canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya
işte canım , malesef oyle.
amerikaya gitmeyi cok dusunduk ama butce biraz zorlayacak gibi geldi.
ne guzel ablan sansli, hem orda sezeryanda yok. super valla !
BEN ilk hamilelikle badem yağ,ı bebek yağı, nemlendirici , dermatoloğun verdiği bi krem vardı adını unuttum ,bunların hepsini kullandım ama fena çatladım ki bu çatlak hatta yarıklar:) aldığım aşırı kilodandı...26 kilo almıştım 9 ayda...ama geçen bi estetisyen aradaşım lieracı tavsiye etti ve bi haftadr kullanıyrm umarım işe yarar çünkü alanının en iiyyisi ve biraz pahalıda ötekilere göre...
Cnm bana 12.haftada kan sayimin az demir kullancan dedi.sonra bulantin var mi dedi bende daha tam gecmedi dedim o zaman bi sonraki kontrolde tekrar bakalim demir ilaci bulantini tetikler dedi.16.haftamda gittim kan sayimi yapti tekrar.iti cikti degerlerim.ben decavit iciorum icinde demirrde var onun.ayrica demir ilaci icmene gerek yok o yeterli sana dedi.demirin oldugu kakanin reenginden belli oluyo zaten.siyahlasiyo.canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya
f... deki gruptan görümüşsünüzdür belki canım, yada bahseden olmuştur..
durum öyle işte... beklemedeyiz.. :/
pek keyfim olmadığından yazamadım buraya da, herkes iyidir inşş
yarın gidiyoruz doktora, dualarınız benimle olsun evet, :105: çoook ihtiyacımız var onlara
Cnm bana 12.haftada kan sayimin az demir kullancan dedi.sonra bulantin var mi dedi bende daha tam gecmedi dedim o zaman bi sonraki kontrolde tekrar bakalim demir ilaci bulantini tetikler dedi.16.haftamda gittim kan sayimi yapti tekrar.iti cikti degerlerim.ben decavit iciorum icinde demirrde var onun.ayrica demir ilaci icmene gerek yok o yeterli sana dedi.demirin oldugu kakanin reenginden belli oluyo zaten.siyahlasiyo.kipirdamalara gelince elimi koydugumda bende bisey hissetmiorum.ama icimde balik yuzer gibi bisi oluyo.o hareketleri iste.
Ben ist Ümraniye'de bi özel hastaneye gidiyorum Dr Necla hanım ve bu korseyı medicalcilere özel yaptırmış bel kısmına gelen yerde özel bi ped var netten baktım cok faydası varmış ileriki zamanlardada kullanırsın dedı tavsiye ediyorum fiyatıda 40 ile 50 lira arasıBana niye o korseden vermedileer yaa :-( belimin altina yastik koyuyorum uzun süre dayanamiyorum.benim o baski var :-(
Ben bursadayim cnm bende özele gidiyorum doktorum tavsiye etseydi alırdım fiati onemli değil. Bana progestan verdi.sen ilac kullaniyormusun aşağıda oldugu için.Ben ist Ümraniye'de bi özel hastaneye gidiyorum Dr Necla hanım ve bu korseyı medicalcilere özel yaptırmış bel kısmına gelen yerde özel bi ped var netten baktım cok faydası varmış ileriki zamanlardada kullanırsın dedı tavsiye ediyorum fiyatıda 40 ile 50 lira arası
Canim hic endise etme bende 6 kilo verdim.su bile icmedim 3.5 ay boyunca.ama doktorum serum tedavisi vermişti. Onlarla bile ayakta duramiyordum.suanda 4 kilo aldim.ben bebegime bise olcak die korktum hep.acliktan susuzluktan ogurmekten.ama bebek icin endiselenme onlar ilk 4 aya kadar kendiliginden gelişiyor. Kac haftaliksin bilmiyorum ama 4 aydan sonra toparlarsin emin olmrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak
anladımc anım elevit tin içinde de demir var birçok şey var içeriğini okuduğum zaman dediğin gibi renk olayıda siyahlaşıyo eleviti içmeye başladığımdan beri siyah gibikan sayımı benim geçen hafat yaptırdım 12,5 çıkmış normalde 14,5 altına düşmüyodu düşmeye başlamış artık kan ilacıda ferrum verdi bugün başlıcam çok iştah açıyomuş oda annem çok kullandı kan hapları ferrumda çok kullanmıştı saat kaçta içersen iç her zaman iştahın açık olcak diyo ya bakalım napcaz
ya ben 14 15 haftalar gibi hareket hissettiğimi düşünüyodum hattaa eşim bile elini koyduğunda hissediyorum diyodu heralde bağırsak hareketiydi bende bilemedim artık son 2 haftadır falan hiç bişey hissedemedim sabırsızlıkla bekliyorum artık hep elim karnımda tembel benim oğluş tembel anası gibisi yatıyo anca içimde bişeyler oluyo gibi dediğin gibi ama hissedemiyorum
birde 3 4 gündür kasık ağrım var beim sizde de oluyomu kaasık bölgemde bişeyler geriliyo damarlar çekiliyo gibi dr sormadığım artık normaldir diye büyüoruz artık diye ama oluyomu sizde de
O cekilmeleri sordum ben normal dedi.bende iki gundur karnimdA ayni noktada boyle oyulma gibi yirtilma gbi bisey war.icinden icinden.aci degil de boyle rahatdiz edici bisey.daha once dogum yapanlar dirsegini bacagini filan dayiyo olabilir dediler.annemde ic karnin yirtiliyodur dedi.bilmiorum bakalim dAha neler gorcez.anladımc anım elevit tin içinde de demir var birçok şey var içeriğini okuduğum zaman dediğin gibi renk olayıda siyahlaşıyo eleviti içmeye başladığımdan beri siyah gibikan sayımı benim geçen hafat yaptırdım 12,5 çıkmış normalde 14,5 altına düşmüyodu düşmeye başlamış artık kan ilacıda ferrum verdi bugün başlıcam çok iştah açıyomuş oda annem çok kullandı kan hapları ferrumda çok kullanmıştı saat kaçta içersen iç her zaman iştahın açık olcak diyo ya bakalım napcaz
ya ben 14 15 haftalar gibi hareket hissettiğimi düşünüyodum hattaa eşim bile elini koyduğunda hissediyorum diyodu heralde bağırsak hareketiydi bende bilemedim artık son 2 haftadır falan hiç bişey hissedemedim sabırsızlıkla bekliyorum artık hep elim karnımda tembel benim oğluş tembel anası gibisi yatıyo anca içimde bişeyler oluyo gibi dediğin gibi ama hissedemiyorum
birde 3 4 gündür kasık ağrım var beim sizde de oluyomu kaasık bölgemde bişeyler geriliyo damarlar çekiliyo gibi dr sormadığım artık normaldir diye büyüoruz artık diye ama oluyomu sizde de
Katil cnm.bilgilerini buraya yaz nektar arkadasimiz seni listeye ekler.bu kadar baska bise yapmana gerek yokarkadaşlar bende temmuz annesıyım yenı katılmak ıstıyorum ama topiğe nasıl uye olcagımı bılmıyorum ne olur bırı yol gostersin.....
mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak
Canim hic endise etme bende 6 kilo verdim.su bile icmedim 3.5 ay boyunca.ama doktorum serum tedavisi vermişti. Onlarla bile ayakta duramiyordum.suanda 4 kilo aldim.ben bebegime bise olcak die korktum hep.acliktan susuzluktan ogurmekten.ama bebek icin endiselenme onlar ilk 4 aya kadar kendiliginden gelişiyor. Kac haftaliksin bilmiyorum ama 4 aydan sonra toparlarsin emin ol
anladımc anım elevit tin içinde de demir var birçok şey var içeriğini okuduğum zaman dediğin gibi renk olayıda siyahlaşıyo eleviti içmeye başladığımdan beri siyah gibikan sayımı benim geçen hafat yaptırdım 12,5 çıkmış normalde 14,5 altına düşmüyodu düşmeye başlamış artık kan ilacıda ferrum verdi bugün başlıcam çok iştah açıyomuş oda annem çok kullandı kan hapları ferrumda çok kullanmıştı saat kaçta içersen iç her zaman iştahın açık olcak diyo ya bakalım napcaz
canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya
f... deki gruptan görümüşsünüzdür belki canım, yada bahseden olmuştur..
durum öyle işte... beklemedeyiz.. :/
pek keyfim olmadığından yazamadım buraya da, herkes iyidir inşş
yarın gidiyoruz doktora, dualarınız benimle olsun evet, :105: çoook ihtiyacımız var onlara
mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?