2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
zor karar güzelim ama bende yaşadıklarımı yazıyorum ki size biraz fikir olsun diye bizim yaptığımız gereksiz masraflar yapılmasın diye çünkü büyüdükçe masrafları da büyüyo
Tecrubeye ihtiyacimiz var zaten.iyi oluyor birinin yardimci olmasi her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Ben simdi oda alirsam cocuk kullanmazsa benimki dicek brn sana demistim ddicek

Ben anca eski kiloma gelmişim canım, hatta bu sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim moralim bozuldu 47 kiloyum şu an anlamadım nasıl oldu 5 günde 1 kilo gitmiş doktor kilo al dedikçe stres yaptım sanırım, ben de çok acıksam bile hemen doyuyorum böyle tabak tabak yiyemiyorum yemeklerin anında ekmek yiyemiyorum valla ne olacak halim hiç bilmiyorum, muz ve yumurta bir de pekmez kilo yapıyor diyorlar her gün 1 muz 1 yumurta bazen 2 yumurta yiyorum ama işte pek faydaı da olmuyor sanki bana bakıcaz artık

Selam kızlar ; doktor 13. haftada oğlan görmüştü. 15.haftada kız görmüştü. Sonunda 18.haftada oğlan olduğu kesinleşti. 1,5 yaşında bir oğlum daha var. Arkadaş olacaklar inşallah..

Benim tecrübe ettiğim kadarıyla; bebek telsizi eviniz küçükse hiçbir işe yaramıyor .zaten bebeğin ağladığını duyuyorsunuz telsiz olmadan. Bize hediye gelmişti hiç kullanamadık.

Yatak konusunda da ;park yataklar plastik yapıda olduğu için ben her zaman sağlıklı mobilya beşik öneririm. Ama büyümeyenlerden. Çünkü bazı arkadaşlar da demiş, sonra çocuklar büyüyüp kendilerine oda istediğinde sorun oluyor mobilya eskimiş oluyor.

O yüzden ben mobilya beşik kullandım ince yapılı ,odamız küçük olduğu için. Beyaz renk aldım, ayrı oda yaparsak her renge uyabilsin diye.

Eki Görüntüle 968170

Hayirli olsun oğluşun insallah.peki buyumeyen besik alirsak onu ne kadar kullanabilcek.

amin cnm inşallah ulaşırım istediğim kiloya bende pekmezli ekmeği deneyeceğim cnm ama gece uykularım hiç olmadığı için sabah erken kalkamıyorum kahvaltıya bu aralar kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğimi bi düzene oturtmalıyım ama nasıl :26::26::26: bilgiler için tşk ederim

aynen canım ya bende hemen doyuyorum öyle tabak tabak yiyemiyorum...kilo almak için günlük kalori ihtiyacımızdan bi 600 700 kalori daha fazla almamız gerekiomuş buda sürekli yemek yemek ağzımızın boş durmaması gerek demek ama bende okadar iştah yokki bende 43 olmuşum doktorum 20.haftaya kadar 50 kilo olman lazım dedi ama bu imkansız gibi bana rabbim yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
sata gore ileri veya geri olmasi dogum tarihini degistirmez doktorlarin bekledigi dogum tarihi sata gore 40.haftanin bittigi tarihtir

ben ankarayim babymall deki hediye ceki olayi kandirmaca canim cunku zaten.kampanyasiz urunlerde hediye ceki veriyolar ve o urunlrin de fiyati piyasa fiyatinin cok ustunde satiyplar kar edeyim derken zarar etmeyin aman uyarayim da

Ben de bu beşik konusunda çok kararsızım park beşik mi mobilya mı bilmiyorum ama beyaz alacağım kesin Bu aldığın beşiği ne kadar zaman kullanabiliyor canım bebek???

Kan ilacı kullanıyor musun canım aç karnı olacak ya aldıktan iki saat sonra yiyeceksin falan o da benim yeme düzenimi bozuyor sabah alsam olmuyor gece yatarken alsam olmuyor kafam karıştı :44:

Senin acilinden alman lazım daha zayıfsın, Allah yardımcı olsun pekmezi dene mutlaka, bir de gruptan arkadaşlar hurmayı önerdi, hergün 3 tane yenmeliymiş, bir de bol bol çerez yemeliyiz eğer hamur işi yemiyorsak çerez yiyelim de yağ yapsın bari, fındık, fıstık, ceviz ne bulursak artık...

Bana da hemen 20. haftaya gelmeden 50 kilo dedi ama ben kilo almak yerine kilo veriyorum yaa inşallah bebeklerimize bi şey olmaz

ya canım herkes badem yagı falan pek işe yaramıyor dedı bene lierac çok ıyı dıye duydum basladım ama doktoruma soracagım hangısı daha ıyıyse onu versın

BEN ilk hamilelikle badem yağ,ı bebek yağı, nemlendirici , dermatoloğun verdiği bi krem vardı adını unuttum ,bunların hepsini kullandım ama fena çatladım ki bu çatlak hatta yarıklar:) aldığım aşırı kilodandı...26 kilo almıştım 9 ayda...ama geçen bi estetisyen aradaşım lieracı tavsiye etti ve bi haftadr kullanıyrm umarım işe yarar çünkü alanının en iiyyisi ve biraz pahalıda ötekilere göre...

Tecrubeye ihtiyacimiz var zaten.iyi oluyor birinin yardimci olmasi her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Ben simdi oda alirsam cocuk kullanmazsa benimki dicek brn sana demistim ddicek

Tecrubem yok bos odam da var ama bende bebege oda dusunmuyorum belli sure kendi odama besigini koyucam bi de katlanabilir anakucagi yada sepet alicam diger odalara gezdrmek icin. Zaten arkadasin dedigi gibi biseylerden anlamaya baslayinca kendileri isteyecekler birlikte secmek daha keyifli olur o zaman:)

Chicconun bi tane anakucagini begendin sonra da mama sandalyesi olabiliyomus. 350-400 gibi fiyati. Ona karar vermeye calisiyorum bakalim:44:

Hosgeldin canim bende simdik geldim dalmisim oglumun pitpitlariyla uyandim o yuzden musmutluyum sen nasilsin erkeklerinle isimler cok guzel olmus bence

Yesinler oglusunu masallah size bnde sersem gbiyim ya ayaga kalkasim yok benim ogluşlarda hareket ediyo
ama babasi ewdyken uyuyo ikiside ck merak ediyo esimde:) isimleride esim buldu benimde aklima yatti bn cok kararsizm zatn
bna kalsa bulamazdim:) sizin biciriqin ismi bellimi

Benimde boş oda var ve cok istiyorum orayi doldurmayi ya ama onunla karar vermek icin cok zaman var o yaslara kadar cocuk benle mi yatacak.alissin istiyorum odasina.ya ben diyorum beyaz alayim.ilwrde istemezse yatagini degistiririm.ne bilim ya cok arada kaldim

Isimler cok güzel.has ve has türk isimlerine bayilirim.hayirli uğurlu olsun insallah.bende enes kağan koycam nasipse.

hamileligimde 3kutu lierac bitirdim badem yagi kakao yagi bebe yagi zeytinyagi ne varsa kullandim ve sadece 12kilo aldim. 35.haftada bir gecede catladim ne kiloyla ne kremle ilgisi var.. tamamen genetik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…