sağolun canlarım,benim de eşime ve sakinleşmeye ihtiyacım var,inşallah haftasonu daha iyi geçer de düzelir,bunu en çok ben istiyorum da öfkeyle söylenmiş sözleri unutmak istiyorum,aklıma geldikçe canım yanıyor,Allahım bu mübarek gün yüreğimize ferahlık versin...
devlettemi çalışıyosun?
bunu bende okudum böyle bi kanun varmış hatta burda özel bi hastane var orda çalışan gebeler de 3.5ta işten çıkıyolarmuış 7.5 saatlerini doldurup ama bana piyango vurmadı.. çok ayrıntısınıda bilmediğim için iddia etmedim ima ettim sadece ama sen biliyomusun ayrıntısı ne nasıl talep etmemiz lazım bunu?
kızlar günaydın,
çömelerek doğurma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
en iyi yöntem bu mu acaba ?
hiç bir şey düşünemiyorum olabildiğince tırsıyorum doğumdan...
dogum dünyanin en tırsılmayacak şeyi.
dünyanın en güzel şeyi bence.
:)
e yani onlar da taş kalpli değilse zırnık kadar vicdan ve Allah korkusu varsa onların da aklına gelmeli,sonuçta bebekte bizim sorumluluğumuz daha fazla önce bize iyi olmalılar ki,yavrularımıza da olsunlarcanım ya aynı benı anlatmıssın ben hormonlardan falan degıl hep kıskancım ve hiç susup içime atamıyorum ve adamlar cıleden cıkıyor dun gece ruyamda kızın bırıle bakısıyor oturup konusuyor bende kavga edıyorum sonra barısmalıyım bebek var dıyorum bı bakıyorum faceden kızın resmını eklemıs Allahım delırdım uyandım nefret edıyorum senden dıye gece gece adamla kavga ettım burada senın sucun hıc kıskanmıyorsan neyse ama suan hamıleyız eskısı gıbı ne bakım var ne ılgı odagımız sadeca kocalara cılve yapmak onlara goz kulak olmak degıl ıllakı kıskanacagız herhamıle bunu yaşamıştır erkeklerın bu durumda cok alttan alması gerekıyor hep bız dusunemeyız ya onlarında cocukları bak sen nasıl uzulmussun agladım bebege bırsey olmusmudur dıyorsun adamlarda dusunsun bagırdım üzdüm bebege bırsey olmusmudur dıye ay ne bılım tuhaf durumlar ama ınan herkes yasıyor
inşallah öyledirilk doğum olunca tırsıyorum nasıl olacak diye..
benim de ilk.
ama gercekten bak muhtesem olacagina inan. cunku zaten oyle bir olay bu. bizim sistemize en iyi gelen sey.
:))
dogum dünyanin en tırsılmayacak şeyi.
dünyanın en güzel şeyi bence.
:)
e yani onlar da taş kalpli değilse zırnık kadar vicdan ve Allah korkusu varsa onların da aklına gelmeli,sonuçta bebekte bizim sorumluluğumuz daha fazla önce bize iyi olmalılar ki,yavrularımıza da olsunlar
süpersin valla
sana katılıyorum ama yine de bazen korkuyorum nedeniyse ilk okul 1. sınıfta 2 iğne oldum yanlış hatırlamıyorsam ilk okul5. sınıfta aşı oldum ve sonrasında da sadece kan aldırdım bunların dışında Alalh ıma bin şükür bi rahatsızlığımda olmadı serum dahi yemedim iğneden çok tırsıyorum normal doğumu hiç düşünemiyorum tek isteğim sezeryanlı doğum Allah büyüktür yardımcımız olur
sende oylesin, yeterki sahip oldugumuz , zaten bizde var olan, guce inanalim .
aynen canım onlarda baba olacak bazen sınır oluyorum ben herseyı yasıyorum ağrısı sızısı doktora gıderken bıle heyecandan uyuyamıyorum adam sozde cok heyecanlı ay bı bakıyorum donmus horluyor oooo sabaha kadar don don bıtek benım bebegım degılkı su sıralar benı mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapmalı herzaman ıstemıyoruzkı hedıyeler cıcekler guzel sozler çoğalmalı onlar yapmalı hep bız fedakar hep bız Allahım sınır oluyorum ama kadınlar boyledır kızar kızarsonra hemen yumusar kanatlarımızı cıkartırız aman huzurumuz kacmasın kı kacmasın Allah kımsenın yuvasında huzuru eksık etmesin biz yıne alttan alır susarız yeterkı huzurumuz kacmasın
evet işte kadın olmanın ağırlığı mıdır,sorumluluğu mudur nedir,nefeslenmek lazım,belki de bu dönemler bizim için en iyi hissetmemiz gereken dönemler ne diyim,Allah herkese incelik versinakıl vermek bana düşmez ama yinede fikrimi söylemek isterim.... yeni evli olduğunuz içinde kaynaklanan iniş çıkışlarınız bide hamilelikle tavan yapmış durumda sanki... başta herşeyin güzel olduğunu düşünerek işe başla bugün eşin için bişeyler yap süslen püslen güzel bir yemek hazırla mum ışıkları falan :26: hiç bir erkek karşısında kendisi için hazırlanmış kadına süper bir sofraya hele hele romantikse hayır demez tartışmalarınızıda dünde bırak ve hiç konuşmayın... anın güzelliğini yaşayın hayat bu herşey insanlar için tartışmalarda mutluluklarda bizim için bunların nasıl olacağıda bizim elimizde...
evet işte kadın olmanın ağırlığı mıdır,sorumluluğu mudur nedir,nefeslenmek lazım,belki de bu dönemler bizim için en iyi hissetmemiz gereken dönemler ne diyim,Allah herkese incelik versin
sana katılıyorum ama yine de bazen korkuyorum nedeniyse ilk okul 1. sınıfta 2 iğne oldum yanlış hatırlamıyorsam ilk okul5. sınıfta aşı oldum ve sonrasında da sadece kan aldırdım bunların dışında Alalh ıma bin şükür bi rahatsızlığımda olmadı serum dahi yemedim iğneden çok tırsıyorum normal doğumu hiç düşünemiyorum tek isteğim sezeryanlı doğum Allah büyüktür yardımcımız olur
kızlar günaydın,
çömelerek doğurma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
en iyi yöntem bu mu acaba ?
öyleyim tabi doğuma bile kendim gitmeyi düşünüyorum okadar süperim yanieşim sancı çekerken yanımda duramazmış dayanamazmış... bende kendim gitmeyi düşünüyorum doğuma
kızz ben ağlarım doğuma girerken eşime sende gel diye yıkarım ortalığı zaten her yer her yerde 4 aydır ben kendim dağılmışımbi zahmet yanımda duruversin yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?