ahhh ahhh sorma ateşçimmm. yarın 1 e kadar çalışmamıza rağmen gelmeyeceğim işe. beni çok sinirlendirdiler. bizim burda maaş sıkıntısı var ciddi derecede. bende öyle para isteyebilen bir insan değilim. ona rağmen dün maaşımı istedim. birşeyler geveledi durdu müdür. bugünde gelmedi. beden yarın gelmeyeceğim. bebeğimi görmeye gidecektim zaten. öğleneden sonraydı sabaha aldım. daha çabuk göreyim ama demi.
kızlar ben saglık ocagına hıc gıtmedım doktora sordum tetonoz ası yaptırayımmı dıye daha erken 6 aydan sonra yapıyolar dedı ama bakıyorum cogu 20 haftalıkken yaptırmıs kararsız kaldım 18 haftalık olcaz nasıpse
O zaman erken geldi bana ayin 14 ü.benim doktor 5 aylikken 20.hafta sonrasi dedi.istersen doktora sor.seker igrenc birseymis baklava serbeti gibi birseymis ki eger kusarsam bida icmek zorundymisim.arkadasim cok kötü olmus tansiyon felan karismis iyce.bende mide yok nasil iccem bakalim.birde ac karnina.
Bana da doktorum 19dan sonra dedi. Saglik ocagi da 2 gun once cagirdi kizlar. 19+0da yaptirmis oldum. İlk gun biraz agri oldu kasildi ustune yatmdim. Dun hafiflemisti. Bugun gecti gibi
kayserıye yenı tasındık ıkımıznde kımsesı yok cok yanlız hıssedıyorum kendımı baharı sabırsızlıkla beklıyorum nolcak bu durum bılmıyorum ama bazen oluyo nefesım bıle yetmıyo
ohhh iyi yapmışsın bizimde yarın aslında 1 e kadar ama idari bölüm 3 e kadar c.tesi günleri eşimde yarın evde fuar olayları için dinlenme amaçlı bende gelmesem ne güzel olur diyorum ama şansım pek yok halan yanlızım burda çok sıkıldım valla öyle böyle değil neden böyle oldum da anlamıyorum evde oturabilcek yapıda bi insan da değilim bir hafta kalsam evde kafayı yerim normalde acaba diyorum bir hafta evde otursam sıkılırmıyım evde olmaktan da sonra işe ddaha bi şevkle başlarmıyım acaba bizim burda da oluyo maaş sorunu işçilerinkini yatırıyolar idari bölüm sona kalıyo bizimde kredilerimiz ayın 10 nu son gün işyerine ayın 5 i son dediğim halde hiç bir ay 5 de maaş almadım deli ediyolar benide o konuda senin anan çalışı baban çalışıo kocan çalışıo maaşının acelesi yok diyolar bide o zmn delleniyom be adam anam babm kocam çalışıosa sanane ben çalışıyosam benim ihtiyacım varki çalışıyorum ay pınarım ayyy bir dokun bin ah işit olayı
aynen ateşşş aynı mevzu. işçiye var idari bölüme yok. 5 yıldır buradayım. bekarken neyse anneden babadan alıp idare ediyordum da. evlenince insan ev geçindiriyor,sorumluluğu artıyor. kimden isteyeceğiz. bende işte tam da bu yüzden 5 yıllık tazminat şansım varken ayrılıp bebişimi 6 aylık edip tekrar başka bir işyerinde başlamayı düşünüyorum
Ya bide biz kac ayligiz herkez farkli hesapliyo kafam karisti
canım valla daha öncede dediğim gibi çok güzel bir şans senin için inş en iyi şekilde değerlendirebilirsin hakkını bırakma benimde şuan burda öle bi hakkım olsa almak için uğraşırdım hatta bazen diyorum patrona gitsemde ihtiyacım var benim girdi çıktı yapıp tazminat verirmisiniz bizim patron yapıyo bunu çünkü daha yeni sekreter kız 12 yıllık ev aldı evi alırken rica etti param yetmiyo dedi 12 yıllık hakkını verdi kıza 15 gün sonra tekrar sgk girşi yaptı
slm arkadaşlar 2 gündür git hastaneye gel hastaneden bir hal oldum aklı olan 3lü 4lü h,içbişey yaptırmasın insanın aklını karıştırmaktan başka bir cacığa yaramıyo
3lü test sonucum çıkmış değer biraz yüksekmiş (1/328) devlletteki dr anlattı anlattı tabi benim kafa bir milyon şok oldum dondum kaldım sadece amniyosentez istemiyorum dedim neyse öğleden sonra kafamı toplayıp tekrar gittim sakin sakin sordum istersem özel bir yerde yeni çıkan testi yaptırabilirmişim 2000-2500tl karşılığında kanım amerikaya gönderiliyomuş falan filan çıktım ordan
gittim benim tıp merkesinde kırık ama süper aolan drye yavrum hiçbişeyin yok ikilin temiz çıkmış sen istesende amniyosentez yapmazlar dedi değer 250 ve altı olmadan yapmıyolarmış görüyorumki korkmuşssun dedi tevekkül etmek lazım annecim dedi
ama seni rahatlatmak için bir arkadaşıma yönlendiricem dedi pazartesi ayrıntılı usgye giricem,devlet hastaneside isterse 20.haftada tekrar baksın ben şuan seni rahatlatmak istiyorum dedi
sonra %90 kız dedi pazartesi gideceğin (usg için)doktora sor bakalım bilmişmiyiz dediama inanın şuan tek derdim sağlığı kim dedi sana yaptır diye ne gerek var demi ama :44:
bende haberler böyle inş herkes iyidir
bizimkiler domuzdur vermezler gülüm :) kasım maaşını 3 parçada ocakta olan bir insanım ben :)
ooooo maşallahhh kankamızın herşeyi hazır desene eminim hepsi birbirinden güzeldir seçkin bebe nerde canım ya ben hiç bilmiyorum böle bebiş için alışveriş yerlerini çünkü en küçük yiğenim 13 yaşında çooook uzun zamandır hiç bebiş alışverişi yapmadığımızdan olsa gerek bayramda bende papyonlu takım almak istiyorum tabi 1 aylık için bulabilirsem ay ne güzel ya teyzeciği almış hepsini tebrik ederim varlla teyzenizi bizde yok öle alcak teyze hala varda yok yani
slm arkadaşlar 2 gündür git hastaneye gel hastaneden bir hal oldum aklı olan 3lü 4lü h,içbişey yaptırmasın insanın aklını karıştırmaktan başka bir cacığa yaramıyo
3lü test sonucum çıkmış değer biraz yüksekmiş (1/328) devlletteki dr anlattı anlattı tabi benim kafa bir milyon şok oldum dondum kaldım sadece amniyosentez istemiyorum dedim neyse öğleden sonra kafamı toplayıp tekrar gittim sakin sakin sordum istersem özel bir yerde yeni çıkan testi yaptırabilirmişim 2000-2500tl karşılığında kanım amerikaya gönderiliyomuş falan filan çıktım ordan
gittim benim tıp merkesinde kırık ama süper aolan drye yavrum hiçbişeyin yok ikilin temiz çıkmış sen istesende amniyosentez yapmazlar dedi değer 250 ve altı olmadan yapmıyolarmış görüyorumki korkmuşssun dedi tevekkül etmek lazım annecim dedi
ama seni rahatlatmak için bir arkadaşıma yönlendiricem dedi pazartesi ayrıntılı usgye giricem,devlet hastaneside isterse 20.haftada tekrar baksın ben şuan seni rahatlatmak istiyorum dedi
sonra %90 kız dedi pazartesi gideceğin (usg için)doktora sor bakalım bilmişmiyiz dediama inanın şuan tek derdim sağlığı kim dedi sana yaptır diye ne gerek var demi ama :44:
bende haberler böyle inş herkes iyidir
Bende yavas yavas hissediyo gibiyim sankim :) ah o bulantiii gecmek bilmedi ya geciyomus gibi yapiyo sakaaa diye birden cikiyo ama simdilerde eskiye gore daha rahatim yemek yiyorum ama pisiremiyorum
Kızlar sırt ve omuz ağrılarım başladıÇok şiddetli ve nefes dahi alamıyorum.. Aynı durumda olanlar ve ya bu durumu yaşamış olanlar ne öneriyorsunuz?
cnm allah razı olsun desteğin içinCnm yazdiklarina göz gezdirdim de şöyle bir sana yazma gereği duydum.ben 50 kiloydum cnm ilk hamile kaldigimda ve 3 ay içerisinde bulanti ve Kusmalardan cok hizli bir sekilde 6 kilo verdim 44 kiloya düştüm hatta çıplak nerdeyse 43 cikiyordum. Normaldede cok yiyen biri değilim. Serum tedavisi gördüm belki 30 kiloya yakib serum yedim.doktor bana hic diyetisyene felan git demedi.gecicek dedi ve gecti cok şükür. Simdi ise 4 kilo aldım. Diyet listende cok ilginc geldi bana.sana serum vermesi gerekirdi bulantilarin geçene kadar cunku o kadar zayif olan ve bulanti yaşayan her hamileye serum uyguluyolar hem anneyi hem bebegi beslemek icin.ben yasagigin icin o zor günleri destek olmak istedim sana tecrubelerimle.bence o diyet listesine uymadan önce doktor degistirebilirsin.insallah asabilirsin bunu cnm.
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azkiGel canım orası daha aktif ve güzel
Bizim cinsiyete kesin dedi doktor, zaten önceden hiç tahminde bulunulmadı bize 16 haftanın sonunda gittiğimizde 4D usg ile baktı başka uzuvlarını ölçerken kontrol ederken dönüp dönüp kaç kere cinsiyetine tekrar baktı ve söyledi, bundan sonra değişmez sanırım.
Üç sefer aynı şeyi söylediyse kızdır canım yaa, bacaklarını mı açmadı, bizde de önce dönüktü sırtı, sonra bacakları çaprazdı, dediğim gibi sürekli bakarak bir de bana pozisyon değiştirtti doktor bu sayede bebek de çok pozisyon değiştirdi ve emin oldu
Ahh canım niye böyle oldu ki diğer hamileliklerin de sıkıntılıymış ama bu sanki daha mı sıkıntılı ne, doktor bir çaresini bulur inşallah senin için de bebeğin için de çok zor bir durum, Allah kolaylık versin doktordan sonra yaz yine. Bilmiyorum gittin mi?
Hadi bakalım dök içini gel ama çok da sinirlenme olur mu bebeğin de hisseder yoksaAma çok sevindim seni aramalarına
Son iki kontrolde %90 erkek demişler canım
Kızlar Nektar gelip yorum yapamamış olabilir, facedeki gruba da zar zor yazdı, bebekleriyle ilgili bir sorun var, canı çok sıkkındı, haftaya tekrar gidecek detaylı bakılacak, lütfen dua eder misiniz onun için, biz grupta Ayetel kürsi Meryem suresi falan okuyoruz lütfen siz de dua edin Allahım Nektarın bebişlerini ona bağışlasın
Canım ben de anca 48 kilo oldum doktor 50 kilonun altı riskli erken doğuma sebep oluyor acil kilo alman lazım dedi, ben de 16 haftalığım, vitamin kullanmıyordum vitamin al o kilo yapar dedi, öyle diyetisyene göndermedi beni ama senin gittiğin diyetisyen de bir garipmiş boş ver sen onu Allah korusun bebeğin susuz kalır falan, 2 bardak su da neDoktor bana en az 6-7 bardak dedi ben iki lt içiyorum, meyve de kilo yapar ayrıca bol bol meyve tüket yoksa kabız olursun hamur işi yemeğe çalış sık sık ye benden tavsiyeler bu kadar canım, doktorum bunları önerdi bana
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..Walla yemek yiyince vericeksin diyodu yemek yemeden faydasi olmaz demisti bende zorlan yemeginiyedirip veriyodum eline zaten cok zayif degildi oglum dktr kendin bilirsn demisti mama icin biz iste turk insani illaki cocuklar tombul olcak yaa valla aldi kilo istahini acti ama bencok vermedim iki kutu icti babasikutuyla almisti tekkullanimlik 200ml siselerde amabence gerek yok benim istahim yeni duzelmeye basliyor sende yersn yavas yavas ayrica meyveyi sakin ihmaletme bensabah kahvaltjsi yapamiyorm ya 1brdak sut yadabir portakal yiyorm
cnm allah razı olsun desteğin içinyani diyet listesine uyamayacağım ve diyetisyen 15 gün sonra gel demişti ama asla gitmicem ona 4 kiloyu nasıl toparladın cnm ağırlık olarak nasıl beslendin
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azkibundan sonra düzelir inş.diyetisyene kalsa bana meyveyide yasakladı kan almıştı testte meyve oranı yüksek çıkmış çokmu yiyosun çok yeme dedi anladığım kadarıyla diyetisyen hanım ömrümü kısaltmaya çalışıo sağlıklı ne varsa bana yasakladı bu arada vitamin kan ilacı ve balık yağı kullanıyorum 1 aydır...
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..
KIZLARRR geçmişi okuyamadım maşallah sayfalar nekadar çoğalmış sadece alıntılara baktım....umarım herkesler çok iyidir...bikaç bişi sorucam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız doktorunuz bu konuda ne diyor birde kaçıncı hafta olunmalı..
bebeğin ultrasondaki haftasının sata göre ileri yada geri olması beklenen doğum tarihini değiştiriyormu kızlar..mesela ileriyse erkenmi oluyor yada gerideyse geçmi oluyor doğum tarihi bilginiz varmı..hepinize sevgiler
canım seçkin bebe kemeraltında kuyumculara gelmeden.ablam sağolsun lohusa tacının siparişinide o vermişti yardımcı oluyo hatta kangurusunuda aldık dün,bayağı kaliteli bişey:)))sonra taşıma puseti oluyo ya onuda aldı şuan en önemli şeyleri gezmelik takımlardan daha fazla alacağım onun içinde mayısı beklicem çünkü şimdikiler hep kışlık erkek bebek de sıcağı sevmez malum şortlu takımlarda bakacağım o yüzden.birde geçenlerde çamdibinde atatürk parkının orada bir yer keşfettim 2 katlı bebe mağazası herşey vardı oradada sallanan beşiklerden alalım diyo eşim 3 kademeli elektrikli oluyo ya orada fiyatı 200 liraydı bize uygun geldi.biberonları bebek bakım setleri eksiğimiz sadece bunlar diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?