2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm kansizlik varmi sende.bende cok az düşük cikmasina rağmen ellerim uyusuyordu

Ayin 14unde kontrolum var bakalim ozaman bakarlar heralde netten arastrdm biraz sinir sikismasi diyor kilo odem hamilelerde yapar diyor amabende ne kilo nede odem var kopcak bileklerim nerdeyse :) okadar zayifladim ama herkes diyoki yuzun cok beyaz bide multivitamini kullanamiyorm geri cikiyor icerken vitaminsiz kaldm iyice

Skintidan patladm ya esim aksamci 12de gelcek işte 3den beri yanlizm sanirm hamilelik reflusu bsladi
bende ne yesem geri geliyo gbi aci su gelyo ck kotu bse ya

o bende de var yaa doktora söyledim cok zorlanıyosan surup yazayım dedi ama istemedim. yemeklerden sonra en az 1 saat uzanmamak gerekiyormuş canım.

bu arada fiyatı 390 tl. fisher price ürünü.

Cnm bende zayifim ve bende cok beyazim ddoktor rengime sasirmisti ondan bi bakti hafif var dedi verdi kan hapi.vitamini ilk baslarda bende icemedim hatta hic yanima yaklastirmadim simdide zor iciyorum berbat kokuyor.bana eşim getiriyo agzima atiyo yutuyom hemen.benimki previt positive diye bi multuvitamin.seninki ney cnm

Ben zaten soluma yatmayı severdim yine hep soluma yatıyorum çok sıkılırsam sağıma dönüyorum bence çok kafanıza takmayın o taraf mı bu taraf mı sırt üstü zaten yatamayacaksınız beliniz ağrıyacak sağa sola dönerek geceyiz tamamlıcaz

kızlar doktor bebeğimin suyunun haftasına göre az olduğunu söyledi sizdede böyle bir sorun oldumu düzelir mi acaba ne yapmalıyım

Bol bol su içmelisin normalinden fazla tüket canım demek ki bebek susuz kalmış, ayran, maden suyu falan da iç bol mineralli içecekler....
Eki Görüntüle 968701 Eki Görüntüle 968703 Eki Görüntüle 968704

Kizlaaar 3sekilde kullanilan anakucagi...

Ben bunda karar kildim sonunda.cok icime sindii
Anakucagi+salincak+sallanan sandalyee

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun şimdiden güle güle sallansın bebişin

Kızlar bebekler ilk aylarda gazlı oluyor o yüzden ;sallamak ,emzirerek uyutmak, tüm yöntemleri deniyorsunuz.. Ama 6.aydan sonra gazlı dönem geçince kendi kendine uyutmayı öğretebilirsiniz.
Bir kez röntgen çektirmek bebeğe zarar vermez
Krem yazar doktor sana muhtemelen
kızlar doktor bebeğimin suyunun haftasına göre az olduğunu söyledi sizdede böyle bir sorun oldumu düzelir mi acaba ne yapmalıyım

Doktorun neden söylemedi ne olacağını?? Bildiğim kadarıyla bol su içmen gerekiyor ama tehlikeli olabilen bir durum ; bence başka dr a da görünmelisin

Benimkide decavit cnm ama cok buyuk icemiyorm zaten normal ilac bile kullanamiyorm mide bulantimda varken hicmi hic icemiyorm kan ilacinida maltafor sivi seklinde olani kullaniyorm daha dogrusu baslicam daha baslamadm kontrole gitmedigm icin

Kızlar selam
Tetanoz asınızı yaptırdınız mı? Ben henüz yaptırmadım ve cevremde kimi hamilelerin hiç yaptırmadığını duydum; kafam karıştı biraz. Doktorum saglık bakanlıği bu aşıyı tr nin her yerindeki gebelere göre ayarlıyor, kırsalda ve özel hastanede doğum yapan birbiyle aynı olmaz ama enfeksiyon riskini de kimse göz ardı edemez; yaptırabilirsin istersen dedi. Sizler yaptırdınız mı? Kacıncı haftada olması gerekiyor?

Ne kadar kullanışlı bir şey.. Çok hoşuma gitti beni de.. Bebişin iyi günlerde kullansın
Tesekkur ederim kizlaaarr

Ben yaptirdim 19+0 da. Yapilmasinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Cok basit bisey zatenn.

Ben yaptirdim 19+0 da. Yapilmasinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Cok basit bisey zatenn.[/QUOTE]

Tsk canım; asıdan sonra bir sıkıntın oldu mu? Birde tek doz mu uygulanıyo bu aşı?

Ben yaptirdim 19+0 da. Yapilmasinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Cok basit bisey zatenn.

Tsk canım; asıdan sonra bir sıkıntın oldu mu? Birde tek doz mu uygulanıyo bu aşı?[/QUOTE]

İlk gun agri ve hafif kasilma yapti ustune yatmadim. İkinci gun daha da azaldi ve gecti cok bi sıkıntısı yok yanii. Aşı 3doz yapiliyor. İkincisi ilkinden 1ay sonra, ücüncüsü de dogum sonrasi.

Kizlar massallah diyin 3ayin sonunda ilk defa kahvalti hazirladm kahvalti yaptim doydugumu hissettim ilk kez insallah o bulantilar geri donmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…