cnm okudum hurma gerçekten faydalı ama hurma doğumu kolaylaştırıyomuşya acaba şimdilerde yenilse açılma falan yaparmki allah korusun düşük erken doğ.falan :26::26::26: banada yaramıyor vitamin hapı kan ilacı falan cnmyaHadi hayırlı olsun oğluşun canım, sağlıklı sıhhatli gelsin sizi de sevindirsin inşallahBana folik asite devam demedi vitamin hapının içinde zaten var diye mi acaba????
Anladım canım fiyatı da çok uygunmuş, o kadar çeşitli beşikler var ki iyice kafam karıştı gerçekten ne alsak nerde yatırsa oda mı yapsak falan kafam çok dolu
Evet hurmada aklına gelebilecek çok vitamin varmış, bir tane bilgi bulmuştum bununla ilgili, grupta paylaştım birazdan buraya da eklerimSüt ve bebe bisküvisini ben de çok denedim özellikle gece yatmadan ama işte ne bileyim belki de düzenli yemek gerekiyor herkes kilo aldırdığını söylüyor ama belki de bünyeyle alakalıdır, içinde birçok vitamin olduğu içindir, bana pek vitamin hapları da işe yaramıyor nedense
Bir de bu beşik işi iyice kafamı karıştırdı canım yaa kimi sallamalı olmasın sallamaya alıştırmayın dönenceyle uyusun diyor, kimi sallama aparatıyla rahat edersin diyor, uzamanlar bebekleri sallamadan uyutun diyor, bazıları da bebek anne karnındaki sıvıda zaten sallanmaya alışarak dünyaya geliyor diyorlar, valla her kafadan bir ses nasıl beşik alacağıma ben son aya kadar karar veremeyeceğim sanırım pofff
cnm okudum hurma gerçekten faydalı ama hurma doğumu kolaylaştırıyomuşya acaba şimdilerde yenilse açılma falan yaparmki allah korusun düşük erken doğ.falan :26::26::26: banada yaramıyor vitamin hapı kan ilacı falan cnmyasüt bebe bisküvisini hergece düzenli ve tok karna yenilmeliymiş cnmya ben dün denedimde biraz midemi bulandırdı zaten mide bulantılarım hala var hafifledi ama yinede var...ama 1 ay düzenli denicem bakalım ne olacak...
beşik konusu cnm valla ben sallanmadan uyuyan öle doyurup yatırıp kendikendine dönenceyle uyuyan bebeklere hayranım bu bebeklere sahip olan annelerede hep imrenmişimdir ama çevremde böle bebek hiç yokhep gördüklerim gaz sancısından sürekli ağlayan gece uyumayan anneleri vc ye bile gidemeyen bebekler hiç iş yaptırmayan yemek bile yapamayan anneler hatta abimin kızı çok huysuzdu bebekken ne yaptılarsa uyumuyodu denemedikleri şey kalmamaıştı hatta yengem en sonunda ağlıodu bebek aladıkça ve çareyi hiç istemese bile hani şu battaneye konulup iki kişi karşılıklı tutup sallanılan stil varya onda buldular yeterki uyuşunda nasıl uyursa uyusun diodu artık bebiş ağlamaktan uyumamaktan tıkanıodu... eltim görümcem çevremdeki bikaç kişi daha sabit yatak almışlardı sallanmaya alışmasın die ayaklarımda sallamaya bile alıştırmıcam diolardı ilk başından beri süt verip yatırıp kendi kendine dönenceyle uyutmayı denediler ama sonuç çığlık çığlığa bağıran bebişler sabaha kadar uyumayan bebişler tabi cnm her bebek aynı olmaz rabbim hepimize akıllı uslu sağlıklı evlatlar nasip etsin... ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla gözüm biraz korktu ve otomatik sallanan beişğe karar verdim 3 4 kademeli oluomuş zaten ayarlayıp kendi kendine sallansın
Kizlar iyi akşamlar her aksam olunca aklima geliyor sonra sormadan yatiyorum.kizlar nasil yatiyorsunuz bebekleriniz ne tarafta.ben sirt üstü yatamiyorum sola yatin diyorlar o zamanda fazla yatamiyorum.sag tarafa yatincada bebek o tarafta sanki zorlaniyo gibime geliyo.
Kizlar iyi akşamlar her aksam olunca aklima geliyor sonra sormadan yatiyorum.kizlar nasil yatiyorsunuz bebekleriniz ne tarafta.ben sirt üstü yatamiyorum sola yatin diyorlar o zamanda fazla yatamiyorum.sag tarafa yatincada bebek o tarafta sanki zorlaniyo gibime geliyo.
hafta içine göre daha iyi,çok şükür,ilk defa göbeğimle bu kadar barışığm,kilo almayı sallamıyom,yoksa bir kilonun hesabını yapardımSelam bacim:) naslsin
amin cnm amin inş.. aslında ali bey iyi güleryüzlü kişilik olarak ama riskli gebelikleri bilemiyor mesela arkadaşımda ona gidiyodu sonra ali beyin ameliyatta olduğu bigün başka bi doktora gitmiş ve miyomu olduğunu öğrenmiş hemde bayaca büyükali bey benim plesantanın aşşağıda olduğunuda görememişti tabi cnm kişiden kişiye değişir doktordan memnun kalma meselesi rabbim hayrlısını versin herşeyin...bende ali beye tüp bebek yaptıracaktım rabbim yardım etti şükür gerek kalmadı biliosun benim durumum çok çok vahimdi bebişin erkekmiş sanırım cnm hayırlı olsun banada 13.haftada erkek denildi ama değişirmi acaba...
Kiz ikizlee iki taraftada mi oluyo aman allahim ben tek bitaneyle istedigin gibi yatamiyom.allah kolaylik versin tatlimSirt ustu yatinca belim agriyo ck genelde sola yatyrm donuyormda ama sagada yatyrm
bnim 2taraftada bebis war zatn:)
Valla sola doğru yatip bacaklarimin arasina yastık koyuyorum cok rahat oluo :))Kizlar iyi akşamlar her aksam olunca aklima geliyor sonra sormadan yatiyorum.kizlar nasil yatiyorsunuz bebekleriniz ne tarafta.ben sirt üstü yatamiyorum sola yatin diyorlar o zamanda fazla yatamiyorum.sag tarafa yatincada bebek o tarafta sanki zorlaniyo gibime geliyo.
hafta içine göre daha iyi,çok şükür,ilk defa göbeğimle bu kadar barışığm,kilo almayı sallamıyom,yoksa bir kilonun hesabını yapardım
Kiz ikizlee iki taraftada mi oluyo aman allahim ben tek bitaneyle istedigin gibi yatamiyom.allah kolaylik versin tatlim
Hic korkmayin, ben Persembe gunu yaptirdim, bu sabah sonuclari soylemek icin doktor aradi. Zaten kan veriyorsunuz ve ultrasonda olcum yapiyor doktor. Endiselenecek bir durum yok.
Sağol rahatladim biraz sonuçlar bukadar çabuk cikiyorsa cok iyi bi kac haftada belli oluyo diye okumustum
Kiiiz piyangodan bitane daha cikmasinEwt cnim benimkiler 2tarafimda rahat yatyrm ama bzen ck fena agryla uyandgm oluyo Allah hepimzn yardmcsi olsun pzartsi kntrle gtcem bkalm napylar
ruyamda 3uz besiqi bakiyodum:))
amin cnm inşallah ulaşırım istediğim kiloyabende pekmezli ekmeği deneyeceğim cnm ama gece uykularım hiç olmadığı için sabah erken kalkamıyorum kahvaltıya bu aralar kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğimi bi düzene oturtmalıyım ama nasıl :26::26::26: bilgiler için tşk ederim :5
aynen canım ya bende hemen doyuyorum öyle tabak tabak yiyemiyorum...kilo almak için günlük kalori ihtiyacımızdan bi 600 700 kalori daha fazla almamız gerekiomuş buda sürekli yemek yemek ağzımızın boş durmaması gerek demek ama bende okadar iştah yokkibende 43 olmuşum doktorum 20.haftaya kadar 50 kilo olman lazım dedi ama bu imkansız gibi bana rabbim yardımcımız olsun...
Kizlar benim ellerim uyusuyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?