2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

akıl vermek bana düşmez ama yinede fikrimi söylemek isterim.... yeni evli olduğunuz içinde kaynaklanan iniş çıkışlarınız bide hamilelikle tavan yapmış durumda sanki... başta herşeyin güzel olduğunu düşünerek işe başla bugün eşin için bişeyler yap süslen püslen güzel bir yemek hazırla mum ışıkları falan :26: hiç bir erkek karşısında kendisi için hazırlanmış kadına süper bir sofraya hele hele romantikse hayır demez tartışmalarınızıda dünde bırak ve hiç konuşmayın... anın güzelliğini yaşayın hayat bu herşey insanlar için tartışmalarda mutluluklarda bizim için bunların nasıl olacağıda bizim elimizde...

selam, kusura bakma genelde tlf dan baktığım için görmemişim msjnı. ben özel sektördeyim, bana i.k söyledi, alo 170 den detaylı bilgiyi çok net alabiliyorsun, ağustos ayında resmi gazetede yayınlanmış. i.k ya hamile olduğunu belgeledikten sonra günlük 7,5 saat çalışabiliyorsun

e yani onlar da taş kalpli değilse zırnık kadar vicdan ve Allah korkusu varsa onların da aklına gelmeli,sonuçta bebekte bizim sorumluluğumuz daha fazla önce bize iyi olmalılar ki,yavrularımıza da olsunlar

dogum dünyanin en tırsılmayacak şeyi.
dünyanın en güzel şeyi bence.
:)

sana katılıyorum ama yine de bazen korkuyorum nedeniyse ilk okul 1. sınıfta 2 iğne oldum yanlış hatırlamıyorsam ilk okul5. sınıfta aşı oldum ve sonrasında da sadece kan aldırdım bunların dışında Alalh ıma bin şükür bi rahatsızlığımda olmadı serum dahi yemedim iğneden çok tırsıyorum normal doğumu hiç düşünemiyorum tek isteğim sezeryanlı doğum Allah büyüktür yardımcımız olur

e yani onlar da taş kalpli değilse zırnık kadar vicdan ve Allah korkusu varsa onların da aklına gelmeli,sonuçta bebekte bizim sorumluluğumuz daha fazla önce bize iyi olmalılar ki,yavrularımıza da olsunlar

aynen canım onlarda baba olacak bazen sınır oluyorum ben herseyı yasıyorum ağrısı sızısı doktora gıderken bıle heyecandan uyuyamıyorum adam sozde cok heyecanlı ay bı bakıyorum donmus horluyor oooo sabaha kadar don don bıtek benım bebegım degılkı su sıralar benı mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapmalı herzaman ıstemıyoruzkı hedıyeler cıcekler guzel sozler çoğalmalı onlar yapmalı hep bız fedakar hep bız Allahım sınır oluyorum ama kadınlar boyledır kızar kızarsonra hemen yumusar kanatlarımızı cıkartırız aman huzurumuz kacmasın kı kacmasın Allah kımsenın yuvasında huzuru eksık etmesin biz yıne alttan alır susarız yeterkı huzurumuz kacmasın

atescim, sezeryanin zararlarini da biliyorsun degil mi ?

sende oylesin, yeterki sahip oldugumuz , zaten bizde var olan, guce inanalim .

öyleyim tabi doğuma bile kendim gitmeyi düşünüyorum okadar süperim yani eşim sancı çekerken yanımda duramazmış dayanamazmış... bende kendim gitmeyi düşünüyorum doğuma

evet işte kadın olmanın ağırlığı mıdır,sorumluluğu mudur nedir,nefeslenmek lazım,belki de bu dönemler bizim için en iyi hissetmemiz gereken dönemler ne diyim,Allah herkese incelik versin

evet işte kadın olmanın ağırlığı mıdır,sorumluluğu mudur nedir,nefeslenmek lazım,belki de bu dönemler bizim için en iyi hissetmemiz gereken dönemler ne diyim,Allah herkese incelik versin

amiiiiiiiiiiin....o incelikten benim eşimde nasiplenir inşallah...... yontmakta bize düşüyo malesef

maşallah sana yaa ben daha önce çok fazla iğne serum yedim ameliyatta oldum buna rağmen sezeryandan korkuyorum eşimede dedim nasıl doğurcam ben ya diye o da diyo doğurcaksın başka çaren yok.kalsın içimde dedim çıkaramıcam korkuyorum

öyleyim tabi doğuma bile kendim gitmeyi düşünüyorum okadar süperim yani eşim sancı çekerken yanımda duramazmış dayanamazmış... bende kendim gitmeyi düşünüyorum doğuma

kızz ben ağlarım doğuma girerken eşime sende gel diye yıkarım ortalığı zaten her yer her yerde 4 aydır ben kendim dağılmışım bi zahmet yanımda duruversin yarım saat inşallah ayrım saat sürer tabi

Son düzenleme:

aynı ben ilk başta bende inatla sezeryan diyodum sonra normal doğum hikayelerini okudum okudum okudum günlerce hem ağladım hem okudum sonunda normal doğum yapıcam dedim

kızz ben ağlarım doğuma girerken eşime sende gel diye yıkarım ortalığı zaten her yer her yerde 4 aydır ben kendim dağılmışım bi zahmet yanımda duruversin yarım saat

bende ağlarım kesin ama napim odaya bırakır aşağıda beklerim seni deyince iyi ben doğuma giderken sana haber vermem doğum yaptıktan sonra gelirsin sen diyorum bozuluyo.... bozula bozula yanımda olması gerektiğini anlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…