2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ohhh iyi yapmışsın bizimde yarın aslında 1 e kadar ama idari bölüm 3 e kadar c.tesi günleri eşimde yarın evde fuar olayları için dinlenme amaçlı bende gelmesem ne güzel olur diyorum ama şansım pek yok halan yanlızım burda çok sıkıldım valla öyle böyle değil neden böyle oldum da anlamıyorum evde oturabilcek yapıda bi insan da değilim bir hafta kalsam evde kafayı yerim normalde acaba diyorum bir hafta evde otursam sıkılırmıyım evde olmaktan da sonra işe ddaha bi şevkle başlarmıyım acaba bizim burda da oluyo maaş sorunu işçilerinkini yatırıyolar idari bölüm sona kalıyo bizimde kredilerimiz ayın 10 nu son gün işyerine ayın 5 i son dediğim halde hiç bir ay 5 de maaş almadım deli ediyolar benide o konuda senin anan çalışı baban çalışıo kocan çalışıo maaşının acelesi yok diyolar bide o zmn delleniyom be adam anam babm kocam çalışıosa sanane ben çalışıyosam benim ihtiyacım varki çalışıyorum ay pınarım ayyy bir dokun bin ah işit olayı

bende aynı şekilde kararsızdım, sağlıkocağının verdiği tarihe göre 22. haftama yakın olcaktım aşıyı doktorla görüştüm, 20. haftadan sonra herhangibir zamanda yaptırabilirsin bebekle ilgili birşey değil o dedi.. göbek bağını metal makasla kesiyolar ya o yüzden anneyi korumak için yapılıyomuş hafta çokönemli değilmiş öyle anlattı bana doktor

ben daha önce yaptırdım, o kadar zor değil yanında limon götür içine damlat tadını kesiyo biraz, ben lab dada çalıştım eğer özelse limon damlatıyolar devlet falansa sanmıyorum, birde efor sarfetmicez kesinlikle hani kan alındı bi saat dolaşıp geleyim gibi bişey yok mümkün mertebe oturmak gerekiyor

Bana da doktorum 19dan sonra dedi. Saglik ocagi da 2 gun once cagirdi kizlar. 19+0da yaptirmis oldum. İlk gun biraz agri oldu kasildi ustune yatmdim. Dun hafiflemisti. Bugun gecti gibi

geçmiş olsun ne güzel ya vakitli çağırmışlar ha bide ebe diyo ki bu hafta sen kaçıncı haftandasın 18 değilmi diyo yanlışmı kaydettiler acaba ondanmı erken çağırdılar

kayserıye yenı tasındık ıkımıznde kımsesı yok cok yanlız hıssedıyorum kendımı baharı sabırsızlıkla beklıyorum nolcak bu durum bılmıyorum ama bazen oluyo nefesım bıle yetmıyo

hıhımm anlıyorum seni bende aynı durumdayım alışmak biraz zor oluyo iş ortamından komşularınızdan falan anlaşabileceğiniz birileri varsa belki senin içinde iyi olur ilk zamanlarda bende kimseyle görüşmüyodum şimdi komşularım falan eşlerde tanışıyo iyi oluyo gerçi şu aralar kabuğuma çekilmiş durumdayım bulantımdan dolayı biraz daha sabredicez bebişler kucağa düşünce huzurlu olcaz herşey çok güzel olcak

aynen ateşşş aynı mevzu. işçiye var idari bölüme yok. 5 yıldır buradayım. bekarken neyse anneden babadan alıp idare ediyordum da. evlenince insan ev geçindiriyor,sorumluluğu artıyor. kimden isteyeceğiz. bende işte tam da bu yüzden 5 yıllık tazminat şansım varken ayrılıp bebişimi 6 aylık edip tekrar başka bir işyerinde başlamayı düşünüyorum

canım valla daha öncede dediğim gibi çok güzel bir şans senin için inş en iyi şekilde değerlendirebilirsin hakkını bırakma benimde şuan burda öle bi hakkım olsa almak için uğraşırdım hatta bazen diyorum patrona gitsemde ihtiyacım var benim girdi çıktı yapıp tazminat verirmisiniz bizim patron yapıyo bunu çünkü daha yeni sekreter kız 12 yıllık ev aldı evi alırken rica etti param yetmiyo dedi 12 yıllık hakkını verdi kıza 15 gün sonra tekrar sgk girşi yaptı

bizimkiler domuzdur vermezler gülüm :) kasım maaşını 3 parçada ocakta olan bir insanım ben :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun kalbini ferah tut, 2 li testin düzgün çıktıysa çoğu dr 3 lü 4 lü testi istemiyor bile, benim 3 arkadaşım daha hamile hepimiz farklı dr gidiyoruz sadece benim dr herşeyi istiyor. ayrıca sonuç ne olursa olsun hiçbirşey garanti değil, yine bi ark kesin sorunlu dediği bebeği 4 yaşında şu an aslan gibi, Allah'a sığınmaktan başka dua etmekten başka yapacak bişey yok, Allah'ın izniyle hepimiz nur topu gibi evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütürüz inşallah sağlıkla

bizimkiler domuzdur vermezler gülüm :) kasım maaşını 3 parçada ocakta olan bir insanım ben :)

senin daha fenamış o zmn ya ben maaşı böldürmüyorum ve sgk aldığım ücretten yüksekten yatıyo ilk işe girerken ben öyle anlaştım kredi çekicem dedim sgk aldığım paradan yatması lazım dedim ve maaşı bölük pöçük alamam dedim öyle anlaştım sonra ilk zamda daha hık mık ettiler kabul etmedim aynen devam ettirdim maaşı zaten geç alıyorum bari toplu alayım ve yüksek görünsün bankalarda çok işe yarıyo yüksekten yatması ben 19 yaşında konut kredisi kullandım bu sayede yıllardır hep yüksek yatıyo çünkü banka yaşını küçük görsede puanın yüksek kalıyo kredi çıkarıyo sana

canım seçkin bebe kemeraltında kuyumculara gelmeden.ablam sağolsun lohusa tacının siparişinide o vermişti yardımcı oluyo hatta kangurusunuda aldık dün,bayağı kaliteli bişey:)))sonra taşıma puseti oluyo ya onuda aldı şuan en önemli şeyleri gezmelik takımlardan daha fazla alacağım onun içinde mayısı beklicem çünkü şimdikiler hep kışlık erkek bebek de sıcağı sevmez malum şortlu takımlarda bakacağım o yüzden.birde geçenlerde çamdibinde atatürk parkının orada bir yer keşfettim 2 katlı bebe mağazası herşey vardı oradada sallanan beşiklerden alalım diyo eşim 3 kademeli elektrikli oluyo ya orada fiyatı 200 liraydı bize uygun geldi.biberonları bebek bakım setleri eksiğimiz sadece bunlar diyebilirim

Cnm bnde gitmeyi düşünüyordum sana soylenenleri bnde duydum. kafam cok karisti bnmde. inşallah sorun yoktur gonlunu ferah tut dua et bol bol.. dr.lar kafa karistirmakla kalsa yine iyi bi heycanla bebek bekliyorsun hayal kuruyorsun tarama dedikleri test yuzunden butun hayallerin suya dusuyo sonra doguma kadar huzur kalmiyo.Allah herkezin yardimcisi olsun

Kızlar sırt ve omuz ağrılarım başladı Çok şiddetli ve nefes dahi alamıyorum.. Aynı durumda olanlar ve ya bu durumu yaşamış olanlar ne öneriyorsunuz?

Kızlar sırt ve omuz ağrılarım başladı Çok şiddetli ve nefes dahi alamıyorum.. Aynı durumda olanlar ve ya bu durumu yaşamış olanlar ne öneriyorsunuz?

Benimde cok kotu sirt agrim var ve hep ayni yerim agriyo.bas agrisida yaninda promosyonu.esim masaj yapio sirtima ama nafile.yatarken bile agriyo.

beni de ekleyin lütfen yaş 28, ilk gebelik, istanbul, sat 22 ekim 2013, doğum tarihi 29 temmuz 2014. yarın doktor kontrolüm var gösterirse cinsiyetini de öğrenirim inşallah.bende de bel ağrısı başladı ne zamandır. iki iş yapıyorum yerimden kalkamıyorum. hamileliğin sonlarında nasıl olurum acaba

cnm allah razı olsun desteğin için yani diyet listesine uyamayacağım ve diyetisyen 15 gün sonra gel demişti ama asla gitmicem ona 4 kiloyu nasıl toparladın cnm ağırlık olarak nasıl beslendin
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azki bundan sonra düzelir inş.diyetisyene kalsa bana meyveyide yasakladı kan almıştı testte meyve oranı yüksek çıkmış çokmu yiyosun çok yeme dedi anladığım kadarıyla diyetisyen hanım ömrümü kısaltmaya çalışıo sağlıklı ne varsa bana yasakladı bu arada vitamin kan ilacı ve balık yağı kullanıyorum 1 aydır...
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..

KIZLARRR geçmişi okuyamadım maşallah sayfalar nekadar çoğalmış sadece alıntılara baktım....umarım herkesler çok iyidir...bikaç bişi sorucam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız doktorunuz bu konuda ne diyor birde kaçıncı hafta olunmalı..
bebeğin ultrasondaki haftasının sata göre ileri yada geri olması beklenen doğum tarihini değiştiriyormu kızlar..mesela ileriyse erkenmi oluyor yada gerideyse geçmi oluyor doğum tarihi bilginiz varmı..hepinize sevgiler

Rica ederim cnm herzaman destek icin hazırım ben çektiğim icin baskalari cekmesin.bulantilarim kesildikten sonra az az yemeye başladım. Baslarda zorlandim.kahvaltida bir dilim ekmekle beyaz peynir ve bir dilim ekmege surulmus pekmez yedim.ilerleyen gunlerde ise buna bir yumurta ekledim.daha sonra saat 1 gibi bir bardak süt ictim normal icemiyorum nesguik aldim.daha sonra 2.5 gibi yine biseyler yedim artik ne varsa yemek olarak.saat 4 yada 5 gibi bir kase yoğurt yedim.aksam da 7 8 gibi normal akşam yemegi.sonrasinda ise ya cay ya meyve kafama göre takildim.tabi vitaminler de etki etmiş olabilir arti kan hapi.bide oncesinde aldigim serumlar.insallah normal kiloya ulasirsin cnm.

Ankarada yeni baby mall acilmis kizlar belli bir alisveris ucretine belli bir miktar hediye ceki veriyor lar,arkadasim 2800 cocuk arabasi almis,1100 hediye ceki vermis ler.hediye cekiyle herseyi almislar,ates olcerinden bezine kadar,ben esimi ikna edemedim erken diye degerlendircen isteyen olursa kampanya 9 subata kadar gecerliiymis,hepimize saglikli gebelik ler diliyorum ☺️☺️☺️

ohhh maşallah dur bian da alma hepsini daha çok şey görcen alcan acele etme bu kadar diyorumda bende dayanamıyorum tabi
seçkin bebe den bahsettim akşam evde bugün yada yarın gidebiliriz bulamazsam yerini ararım tam olarak tarif edersin canım olurmu
atatürk parkının ordakine bizde daha önce baktık hatta bir kaç birşeyler almıştık ordan üst katta acayip güzel şeyler vardı bide bebek arabalrıda uygun fiyat gelmişti bize orda bi tane beğenmiştik siyahtı araba koltuğuda vardı takım beşik konusunda karar veremedim ben henüs oda takımı yaparsak oyun parkı alayım diyorum bizim bide üst kata da alıncak oyun parkı mecbur geçenlerde bu kanguruların erkek bebekler için zararlı olduğunu okudum bi site de ilk defa duydum onuda ama bende çok istiyorum kanguru çok rahat gibi geliyo gözüme bakalım bizim daha çok eksiğimiz var ki her çıktığımızda dışarı illa bi parçada olsa bişeyler alıyoruz ama yok yani daha çok var alıncaklarımız çok heycanlı şeyler bunlar ya rabbim giydirdiğimiz günleride göstersin inş sağ salim bu arada aldıklarını bi ara eklesene resimlerini çok merak edityorum hastane çıkışını ne renk aldın ben krem almak istiyorum onu benim tüm lohosalıklarım ve yazın kışın giyicem hamile gecelik pijamalarım hazır fazla fazla annem sağolsun hepsini aldı benim hastanede foto çekiminde krem giyicem oğluşada krem giydireyim diyorum eşimede bize uygun bi renk uyumlu alalım diyorum ya bakalım napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…