2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın annişleerrr :) bugün nasılsınız? Ben cok heycanliyimm bebisim icin alisveris yapicaz erkenmi acaba diye dusunurken ay bakiyorumda masallah hazirliklar bitmek uzere bazilarinizin ah benim coook eksigim var..

Günaydın kızçeleerr
Cumartesi günü çalışan benim gibi bahtsızlara selam olsun :))

siz neler almışsınız öyle yaa ben daha doğru düzgün bişi alamadım, 2 tane battaniye hediye geldi, bikaç tane çıtçıtlı kısa kol body aldım, 2 tanede uzun kollu çıt çıtlı aldım o kaa

küveti mama sandalyesi falan kuzenim gönderiyo oğlu bir yaşında onun boş duracağına kullanırsan gönderiyim dedi olar dedim bende..

bidee annemler geliyo bugünn banaa pazartesi salı grip için rapor almıştım 2 gün, annemle konuşurken 2 gün evdeydim hiç iş yapamadım dedim oda kıyamadı muhtemelen geliyolar bugünn çok mutluyummmmmmmm

Günaydın annişleerrr :) bugün nasılsınız? Ben cok heycanliyimm bebisim icin alisveris yapicaz erkenmi acaba diye dusunurken ay bakiyorumda masallah hazirliklar bitmek uzere bazilarinizin ah benim coook eksigim var..

günaydınlar :) bende sendenim merak etme hatta ben hiç bişey almadım... önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe acelemiz yok bizim kızımla takılıyoruz tembel tembel

günaydın tatlım bugün bende alışverişe gitmek istiyorum nasip olursa bakalım iş çıkışı yada olmadı yarın çok heycan verici yaaa kendim için alışverişe çıkmak bu kadar keyif ermedi hiç bi zaman
merhaba canım ctesi çalışanlar kervanındanız bizde oğluşumla acele etme zaten alırsın yavaş yavaş bizde çok alıyoruz her dışarı çıkışımda hemen hemen alıyoruz bişey ama yok bitmez eksikler çok eksiğimiz var daha zaten büyük parçalara hiç başlamadık henüs daha giyim alışverişindeyiz ilk eşimin hediyesi mini koltuk olmuştu en büyük parçamız o henüz bende bu haftasonu istiyorum biraz alışveriş yapayım hazır maaşlarımızda yattı paralandık :))) bişeyler alalım

günaydınlar :) bende sendenim merak etme hatta ben hiç bişey almadım... önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe acelemiz yok bizim kızımla takılıyoruz tembel tembel

Gunaydinlar :) bnde cok sansliyim sagolsun annem simdiden eksik bisi birakmadi sadece besik kaldı.. nasil bi besik alsak karar veremedik :))

Gunaydinlar :) bnde cok sansliyim sagolsun annem simdiden eksik bisi birakmadi sadece besik kaldı.. nasil bi besik alsak karar veremedik :))

ooo ne güzel, her şeyi bitirmişsin. Biz de beşik derdindeyiz. Karar veremedik bir türlü... Park yatak mı, mobilya beşik mi büyüyen yatak mı... Seçenek o kadar çok ki ne alsak ne yapsak bilemedik...

ooo ne güzel, her şeyi bitirmişsin. Biz de beşik derdindeyiz. Karar veremedik bir türlü... Park yatak mı, mobilya beşik mi büyüyen yatak mı... Seçenek o kadar çok ki ne alsak ne yapsak bilemedik...

park yatağı tavsiye ederim canım oğluma büyüyen yatak almıştık büyüdüğünde çok daralıyor ve kullanışsız hale geliyor biz kullanamadık

bugün burası ne kadar da sessiz kalmış böyle herkez tatil yapıyo sanırım bi biz çalışıyorum galiba bugün

park yatağı tavsiye ederim canım oğluma büyüyen yatak almıştık büyüdüğünde çok daralıyor ve kullanışsız hale geliyor biz kullanamadık

park yatak kullanışlı oluyor peki biz bebek odası yapmayı düşünüyoruz takım alıcaz ama yatak odasına da mecbur beşik almamız lazım park yatak daha uzun süre kullanabilicez ama beşikler yaklaşık 6 aylığa kadar kullanılıyormuş park yatak içinde çevremde birkaç kişi çok kaba duruıyo hiç alma falan dedi ama beşik alıcaz 6 ay kullancaz sonra napıcaz bebeği 6 ayda odasına götüremeyiz ki tamda kışa denk gelicek çünkü yatak odasına ve annemlerin evine park yatak almak istiyorum o yüzden fikrin nedir bu konuda

park yatak altıncı aydan sonra güvenebileceğin oyun alanına dönüşüyor oturma ve emekleme başladığında rahatlıkla kullanıyorsun 3 dört yaşında zaten kendi oda istekleri başlıyor oğlum arabalı yatak istemişti o yüzden baştan oda yapmak çok mantıklı gelmiyor bana

Ayni mevzuda takılmış durumdayim.oda yapicam bende ee ilk zamanlar mecbur yaninda olacak bebek birde beşik lazim.bende park yatak almayi dusunmuyorum yigenimin var kullanisli degil.6 ayliga kadar bir beşik alicam sonra odasina allistircam nasipse.kucukten alissin diyorum odasina.bebek telsizi alirim diyorum ama o gün gelince oyle yapamazsin diyorlar bakalim

evet canım tamamen seninle yaşıyor odası pek kullanılmıyor ama bebek telsizi alın çok işe yarıyor kanguru almayın hiç kullanışlı olmuyor

ben oda yapmayı düşünmüyorum 1 yaşına kadar aynı oda da olcaz nasıl olsa diye :) belis dove markalı bi yatak buldum onu almayı düsünüyorum odama koyarım cok büyükte degil sanki

Kanguru sevmiyorum zaten hoşuma gitmiyooor.odayi boşuna mi almış olacagiz ozaman.

aynen öyle oluyor canım bizde ilk bebeğimiz herşeyi dört dörtlük olsun diye aldık inan bana hiç kullanamadık 3 yaşında reklemlarda görüp çilek arabalı yatak istedi odasını tamamen değiştirdik o yüzden şimdi kızıma abisinin beğişini kullanıcaz sonrada odasına park yatak alıcaz sadece

Ay ya simdi iyce kararsiz kaldim ben.napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…