2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

haftaiçinden bunalıyorum hafta sonuna doyamıyorum aslında haftanın 7 günü hıp hızlı geçsin istiyorum temmuz gelsin oğluşumla evimde olayım istiyorum yoksa 7/24 uyuyorum uykuya hiç bir türlü doyamıyorum oğluşum çalışmaktan da nefret ediyo teöbel çocuk olcak anca uyuyo offf pazartesi sendromu sarmaz inşşşş

kizlar gunaydin herkese merhaba ,
16nci haftada demir hapi olarak , gyno ferro verdi doktor.
zaten elevit ve osteocare(kalsiyum) kullaniyordum.
birde bu 3ncu fazla olmayacak mi sizce ?

cümleten günaydın dileklerinize katılıyorum çabucak geçsin, sorun çıkmasın ,bebişler tepiklesin, işlerimiz kolaylaşşın bu hafta

kizlar gunaydin herkese merhaba ,
16nci haftada demir hapi olarak , gyno ferro verdi doktor.
zaten elevit ve osteocare(kalsiyum) kullaniyordum.
birde bu 3ncu fazla olmayacak mi sizce ?

ilaç takviyeleri benimde canımı sıkıyor ama kansızlığım var, ve hamilelikte kan önemli canım, bebeğe kan pompalanıyor biliyosun artık sadece biz yokuz, mecburen iç bence, aynı ilacı bende kullanıyorum şu an

günaydın Çıtırcıklar ;
daha cumadan pazartesi bunlar bunlar yapılacak diyerek beni kitleyen müdürüme sevgilerimi sunuyorum. bütün haftasonu pazartesi sendromuyla geçti valla ama bebişin tepikleri herşeye bedel. hatta eşim bile hissetti bu sefer :)

haklisin ama doktorum keske once demir miktarimi bi olcseydi , ona gore ihtiyac var mi diye bir karar verilirdi.
ezbere vermesi pek hosuma gitmedi.

Türkiyede demir ölçümü yapıp ona göre ilaç veren doktor ne duydum ne gördüm maalesef ablam amerikada sadece vitamin kullandı,her gittiğinde kan ve idrar testi yapılıp ona göre devam edildi..bizde 14 ten sonra daya demir ilacını maalesef

çalışan hamişler için hamilelik 2 kere zor valla maşaallah baba bile hissetmiş bizimkinde günde 1-2 kere ben kendimi dinlersem ancak hissederim.. 20. haftada babası da hisseder inş.

haklisin ama doktorum keske once demir miktarimi bi olcseydi , ona gore ihtiyac var mi diye bir karar verilirdi.
ezbere vermesi pek hosuma gitmedi.

aaa.. bak şimdi haklısın ; bende kansızlığın var da ondan verdi sandım, benim baya düşük diye mecbur kaldım, senin değerlere bakmadan niye veriyor yahu

canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya

işte canım , malesef oyle.
amerikaya gitmeyi cok dusunduk ama butce biraz zorlayacak gibi geldi.
ne guzel ablan sansli, hem orda sezeryanda yok. super valla !

ÇOK HAKLISIN !
en güzeli dogali, yani ispanak,kirmizi et vs filan.
butun bu vitaminler sentetik, yani kesinlikle dogali gibi degil.

Son düzenleme:
canım benim günaydın geçen hafta çok merak ettik seni umarım herşey yolundadır dr kontrolün ne zaman dualarımız seninle
f... deki gruptan görümüşsünüzdür belki canım, yada bahseden olmuştur..
durum öyle işte... beklemedeyiz.. :/
pek keyfim olmadığından yazamadım buraya da, herkes iyidir inşş

yarın gidiyoruz doktora, dualarınız benimle olsun evet, :105: çoook ihtiyacımız var onlara

günaydın kızlar... berbat bir gece geçirdim eşimin sucuk yeme inadı evin sucuk kokması mide bulantısı istifra derken dalmışım uykuya pffffff sabahta feci bir baş ağrısıyla uyandım kendimi çok kötü hissediyorum...

ben cuma günü yaptırdım bir iki gün kolum ağrıdı ama geçti. 2 dozmuş aşı 1 ay sonra ikincisi olacak. bana dr yaptır dedi. noolur noolmaz diye yaptırdım. bence yaptırmaktan zarar gelmez.

Cok sanslisin boyunun avantajini kullan inan simdilerde gobusu cok istiyorz ama son aylarda cok zorlanmistim ben sagdan sola bile zor donuyordm gcede 6sefr wcye gitmek cabasi :) kocamaan karnim vardi araba bile kullanamiyodum: ) boyda kisa olunca gobus izin vermiyodu :) dun hamile kiyafetlerimi cikardm ayy ne kadar buyuklermis cok buyuk oldular:)ben allah nazarlardan saklasinbulantim bugun daha azaldi insalla geri donmez bulaniyorm ama eskisi gibi degil halen daha buzdolabini acamiyorm kokuyor geliyo bana aslinda temiz ve icinde bisi yok. Seninkide gecsin artik tam gecme zamani cunku bende cok serum yedim ve gercktn rahatlatiyor yeme konusunahic takma bende azicik azicik yiyorm acilcak insallah istahimiz

ahh gülüm şanslısın yinede bende arada unutsam hamile olduğumu ve midem bulanmasa su içsem vs. işte benimde unuttuğum an yok

Allah yardimcin olsun canim bende bulantidan ceken biri olarak cok iyi anlarim seni ahh o bir bardak su yokmu hasretle bekledim icmeyi simdi bile az az iciyorm kacinci haftadasin insallah cabuk gecr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…