- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
ahh gülüm şanslısın yinede bende arada unutsam hamile olduğumu ve midem bulanmasa su içsem vs. işte benimde unuttuğum an yok
bende uykusuzum yaaöalışmaktan sıkıldım. sırf dinlenmek için doğum iznim gelsin artık istiyorum suyu tok karna iç canım benimde aç karna bulanıyor malesef
evettt işte en güzel temenniiiiiii Ateşten geldi, çabucak biten bi hafta olsun
günaydınnn yavrumm
Günaydınn, ben de hayırlı bir hafta diliyorum herkese
kizlar gunaydin herkese merhaba ,
16nci haftada demir hapi olarak , gyno ferro verdi doktor.
zaten elevit ve osteocare(kalsiyum) kullaniyordum.
birde bu 3ncu fazla olmayacak mi sizce ?
ilaç takviyeleri benimde canımı sıkıyor ama kansızlığım var, ve hamilelikte kan önemli canım, bebeğe kan pompalanıyor biliyosun artık sadece biz yokuz, mecburen iç bence, aynı ilacı bende kullanıyorum şu an
günaydın Çıtırcıklar ;
daha cumadan pazartesi bunlar bunlar yapılacak diyerek beni kitleyen müdürüme sevgilerimi sunuyorum. bütün haftasonu pazartesi sendromuyla geçti vallaama bebişin tepikleri herşeye bedel. hatta eşim bile hissetti bu sefer :)
haklisin ama doktorum keske once demir miktarimi bi olcseydi , ona gore ihtiyac var mi diye bir karar verilirdi.
ezbere vermesi pek hosuma gitmedi.
çalışan hamişler için hamilelik 2 kere zor vallamaşaallah baba bile hissetmiş bizimkinde günde 1-2 kere ben kendimi dinlersem ancak hissederim.. 20. haftada babası da hisseder inş.
aaa..bak şimdi haklısın ; bende kansızlığın var da ondan verdi sandım, benim baya düşük diye mecbur kaldım, senin değerlere bakmadan niye veriyor yahu
Türkiyede demir ölçümü yapıp ona göre ilaç veren doktor ne duydum ne gördüm maalesefablam amerikada sadece vitamin kullandı,her gittiğinde kan ve idrar testi yapılıp ona göre devam edildi..bizde 14 ten sonra daya demir ilacını maalesef
canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya
f... deki gruptan görümüşsünüzdür belki canım, yada bahseden olmuştur..canım benim günaydın geçen hafta çok merak ettik seni umarım herşey yolundadır dr kontrolün ne zaman dualarımız seninle
Kızlar selam
Tetanoz asınızı yaptırdınız mı? Ben henüz yaptırmadım ve cevremde kimi hamilelerin hiç yaptırmadığını duydum; kafam karıştı biraz. Doktorum saglık bakanlıği bu aşıyı tr nin her yerindeki gebelere göre ayarlıyor, kırsalda ve özel hastanede doğum yapan birbiyle aynı olmaz ama enfeksiyon riskini de kimse göz ardı edemez; yaptırabilirsin istersen dedi. Sizler yaptırdınız mı? Kacıncı haftada olması gerekiyor?
Ben hamilelik oncesi kiloluydum, kilo vermis halimle de hala normalden biraz kilolu gorunuyorum. Boyum oldukca uzun olunca kilo da olunca araya kayniyor gobek)
Bulantilari ilac ve serumla durdurduk gibi, umarim bu sekilde devam eder. Istahsizlik hala var ama artik yiyebildigim kadar diye dusunmeye basladim. Zorlayamiyorum midem rahatsiz oluyor, ac kalmiyorum ama yarim tabak, ceyrek tabakla idare ediyorum)
Besince haftada biter diyorlar simdi de (12. hafta, 14, 16 derken simdi de 20-22. haftalarda biter deniyor), umarim hep beraber rahat ederiz bulantilar konusunda.
herkese günaydın
gözümü açamıyorum uykudan her zamanki gibi keyfim yok midem rahat vermiyor sadece midemi sabahları bir ilacım var almam gereken ac karnına inanın bir yudum suyla aldım ama mahfoldum ben ne zaman su içicem ya artik sinir diye birsey kalmadı bende tuhaf biri oldum çıktım
neyse bende rahatlicam bir ara eminim dermişim
ahh gülüm şanslısın yinede bende arada unutsam hamile olduğumu ve midem bulanmasa su içsem vs. işte benimde unuttuğum an yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?