bende ağlarım kesin ama napim odaya bırakır aşağıda beklerim seni deyince iyi ben doğuma giderken sana haber vermem doğum yaptıktan sonra gelirsin sen diyorum bozuluyo.... bozula bozula yanımda olması gerektiğini anlayacak
benimkide gelirim diyo ama ne yapacak bakalım :26:
sancı çekerken yanımızda olsalar sancı geldikçe masaj yapıp rahatlamamıza yardımcı olsalar yeter gerisini zaten biz halletcez
canım biliyorum ama normal doğumdan oldum olası çok korktum şuan hamileyim çok şükür yine korkuyorum panik atak var bende atlattım gibiydi ama tekrarlama şansı vardı şu aralar da tekrarlıcak gibiydi son 2 3 gündür özellikle ama bugün kendimi daha enerjik hissediyorum çok şüküratescim, sezeryanin zararlarini da biliyorsun degil mi ?
maşallah sana yaa ben daha önce çok fazla iğne serum yedim ameliyatta oldum buna rağmen sezeryandan korkuyorum eşimede dedim nasıl doğurcam ben ya diye o da diyo doğurcaksın başka çaren yok.kalsın içimde dedim çıkaramıcam korkuyorum
Evet orda stres atmak icin bizi anlayan rahatla bagirabilecegimiz birileri olmali ve o kisilerde kocalar ay neyse ya yine dogum korkusu geldi ustume bisey yapasim kalmadi bak :):):)
canım biliyorum ama normal doğumdan oldum olası çok korktum şuan hamileyim çok şükür yine korkuyorum panik atak var bende atlattım gibiydi ama tekrarlama şansı vardı şu aralar da tekrarlıcak gibiydi son 2 3 gündür özellikle ama bugün kendimi daha enerjik hissediyorum çok şükür
eşimde benle aynı fikirde sen normal doğumyapamazsın diyo panik atağımı en iyi eşim biliyo ama dediğin gibi içimizde kalmıcak ya biz yıllardır o günü bekledik yavrumuzu kucağımıza alıcamız günü ben şimdi şöyle düşünüyorum randevu günümüz yaklaştımı heycandan napcamızı şaşıyoz o gün sabah a kadar uyuyamıyoruz ya bide doğuma gitmemiz gün nasıl olur biran önce doğuma gireyim yavrumu kucağıma alayım derdine düşücez doğumun nasıl olucağını inş unutcaz bile
korkma yaiki bağırcaz sonra dünyanın en güzel varlığı yanımızda olcak
Ay kiyamam ya evet daha onceki yazilarinda da okudum panik atagini ayni sekilde bende de var ama allah yardimcimiz olurbende 4 aydir kendinden gecmis durumdayim ne kendimle ne evle ilgilenmiyorum sadece kontrole gidecegimiz zaman suslenip pusleniyorum dogumada suslu puslu gitmeyi düşünüyorum dugune gider gibi :) o gun bizim bayramimiz olcakk :) bi sekilde doguma gittigimi aklimdan cikarmam lazim yoksa zorr dugune gider gibi suslencem dedim de normal dusundugum için ne halde giderim bilmiyorum gerci :):)
Hayırlı cumalar kizlar.ben bebegimi hissedemiyorum birkac gündür. Karnim da biraz buyumustu ve oylece kaldi daha buyumedi.ustelik bebegimde asagida randevuma 2 hafta var kendimi iyi hissettmiyorum ya nasil 2 hafta bekliyim.baska doktora gidelim dedim esime iyi degil diyo surekli ultrason.offfff
Canim hissedememem normal ama bazen varligini hissediyodum.birsey olsa mutlaka belirti verir dimi.Hissedemiyo olman normal degilmi surekli duzenli olarak hissedilmezmis zaten hem stres yapma allah korusun bisey olsaydi agrilarin kanaman olurdu yinede icin rahat etmiyosa surekli ultrason zararli degil benim 1 haftada 3 kez ultrasona girdigim oldu sadece cinsiyeti ogrenmek için ve doktorum sorun olabilecegini soylemedi riskli gebelerde de haftada 1 kez kontrol icin ultrasona giriyolar Allah a emanet meleklerimiz..
Bende bendeee zaten dogum cantasina makyaj cantamla masamida koymayi düşünüyorum yapip gidemezsem en azindan dogumdan sonra bi ceki duzen verir kuzenim falan daha once ameliyat oldugumda kendime gelir gelmez makyaj yapmistim insan kendini daha iyi hissediyo ya :)aynı durumdayız canım ya normalde çalıştığımdan dolayı hergün hafif de olsa makyajımı mutlaka yapardım hamile kaldığımdan beri yapmıyorum makyaj malz. zararlı olabiliyormuş diye duymuştum o yüzden sadece dr randevumuzda yapıyorum makyajımı güzelce giyiniyorum saçımı başımı bişeyler yapıyorum oğluşum annesini güzel görsün diyorum ve aynen doğuma da makyajımla gitmek istiyorum çok yakın bi arkadaşım bayan kuaförü onu şimdiden tembihliyorum makyaj malz yanında olsun doğumdan sorna makyajı tazelicen saçlarıma maşa yaptırayım o gün diyorum ayyy komediyiz biz valla oğluşum beni güzel görsün doğum fotolarında güzel çıkayım istiyorum
Canim hissedememem normal ama bazen varligini hissediyodum.birsey olsa mutlaka belirti verir dimi.
Canim hissedememem normal ama bazen varligini hissediyodum.birsey olsa mutlaka belirti verir dimi.
Bu arada bende esine cemkirenler grubundaydim duncok sacma bisey icin adami tukettim resmen, en son cok yoruldu,dedi ki bak biraz sakinles sonra konusalim anlicaksin haksiz oldugunu,konusmak istemiyorum ben simdi dedi.
Bende bi tek konusmak istemiyorum kismini cimbizla cekip demek konusmak istemiyosun iyi sen bilirsin mutfakta yemek var acsan yersin dedim odaya da girdim kapiyi da kilitledim5dk sonra geldi sonra da salak salak agladim ben sana kotu davrandim diye
Ay cok basit anlattın keske 2 bagirsak gecenlerde kabiz oldum dogum yapiyo tadini verdi yani onda bile 2 degil 12 bagirdim resmen! :):):)
ayy çok tatlısınız ya :))) hepimiz aynıyız desene işimize gelenı alıp bagırınıyoruz ve o odaya gırmek bende de cok var turk fılmı cokmu ızlemısım ne adam kapıda beklıyor sonra acıp opuş barıs koklas :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?