2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Isimler cok güzel.has ve has türk isimlerine bayilirim.hayirli uğurlu olsun insallah.bende enes kağan koycam nasipse.

Cok saol cnim bnim isimler esimdn senin oglusunun ismide cok guzel enes kagan ck yakisms yarin ins alptugumla alperenime aliswerise cikcaz ck heycnlyim

Yağmur hayırlı olsun kesinleşmiş isimler, çok güzeller valla

Benim de kızım olacak biz de isim arayışındayız inşallah güzel bir isim bulucaz

Benim esim de hissetti hareketletini, cok hosuna gidiyo) bizim pasanin ismi de yavuz selim olcak insallah

Cok saol cnim bnim isimler esimdn senin oglusunun ismide cok guzel enes kagan ck yakisms yarin ins alptugumla alperenime aliswerise cikcaz ck heycnlyim

Ben eşime birakamadim isim işini benim ismim ebru eşimin sedat e ve s olsun istemistik bekarken erkek icin enes kiz icin esila dusunmustuk.kağan isminide babam cok sever.simdiye kadar babam icin birsey yapmış olayin dedim onay vermediği bi evlilik yaptim tabi simdi benden cok seviyor eşimi. Onun icin kağan ikinci ismi olsun istedim.allah bahtlarini güzel etsin insallah hepimizinkinin

Yağmur hayırlı olsun kesinleşmiş isimler, çok güzeller valla

Benim de kızım olacak biz de isim arayışındayız inşallah güzel bir isim bulucaz

Saol cnim esim secti isimleri:) kiz olsa bn koyardim ama erkek isimlerinde ck kararsiz kaldim
kiz ismi ela begenyrm kizim olsa ecrin koyardim yagmurda yigenimin ismi bitanem o bnim yagmurda
ck tatli

1yil sonra dusunurum onu da sehir degstrme ihtimalimiz var yaz sonu. O yuzden bekliyorum biraz tasindigim eve gore almk icin.. Bakalim doguma kadar kac kere fikir degistrcez

Amin isımleri gbi guzel bahtlari olur ins doktr kiz dmisti bstan birine ecrin koycktim bn snradan 2oglan oldgnu ogrendk
esime braktim erkek isimlernde ck kararsz kaldm alptug alperen benimde aklima yatti hemen

Kızlar seçtiğiniz isimler gerçekten çok güzel. Sorunsuz bulmanıza çok sevindim. Benim isim konusunda öyle büyük problemim var ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşim ve ailesi Erol olacak diye tutturdu. Yani kayınpederimin adı. Neden ve nasıl bu kararı alabiliyorlar anlamıyorum. Bu bebek benim içimde benim canımdan benim kanımdan soyisimleri devam ediyor bu onlar için neden yeterli olmuyor anlamıyorum. Erol isminden ben nefret ediyorum ve yeni doğacak masum bir bebeğe kocaman adam ismi hiç yakışmıyor ya. Onlar Erol geliyor diye severken ben nerdeyse çocuktan nefret edecek duruma geliyorum. Eşimde onlara bir şey diyemeyiz bebeğin masrafını onlar karşılayacak diyor. Ben de istemiyorum bir şey yapmalarını onlara muhtaç olmayı. Yani ben o ismi koymadım diye yapmıyacak adam yapmasın da zaten. Bilmiyorum çok çıkmazdayım

Cok zor bi durum yaa( neden herseyini onlar karsiliyor canim, sizin imkaniniz yok mu hic minnet etmeseniz de boyle bi zorlama altinda kalmasan olmaz mi ki:26:

Saol cnim esim secti isimleri:) kiz olsa bn koyardim ama erkek isimlerinde ck kararsiz kaldim
kiz ismi ela begenyrm kizim olsa ecrin koyardim yagmurda yigenimin ismi bitanem o bnim yagmurda
ck tatli

Evet kız isimleri hem çeşit çeşit hem güzeller ben çok kararsızım o yüzden aklımda sadece Gülce ismi var ondan daha güzel kalbimi çalan bir isim bulursam onu koyacam, zaten babası da tüm yükü benim üzerime attı sen ne koyarsan ismini koy canım dedi ilk bebek senin hakkın dedi bakalım

Cok zor bi durum yaa( neden herseyini onlar karsiliyor canim, sizin imkaniniz yok mu hic minnet etmeseniz de boyle bi zorlama altinda kalmasan olmaz mi ki:26:

İşte maalesef o imkanlar. Ben eşime olduğu kadar olsun diyorum ama bu seferde bana sen bencilsin sırf isim yüzünden çocuğun geleceğiyle oynuyosun falan diyor. Karşı tarafında yatları katları yok zaten ama bunu eşime anlatamıyorum. Beni evlendiğimizden beri çalıştırmayıp böyle onlara muhtaç ediyor ya çok zoruma gidiyor.

Ndn boyle anneyi strese sokarlar ck sinir oluyorum 2isin koysanz biri erol olsa dgeri senin istedgn

İki uc kiyafet besikle gelecek mi oluyomuss hay Allahim yaa;( canim esin bu dusuncede olduktan sonra yapacagin bisey yok gibi. Kendini cok uzmeden yagmurun da dedigi gibi iki isim koy en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…