2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bencede makyaj çantanı ayriyetten hazırla ve yakınlarından yanında olcuak birine tembihle benim o görev arkadaşta işte inş sağlıklan kucaklarımıza alırız yavrularımızı da o gün gözümüz neyi görcek neyi görmücek çok merak ediyorum

Aynenn yaa o kapiyi carpinca bi kendimi yataga atip yumrugumu da agzima sokup aglamam eksik kaliyo hulya kocyigit gibi:))

Dur bi dahakine onu da yapalim tam olsun :)))

yatağa yavaş at kendini de bebişte korkmasın anam depresyona girdi gene babamın vay haline dicek çocuk

Kapiyida kilitlemissin aklini birakcaksin iyice ama sonra o kapiyi açıp yanina gelmesini beklemekte cok komik oluyo :):):) hic kotu davranmamissin aslinda bak ac oldugunu dusunmussun yonlendirmissin ben onuda yapmiyorum gerci ben yemek yapmiyorum :)

Aminn canim insallah bu arada benim de kizim olcak aklinda bulunsun :):):):)

yatağa yavaş at kendini de bebişte korkmasın anam depresyona girdi gene babamın vay haline dicek çocuk
Valla kiz adamlarin vay halineee) tamam zaten hulya kocyigit de salina salina atiyo kendini

Bak hic bu acidan bakmamistim hetabii aslinda kotu davranmamisim benn bu aksam daha kotu davraniim bareee

seninle aynı gün doğum yapıcaz gibi görünüyo :) ben daha hiiiiç hissetmedim, ayın 20 sinde detaylı ult var sabredemicem galiba arada gidip bir baktırsammı diye düşünüyorum

Bizde gecen kiskanclik kavgasi yaptik bi tripler attimki sorma tvde dizi izlerken kiz cok guzelmis dedim oda evet dedi ta sabah ezanina kadar trip yaptim kocis anladi cok kizdigimi sanki bisi yokmus gibi opup kokluyor.aslinda komik yaa yaptgm hormonlar iste guzel dediyse dedi napim ben daha guzelimm hemde hamisim ve anneyimm:):):)

seninle aynı gün doğum yapıcaz gibi görünüyo :) ben daha hiiiiç hissetmedim, ayın 20 sinde detaylı ult var sabredemicem galiba arada gidip bir baktırsammı diye düşünüyorum

Evet oyle gorunuyo kizin mi olcak oğlun mu kizin olirsa alirim oğluma bu ayrintili ultrasonu doktorunuz mu öneriyor benimki hic bahsetmedi ya

Bende diyorum guzelmis diye hic sesini cikarmiyo beni taniyo kiyamam :):) evet sana katiliyorum biz herkesten daha guzeliz harikayiz muhtesemiz cunku hamileyiz sonra anne olcaz hep super olcaz :):)

Valla kiz adamlarin vay halineee) tamam zaten hulya kocyigit de salina salina atiyo kendini

Bak hic bu acidan bakmamistim hetabii aslinda kotu davranmamisim benn bu aksam daha kotu davraniim bareee

bende bi kere yaptım onu yeni evlendiğimiz sıra bi kezcik oldu zaten kıskanmıştım bende van depremi olmuştu hatırlasınız o gün bi müşterisinin yanında çalışan kız van lıymış benim yanımda aradı geçmiş olsun falan filan varmı bişey dedi bende evdeki bütün kırlentleri yüzüne fırlattım odaya kitledim kendimi aç maç açmadım kapıyı gidiyom bende dedi anam bi ses çelik kapı kapandı daha da kudurdum ama aneee bi baktım 2 dakka geçmedi geri geldi evin anahtarını arabada bırakır biizmki yanında taşımaz aşağı arabaya inmiş anahtarı almış çıkmış yukarı ne gülmüştüm sonra heycan katıyo evliliğe bu tür şeylerde be ama bizim bi daha olmadı o

Ogrenemeyen annelerinde hep kiz oluyo ama bence sizi gecicez gibime geliyoo :)

öğrenemeyen çok kişi kalmadı ya şuan bile yarı yarıyayız nerdeyse ama ilk günler hep erkekleri önce öğrendik anem hiç kız olmucak heralde diyoduk bu kadar olması bile şaşırttı beni benim oğluş utanmıyo valla daha 12 haftalıkken öğrendik biz acı veriyo hemen bacaklarını en son usg resmimizde bile dr pipiyi çekmiş

Hehee bence de biz hep hakliyizzz ohh

Kizz guzel oluyo iste arada sen de nostalji yap

Bende diyorum guzelmis diye hic sesini cikarmiyo beni taniyo kiyamam :):) evet sana katiliyorum biz herkesten daha guzeliz harikayiz muhtesemiz cunku hamileyiz sonra anne olcaz hep super olcaz :):)

aslinda desede cok alinmazdm alinsamda belli etmezdm ama birden krize girdm trip atmaya basladm komik oldu..teyzesi benim bide oglum var ikinci kez guzellesiyorm anne olcam insaallah..rabbim herkese tattirsn :):)

bizimki kapatmış kıymetli şeyini göstermiyor yahuu 5. ayda öğrenmekten korkardım korktuğum başıma geldi.. heveslenmemek lazım, odasını hazırlamaya başlayacaktım göstermedi velet

Masallah ya ne pipiymis :):) benim gibi takip edipte yazmayanlar varsa diye dedim gecebiliriz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…