2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gyno ferro sanol kullanıyorum ben..

işte canım , malesef oyle.
amerikaya gitmeyi cok dusunduk ama butce biraz zorlayacak gibi geldi.
ne guzel ablan sansli, hem orda sezeryanda yok. super valla !

Ablamlar orda yaşıyolar sağlık sigortası olmasaydı 3 sene önce 16 bin dolar verceklerdi...bazı imkanları çok güzel ama 2 defa ultrasona girdi abla ben dayanamazdım heralde,şimdi bile gün sayıyorum sonraki randevuya:)

aynen canım bende cok ıyı dıye duydum ya bır sıte var faceden arkadas tavsıye ettı orada 100ml ı 44 200ml 79 tl yanı baya ındırımde ıstersen bak ben aldım 2 gune gelecek bebek ıcın bakım urunlerınden de sebametın urunlerının hepsını aldım valla bakalım ınsallah ıyı gelır ucuzlugu bıraz tedırgın ettı ama gorecegız

Slm kizlar.nihayet sağlık ocağına gittim.tetanoz aşısı ocin 24.hafta cagirdilar.doktorum 20 den sonra yapilir demisti.uyumlu cikti doktorun soyledigiyle.

Cnm bana 12.haftada kan sayimin az demir kullancan dedi.sonra bulantin var mi dedi bende daha tam gecmedi dedim o zaman bi sonraki kontrolde tekrar bakalim demir ilaci bulantini tetikler dedi.16.haftamda gittim kan sayimi yapti tekrar.iti cikti degerlerim.ben decavit iciorum icinde demirrde var onun.ayrica demir ilaci icmene gerek yok o yeterli sana dedi.demirin oldugu kakanin reenginden belli oluyo zaten.siyahlasiyo. kipirdamalara gelince elimi koydugumda bende bisey hissetmiorum.ama icimde balik yuzer gibi bisi oluyo.o hareketleri iste.

ya arkadaşım ben gerçekten çok aktif bir kullanıcı olamadım henüz bende dua ederim sorun her neyse ama ne için dua edeyim sıkıntı ne ?Rabbim kalbini ferahlatsın inş

Canim kotu bisey oldugunu duydum ama ne oldugunu tam bilmiyorum.face olmadigi icin.cok uzuldum allah acil sifa vetsin sorunun her neyse.3 unuzde allaha emanet olun

anladımc anım elevit tin içinde de demir var birçok şey var içeriğini okuduğum zaman dediğin gibi renk olayıda siyahlaşıyo eleviti içmeye başladığımdan beri siyah gibi kan sayımı benim geçen hafat yaptırdım 12,5 çıkmış normalde 14,5 altına düşmüyodu düşmeye başlamış artık kan ilacıda ferrum verdi bugün başlıcam çok iştah açıyomuş oda annem çok kullandı kan hapları ferrumda çok kullanmıştı saat kaçta içersen iç her zaman iştahın açık olcak diyo ya bakalım napcaz
ya ben 14 15 haftalar gibi hareket hissettiğimi düşünüyodum hattaa eşim bile elini koyduğunda hissediyorum diyodu heralde bağırsak hareketiydi bende bilemedim artık son 2 haftadır falan hiç bişey hissedemedim sabırsızlıkla bekliyorum artık hep elim karnımda tembel benim oğluş tembel anası gibisi yatıyo anca içimde bişeyler oluyo gibi dediğin gibi ama hissedemiyorum
birde 3 4 gündür kasık ağrım var beim sizde de oluyomu kaasık bölgemde bişeyler geriliyo damarlar çekiliyo gibi dr sormadığım artık normaldir diye büyüoruz artık diye ama oluyomu sizde de

Bana niye o korseden vermedileer yaa :-( belimin altina yastik koyuyorum uzun süre dayanamiyorum.benim o baski var :-(
Ben ist Ümraniye'de bi özel hastaneye gidiyorum Dr Necla hanım ve bu korseyı medicalcilere özel yaptırmış bel kısmına gelen yerde özel bi ped var netten baktım cok faydası varmış ileriki zamanlardada kullanırsın dedı tavsiye ediyorum fiyatıda 40 ile 50 lira arası

mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak

arkadaşlar bende temmuz annesıyım yenı katılmak ıstıyorum ama topiğe nasıl uye olcagımı bılmıyorum ne olur bırı yol gostersin.....

Ben bursadayim cnm bende özele gidiyorum doktorum tavsiye etseydi alırdım fiati onemli değil. Bana progestan verdi.sen ilac kullaniyormusun aşağıda oldugu için.

mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak
Canim hic endise etme bende 6 kilo verdim.su bile icmedim 3.5 ay boyunca.ama doktorum serum tedavisi vermişti. Onlarla bile ayakta duramiyordum.suanda 4 kilo aldim.ben bebegime bise olcak die korktum hep.acliktan susuzluktan ogurmekten.ama bebek icin endiselenme onlar ilk 4 aya kadar kendiliginden gelişiyor. Kac haftaliksin bilmiyorum ama 4 aydan sonra toparlarsin emin ol

Ben de heycanla hareket hissetmeyi bekliyorum ama doktorum 20. Haftayı beklememi söyledi bekliyoruz elimiz karnımızda:) benim kasık ağrılarım test yapmadan başlamıştı,adet sancısı demiştim değilmiş:) 18. Haftadayım hala var bazen yürüyemiyorum bıçak saplanıyo gibi oluyo:/ doktorum normal dedi büyüme ağrısıymış, sonlara doğru daha da artabilirmiş, görcez bakalım:)

O cekilmeleri sordum ben normal dedi.bende iki gundur karnimdA ayni noktada boyle oyulma gibi yirtilma gbi bisey war.icinden icinden.aci degil de boyle rahatdiz edici bisey.daha once dogum yapanlar dirsegini bacagini filan dayiyo olabilir dediler.annemde ic karnin yirtiliyodur dedi.bilmiorum bakalim dAha neler gorcez.

Üzülme canım 16. Haftadan sonra bebişin senin yediklerinden beslenmeye başlıyo, o zamana kadar depolarını kullanıyor senin..inşallah 1 aya rahatlarsın:)

19. haftanın içindeyim inşallah 9 ay sürmez bu bulantılar

Ben ilkindede şimdikindede ne demir ilacı ne vitamin doğru dürüst içmedim içmeyide düşünmüyorum bir problem olmassa....

Seninki pipiyi büyütüyordurr... ... bendede aynı durum var birkaç hafta önce tık tık atıyordu son iki haftadır bişey yok bazen çok derinlerden bişey hissediyorum ben kızımıda çok geç hissetmiştim 6. ayda fala...

Geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hayırlı haber alırsın....

cok zor bılıyorum benımde yenı gectı cok sukur kurtuldum o gunlerden bıraz daha sabret gececek ıns bebegıde merak etme hıc bısey yemesende onlar buyuyo ben su bıle ıcememıstım ac kalmamaya calıs sabah gozunu acar acmaz kraker ye 19 haftalık olduk bende 1 kılo almısım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…