- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Kiiiz piyangodan bitane daha cikmasin
Eki Görüntüle 968701 Eki Görüntüle 968703 Eki Görüntüle 968704
Kizlaaar 3sekilde kullanilan anakucagi...
Ben bunda karar kildim sonunda.cok icime sindii
Anakucagi+salincak+sallanan sandalyee
Canim ck guzel ck kullansli gozukuyo buyudugunde kenara kaldirmycksn sandlye
olark kullanir simdidn hayrli olsun
Evet yaa bende uzun sure kullanilmasina bayildim zatentesekkurler canimmm
Evet yaa bende uzun sure kullanilmasina bayildim zatentesekkurler canimmm
Ay walla bide bitane daha cikiymus:)) oda kiz olsun bari hehe
kızlar doktor bebeğimin suyunun haftasına göre az olduğunu söyledi sizdede böyle bir sorun oldumu düzelir mi acaba ne yapmalıyım
Cnm kansizlik varmi sende.bende cok az düşük cikmasina rağmen ellerim uyusuyordu
Skintidan patladm ya esim aksamci 12de gelcek işte 3den beri yanlizm sanirm hamilelik reflusu bsladi
bende ne yesem geri geliyo gbi aci su gelyo ck kotu bse ya
Ayin 14unde kontrolum var bakalim ozaman bakarlar heralde netten arastrdm biraz sinir sikismasi diyor kilo odem hamilelerde yapar diyor amabende ne kilo nede odem var kopcak bileklerim nerdeyse :) okadar zayifladim ama herkes diyoki yuzun cok beyaz bide multivitamini kullanamiyorm geri cikiyor icerken vitaminsiz kaldm iyice
Kizlar iyi akşamlar her aksam olunca aklima geliyor sonra sormadan yatiyorum.kizlar nasil yatiyorsunuz bebekleriniz ne tarafta.ben sirt üstü yatamiyorum sola yatin diyorlar o zamanda fazla yatamiyorum.sag tarafa yatincada bebek o tarafta sanki zorlaniyo gibime geliyo.
kızlar doktor bebeğimin suyunun haftasına göre az olduğunu söyledi sizdede böyle bir sorun oldumu düzelir mi acaba ne yapmalıyım
Bir kez röntgen çektirmek bebeğe zarar vermezslm kızlar sol diz çevrem 1 haftadır durmaksızın ağrıyor geceleri uyuyamıyorum acayip kötü bir durumdayım. mg demir vs ne varsa kullanıyorum canım yanıo sizede oldu mu bu kadın doğum doktoru ortopediye sevk etti röntgen mr vs ilaç istemediğimden gebermek üzereyim. okullarda açılıyor sakat sakat nasıl ders anlatcam bir tavsiyeniz var mı bu arada sadece 800 gr kilo artışım var bebiş 200 gr olmuş doktor normal dedi sizcede normal mi sizi seviyorum dua edin şı ağrım geçsin hepimizin bebişleri canımızı yakmadan güzel güzel büyüsünler(((
masallah anneyeben 2 gün önce öğrendim cinsiyetini
Kesin belli mi cinsiyet? Allah annelere kolay dogum, meleklerimize saglikli dünyaya gelmeyi nasip etsin. Bize yuzde 90 erkek dendi ama 3. Ayimizda ogrenmistik kontrolum vardı dr. Izne ayrilmis gecen hafta gidemedim kontrole sabirsizlaniyorum. Haftaya 3lü tarama testi ne gideceğim korkuyorum aslinda ama eşim yaptiralim diye tutturdu.
kesinmiş :) korkma allahın izniyle hic bir sorun cıkmaz bende yaptırdım haftaya alıcam sonucları allah yardımcımiz olsun
Cnm bende zayifim ve bende cok beyazim ddoktor rengime sasirmisti ondan bi bakti hafif var dedi verdi kan hapi.vitamini ilk baslarda bende icemedim hatta hic yanima yaklastirmadim simdide zor iciyorum berbat kokuyor.bana eşim getiriyo agzima atiyo yutuyom hemen.benimki previt positive diye bi multuvitamin.seninki ney cnm
Ben zaten soluma yatmayı severdim yine hep soluma yatıyorum çok sıkılırsam sağıma dönüyorum bence çok kafanıza takmayın o taraf mı bu taraf mı sırt üstü zaten yatamayacaksınız beliniz ağrıyacak sağa sola dönerek geceyiz tamamlıcaz
Bol bol su içmelisin normalinden fazla tüket canım demek ki bebek susuz kalmış, ayran, maden suyu falan da iç bol mineralli içecekler....
Çok güzelmiş canım hayırlı olsun şimdiden güle güle sallansın bebişin
Tesekkur ederim kizlaaarrNe kadar kullanışlı bir şey.. Çok hoşuma gitti beni de.. Bebişin iyi günlerde kullansın
Kızlar selam
Tetanoz asınızı yaptırdınız mı? Ben henüz yaptırmadım ve cevremde kimi hamilelerin hiç yaptırmadığını duydum; kafam karıştı biraz. Doktorum saglık bakanlıği bu aşıyı tr nin her yerindeki gebelere göre ayarlıyor, kırsalda ve özel hastanede doğum yapan birbiyle aynı olmaz ama enfeksiyon riskini de kimse göz ardı edemez; yaptırabilirsin istersen dedi. Sizler yaptırdınız mı? Kacıncı haftada olması gerekiyor?
Ben yaptirdim 19+0 da. Yapilmasinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Cok basit bisey zatenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?