- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
ne deseniz haklısınız kızlar,deniycem sölediklerinizi,tükürdüğümün hormonu,neymiş arkadaş,yemeden kesildim resmen,bebeğime bişey olmuş mudur Allahım korusun
bu kıskançlık olayını abarttım adam çileden çıktı sonunda,ağzını bozdugit gözüm görmesin dedi,apartmandan çıktım sokakta oturdum(hiç akıl karı mı) geldi beni yukarı çıkardı,bebeğe bişey olsun sen beni o zaman gör dedi,bundan sonra da ben sana güvenmiyom,bittin benim için falan,anlattıkça kalbim sıkışıyo,yattı uyudu,bende tık yok onca sinir krizinin ardından karın ağrısıyla sabaha kadar uyuyamadım,sabah dedim dün geceyi yaşamamış sayalım,biz birbirimize yıllarımızı verdik çok üstüne gittim dedim,ben unuttum öle bişey yok dedi,kendimden ve bu halimden nefret ettim,hep böyle gitmesin nolur bişey söleyin ya,önceden balık burcuyum diye ne kadar sulugözdüm,şimdi ben kendimi tanıyamıyorum
hoşgeldin bende yeni katıldım kız anaları anca geliyo
merhaba bayanlar :) gec kaldım sanırım aranıza katılmak için :/ dün kızım olacağını ogrendim... rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah :))
hoşgeldin cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş....
kız annesi :)))) bu kızlar bizi tembelleştirdi sanırım
ne deseniz haklısınız kızlar,deniycem sölediklerinizi,tükürdüğümün hormonu,neymiş arkadaş,yemeden kesildim resmen,bebeğime bişey olmuş mudur Allahım korusun
herkese günaydın geçmişi okuyamadım henüz ama hemen birseyler yazim dedim
dün aksamdan beri kolum coook fena ağrıyor önce onu soylim İnsallah geçer
dr.a gittik dun 150 gr. olmuş bebisimiz ve erkek anasıyım oyle dedi dr. uyuyordu zavalıım açlıktan uğraştı bayağı dr.da sonra gösterdi ben hic kilo almamışım henüz sorun yok dedi ama ben nasılsın dediğinde direk mutsuzum dedi ben neden böyleyim niye böyle dedim diyede dr.un yanından çıkınca ağladım herkes sevinçle dinliyor dr.u benim suratımı ve duruşumu görmeliydiniz tepkisiz hayırlısı olsun dedim giyindim ve çıktım sabahtan ve gecenin 3:30 unda istifra ederek zor gittim Dr.a henüz birsey yapılmicak cunku ilaç alma problemim hakkında konuştuk ve doğum için dr. psikoloğa gitmemi istedi zira ileri safhalarda panik başladı kan ilacını içmelisin dedi hayır dedim ama denemeliyiz dedi hayır dedim korkuyorum ve bu korkuyla olmaz dedim psikiyatristle gorusim bakalım belki sonra hastane ortamında deneriz (su anda hayır diyorum hala)
tahlillerim vardı fakat sonuçlar cıkmadıgı için diğer Dr.lara görünemedim sonra gorunucem onlara ardından aksam misafirliğe gittik güzel güzel yemekler vardı yedim biraz ve masadan fırlayıp gidip istifra ettim yine mide gurultusuyla uyudum kısacası galiba ben tam rahatlamadan keyfine varamicam hamileliğin neyse kafanızı sisirdim kusura bakmayın
psikiyatriste gitme nedenlerime gelince tam olarak anlatamam cunku herkes doğum yapıcak kimseyi üzmek yada korkutmak istemiyorum
sizi seviyorum uzatın bakim yanakları
Dün bir doktoru dinledim diyor ki herşey beyinde bitiyor.''Siz korkuyorum , amann nasıl olacak bu doğum derseniz beyin buna adapte olur.Kendi kendini rahatlatın. Herşeyin normal ve güzel olacağına inandırın'' Haklıda şimdiden şartlandırma kendini...
günaydın şekerler,
hepimiz için güzel sağlıklı tüm sorunlardan uzak bir gün olsun inşallah :)
ayrıca yarın çalışanlar vardır mutlaka ama bugün cumaaaaa
Rabbim yardım etsin canım bizlere seni çok iyi anlıyorum
evet sevgicim,malum kapris kapris nereye kadar al işte elimde patladı,artık ağlamak istemiyom,suratım iğrenç oldu,3 kat makyaj da yapsam kötü,şu an eşimin ve bebeğimin hakkına girdiğimi düşünüyom sadece
günaydın şekerler,
hepimiz için güzel sağlıklı tüm sorunlardan uzak bir gün olsun inşallah :)
ayrıca yarın çalışanlar vardır mutlaka ama bugün cumaaaaa
hemde nasıl tembelleştirdi her yer her yerde ben burda
al benden de okadarama hic halim de yokki aslinda varda icimden gelmiyo sanki :)))))) bebisler dogunca napcaz
ben varımda kimseler beni görmüyooakşamları iyice sakin oluyo buralar yaw
ayy hiç sormaşimdi kahvaltı yapmaya bile üşeniyorum ben bu tembelliği abarttım sanırım :84:
Kızlar günaydın. Bebişin cinsiyetini öğrenemediğim için Ankara'ya gitme kararı alarak bu ayın 21'ine uçak bileti almıştım... Ne kısmetsizim ki Milli Eğitim'den genelge geldi seçimle ilgili. Yazıda okulunuzda ve kurumunuzda çalışan memurların 10 şubat/ 1 nisan arasındaki tüm izinlerinin durdurulması kararı alınmıştır diyor. Zaten yılda sadece 20 gün iznim var onu da kullanmak haram oldu. Eşim müdürümüzle konuştu biletleri aldık, malum sıkıntılar yaşıyoruz eşimi Ankara'da hastaneye götüreceğim demiş. O da göndeririz sizi demiş ama yine de sallantılı durumdayız. Rabbim sınıyor beni sanırım, en hassas günlerimde sürekli olumsuz şeyler oluyor.
Bu arada dün akşam hastane müdürüyle görüştük, tekrar tekrar özür dilediler. Bir daha böyle bir durum olmayacağı sözünü verdiler hatta cinsiyetine baktıralım dediler ama ben kabul etmedim. Güvenmiyorum artık doktora... Anlayacağınız benim cinsiyet olayı yılan hikayesine döndü... Bebişimin kısmetine bakın yaa...
canım en güzel ve keyifli zamanlar bunlar ailelerimiz genişliyor. akşam tv karşısında birbirinize sarılıp göbişi sevmek varken boşu boşuna günleri zehir etmenin bir anlamı yok bence . inşallah biran önce düzeltirsiniz kızlara katılıyorum belki yardım alman rahatlamak açısından iyi olabilir. ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
cnm sana diyebileceğim ilk olarak bugun içerisinde elinden geldiğince sakinlesmek ve eşine aksam için bişeyler yapmak onun için hazırlanmak ona özel görünmek ve oturup onunla karşılıklı konuşmak olduğunu düşünüyorum eşine sıkıntılarını anlat birbirinizi dinleyin eminim ikinizde bunarı yasamak istemezdiniz ama hayat bazen bu durumları karsımıza getırıyor işte...cnm lutfen bebeğini düşün eğer sen huzursuz olursan emin ol bebğinde huzursuz olur doğduğunda arkadaşında dediği gibi aranızı düzeltin ve akşamları tv karsısında ohhh gelsin karnını sevsın bebişinle konussun ..biz suan oyleyız cnm cok sukur bnm ambargom devam ediyo ama sadece bitek seyde diger seyler duzeldı emınım sızde duzelceksınız sadece bıraz anlayıs ve bırbırınze olan guven lazım
sağolun canlarım,benim de eşime ve sakinleşmeye ihtiyacım var,inşallah haftasonu daha iyi geçer de düzelir,bunu en çok ben istiyorum da öfkeyle söylenmiş sözleri unutmak istiyorum,aklıma geldikçe canım yanıyor,Allahım bu mübarek gün yüreğimize ferahlık versin...Yaaaaa olmaz bebişine bişeeeyyyaklına kötü şeyler getirme.. eşinle de geçici bi kavga ettiniz düzelcek iştee, toparla kendini hadi git kahvaltı yap besle yavrunu
bu kıskançlık olayını abarttım adam çileden çıktı sonunda,ağzını bozdugit gözüm görmesin dedi,apartmandan çıktım sokakta oturdum(hiç akıl karı mı) geldi beni yukarı çıkardı,bebeğe bişey olsun sen beni o zaman gör dedi,bundan sonra da ben sana güvenmiyom,bittin benim için falan,anlattıkça kalbim sıkışıyo,yattı uyudu,bende tık yok onca sinir krizinin ardından karın ağrısıyla sabaha kadar uyuyamadım,sabah dedim dün geceyi yaşamamış sayalım,biz birbirimize yıllarımızı verdik çok üstüne gittim dedim,ben unuttum öle bişey yok dedi,kendimden ve bu halimden nefret ettim,hep böyle gitmesin nolur bişey söleyin ya,önceden balık burcuyum diye ne kadar sulugözdüm,şimdi ben kendimi tanıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?