- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Abur cuburu abartincada almaynca konusmazlar snle diyorum:)))
masallah anneyeben 2 gün önce öğrendim cinsiyetini
Kesin belli mi cinsiyet? Allah annelere kolay dogum, meleklerimize saglikli dünyaya gelmeyi nasip etsin. Bize yuzde 90 erkek dendi ama 3. Ayimizda ogrenmistik kontrolum vardı dr. Izne ayrilmis gecen hafta gidemedim kontrole sabirsizlaniyorum. Haftaya 3lü tarama testi ne gideceğim korkuyorum aslinda ama eşim yaptiralim diye tutturdu.
Hic korkmayin, ben Persembe gunu yaptirdim, bu sabah sonuclari soylemek icin doktor aradi. Zaten kan veriyorsunuz ve ultrasonda olcum yapiyor doktor. Endiselenecek bir durum yok.
Ben artk herseylerini hazirlamk istyrm:) liste yaptm yarn ufaktan bşlarz hepsini bianda alamam agir gelr braz yawş yawş alcm
yeni bi magaza açildi indirmde ck guzel seylr war opaya gtcez
Onun kolayini bende buldum) sanki ben istiyorum oglun istiyo iyi alma o zaman diyorum cok fenayizzz
Haha seninkide superms bunuda kullanrm artk napalm cnim surda kac ayimiz kaldi alsinlar:) ben kaciyrm
aksam grerim burda olursan knusurz tatli yapcmda optm kocaman gorusurz
cnm allah razı olsun desteğin içinyani diyet listesine uyamayacağım ve diyetisyen 15 gün sonra gel demişti ama asla gitmicem ona 4 kiloyu nasıl toparladın cnm ağırlık olarak nasıl beslendin
tşk ederim his cim...evet banada birsürü risk saydı doktor ama alamıyorum iştahım okadar azkibundan sonra düzelir inş.diyetisyene kalsa bana meyveyide yasakladı kan almıştı testte meyve oranı yüksek çıkmış çokmu yiyosun çok yeme dedi anladığım kadarıyla diyetisyen hanım ömrümü kısaltmaya çalışıo sağlıklı ne varsa bana yasakladı bu arada vitamin kan ilacı ve balık yağı kullanıyorum 1 aydır...
anladım cnm tşk ederim bilgiler için...diyetisyenin bana yazdığı o sıvıyı araştırdım karaciğeri falan yoruyomuş pek sağlıklı bulmamış kullananlar.. bende bakalım akışına bıraktım zamanla inş.iştahım açılır kilo alırım..
KIZLARRR geçmişi okuyamadım maşallah sayfalar nekadar çoğalmış sadece alıntılara baktım....umarım herkesler çok iyidir...bikaç bişi sorucam kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu yada olacakmısınız doktorunuz bu konuda ne diyor birde kaçıncı hafta olunmalı..
bebeğin ultrasondaki haftasının sata göre ileri yada geri olması beklenen doğum tarihini değiştiriyormu kızlar..mesela ileriyse erkenmi oluyor yada gerideyse geçmi oluyor doğum tarihi bilginiz varmı..hepinize sevgiler
Tecrubem yok bos odam da var ama bende bebege oda dusunmuyorum belli surekendi odama besigini koyucam bi de katlanabilir anakucagi yada sepet alicam diger odalara gezdrmek icin. Zaten arkadasin dedigi gibi biseylerden anlamaya baslayinca kendileri isteyecekler birlikte secmek daha keyifli olur o zaman:)
Chicconun bi tane anakucagini begendin sonra da mama sandalyesi olabiliyomus. 350-400 gibi fiyati. Ona karar vermeye calisiyorum bakalim:44:
selam bacılarımm
3 yaş kesin de ufak yapılıysa 4 yaşa kadar da kullanırBen de bu beşik konusunda çok kararsızım park beşik mi mobilya mı bilmiyorum ama beyaz alacağım kesinBu aldığın beşiği ne kadar zaman kullanabiliyor canım bebek???
Kan ilacı kullanıyor musun canım aç karnı olacak ya aldıktan iki saat sonra yiyeceksin falan o da benim yeme düzenimi bozuyor sabah alsam olmuyor gece yatarken alsam olmuyor kafam karıştı :44:
Senin acilinden alman lazım daha zayıfsın, Allah yardımcı olsun pekmezi dene mutlaka, bir de gruptan arkadaşlar hurmayı önerdi, hergün 3 tane yenmeliymiş, bir de bol bol çerez yemeliyiz eğer hamur işi yemiyorsak çerez yiyelim de yağ yapsın bari, fındık, fıstık, ceviz ne bulursak artık...
Bana da hemen 20. haftaya gelmeden 50 kilo dedi ama ben kilo almak yerine kilo veriyorum yaa inşallah bebeklerimize bi şey olmaz
sata gore ileri veya geri olmasi dogum tarihini degistirmez doktorlarin bekledigi dogum tarihi sata gore 40.haftanin bittigi tarihtir
ben ankarayim babymall deki hediye ceki olayi kandirmaca canim cunku zaten.kampanyasiz urunlerde hediye ceki veriyolar ve o urunlrin de fiyati piyasa fiyatinin cok ustunde satiyplar kar edeyim derken zarar etmeyin aman uyarayim da
evet cnm kullanıyorum kan ilacı ayrıca vitamin ve balık yağı hapı verdi..hurma kilomu aldırıomuşBen de bu beşik konusunda çok kararsızım park beşik mi mobilya mı bilmiyorum ama beyaz alacağım kesinBu aldığın beşiği ne kadar zaman kullanabiliyor canım bebek???
Kan ilacı kullanıyor musun canım aç karnı olacak ya aldıktan iki saat sonra yiyeceksin falan o da benim yeme düzenimi bozuyor sabah alsam olmuyor gece yatarken alsam olmuyor kafam karıştı :44:
Senin acilinden alman lazım daha zayıfsın, Allah yardımcı olsun pekmezi dene mutlaka, bir de gruptan arkadaşlar hurmayı önerdi, hergün 3 tane yenmeliymiş, bir de bol bol çerez yemeliyiz eğer hamur işi yemiyorsak çerez yiyelim de yağ yapsın bari, fındık, fıstık, ceviz ne bulursak artık...
Bana da hemen 20. haftaya gelmeden 50 kilo dedi ama ben kilo almak yerine kilo veriyorum yaa inşallah bebeklerimize bi şey olmaz
cnm hatırlamazmıyım tabiki hatırladım...maşallah arkadaşının bebişine 4 kgmeraba pollyana umarım beni hatırlamıştırsın daha öncede yazışmıştık seninle. Yazdıklarını okudumda boşver canım sen diyetisyenin dediklerini. Senden daha zayıf olan arkadaşım gayet güzel bi doğum yaptı çocuğuda 4 kg doğdu. Sen gaziantepte ikamet ediyosun heralde. Hangi doktora gidiyosun. Bende doktor için antebe geliyorumda o yüzden sordum. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin
a.s mrbselam bacılarımm
park yatağı tavsiye ederim canım oğluma büyüyen yatak almıştık büyüdüğünde çok daralıyor ve kullanışsız hale geliyor biz kullanamadık
Park yataklar kullanışlı aslında mağazaları dolastim üç yaşına kadar kullanabilirsiniz dediler ben odadan odaya tasinabilcek bisey arıyorum onlar da kucuk uzun süre kullanamaz galiba. asansörlü yataklar var nasil karar verilcek bilmiyorum maddi yönünden de düşünmek lazım sıpacik daha gelmeden masraflari başladı :))
Evet koldan yapiliyor. Kolay geciyor ama korkma
koldanmış canım bende merak ediyordum sordum öğrendim
Ay valla korkuyordum tsk ederim kizlar
anladım tşk ederim bilgi içinbenim sezeryan olacakmış 2 hafta erken alınıo sanırım :26::26:
evet cnm kullanıyorum kan ilacı ayrıca vitamin ve balık yağı hapı verdi..hurma kilomu aldırıomuşhemen denemeliyim...badem fıstık vs onlarıda yemeye çalışıcam birde doktor bana gece tok karına sütün içine bebek bisküvüsü ez ye dedi kk danda araştırdım kilo aldırıomuş cnm beşik konusunu ben şöle yapıcam otomatik sallanan beşikler varya ufak bişi 18 aya kadar yatabiliomuş fiyatına 120 130 dediler bana ilk zamanlar için ideal her odaya taşınır onu düşünüyorum otomatik sallanınca işimi yapabilirim belki die bide gece rahat olur heralde...sonrada park beşikler rahat oluo die duydum hep çevremde herkes memnun...zaten 5 yaşından sonrada genç odası lazım
cnm hatırlamazmıyım tabiki hatırladım...maşallah arkadaşının bebişine 4 kgevet cnm eşimin işi sebebiyle antepteyiz buranın yabancısı olduğumuz için iyi bi doktor bulmakta zorlandık hep tavsiye üzerine gittik..önce hatemdeki yılmaz beye gidiyodum ilk kanamam geldiği zaman cebini aradık resmen azarladı akşam saat 10 du...ve gece gece raahtsız ettin die fırçaladı onu hemen bıraktım sonra sankodaki ali beyi tavsiye ettiler o iyiydi hoştu güleryüzlü aslında ama ikinci kanamamdada çok hafife aldı ne iğne ne progestan vermedi başından savar gibi konuştu..mide bulantılarım şiddetliydi çok zayıflamıştım ne bi serum nede kanama için hastaneye yatırmadı plesantam aşağıdaymış onu bile göremedi onuda bıraktım şimdi ise Amerikan hastanesinde ramazan beye gidiyorum memnunum şimdilik aslında ben sormadan herşeyi detayına varasıya anlatıo bakalım zaten doğumu memlekette dşünüyorum bu antep çok yordu beni sen hangisine gidiyosun cnm...
a.s mrb
canım bende sankoda ali tahtacı ya gidiyorum tüp bebek tedavimide o yapmıştı. O yüzden ona gitmeyi tercih ediyorum. Rabbim doğru zamanda doğru insanlarla karşılaştırsın.
merhaba güzel anneler.. dün kontrolüm vardı 3 lü tarama için gittim..herşey yolunda kan verdim 10 gün sonra sonuç alıcam..SAT a göre 15+4 deydim 14+1 deyken başka bir dr erkek demişti veeee bebeğimin erkek olduğu dün bir kere daha tescillenmiş oldu bir kızım var 16 aylık şimdi bide küçük bir erkekimiz olacak hayırlısıyla ..Allah herkese böylesini nasip etsin..ismide %90 ATA ONUR olucak oğluşumuzun ..Onur babasının adı ve onuda koymak istiyorum nasipse..fazla zorlamadı pipican hemen gösterdi kendini dr a çok fazla görmedim ekranda ama ikinci bebek olduğu için heralde artık çok fazla merak etmiyorum elini kolunu sağlıklı olsun yeter ..118 gr olmuşuz..ayrıntılı usg için 21.haftada gel dedi bi de demir vitamini verdi,folik asite doğuma kadar devam dedi Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
3 yaş kesin de ufak yapılıysa 4 yaşa kadar da kullanır
ayrıca sallanıyor istersen aparatını takıp durdurabiliyorsun
290 a almıştık içinde kaliteli yatağıyla
evet cnm kullanıyorum kan ilacı ayrıca vitamin ve balık yağı hapı verdi..hurma kilomu aldırıomuşhemen denemeliyim...badem fıstık vs onlarıda yemeye çalışıcam birde doktor bana gece tok karına sütün içine bebek bisküvüsü ez ye dedi kk danda araştırdım kilo aldırıomuş cnm beşik konusunu ben şöle yapıcam otomatik sallanan beşikler varya ufak bişi 18 aya kadar yatabiliomuş fiyatına 120 130 dediler bana ilk zamanlar için ideal her odaya taşınır onu düşünüyorum otomatik sallanınca işimi yapabilirim belki die bide gece rahat olur heralde...sonrada park beşikler rahat oluo die duydum hep çevremde herkes memnun...zaten 5 yaşından sonrada genç odası lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?