- 27 Mart 2012
- 200
- 19
- 68
Benim doktorum da oyle ya sansli oldugumu düşünüyorum bu yuzden :) benide asi icin bu hafta bekliyodu saglik ocagi ama cok erken diye düşündüm gitmedim 16 haftalik daha doktorumu arayip bi sorcam bakalim
Cnim benim ck saol 5ayliqim yani ugraştirdim senide herkez farkli bse soluyo kafa bi dunya olmustu:)
rica ederim haftalarına göre burdan kontrol edersin canım
canım bizim muh doğum tarihimiz 15 temmuz ben ay bittimi yeni aya geçiyorum mesela ocak bitti 4 ay bitti şubatla 5. aya girdim diyorum haziran bittiği zaman Allah nasip ederde o günleride görürüz inşşşşş 9 ay bitti dicem bana en mantıklı öle geliyoYa bide biz kac ayligiz herkez farkli hesapliyo kafam karisti
Pofffffffbu işyerleri hep can sıkmak için midir kızlar
Benim doktorda cok garantici ne var ne yok istedi ama ben taramalari yaptirmak istemedimi söyledim. Aşı icinse ben saglik ocagina hic gitmedim doktoruma sordum doktor 5.ayda yapilir dedi yani 20.haftadan sonra.bende pzt gidicem saglik ocagina gün icin bakalim ne zaman yaparlar.ayin 14 u ne kadarlik oluyoruz bence uygun bi zaman gibi geldi.bu ay sonu şeker yuklemesi var o zaman gittigimde detayliyi sorcam belkide o zaman kendi soyler bilemiyorum.seker yukkemesinden de korkuyorum zaten.of
rica ederim haftalarına göre burdan kontrol edersin canım
Saka maka 5aylik olduk ya nasi zaman geccek diyip duruyodum 3haftalikken ogrenmstm bn dun gbi:)
canım bizim muh doğum tarihimiz 15 temmuz ben ay bittimi yeni aya geçiyorum mesela ocak bitti 4 ay bitti şubatla 5. aya girdim diyorum haziran bittiği zaman Allah nasip ederde o günleride görürüz inşşşşş 9 ay bitti dicem bana en mantıklı öle geliyo
pınarım deme öle demeeeee etme eyleme fenalardayım bildiğin gibi değil ay ben sizin işinize de gücünüze de diyip çıkasım var ne olcak böle pınarımmm ahhhh pınarımmm kafadı ya yedim ya yicem az kaldı
14 ünde 18+5 oluyoruz nasipse, benim şeker yüklemesi neredeyse nisanı bulacak, ayın 20 sinde detaylı ult var, 1 ay sonra gelin o zaman şeker yüklemesini konuşuruz dedi dr um
Saka maka 5aylik olduk ya nasi zaman geccek diyip duruyodum 3haftalikken ogrenmstm bn dun gbi:)
Selam masallah cogu gitmiş azi kalmış biz 16+3 oldk tarama testi yaptrdn mi 3lü tarama testine gitsem mi bilmiyorum dr. Um 2liyi yaptrma 3lü test onemli dedi nasil yapıyorlar test sonucnda her ihtimale karşı diye dawn riski var deniyomus
kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım doktora sordum tetonoz ası yaptırayımmı dıye daha erken 6 aydan sonra yapıyolar dedı ama bakıyorum cogu 20 haftalıkken yaptırmıs kararsız kaldım 18 haftalık olcaz nasıpse
ben 18+5 de olucam o zaman inşallah, dr konuşunca yazarmısın buraya benim dr sorularımdan boğuldu :)
Bende ayni durumdayim senle bende sordum 20.haftadan sonra dedi yaptirabilirsin dedi
Selam masallah cogu gitmiş azi kalmış biz 16+3 oldk tarama testi yaptrdn mi 3lü tarama testine gitsem mi bilmiyorum dr. Um 2liyi yaptrma 3lü test onemli dedi nasil yapıyorlar test sonucnda her ihtimale karşı diye dawn riski var deniyomus
Aynen cnim cngu gtti bn testler hakkinda bi bilqim yok benim bebisler ikiz oldugu
icin yapilmiyo 2lide 3lude dogru snuç wermiceqi icin
canım bizim muh doğum tarihimiz 15 temmuz ben ay bittimi yeni aya geçiyorum mesela ocak bitti 4 ay bitti şubatla 5. aya girdim diyorum haziran bittiği zaman Allah nasip ederde o günleride görürüz inşşşşş 9 ay bitti dicem bana en mantıklı öle geliyo
pınarım deme öle demeeeee etme eyleme fenalardayım bildiğin gibi değil ay ben sizin işinize de gücünüze de diyip çıkasım var ne olcak böle pınarımmm ahhhh pınarımmm kafadı ya yedim ya yicem az kaldı
kızlar aksam oldumu icime bı daraltı bi sıkıntı cokuyo yerımde duramıyorum agrımda da yok ama neden boyle oluyo esımde uzuluyo her aksam aglamaklı streslı gecıyo neye ıhtıyacım var benım yardımcı olun lutfen :2:
az önce sağlık ocağından aradılar aşı için erken değilmi dedim daha 16 haftalık o zaman 18.haftada gelin dedi :26: kesinlikle doktora sormadan hareket etmemek lazım çelişkiye bakcanım seninle aramızda 2 hafta var ben sana yetişemem ki
15 gun sonra gıdıp gorusmek lazım ignedende cok tırsıyorum ama yapcak bısey yok olusum ıcın bunada katlanıcaz artık
kesinlikle ilgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum bende senin gibiyim çünkü akşam olup eşim arayınca ağlamaya başlıyorum sebepsiz yere biraz çıkın dolaşın ikiniz değişik bişeyler yapın belki iyi gelir
Bana da doktorum 19dan sonra dedi. Saglik ocagi da 2 gun once cagirdi kizlar. 19+0da yaptirmis oldum. İlk gun biraz agri oldu kasildi ustune yatmdim. Dun hafiflemisti. Bugun gecti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?