2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aslinda desede cok alinmazdm alinsamda belli etmezdm ama birden krize girdm trip atmaya basladm komik oldu..teyzesi benim bide oglum var ikinci kez guzellesiyorm anne olcam insaallah..rabbim herkese tattirsn :):)

Ayy yerim onuu allah bagislasin canim ne guzel sen deneyimlisin yani :) bizede destek olacagin icin daha da supersin :) olmadik seylerden eglence cikariyoruz kendimize hormonlar yuzunden komigiz yaa :):)

Ayy yerim onuu allah bagislasin canim ne guzel sen deneyimlisin yani :) bizede destek olacagin icin daha da supersin :) olmadik seylerden eglence cikariyoruz kendimize hormonlar yuzunden komigiz yaa :):)

Hepimizn birbirmzdn ogrencgi cok sey var ne guzel seyler paylasiyorz gulup konusuyorz egleniyorz walla vakit ne cabuk geciyor daha yeni 8haftalkti simdi 16haftalik olduk sizlerle hersy guzel

Evet oyle gorunuyo kizin mi olcak oğlun mu kizin olirsa alirim oğluma bu ayrintili ultrasonu doktorunuz mu öneriyor benimki hic bahsetmedi ya

benim kızım olacak inşaallah :) benim dr ne var ne yok hepsini istiyor, o kadar ikna ediciki karşı gelemiyoruz. detaylı ult Allah korusun herhangi olumsuz bir duruma rastlanırsa doğumdan hemen sonra müdahale etmek gerekebilir diye istiyorlar. ama bakıyorumda hep 20-24 haftalar arası istenmiş herkesten bana 19-21 haftaları arası randevu aldırdı. yani 22 haftaya sarkmasını istemedi. bu arada tetanoz aşısı için gün aldınmı, ayın 14 ünde aşı için randevu verdiler bana çokmu erken 1. aşı için acaba?

Hepimizn birbirmzdn ogrencgi cok sey var ne guzel seyler paylasiyorz gulup konusuyorz egleniyorz walla vakit ne cabuk geciyor daha yeni 8haftalkti simdi 16haftalik olduk sizlerle hersy guzel

Evet ya seviyorum burayi sizleri icim rahatliyo benimde okudukca :) gercekten gecmez gibi gorunuyo ama 16 haftalik oldu bile bebisim hamile oldugumu ogrendigimizde 3 haftalikti daha geri kalan haftalarda bu kadar cabuk geciverse ne guzel olcak :):)

uzun zamandır doktordu sonuçlardı derken buraya uğrayamaz oldum birde face daha pratik geliyo fırsat buldukça oraya girdim ama buradaki sohbetide özledim:)))herkes iyidir umarım,dün teyzesi bize torpil geçti oğlum için alışveriş yaptık battaniyeleri,zıbın takımları,hastane çıkışı,gezmelik cicileri,banyo küveti,filesi herşeyini aldı teyzesi...kıyafet konusunda eksiğimiz kalmedı diyebilirim.hatta mevlüd takımımız da tamam.nasip olursa bayramda oğlum 1 aylık olacak mevlüt takımını bayramdada giydirmeyi düşünüyorum.bilgecim hastane çıkışı ve nohut battanıye ve hatta patikli donlarını seçkin bebeden aldık fiyatları hesaplı geldi bize.hastane çıkışı takımlarının bir kısmı indirimde idi hatta bilgin olsun.kalite olarakda bizim hoşumuza gitti bir bak derim ben.senin ksk da dediğin yere bir ara uğramayı düşünüyorum gideceğim zaman seninler irtibata geçelim:))

Benim doktorum da oyle ya sansli oldugumu düşünüyorum bu yuzden :) benide asi icin bu hafta bekliyodu saglik ocagi ama cok erken diye düşündüm gitmedim 16 haftalik daha doktorumu arayip bi sorcam bakalim

Evet ya seviyorum burayi sizleri icim rahatliyo benimde okudukca :) gercekten gecmez gibi gorunuyo ama 16 haftalik oldu bile bebisim hamile oldugumu ogrendigimizde 3 haftalikti daha geri kalan haftalarda bu kadar cabuk geciverse ne guzel olcak :):)

Benimde adetime 4-5gun vardi ogrendigimde ilk zamanlar cok zor geciyo halendaha bulantim suruyor ama napalim buyudu kuzum dun aksam hareketlerini hissetmeye basladim ufak ufak

Benim doktorda cok garantici ne var ne yok istedi ama ben taramalari yaptirmak istemedimi söyledim. Aşı icinse ben saglik ocagina hic gitmedim doktoruma sordum doktor 5.ayda yapilir dedi yani 20.haftadan sonra.bende pzt gidicem saglik ocagina gün icin bakalim ne zaman yaparlar.ayin 14 u ne kadarlik oluyoruz bence uygun bi zaman gibi geldi.bu ay sonu şeker yuklemesi var o zaman gittigimde detayliyi sorcam belkide o zaman kendi soyler bilemiyorum.seker yukkemesinden de korkuyorum zaten.of

Canim sen idrar tahlili icin gitmedin mi saglik ocagina:26: devam ediyo mu hala sikayetinn

ooooo maşallahhh kankamızın herşeyi hazır desene eminim hepsi birbirinden güzeldir seçkin bebe nerde canım ya ben hiç bilmiyorum böle bebiş için alışveriş yerlerini çünkü en küçük yiğenim 13 yaşında çooook uzun zamandır hiç bebiş alışverişi yapmadığımızdan olsa gerek bayramda bende papyonlu takım almak istiyorum tabi 1 aylık için bulabilirsem ay ne güzel ya teyzeciği almış hepsini tebrik ederim varlla teyzenizi bizde yok öle alcak teyze hala varda yok yani

size şuan için erken ama doğumdan sonra başımıza gelecek bir bilgi aktarmak istiyorum dün öğrendim aklımızın bi köşesinde bulunsun bebek doğduğunda özellikle özel hastanelerde topuğundan kan alınıyor bunu sağlık ocağı kabul etmiyor bebekten tekrar kan alıyor iki kez canı yanmış oluyor o yüzden sağlık ocağınızla bu bilgiyi paylaşın bebek doğduktan ve anne sütü yada mama aldıktan sonra 48 saat içinde yapılması gerekiyormuş o yüzden sağlık ocağı garantiye almak için tekrar alıyormuş benim oğlumda 6 yıl önce özel hastanede doğdu kan alınmadı sağlık ocağında alınacak dediler fakat 1 hafta önce kardeşimin bebeği doğdu hem hastanede hem sağlık ocağında aldılar...

Benimde adetime 4-5gun vardi ogrendigimde ilk zamanlar cok zor geciyo halendaha bulantim suruyor ama napalim buyudu kuzum dun aksam hareketlerini hissetmeye basladim ufak ufak

Bende yavas yavas hissediyo gibiyim sankim :) ah o bulantiii gecmek bilmedi ya geciyomus gibi yapiyo sakaaa diye birden cikiyo ama simdilerde eskiye gore daha rahatim yemek yiyorum ama pisiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…