2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ne deseniz haklısınız kızlar,deniycem sölediklerinizi,tükürdüğümün hormonu,neymiş arkadaş,yemeden kesildim resmen,bebeğime bişey olmuş mudur Allahım korusun

ahh canım ya katılıyorum hormonlar ne hale getirdi bizi ben sağlıklı düşünemiyorum sanki olaylar gözümde hep farklı oluyor ve yanlış anlıyorum herseyi
eminim sende oylesin ama sabırlı olmalı ve susmayıda öğrenmelisin sayıp dökeceğin anda hormonlarımla duzgun düşünemem susayım demeli ve sumayı tercih etmelisin lütfen böylelikle daha fazla uzulmeden geçirmelisin hamileliğini

canım en güzel ve keyifli zamanlar bunlar ailelerimiz genişliyor. akşam tv karşısında birbirinize sarılıp göbişi sevmek varken boşu boşuna günleri zehir etmenin bir anlamı yok bence . inşallah biran önce düzeltirsiniz kızlara katılıyorum belki yardım alman rahatlamak açısından iyi olabilir. ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah

merhaba bayanlar :) gec kaldım sanırım aranıza katılmak için :/ dün kızım olacağını ogrendim... rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah :))

hoşgeldin cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş....

günaydın şekerler,
hepimiz için güzel sağlıklı tüm sorunlardan uzak bir gün olsun inşallah :)
ayrıca yarın çalışanlar vardır mutlaka ama bugün cumaaaaa

ne deseniz haklısınız kızlar,deniycem sölediklerinizi,tükürdüğümün hormonu,neymiş arkadaş,yemeden kesildim resmen,bebeğime bişey olmuş mudur Allahım korusun

Yaaaaa olmaz bebişine bişeeeyyy aklına kötü şeyler getirme.. eşinle de geçici bi kavga ettiniz düzelcek iştee, toparla kendini hadi git kahvaltı yap besle yavrunu

bizde seni seviyoruz bebeğimm

şimdi ilk hamilelik ya, mantığa da yatmıyor bu doğum, hani esnek bir yer ve Allahın bir lütfu, vermese o gücü hayvanlar bile doğurabilir miydi? inşaallah iyi olacağını düşünmeye çalışıyorum ama bi bakıyorum yine paniklemişim, elim ayağım buz gibi oluyor, doğuma kadar alışırım inş. :44:

günaydın şekerler,
hepimiz için güzel sağlıklı tüm sorunlardan uzak bir gün olsun inşallah :)
ayrıca yarın çalışanlar vardır mutlaka ama bugün cumaaaaa

cumaa bir huzur veriyor ki anlatamam enerji doluyum yani

cnm sana diyebileceğim ilk olarak bugun içerisinde elinden geldiğince sakinlesmek ve eşine aksam için bişeyler yapmak onun için hazırlanmak ona özel görünmek ve oturup onunla karşılıklı konuşmak olduğunu düşünüyorum eşine sıkıntılarını anlat birbirinizi dinleyin eminim ikinizde bunarı yasamak istemezdiniz ama hayat bazen bu durumları karsımıza getırıyor işte...cnm lutfen bebeğini düşün eğer sen huzursuz olursan emin ol bebğinde huzursuz olur doğduğunda arkadaşında dediği gibi aranızı düzeltin ve akşamları tv karsısında ohhh gelsin karnını sevsın bebişinle konussun ..biz suan oyleyız cnm cok sukur bnm ambargom devam ediyo ama sadece bitek seyde diger seyler duzeldı emınım sızde duzelceksınız sadece bıraz anlayıs ve bırbırınze olan guven lazım

eşimin patronu bayan ilk zamanlar kıskançlık tavan yapıyodu simdiise umursamıyorum.esim kıskandıgım icin sinir oluyodu cunku kızmak bagırmak icin yer ariyordum simdi tam tersi kıskanmadıgım icin sinir oluyo :)))))))) ikizler burcu oldugum icin azcık dengesizim sanırım ben sinir olacagıma o sinir ilsun ben bebişimle ilgileniyorum zaten mide gazı problemim var yiyip icemiyorum fazla bide onu kıskanarak yıpratamayacağım kendimi.... bosverin kizlar erkekleri siz bebislerinize bakın onlar birer mucize :) kıskan kıskan nereye kadar

Kızlar günaydın. Bebişin cinsiyetini öğrenemediğim için Ankara'ya gitme kararı alarak bu ayın 21'ine uçak bileti almıştım... Ne kısmetsizim ki Milli Eğitim'den genelge geldi seçimle ilgili. Yazıda okulunuzda ve kurumunuzda çalışan memurların 10 şubat/ 1 nisan arasındaki tüm izinlerinin durdurulması kararı alınmıştır diyor. Zaten yılda sadece 20 gün iznim var onu da kullanmak haram oldu. Eşim müdürümüzle konuştu biletleri aldık, malum sıkıntılar yaşıyoruz eşimi Ankara'da hastaneye götüreceğim demiş. O da göndeririz sizi demiş ama yine de sallantılı durumdayız. Rabbim sınıyor beni sanırım, en hassas günlerimde sürekli olumsuz şeyler oluyor.
Bu arada dün akşam hastane müdürüyle görüştük, tekrar tekrar özür dilediler. Bir daha böyle bir durum olmayacağı sözünü verdiler hatta cinsiyetine baktıralım dediler ama ben kabul etmedim. Güvenmiyorum artık doktora... Anlayacağınız benim cinsiyet olayı yılan hikayesine döndü... Bebişimin kısmetine bakın yaa...

ayy hiç sorma şimdi kahvaltı yapmaya bile üşeniyorum ben bu tembelliği abarttım sanırım :84:

kahvaltıyı mecbur yapıyorum fazla yiyemediğim için midem kazınıyo açlıktan sonra mide gazıyla uğraşıyorum bence sende aç kalma ah bu kızlar ah ne hale gelicez daha saldım iyice kendimi... biri bana bakım yapsa evi falanda toplasa ama nerdeeeeeee işler bana bakıyo bende onlara

ahhh yaa, AAYKARAM hakkaten herşey ters gitmiş, üzülme canım inşaallah müdür yollar zaten olumsuz konuşmamış, dert etme canım şimdiden, Allah yardımcın olsun

Yaaaaa olmaz bebişine bişeeeyyy aklına kötü şeyler getirme.. eşinle de geçici bi kavga ettiniz düzelcek iştee, toparla kendini hadi git kahvaltı yap besle yavrunu
sağolun canlarım,benim de eşime ve sakinleşmeye ihtiyacım var,inşallah haftasonu daha iyi geçer de düzelir,bunu en çok ben istiyorum da öfkeyle söylenmiş sözleri unutmak istiyorum,aklıma geldikçe canım yanıyor,Allahım bu mübarek gün yüreğimize ferahlık versin...

canım ya aynı benı anlatmıssın ben hormonlardan falan degıl hep kıskancım ve hiç susup içime atamıyorum ve adamlar cıleden cıkıyor dun gece ruyamda kızın bırıle bakısıyor oturup konusuyor bende kavga edıyorum sonra barısmalıyım bebek var dıyorum bı bakıyorum faceden kızın resmını eklemıs Allahım delırdım uyandım nefret edıyorum senden dıye gece gece adamla kavga ettım burada senın sucun hıc kıskanmıyorsan neyse ama suan hamıleyız eskısı gıbı ne bakım var ne ılgı odagımız sadeca kocalara cılve yapmak onlara goz kulak olmak degıl ıllakı kıskanacagız herhamıle bunu yaşamıştır erkeklerın bu durumda cok alttan alması gerekıyor hep bız dusunemeyız ya onlarında cocukları bak sen nasıl uzulmussun agladım bebege bırsey olmusmudur dıyorsun adamlarda dusunsun bagırdım üzdüm bebege bırsey olmusmudur dıye ay ne bılım tuhaf durumlar ama ınan herkes yasıyor

kızlar günaydın,
çömelerek doğurma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
en iyi yöntem bu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…