2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar nolursunuz bısı söyleyin 2 gün önce Dr gıttım bebısım kız ama sevıncım kursağımda kaldı drum her ay yorulma yat dınlen fıyordu bu ay da calısıyomusun yoruluyomusun bebek asada dedı korse verdı sabah tak yatarken çıkar dedı 4 ayım bıttı gobısım hala cok cok belli degıl dün netten baktım erken dogum olabılır düşük olabılır falan yazıyo kızımda bı o kadar kıpır kıpır maşallah bu durumda olan varmı tanıdığı falan zaten bı ıs yapmıyordum ıyıce psıkoya bağladım

Kizlar massallah diyin 3ayin sonunda ilk defa kahvalti hazirladm kahvalti yaptim doydugumu hissettim ilk kez insallah o bulantilar geri donmez
İnşaallah canım yavaş yavaş gecıyo allahın izni ıle sabahları ac karnına cok su ıcme arada gerı doner gıbı oluyo sıkıntı yapma sakız cıgne ben ole ole atlattım cok sukur

kızlar doktor bebeğimin suyunun haftasına göre az olduğunu söyledi sizdede böyle bir sorun oldumu düzelir mi acaba ne yapmalıyım

Dinlenmeniz, sici tuketiminizi arttirmaniz ve sekerden uzak durmaniz gerekiyor. Cok kritik bir durumda doktor size serum takviyesi verir veya amnioinfuzyonu yapar.

Son düzenleme:

Burda bebek asagida denen bi kac arkadas daha vardi doktorun dediklerini uygularsan insallah atlatirsin bu durumu. Karninin belli olmasina takilma, aramizda 4hafta var nerdeyse benim de yeni yeni cikiyor daha. Olumsuz durumlarda netten bisey arastirmamak en iyisi, cunku hep en kotusunu goruyoruz.
Daha basindayiz yolun, insallah bebegin yerini bulur,icini ferah tut.

Kizlar benim ellerim uyusuyor neden acaba

Hamilelikte gorulen carpal tunnel sendromu olabilir. Hamilelikteki hormon degisimleri ve vucudun su tutmasi ve bu suyun eklemlere baski yapmasindan kaynakli olabiliyor. Kan degerleriniz normalse doktorunuzla bir konusun. Omega 3 yag asitleri ve B vitamini iyi geliyor genelde.

Son düzenleme:

Bı baskası söylediğinde net muhabbetını kızan ben dün Delı gıbı araştırdım bılıyorum en kötüsünü söylediklerini ama duramadım
Kızımda şankı anlamış gıbı bı tepık attı kı ıcım erıdı ılk defa
Allah razı olsun canım ya söylediklerinde bıle bı nebze olsun rahatladım

Güzelim hiç takma kafana muhtemelen sende benim gibi hareketli birisin 1,5 ay önce bendede oldu buna benzer bi sıkıntı hatta bir gece hastahanede yattım iğne serum 4 günde evde dinlendim çok hızlı hareket etmemeye gayret et şimdi bende her şey yolunda çok şükür kalbimi ferah tut bol su iç ayaklarının altına yastık koyup uzan bişey olmaz merak etme.Bu kız bebekler hep böyle bizim prenseste bana yaptı aynısını :))

çok severim hurmayı zaten ama burda nerden bulabilirim araştırıp alıcam hemen...evet cnm her bebek aynı olmuo belki sakin olur inş. bizimkiler...ama çevremdekiler baya korkuttu beni...bana mobilya beşik kullanışsız olur cnm tayinciyiz mobilya beşikler sökülüp kurulmaya taşınmaya pek gelmiyor hemen dağılıveriyor..bide yer kaplıyor en küçüğü bile..sonra bebişler biraz ayaklanınca kendini aşşağıya atıyor ve sürekli anne indirip bindirmek zorunda bebişi..ama park yataklar çok mantıklı gelio bana 2 katlı oluo zaten ilk zamanlar üst katta yatar ayaklanınca üst katı çıkarıp altta yatar hem derin olduğu için aşşağıya yere düşmez ve çocuk yürümeye başlayınca kendi girip çıkar beşiğe ayakucunda fermuar oluo açılıp kapanabilioya güzel bişi birde yer kaplamıo katlanabilio heryere taşınıo.ilk zamanlar bebişin yanımda olmasını isterim ben 1 yaşına kadar falan çünkü dikat etmek lazım boğulma kusma tıkanmaya karşı hep göz önünde tutmalı o yüzden 1 1,5 yaşa kadar o dediğim otomatik kendiliğinden sallanan beşiği almayı düşünüyorum uyumadığı zaman bile yatabilir pratik bişi hafif küçük her odaya taşınır dur birazdan foto ekliyim becerebilirsem..bide park yatak alırım 1,5 yaş sonrasında kullanır kullanasıya katlı bişekilde durur..sonrada zaten genç odası alınır cnm zaten ilk zamanlar çok masraf yapmamak gerek uygun beişklerden almak gerek zaten 4 5 yaşına gelince prens ve prenses minikler kendi zevklerine göre istiolar herşeyi...arkadaşımın 4 yaşında kızı var genç odasını kendi seçmiş prenses yatağıymış hanfendi annesinin babasının zevkni beyenmiyor çoraplarını bile kendi seçiyor
cnm ben sabaha kadar sağ sol ve sırt üstü her şekli deniyorum uyku problemim var zaten
cnm sen adıyaman ilçesindeydin dimi..evet ali bey banada hiç tahlil yapmıodu ne idrar ne kan oysaki enfeksiyon çok tehlikeli bişi sürekli kontrol edilmeli..ramazan bey her gittiğimde yapıo...ahh cnm ah hiç sorma insanlar yüzünden benimde evden çıkasım gelmio sinir oluyorum kırıcı konuşmalarına onların..apartmandaki komşulardan bazıları zayıflamak için spor salonuna gidiyolar beni her gördüklerinde ayyyy ne kadar zayıflamışsın kız kilo al biraz gibi laflar ediolar sanki bu kilo heryerde satılan bişide pazara gidip 3 5 kilo alayım bari diorum artık benide günaha sokuyoar artık bana kilo al diosunuz siz neden zayıflamak için spora gidiosunuz madem diyorum ayy senin kadarda zayıf olunmazki canım diolar hepsini boğasım var
Eki Görüntüle 968701 Eki Görüntüle 968703 Eki Görüntüle 968704

Kizlaaar 3sekilde kullanilan anakucagi...

Ben bunda karar kildim sonunda.cok icime sindii
Anakucagi+salincak+sallanan sandalyee
çok güzel cnm şimdiden güle güle kullansın prens bey
Depresifpollyanna seninmi rahim aşağıda öle bişi okudum sankı
Forumun da şaatı yanlış ıyıce karıştırdım
benim plesantam aşşağıdaymış cnm yani rahim ağzına yerleşmiş plesanta ve buda çok büyük riskler oluşturuomuş inş. yukarı çıkar biran evvel....
Valla bende alamiyorm hala 46dktr 5aydn sonra alirsn dedi ama psikolojim bozuldu artik insanlarin bakislarindan aynaya bakmak istemiyorm
ya bu insanlara zaten yaranılmaz kilolu olursun ay çok şişman zayıfla spora başla derler zayıf olursun kilo all ıyyy derler bunu söyleyenler sanki tam ideal kiloda manken mübarek alıcaz bence cnm sonuçta hamilelikte çok kilo alınıo yeni yeni yemeye başlıyoruz benim arkadaş 6.aydan itibaren bi aldı tam 18 kilo aldı
bebek aşşağıda derken anlayamadım plesantasımı aşşağıdaymış acaba :26::26::26:

Son düzenleme:
HİS CİM

cnm bu 0,18 ay kullanabiliomuş Elektrik ve pille çalışabilen sallama özelliğine sahiptir

4 kademeli hız ayarı bulunuyomuş ve
12 farklı müzikli ve ışıklıymış. ilk zamanlar yanımda olacağı için bana bu uygun geldi fiyatıda uygun..bi bu bide park yatak ikisi toplam nerdeyse bi mobilya beşik fiyatında zaten dediğim gibi 4 5 yaşındayken genç odası alınır

Son düzenleme:
Evet cok hareketliydim ama hamilelikten sonra hıcde bısı yapmıyorum ole ama bı kaç kere misafirim geldi onlara yemekdi temizlikti derken canımı okumuştum ama bendekı bu olay Ilk aydan Beri var

Plesanta falan demeydi de aşağıda dedı sadece korse aldırdı hemen zaten cok sık wc çıkıyordum otururken gfalan baskı yapıyodu anlam veremememstım meger buymuş sen sımdı ne yapıyorsun bu durumla alakalı

anladım cnm şimdi...ben kontrol altındayım doktor endişelenme dedi yukarı çıkar daha dedi 5 6 aydan sonra çıkmazsa sorun olur dedi nette araştırdıklarıma bakarsam durumum feci ötesi internette yazanlar tambi felaket tellalı zaten...tevekkül ettim rabbim yardımcımız olsun...bu durumlarda kendimizi pek yormamak gerekior .benim iki defa kanamam gelmişti şükür şuan iyiyim

cnm bide şöle uygun fiyatlı park beşik oldumu bana yetiyor..çünkü dediğim gibi ilk zamanlar çabuk büyücekler 4 5 yaşındada kendileri seçiolar odalarını kıyafetlerini herşeyi minikler yani büyüdükçe daha çok masrafları artacak ve kendi özendikleri beğendiklerini alırız

Kizlarr kendimi cok yorgun hissediyorum.ogluma bile bakmak zor gliyo.kolum kanadim kalkmiyo.acaba vitaminlei eksik alditim icinmi.doktorada gidemedim tatildeyim. Bitkinim yorgunum offff!!!!!!!

Ayy saol bacım ya valla rahatladım 2 senelik evlilik sonrası gelen mucize bebeğim korkuttu benı azcıcık . Mart'ta detaylı ultrasonda bakcaZ artık ne olup bittiğine

Ayy saol bacım ya valla rahatladım 2 senelik evlilik sonrası gelen mucize bebeğim korkuttu benı azcıcık . Mart'ta detaylı ultrasonda bakcaZ artık ne olup bittiğine

cnm allahın izniyle sağsağlim alıcaz inşallah kucağımıza bebişlerimizi.bol dua tevekkül bide ağır kaldırma zaten kaldırmıyosundur.... dikkat et ayakta çok fazla kalma çok yürüme inşallah geçecek bu endişeli günler rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Âmin aminn aminn adı gıbı Nazlı kızım :)

Kizlar benim gobus bayagi cikti ama 3gundur resmen asagida duruyor karnim otirdugumda bile kendinin asagidaoldiu belli esimde farketmis hatta cok asiri wcye gitmeye basladm acaba benim baby demi asagida kontrolume daha var cuma gunu gitcm hayirlisi artk

Offf off benimde asagidaydi en son 15 gün önce. Randevuma 15 gün var ve eminim hala aşağıda. Çünkü aşağıda hissediyorum.bunu taka taka kafayi yiycem ben :-(

Offf off benimde asagidaydi en son 15 gün önce. Randevuma 15 gün var ve eminim hala aşağıda. Çünkü aşağıda hissediyorum.bunu taka taka kafayi yiycem ben :-(

ya uzulmeyelim allaha emanet onlar..ama en son gittigimde bana bisi demedi dktr son gunlerde boyle oldu bide benim oglum 14 kilo arada onu kaldiriyorum mecbur kalinca allahin izniyle insallah bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…