Ay ya simdi iyce kararsiz kaldim ben.napsam bilemedim
Tecrubeye ihtiyacimiz var zaten.iyi oluyor birinin yardimci olmasi her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Ben simdi oda alirsam cocuk kullanmazsa benimki dicek brn sana demistim ddicekzor karar güzelim ama bende yaşadıklarımı yazıyorum ki size biraz fikir olsun diye bizim yaptığımız gereksiz masraflar yapılmasın diye çünkü büyüdükçe masrafları da büyüyo
cnm allah razı olsun desteğin içinyani diyet listesine uyamayacağım ve diyetisyen 15 gün sonra gel demişti ama asla gitmicem ona 4 kiloyu nasıl toparladın cnm ağırlık olarak nasıl beslendin
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azkibundan sonra düzelir inş.diyetisyene kalsa bana meyveyide yasakladı kan almıştı testte meyve oranı yüksek çıkmış çokmu yiyosun çok yeme dedi anladığım kadarıyla diyetisyen hanım ömrümü kısaltmaya çalışıo sağlıklı ne varsa bana yasakladı bu arada vitamin kan ilacı ve balık yağı kullanıyorum 1 aydır...
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..
Hayirli olsun oğluşun insallah.peki buyumeyen besik alirsak onu ne kadar kullanabilcek.Selam kızlar ; doktor 13. haftada oğlan görmüştü. 15.haftada kız görmüştü. Sonunda 18.haftada oğlan olduğu kesinleşti. 1,5 yaşında bir oğlum daha var. Arkadaş olacaklar inşallah..
Benim tecrübe ettiğim kadarıyla; bebek telsizi eviniz küçükse hiçbir işe yaramıyor .zaten bebeğin ağladığını duyuyorsunuz telsiz olmadan. Bize hediye gelmişti hiç kullanamadık.
Yatak konusunda da ;park yataklar plastik yapıda olduğu için ben her zaman sağlıklı mobilya beşik öneririm. Ama büyümeyenlerden. Çünkü bazı arkadaşlar da demiş, sonra çocuklar büyüyüp kendilerine oda istediğinde sorun oluyor mobilya eskimiş oluyor.
O yüzden ben mobilya beşik kullandım ince yapılı ,odamız küçük olduğu için. Beyaz renk aldım, ayrı oda yaparsak her renge uyabilsin diye.
Eki Görüntüle 968170
amin cnm inşallah ulaşırım istediğim kiloyaRica ederim cnm herzaman destek icin hazırım ben çektiğim icin baskalari cekmesin.bulantilarim kesildikten sonra az az yemeye başladım. Baslarda zorlandim.kahvaltida bir dilim ekmekle beyaz peynir ve bir dilim ekmege surulmus pekmez yedim.ilerleyen gunlerde ise buna bir yumurta ekledim.daha sonra saat 1 gibi bir bardak süt ictim normal icemiyorum nesguik aldim.daha sonra 2.5 gibi yine biseyler yedim artik ne varsa yemek olarak.saat 4 yada 5 gibi bir kase yoğurt yedim.aksam da 7 8 gibi normal akşam yemegi.sonrasinda ise ya cay ya meyve kafama göre takildim.tabi vitaminler de etki etmiş olabilir arti kan hapi.bide oncesinde aldigim serumlar.insallah normal kiloya ulasirsin cnm.
Ben anca eski kiloma gelmişim canım, hatta bu sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim moralim bozuldu 47 kiloyum şu an anlamadım nasıl oldu 5 günde 1 kilo gitmiş doktor kilo al dedikçe stres yaptım sanırım, ben de çok acıksam bile hemen doyuyorum böyle tabak tabak yiyemiyorum yemeklerin anında ekmek yiyemiyorum valla ne olacak halim hiç bilmiyorum, muz ve yumurta bir de pekmez kilo yapıyor diyorlar her gün 1 muz 1 yumurta bazen 2 yumurta yiyorum ama işte pek faydaı da olmuyor sanki bana bakıcaz artık
sağolasın hepimizinki inşallah.. 3 yaşına kadar kullanırHayirli olsun oğluşun insallah.peki buyumeyen besik alirsak onu ne kadar kullanabilcek.
sata gore ileri veya geri olmasi dogum tarihini degistirmez doktorlarin bekledigi dogum tarihi sata gore 40.haftanin bittigi tarihtircnm allah razı olsun desteğin içinyani diyet listesine uyamayacağım ve diyetisyen 15 gün sonra gel demişti ama asla gitmicem ona 4 kiloyu nasıl toparladın cnm ağırlık olarak nasıl beslendin
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azkibundan sonra düzelir inş.diyetisyene kalsa bana meyveyide yasakladı kan almıştı testte meyve oranı yüksek çıkmış çokmu yiyosun çok yeme dedi anladığım kadarıyla diyetisyen hanım ömrümü kısaltmaya çalışıo sağlıklı ne varsa bana yasakladı bu arada vitamin kan ilacı ve balık yağı kullanıyorum 1 aydır...
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..
KIZLARRR geçmişi okuyamadım maşallah sayfalar nekadar çoğalmış sadece alıntılara baktım....umarım herkesler çok iyidir...bikaç bişi sorucam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız doktorunuz bu konuda ne diyor birde kaçıncı hafta olunmalı..
bebeğin ultrasondaki haftasının sata göre ileri yada geri olması beklenen doğum tarihini değiştiriyormu kızlar..mesela ileriyse erkenmi oluyor yada gerideyse geçmi oluyor doğum tarihi bilginiz varmı..hepinize sevgiler
Ankarada yeni baby mall acilmis kizlar belli bir alisveris ucretine belli bir miktar hediye ceki veriyor lar,arkam dogum2800 cocuk arabasi alm is,1100 hediye ceki vermis ler.hediye cekiyle herseyi almislar,ates olcerinden bezine kadar,ben esimi ikna edemedim erken diye degerlendircen isteyen olursa kampanya 9 subata kadar gecerliiymis,hepimize saglikli gebelik ler diliyorum ☺️☺️☺️
Selam kızlar ; doktor 13. haftada oğlan görmüştü. 15.haftada kız görmüştü. Sonunda 18.haftada oğlan olduğu kesinleşti. 1,5 yaşında bir oğlum daha var. Arkadaş olacaklar inşallah..
Benim tecrübe ettiğim kadarıyla; bebek telsizi eviniz küçükse hiçbir işe yaramıyor .zaten bebeğin ağladığını duyuyorsunuz telsiz olmadan. Bize hediye gelmişti hiç kullanamadık.
Yatak konusunda da ;park yataklar plastik yapıda olduğu için ben her zaman sağlıklı mobilya beşik öneririm. Ama büyümeyenlerden. Çünkü bazı arkadaşlar da demiş, sonra çocuklar büyüyüp kendilerine oda istediğinde sorun oluyor mobilya eskimiş oluyor.
O yüzden ben mobilya beşik kullandım ince yapılı ,odamız küçük olduğu için. Beyaz renk aldım, ayrı oda yaparsak her renge uyabilsin diye.
Eki Görüntüle 968170
amin cnm inşallah ulaşırım istediğim kiloyabende pekmezli ekmeği deneyeceğim cnm ama gece uykularım hiç olmadığı için sabah erken kalkamıyorum kahvaltıya bu aralar kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğimi bi düzene oturtmalıyım ama nasıl :26::26::26: bilgiler için tşk ederim
aynen canım ya bende hemen doyuyorum öyle tabak tabak yiyemiyorum...kilo almak için günlük kalori ihtiyacımızdan bi 600 700 kalori daha fazla almamız gerekiomuş buda sürekli yemek yemek ağzımızın boş durmaması gerek demek ama bende okadar iştah yokkibende 43 olmuşum doktorum 20.haftaya kadar 50 kilo olman lazım dedi ama bu imkansız gibi bana rabbim yardımcımız olsun...
ya canım herkes badem yagı falan pek işe yaramıyor dedı bene lierac çok ıyı dıye duydum basladım ama doktoruma soracagım hangısı daha ıyıyse onu versın
Tecrubeye ihtiyacimiz var zaten.iyi oluyor birinin yardimci olmasi her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. Ben simdi oda alirsam cocuk kullanmazsa benimki dicek brn sana demistim ddicek
Kizlar ya bu tetanos asisi koldan mi yapiliyooorrr??(
Herkeze slm kizlar nasilsnz bugun ikız ogluşlarima alptug we alperen ismi nasil
Hosgeldin canim bende simdik geldim dalmisim oglumun pitpitlariyla uyandim o yuzden musmutluyumsen nasilsin erkeklerinle isimler cok guzel olmus bence
Benimde boş oda var ve cok istiyorum orayi doldurmayiTecrubem yok bos odam da var ama bende bebege oda dusunmuyorum belli surekendi odama besigini koyucam bi de katlanabilir anakucagi yada sepet alicam diger odalara gezdrmek icin. Zaten arkadasin dedigi gibi biseylerden anlamaya baslayinca kendileri isteyecekler birlikte secmek daha keyifli olur o zaman:)
Chicconun bi tane anakucagini begendin sonra da mama sandalyesi olabiliyomus. 350-400 gibi fiyati. Ona karar vermeye calisiyorum bakalim:44:
Kizlar ya bu tetanos asisi koldan mi yapiliyooorrr??(
Isimler cok güzel.has ve has türk isimlerine bayilirim.hayirli uğurlu olsun insallah.bende enes kağan koycam nasipse.Yesinler oglusunu masallah size bnde sersem gbiyim ya ayaga kalkasim yok benim ogluşlarda hareket ediyo
ama babasi ewdyken uyuyo ikiside ck merak ediyo esimde:) isimleride esim buldu benimde aklima yatti bn cok kararsizm zatn
bna kalsa bulamazdim:) sizin biciriqin ismi bellimi
BEN ilk hamilelikle badem yağ,ı bebek yağı, nemlendirici , dermatoloğun verdiği bi krem vardı adını unuttum ,bunların hepsini kullandım ama fena çatladım ki bu çatlak hatta yarıklar:) aldığım aşırı kilodandı...26 kilo almıştım 9 ayda...ama geçen bi estetisyen aradaşım lieracı tavsiye etti ve bi haftadr kullanıyrm umarım işe yarar çünkü alanının en iiyyisi ve biraz pahalıda ötekilere göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?