kizlar 3lu testinizi yaptirdinizmi yaptirdiysaniz ne zaman yaptirdinz kacinci haftada
Ben gectigimoz Persembe gunu, 6 Ocak'da, dortlu testi yaptirdim. 17. haftadaydim (16+4).
6subatmi 6ocakmi tatlim yani 17haftada
Herkese merhaba ben de en son kontrolüme 14 haftalıkken gittim. bir dahaki kontrolüm 18 haftalıkken.Sanırım 3lü testi de yaptıracağım.bu arada kanların tekrar kontrolünü ne zaman istiyorlar? gyno ferrosanol kullanıyorum ama düzenli değilunutuyorum bazen. ben 5 kg aldım şimdiden hamiş kot pantolon ve eteği giymeye başladım ama karnım sanki 17 haftalık değil de 24 haftalık gibi gözüküyor umarım sorun yoktur.
Olsn tatlim anladm zatn sagol yardmci oldgn icin ben cuma gitcem 16+4 olcaz belki yaparlar 3luyu doktor ve hastane degistiriyorm da ozeldeki doktordan memnun kalmadim arastirma hastanesine baslicam bakalim nasil olcak.Subat) Kusura bakmayin, telefondan yazdim, bir yandan da esimin anlattigi bir seyi dinliyordum. Duzelteyim hemen.
Duzeltemiyormusum ne yazik ki...
Ben kan testinin tekrarini dortlu test icin kan verdigimde, gecen hafta Persembe gunu, 6 Subat'da, yaptirdim. 17. haftadaydim (16+4).
Ben de vitaminleri almiyorum. Esim fark ettiginde bir elinde su, bir elinde vitamin hapiyla arkamda gezip, zorla iciriyor) Kilo alip verme biraz da bunyeye bagli sanirim. Gobegin cikmasi da... Ben 18. haftadayim, 9.5 kilo kadar kilo kaybettim, gobek de yok ortalikta ama gelisimi haftasiyla uyumlu, ultrasonda goruldugune gore de cok hareketli bir bebek var )
Olsn tatlim anladm zatn sagol yardmci oldgn icin ben cuma gitcem 16+4 olcaz belki yaparlar 3luyu doktor ve hastane degistiriyorm da ozeldeki doktordan memnun kalmadim arastirma hastanesine baslicam bakalim nasil olcak.
Cnm bende 6kilo verdim minyon tipliyim ama ikinci bebiste massallah gobus cikti sivri bi gobusum var hatta teyzeler erkek olcak diyolar karnima bakip bende guluyorm dktr kiza benzetti emin degildi bakalm ne cikacak :) 16+0 im ben ama yinede cabuk cikti karnim cok zayifladigm icin bayagi belli oluyor karnim o vitamin ilacini hic sorma igrenccc icemiyorm bulantin ne alemde benimki biraz azaldi bu sabah kahvalti yaptim ilk kez tabi hersydn yiyemedm yinede olsn
hamileligimde 3kutu lierac bitirdim badem yagi kakao yagi bebe yagi zeytinyagi ne varsa kullandim ve sadece 12kilo aldim. 35.haftada bir gecede catladim ne kiloyla ne kremle ilgisi var.. tamamen genetik:)
Herkese merhaba,
buraları yeni keşfettim hemen yazayım dedim:) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)
Kızlar ben sunu farkettım kı hamile korsesı ıse yaradı sankı 2 gündür eskısınden daha az wc gıdıyorum bıde belimin altına yastık koyup dınlenıyorum o baskı yok artık
Herkese günaydın
Uuzun zamandır kesilmişti bulantılar; sabah aç karnına dişlerimi fırçalamak yetti ' hamile olduğumu hatırlamama
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
İyi bir hafta olsun hepimiz için
herkese günaydın
gözümü açamıyorum uykudan her zamanki gibi keyfim yok midem rahat vermiyor sadece midemi sabahları bir ilacım var almam gereken ac karnına inanın bir yudum suyla aldım ama mahfoldum ben ne zaman su içicem ya artik sinir diye birsey kalmadı bende tuhaf biri oldum çıktım
neyse bende rahatlicam bir ara eminim dermişim
evettt işte en güzel temenniiiiiii Ateşten geldi, çabucak biten bi hafta olsunherkezçiklere günaydınnnnn
hayırlı haftalar olsun sağlık mutlulu huzur dolu cabucakta bitcek hafta olsun
Bacılarım,canlarım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?