2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim doktorum da oyle ya sansli oldugumu düşünüyorum bu yuzden :) benide asi icin bu hafta bekliyodu saglik ocagi ama cok erken diye düşündüm gitmedim 16 haftalik daha doktorumu arayip bi sorcam bakalim

ben 18+5 de olucam o zaman inşallah, dr konuşunca yazarmısın buraya benim dr sorularımdan boğuldu :)

Ya bide biz kac ayligiz herkez farkli hesapliyo kafam karisti
canım bizim muh doğum tarihimiz 15 temmuz ben ay bittimi yeni aya geçiyorum mesela ocak bitti 4 ay bitti şubatla 5. aya girdim diyorum haziran bittiği zaman Allah nasip ederde o günleride görürüz inşşşşş 9 ay bitti dicem bana en mantıklı öle geliyo

Pofffffff bu işyerleri hep can sıkmak için midir kızlar

pınarım deme öle demeeeee etme eyleme fenalardayım bildiğin gibi değil ay ben sizin işinize de gücünüze de diyip çıkasım var ne olcak böle pınarımmm ahhhh pınarımmm kafadı ya yedim ya yicem az kaldı

14 ünde 18+5 oluyoruz nasipse, benim şeker yüklemesi neredeyse nisanı bulacak, ayın 20 sinde detaylı ult var, 1 ay sonra gelin o zaman şeker yüklemesini konuşuruz dedi dr um

Haftalarimz ayni cnim 5ayliqiz ewet ne kaldiki yawrularimizi kucaklamaya

14 ünde 18+5 oluyoruz nasipse, benim şeker yüklemesi neredeyse nisanı bulacak, ayın 20 sinde detaylı ult var, 1 ay sonra gelin o zaman şeker yüklemesini konuşuruz dedi dr um

O zaman erken geldi bana ayin 14 ü.benim doktor 5 aylikken 20.hafta sonrasi dedi.istersen doktora sor.seker igrenc birseymis baklava serbeti gibi birseymis ki eger kusarsam bida icmek zorundymisim.arkadasim cok kötü olmus tansiyon felan karismis iyce.bende mide yok nasil iccem bakalim.birde ac karnina.

kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım doktora sordum tetonoz ası yaptırayımmı dıye daha erken 6 aydan sonra yapıyolar dedı ama bakıyorum cogu 20 haftalıkken yaptırmıs kararsız kaldım 18 haftalık olcaz nasıpse

Bende ayni durumdayim senle bende sordum 20.haftadan sonra dedi yaptirabilirsin dedi

ben 18+5 de olucam o zaman inşallah, dr konuşunca yazarmısın buraya benim dr sorularımdan boğuldu :)

az önce sağlık ocağından aradılar aşı için erken değilmi dedim daha 16 haftalık o zaman 18.haftada gelin dedi :26: kesinlikle doktora sormadan hareket etmemek lazım çelişkiye bak canım seninle aramızda 2 hafta var ben sana yetişemem ki

ahhh ahhh sorma ateşçimmm. yarın 1 e kadar çalışmamıza rağmen gelmeyeceğim işe. beni çok sinirlendirdiler. bizim burda maaş sıkıntısı var ciddi derecede. bende öyle para isteyebilen bir insan değilim. ona rağmen dün maaşımı istedim. birşeyler geveledi durdu müdür. bugünde gelmedi. beden yarın gelmeyeceğim. bebeğimi görmeye gidecektim zaten. öğleneden sonraydı sabaha aldım. daha çabuk göreyim ama demi.

kızlar aksam oldumu icime bı daraltı bi sıkıntı cokuyo yerımde duramıyorum agrımda da yok ama neden boyle oluyo esımde uzuluyo her aksam aglamaklı streslı gecıyo neye ıhtıyacım var benım yardımcı olun lutfen :2:

slm arkadaşlar 2 gündür git hastaneye gel hastaneden bir hal oldum aklı olan 3lü 4lü h,içbişey yaptırmasın insanın aklını karıştırmaktan başka bir cacığa yaramıyo

3lü test sonucum çıkmış değer biraz yüksekmiş (1/328) devlletteki dr anlattı anlattı tabi benim kafa bir milyon şok oldum dondum kaldım sadece amniyosentez istemiyorum dedim neyse öğleden sonra kafamı toplayıp tekrar gittim sakin sakin sordum istersem özel bir yerde yeni çıkan testi yaptırabilirmişim 2000-2500tl karşılığında kanım amerikaya gönderiliyomuş falan filan çıktım ordan
gittim benim tıp merkesinde kırık ama süper aolan drye yavrum hiçbişeyin yok ikilin temiz çıkmış sen istesende amniyosentez yapmazlar dedi değer 250 ve altı olmadan yapmıyolarmış görüyorumki korkmuşssun dedi tevekkül etmek lazım annecim dedi
ama seni rahatlatmak için bir arkadaşıma yönlendiricem dedi pazartesi ayrıntılı usgye giricem,devlet hastaneside isterse 20.haftada tekrar baksın ben şuan seni rahatlatmak istiyorum dedi
sonra %90 kız dedi pazartesi gideceğin (usg için)doktora sor bakalım bilmişmiyiz dedi ama inanın şuan tek derdim sağlığı kim dedi sana yaptır diye ne gerek var demi ama :44:

bende haberler böyle inş herkes iyidir

kesinlikle ilgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum bende senin gibiyim çünkü akşam olup eşim arayınca ağlamaya başlıyorum sebepsiz yere biraz çıkın dolaşın ikiniz değişik bişeyler yapın belki iyi gelir

15 gun sonra gıdıp gorusmek lazım ignedende cok tırsıyorum ama yapcak bısey yok olusum ıcın bunada katlanıcaz artık

Bana da doktorum 19dan sonra dedi. Saglik ocagi da 2 gun once cagirdi kizlar. 19+0da yaptirmis oldum. İlk gun biraz agri oldu kasildi ustune yatmdim. Dun hafiflemisti. Bugun gecti gibi

kayserıye yenı tasındık ıkımıznde kımsesı yok cok yanlız hıssedıyorum kendımı baharı sabırsızlıkla beklıyorum nolcak bu durum bılmıyorum ama bazen oluyo nefesım bıle yetmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…