Bende bendeee zaten dogum cantasina makyaj cantamla masamida koymayi düşünüyorum yapip gidemezsem en azindan dogumdan sonra bi ceki duzen verir kuzenim falan daha once ameliyat oldugumda kendime gelir gelmez makyaj yapmistim insan kendini daha iyi hissediyo ya :)
Aynenn yaao kapiyi carpinca bi kendimi yataga atip yumrugumu da agzima sokup aglamam eksik kaliyo hulya kocyigit gibi:))
Dur bi dahakine onu da yapalim tam olsun :)))
Bu arada bende esine cemkirenler grubundaydim duncok sacma bisey icin adami tukettim resmen, en son cok yoruldu,dedi ki bak biraz sakinles sonra konusalim anlicaksin haksiz oldugunu,konusmak istemiyorum ben simdi dedi.
Bende bi tek konusmak istemiyorum kismini cimbizla cekip demek konusmak istemiyosun iyi sen bilirsin mutfakta yemek var acsan yersin dedim odaya da girdim kapiyi da kilitledim5dk sonra geldi sonra da salak salak agladim ben sana kotu davrandim diye
Keyfime cok iyi bakiyorum canim ona dicek bisey yok :):):) bunlari son haftalara erteleyelim bari :):)kız doğuma daha cok var şimdiden tırsarsak doğuma kadar kafayı yeriz son ay korkarız şimdi keyfine bakalım
Aminn canim insallah bu arada benim de kizim olcak aklinda bulunsun :):):):)bencede makyaj çantanı ayriyetten hazırla ve yakınlarından yanında olcuak birine tembihle benim o görev arkadaşta işte inş sağlıklan kucaklarımıza alırız yavrularımızı da o gün gözümüz neyi görcek neyi görmücek çok merak ediyorum
Valla kiz adamlarin vay halineeeyatağa yavaş at kendini de bebişte korkmasın anam depresyona girdi gene babamın vay haline dicek çocuk
Kapiyida kilitlemissin aklini birakcaksin iyice ama sonra o kapiyi açıp yanina gelmesini beklemekte cok komik oluyo :):):) hic kotu davranmamissin aslinda bak ac oldugunu dusunmussun yonlendirmissin ben onuda yapmiyorum gerci ben yemek yapmiyorum :)
Hayırlı cumalar kizlar.ben bebegimi hissedemiyorum birkac gündür. Karnim da biraz buyumustu ve oylece kaldi daha buyumedi.ustelik bebegimde asagida randevuma 2 hafta var kendimi iyi hissettmiyorum ya nasil 2 hafta bekliyim.baska doktora gidelim dedim esime iyi degil diyo surekli ultrason.offfff
Bu arada bende esine cemkirenler grubundaydim duncok sacma bisey icin adami tukettim resmen, en son cok yoruldu,dedi ki bak biraz sakinles sonra konusalim anlicaksin haksiz oldugunu,konusmak istemiyorum ben simdi dedi.
Bende bi tek konusmak istemiyorum kismini cimbizla cekip demek konusmak istemiyosun iyi sen bilirsin mutfakta yemek var acsan yersin dedim odaya da girdim kapiyi da kilitledim5dk sonra geldi sonra da salak salak agladim ben sana kotu davrandim diye
seninle aynı gün doğum yapıcaz gibi görünüyo :) ben daha hiiiiç hissetmedim, ayın 20 sinde detaylı ult var sabredemicem galiba arada gidip bir baktırsammı diye düşünüyorum
Aminn canim insallah bu arada benim de kizim olcak aklinda bulunsun :):):):)
Bizde gecen kiskanclik kavgasi yaptik bi tripler attimki sorma tvde dizi izlerken kiz cok guzelmis dedim oda evet dedi ta sabah ezanina kadar trip yaptim kocis anladi cok kizdigimi sanki bisi yokmus gibi opup kokluyor.aslinda komik yaa yaptgm hormonlar iste guzel dediyse dedi napim ben daha guzelimm hemde hamisim ve anneyimm:):):)
Valla kiz adamlarin vay halineee) tamam zaten hulya kocyigit de salina salina atiyo kendini
Bak hic bu acidan bakmamistim hetabii aslinda kotu davranmamisim benn bu aksam daha kotu davraniim bareee
kız anneleri bi ayriyetten takipliyorum zaten
kız sayımız az olduğundan çok kıymetliler oğluşlarımız için
Ogrenemeyen annelerinde hep kiz oluyo ama bence sizi gecicez gibime geliyoo :)
Hehee bence de biz hep hakliyizzz ohhBizde gecen kiskanclik kavgasi yaptik bi tripler attimki sorma tvde dizi izlerken kiz cok guzelmis dedim oda evet dedi ta sabah ezanina kadar trip yaptim kocis anladi cok kizdigimi sanki bisi yokmus gibi opup kokluyor.aslinda komik yaa yaptgm hormonlar iste guzel dediyse dedi napim ben daha guzelimm hemde hamisim ve anneyimm:):):)
bende bi kere yaptım onu yeni evlendiğimiz sıra bi kezcik oldu zaten kıskanmıştım bende van depremi olmuştu hatırlasınız o gün bi müşterisinin yanında çalışan kız van lıymış benim yanımda aradı geçmiş olsun falan filan varmı bişey dedi bende evdeki bütün kırlentleri yüzüne fırlattım odaya kitledim kendimi aç maç açmadım kapıyı gidiyom bende dedi anam bi ses çelik kapı kapandı daha da kudurdum ama aneee bi baktım 2 dakka geçmedi geri geldi evin anahtarını arabada bırakır biizmki yanında taşımaz aşağı arabaya inmiş anahtarı almış çıkmış yukarı ne gülmüştüm sonra heycan katıyo evliliğe bu tür şeylerde be ama bizim bi daha olmadı o
kız anneleri bi ayriyetten takipliyorum zaten
kız sayımız az olduğundan çok kıymetliler oğluşlarımız için
Bende diyorum guzelmis diye hic sesini cikarmiyo beni taniyo kiyamam :):) evet sana katiliyorum biz herkesten daha guzeliz harikayiz muhtesemiz cunku hamileyiz sonra anne olcaz hep super olcaz :):)
öğrenemeyen çok kişi kalmadı ya şuan bile yarı yarıyayız nerdeyse ama ilk günler hep erkekleri önce öğrendik anem hiç kız olmucak heralde diyoduk bu kadar olması bile şaşırttı beni benim oğluş utanmıyo valla daha 12 haftalıkken öğrendik biz acı veriyo hemen bacaklarını en son usg resmimizde bile dr pipiyi çekmiş
öğrenemeyen çok kişi kalmadı ya şuan bile yarı yarıyayız nerdeyse ama ilk günler hep erkekleri önce öğrendik anem hiç kız olmucak heralde diyoduk bu kadar olması bile şaşırttı beni benim oğluş utanmıyo valla daha 12 haftalıkken öğrendik biz acı veriyo hemen bacaklarını en son usg resmimizde bile dr pipiyi çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?