aksam misafirliğe gittik güzel güzel yemekler vardı yedim biraz ve masadan fırlayıp gidip istifra ettim yine mide gurultusuyla uyudum kısacası galiba ben tam rahatlamadan keyfine varamicam hamileliğin neyse kafanızı sisirdim kusura bakmayın
psikiyatriste gitme nedenlerime gelince tam olarak anlatamam cunku herkes doğum yapıcak kimseyi üzmek yada korkutmak istemiyorum
sizi seviyorum uzatın bakim yanakları

Canlarım günaydın herkese hayırlı cumalar,kötü bir gece geçirdik,sabahı zor ettim,eşimle evlendikten sonra ilk kez büyük tartıştık,hep benim yüzümden

ah cnm yaaaa yine ne oldu bakim sana he..ama benim yüzümden demişsin kız seni dövücem heeee neyse hamişsin ondan diycemde yinede üzme kendiini yaaa lütfen tut biraz kendini..bu arada günaydın sanada

cnmcım öncelikle gözün aydın sağlıkla alırsın inş yavrucağını kucağına ..diğer mevzulara gelince Allah yardımcın olsun tez zamanda sıkıntıların gider inş cnm kendini üzme cok hepsi geçip gidecek Allah ın izniyle

günaydın papatyam. oğluşun hayırlı olsun. uğur getirsin ailenize inşallah. iyi olmasına çok sevindim. sende iyi ol lütfen. herşey yoluna girecek ve rahatlayacaksın inşallah. seni seviyoruz. kendine dikkat et

cnm aynı seyleri bende 10 gun öncesine kadar yasadım senden tek farkı bn haklıydım ama bu sozlere maruz kaldım işte ama o anlık sınırle ve bızlerınde verdiği tepkiyle boyle seyler olabiliyo artık bundan sonrası için daha iyi olmaya gayret göstermelıyiz dıye düşünüyorum ben

deme öyleee pınaar, ben şimdiden doğumdan korkuyorumm

Dün bir doktoru dinledim diyor ki herşey beyinde bitiyor.''Siz korkuyorum , amann nasıl olacak bu doğum derseniz beyin buna adapte olur.Kendi kendini rahatlatın. Herşeyin normal ve güzel olacağına inandırın'' Haklıda şimdiden şartlandırma kendini...

Rabbim yardım etsin canım bizlere seni çok iyi anlıyorum

ah cnm yaaaa yine ne oldu bakim sana he..ama benim yüzümden demişsin kız seni dövücem heeee neyse hamişsin ondan diycemde yinede üzme kendiini yaaa lütfen tut biraz kendini..bu arada günaydın sanada
evet sevgicim,malum kapris kapris nereye kadar al işte elimde patladı,artık ağlamak istemiyom,suratım iğrenç oldu,3 kat makyaj da yapsam kötü,şu an eşimin ve bebeğimin hakkına girdiğimi düşünüyom sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…