- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Isimler cok güzel.has ve has türk isimlerine bayilirim.hayirli uğurlu olsun insallah.bende enes kağan koycam nasipse.
Yesinler oglusunu masallah size bnde sersem gbiyim ya ayaga kalkasim yok benim ogluşlarda hareket ediyo
ama babasi ewdyken uyuyo ikiside ck merak ediyo esimde:) isimleride esim buldu benimde aklima yatti bn cok kararsizm zatn
bna kalsa bulamazdim:) sizin biciriqin ismi bellimi
Cok saol cnim bnim isimler esimdn senin oglusunun ismide cok guzel enes kagan ck yakisms yarin ins alptugumla alperenime aliswerise cikcaz ck heycnlyim
Yağmur hayırlı olsun kesinleşmiş isimler, çok güzeller valla
Benim de kızım olacak biz de isim arayışındayız inşallah güzel bir isim bulucaz
Benimde boş oda var ve cok istiyorum orayi doldurmayiya ama onunla karar vermek icin cok zaman var o yaslara kadar cocuk benle mi yatacak.alissin istiyorum odasina.ya ben diyorum beyaz alayim.ilwrde istemezse yatagini degistiririm.ne bilim ya cok arada kaldim
Benim esim de hissetti hareketletini, cok hosuna gidiyo) bizim pasanin ismi de yavuz selim olcak insallah
Bizim bebisler babalarina gelince hc kipirdamylar ise gdnce oynuylr hep:) isim cok guzelmis hayrli olsun siznkide yarn alsweris ypcz bebşlere
heyçnlym ck ya:)
Aksama pirasa yemegm war ck usenyrm ayaga kalkmaya:))) yanina kolayca napablrm ya mantimi yapsam
masallah anneyeben 2 gün önce öğrendim cinsiyetini
Kesin belli mi cinsiyet? Allah annelere kolay dogum, meleklerimize saglikli dünyaya gelmeyi nasip etsin. Bize yuzde 90 erkek dendi ama 3. Ayimizda ogrenmistik kontrolum vardı dr. Izne ayrilmis gecen hafta gidemedim kontrole sabirsizlaniyorum. Haftaya 3lü tarama testi ne gideceğim korkuyorum aslinda ama eşim yaptiralim diye tutturdu.
Ben eşime birakamadim isim işinibenim ismim ebru eşimin sedat e ve s olsun istemistik bekarken erkek icin enes kiz icin esila dusunmustuk.kağan isminide babam cok sever.simdiye kadar babam icin birsey yapmış olayin dedim onay vermediği bi evlilik yaptim tabi simdi benden cok seviyor eşimi. Onun icin kağan ikinci ismi olsun istedim.allah bahtlarini güzel etsin insallah hepimizinkinin
Kolayca ve manti miiiiii
Kızlar seçtiğiniz isimler gerçekten çok güzel. Sorunsuz bulmanıza çok sevindim. Benim isim konusunda öyle büyük problemim var ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşim ve ailesi Erol olacak diye tutturdu. Yani kayınpederimin adı. Neden ve nasıl bu kararı alabiliyorlar anlamıyorum. Bu bebek benim içimde benim canımdan benim kanımdan soyisimleri devam ediyor bu onlar için neden yeterli olmuyor anlamıyorum. Erol isminden ben nefret ediyorum ve yeni doğacak masum bir bebeğe kocaman adam ismi hiç yakışmıyor ya. Onlar Erol geliyor diye severken ben nerdeyse çocuktan nefret edecek duruma geliyorum. Eşimde onlara bir şey diyemeyiz bebeğin masrafını onlar karşılayacak diyor. Ben de istemiyorum bir şey yapmalarını onlara muhtaç olmayı. Yani ben o ismi koymadım diye yapmıyacak adam yapmasın da zaten. Bilmiyorum çok çıkmazdayım
Ay cok guldum kiz ben kim bu halde manti acmak kim marketten almistm hasliycm sadce:))))
Saol cnim esim secti isimleri:) kiz olsa bn koyardim ama erkek isimlerinde ck kararsiz kaldim
kiz ismi ela begenyrm kizim olsa ecrin koyardim yagmurda yigenimin ismi bitanem o bnim yagmurda
ck tatli
Cok zor bi durum yaa( neden herseyini onlar karsiliyor canim, sizin imkaniniz yok mu hic minnet etmeseniz de boyle bi zorlama altinda kalmasan olmaz mi ki:26:
Kızlar seçtiğiniz isimler gerçekten çok güzel. Sorunsuz bulmanıza çok sevindim. Benim isim konusunda öyle büyük problemim var ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşim ve ailesi Erol olacak diye tutturdu. Yani kayınpederimin adı. Neden ve nasıl bu kararı alabiliyorlar anlamıyorum. Bu bebek benim içimde benim canımdan benim kanımdan soyisimleri devam ediyor bu onlar için neden yeterli olmuyor anlamıyorum. Erol isminden ben nefret ediyorum ve yeni doğacak masum bir bebeğe kocaman adam ismi hiç yakışmıyor ya. Onlar Erol geliyor diye severken ben nerdeyse çocuktan nefret edecek duruma geliyorum. Eşimde onlara bir şey diyemeyiz bebeğin masrafını onlar karşılayacak diyor. Ben de istemiyorum bir şey yapmalarını onlara muhtaç olmayı. Yani ben o ismi koymadım diye yapmıyacak adam yapmasın da zaten. Bilmiyorum çok çıkmazdayım
İşte maalesef o imkanlar. Ben eşime olduğu kadar olsun diyorum ama bu seferde bana sen bencilsin sırf isim yüzünden çocuğun geleceğiyle oynuyosun falan diyor. Karşı tarafında yatları katları yok zaten ama bunu eşime anlatamıyorum. Beni evlendiğimizden beri çalıştırmayıp böyle onlara muhtaç ediyor ya çok zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?