ooo ne güzel, her şeyi bitirmişsin. Biz de beşik derdindeyiz. Karar veremedik bir türlü... Park yatak mı, mobilya beşik mi büyüyen yatak mı... Seçenek o kadar çok ki ne alsak ne yapsak bilemedik...
Masallah sana ben usengec oldum ya yatasim geliyo hepBen gecen hafta oyle bi hata yaptim da belim koptu valla:)) hee yerken guzel oldu da yemesek de olurmusbenim de iki gun once pirasam vardi yanina da makarna yaptim gitti
Evet kız isimleri hem çeşit çeşit hem güzeller ben çok kararsızım o yüzden aklımda sadece Gülce ismi var ondan daha güzel kalbimi çalan bir isim bulursam onu koyacam, zaten babası da tüm yükü benim üzerime attı sen ne koyarsan ismini koy canım dedi ilk bebek senin hakkın dedi bakalım
Park yataklar kullanışlı aslında mağazaları dolastim üç yaşına kadar kullanabilirsiniz dediler ben odadan odaya tasinabilcek bisey arıyorum onlar da kucuk uzun süre kullanamaz galiba. asansörlü yataklar var nasil karar verilcek bilmiyorum maddi yönünden de düşünmek lazım sıpacik daha gelmeden masraflari başladı :))
Kızlar seçtiğiniz isimler gerçekten çok güzel. Sorunsuz bulmanıza çok sevindim. Benim isim konusunda öyle büyük problemim var ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eşim ve ailesi Erol olacak diye tutturdu. Yani kayınpederimin adı. Neden ve nasıl bu kararı alabiliyorlar anlamıyorum. Bu bebek benim içimde benim canımdan benim kanımdan soyisimleri devam ediyor bu onlar için neden yeterli olmuyor anlamıyorum. Erol isminden ben nefret ediyorum ve yeni doğacak masum bir bebeğe kocaman adam ismi hiç yakışmıyor ya. Onlar Erol geliyor diye severken ben nerdeyse çocuktan nefret edecek duruma geliyorum. Eşimde onlara bir şey diyemeyiz bebeğin masrafını onlar karşılayacak diyor. Ben de istemiyorum bir şey yapmalarını onlara muhtaç olmayı. Yani ben o ismi koymadım diye yapmıyacak adam yapmasın da zaten. Bilmiyorum çok çıkmazdayım
Masallah sana ben usengec oldum ya yatasim geliyo hepsoyle bi kendime gelsem super olck
Aynen kizda faworim ecrin ela:) biz nisanlykn oglumz olursa alptug olsun diyoduk 2tane olunca alperen oldu oda
gulce anlamini blmyrm ama kulaga ck hoş geliyo
İki uc kiyafet besikle gelecek mi oluyomuss hay Allahim yaa;( canim esin bu dusuncede olduktan sonra yapacagin bisey yok gibi. Kendini cok uzmeden yagmurun da dedigi gibi iki isim koy en mantiklisi
İki uc kiyafet besikle gelecek mi oluyomuss hay Allahim yaa;( canim esin bu dusuncede olduktan sonra yapacagin bisey yok gibi. Kendini cok uzmeden yagmurun da dedigi gibi iki isim koy en mantiklisi
Aynen kizda faworim ecrin ela:) biz nisanlykn oglumz olursa alptug olsun diyoduk 2tane olunca alperen oldu oda
gulce anlamini blmyrm ama kulaga ck hoş geliyo
Çok zor bir durum canım eşinin de onlar gibi düşünmesi işi daha da zorlaştırıyor, bence de kızların dediği gibi iki isimli olsun sen de istediğini koyma hakkına sahipsin
Misafr vardi da ondan yaptim bendeyaa benim bu ara cok uykum geliyo vee acayip icim yaniyo ha bire dondurma yemek istiyorum. Sende de var mi
Ben gittiği yere kadar sürdürücem çünkü ben o ismi koymayınca bebeği sevmiyecek ona bir şey almayacak insanın adını hiçbir şekilde nufüsa geçirtmek bile istemiyorum. Yani bu kadarına bir anne olarak hakkımız var diye düşünüyorum. Hemen hemen hergün bu konu yüzünden eşimle tartışıyorum. Eğer benim yanımda olmayacaksa bilmiyorum bu işler kötü noktaya gidecek gibi görünüyor. Sizinde canınızı sıktım ya, kusura bakmayın ...
Kiz naptn hatirlattin aglamk istyrm dondurma dye:) ck istyrm bnde icim yaniyo sanki esimde hasta olurum dye almyo uykuda aynen kafayi biyere koymiyim aninda ruyalara geciyrm:)
Ela ismini ben de çok seviyorum ama yeğenimin adıGülce de güle benzeyen gül gibi olan demek
Alperen bence Alptuğ ismine uymuş zaten konuşmuştuk bunu, sen de uysun istiyordum isimleri bence çok güzel
Ben artk herseylerini hazirlamk istyrm:) liste yaptm yarn ufaktan bşlarz hepsini bianda alamam agir gelr braz yawş yawş alcm
yeni bi magaza açildi indirmde ck guzel seylr war opaya gtcez
İnsallah mesele buyumeden ortak bi karar verirsinizz;(( Allah yardimcin olsun. Kendini strese sokup bebegini germemeye calis
Ben aglayip zirlayip aldiriyorum vallaalmazsan sen ise gidince gizli alirim diyorum. Napiim cok canim istiyoo
Hehe bn okadar israr etmdm abur cubura ck dustm ya siwilcm war hala cekirdk manyagym markette arkasndan yuruyp ne war ne yk topluyrm
kasaya gelnce sok oluyo:)) cikolata aldmki senin yaninda oynasnlr dye dyrm
Oyle bi liste bana da lazim yaa, kiyafet olarak cok abartmicam ilk basta zaten hizli buyucekler sonrasinda da alinir da ihtiyac olan cok sey var. Bende canta modellerine bakiyorum bu ara internetten
Bnde bugun yaptim liste netten bkarak:) ck guzel cnta modelleri war snde yap bi liste bide bnimkilr
erken dogar fln dye korkyrm smdidn alalm yawştan
Ayy cekirdek hepten icini yakar kiz) iyi yerden giris yapiyosun sen de hee yaninda oynasinlar falaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?