2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese merhaba ben de en son kontrolüme 14 haftalıkken gittim. bir dahaki kontrolüm 18 haftalıkken.Sanırım 3lü testi de yaptıracağım.bu arada kanların tekrar kontrolünü ne zaman istiyorlar? gyno ferrosanol kullanıyorum ama düzenli değil unutuyorum bazen. ben 5 kg aldım şimdiden hamiş kot pantolon ve eteği giymeye başladım ama karnım sanki 17 haftalık değil de 24 haftalık gibi gözüküyor umarım sorun yoktur.

Ben kan testinin tekrarini dortlu test icin kan verdigimde, gecen hafta Persembe gunu, 6 Subat'da, yaptirdim. 17. haftadaydim (16+4).

Ben de vitaminleri almiyorum. Esim fark ettiginde bir elinde su, bir elinde vitamin hapiyla arkamda gezip, zorla iciriyor ) Kilo alip verme biraz da bunyeye bagli sanirim. Gobegin cikmasi da... Ben 18. haftadayim, 9.5 kilo kadar kilo kaybettim, gobek de yok ortalikta ama gelisimi haftasiyla uyumlu, ultrasonda goruldugune gore de cok hareketli bir bebek var )

Subat ) Kusura bakmayin, telefondan yazdim, bir yandan da esimin anlattigi bir seyi dinliyordum. Duzelteyim hemen.

Duzeltemiyormusum ne yazik ki...
Olsn tatlim anladm zatn sagol yardmci oldgn icin ben cuma gitcem 16+4 olcaz belki yaparlar 3luyu doktor ve hastane degistiriyorm da ozeldeki doktordan memnun kalmadim arastirma hastanesine baslicam bakalim nasil olcak.

Cnm bende 6kilo verdim minyon tipliyim ama ikinci bebiste massallah gobus cikti sivri bi gobusum var hatta teyzeler erkek olcak diyolar karnima bakip bende guluyorm dktr kiza benzetti emin degildi bakalm ne cikacak :) 16+0 im ben ama yinede cabuk cikti karnim cok zayifladigm icin bayagi belli oluyor karnim o vitamin ilacini hic sorma igrenccc icemiyorm bulantin ne alemde benimki biraz azaldi bu sabah kahvalti yaptim ilk kez tabi hersydn yiyemedm yinede olsn

Ben hamilelik oncesi kiloluydum, kilo vermis halimle de hala normalden biraz kilolu gorunuyorum. Boyum oldukca uzun olunca kilo da olunca araya kayniyor gobek )

Bulantilari ilac ve serumla durdurduk gibi, umarim bu sekilde devam eder. Istahsizlik hala var ama artik yiyebildigim kadar diye dusunmeye basladim. Zorlayamiyorum midem rahatsiz oluyor, ac kalmiyorum ama yarim tabak, ceyrek tabakla idare ediyorum )

Besince haftada biter diyorlar simdi de (12. hafta, 14, 16 derken simdi de 20-22. haftalarda biter deniyor), umarim hep beraber rahat ederiz bulantilar konusunda.

Son düzenleme:
Kizlar karnimin icinde sabit bi yer aciyo.hep ayni yer.icinden yirtiliyo oyuluyo gbi boyle.

Kızlar ben sunu farkettım kı hamile korsesı ıse yaradı sankı 2 gündür eskısınden daha az wc gıdıyorum bıde belimin altına yastık koyup dınlenıyorum o baskı yok artık

hamileligimde 3kutu lierac bitirdim badem yagi kakao yagi bebe yagi zeytinyagi ne varsa kullandim ve sadece 12kilo aldim. 35.haftada bir gecede catladim ne kiloyla ne kremle ilgisi var.. tamamen genetik:)

ürkünç...:)))ama gerçek... valla bnm ki de bir gece de mi oldu bilmiyor ama durum fena,çk rahatsz edici(

Kızlar ben sunu farkettım kı hamile korsesı ıse yaradı sankı 2 gündür eskısınden daha az wc gıdıyorum bıde belimin altına yastık koyup dınlenıyorum o baskı yok artık

Bana niye o korseden vermedileer yaa :-( belimin altina yastik koyuyorum uzun süre dayanamiyorum.benim o baski var :-(

herkezçiklere günaydınnnnn
hayırlı haftalar olsun sağlık mutlulu huzur dolu cabucakta bitcek hafta olsun

herkese günaydın
gözümü açamıyorum uykudan her zamanki gibi keyfim yok midem rahat vermiyor sadece midemi sabahları bir ilacım var almam gereken ac karnına inanın bir yudum suyla aldım ama mahfoldum ben ne zaman su içicem ya artik sinir diye birsey kalmadı bende tuhaf biri oldum çıktım
neyse bende rahatlicam bir ara eminim dermişim

Herkese günaydın

Uuzun zamandır kesilmişti bulantılar; sabah aç karnına dişlerimi fırçalamak yetti ' hamile olduğumu hatırlamama

Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

İyi bir hafta olsun hepimiz için

ahh gülüm şanslısın yinede bende arada unutsam hamile olduğumu ve midem bulanmasa su içsem vs. işte benimde unuttuğum an yok

bende uykusuzum yaa öalışmaktan sıkıldım. sırf dinlenmek için doğum iznim gelsin artık istiyorum suyu tok karna iç canım benimde aç karna bulanıyor malesef

herkezçiklere günaydınnnnn
hayırlı haftalar olsun sağlık mutlulu huzur dolu cabucakta bitcek hafta olsun
evettt işte en güzel temenniiiiiii Ateşten geldi, çabucak biten bi hafta olsun

Bacılarım,canlarım günaydın

günaydınnn yavrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…