19. haftanın içindeyim inşallah 9 ay sürmez bu bulantılar
mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak
inşallah öyle olur. kuzenim de korkuttu yemen lazım zorla yoksa bebek büyümez kürtaj der doktorlar diyor iyice canım sıkıldıÜzülme canım 16. Haftadan sonra bebişin senin yediklerinden beslenmeye başlıyo, o zamana kadar depolarını kullanıyor senin..inşallah 1 aya rahatlarsın:)
inşallah öyle olur. kuzenim de korkuttu yemen lazım zorla yoksa bebek büyümez kürtaj der doktorlar diyor iyice canım sıkıldı
Sonradan fark ettim haftanı canım:) doktorun ne diyor bu konuda?? Ablalarımdan biri 9 ay boyunca kusmuştu 1-2 defa hastanelik olmuştu çok bişi yiyemiyodu ama yiğenim 3 kiloyu geçmişti doğumda sıkma canını, bebişini etkileyecek bir durum olsaydı doktorun müdahale ederdi heralde...
canlar ya şu demir ilacı ne kullanıyosunuz ben kullanmıyorum sanırım bana ilk folik asit verdi dr ona içsende olur içmesende olur dedi türkiye genelinde folik asit eksiliğine rastlanmış değil dedi ama ben içtim ilk 3 ay kadar sonra elevit verdi dr sadece eleit içiyordum ki en son kan hapı ferrum verdi kan sayım düşük değil aksine yüksekti benim dr da sordum kanım düşük değil ama dedim artık düşer dedi bebeğede kan gidiyo falan filan dedi ama demir olarak elevit in içeriğini okuduğumda o ilaç var sanırım ,bide ben niye oğluşumun hareketlerini halan hissedmiyorum yahuuuu offff bende istiyom artık akşamları deli gibi elim karnımda tepik bekliyorum ya dr da zaten en son sorduğumda güldü daha hissedemezsin dedi hissediyorum dediğin şeyler kesinlikle bağırsak hareketleri dedi 20 hatta 22 haftalarda anlıcasın hareketleri dedi ne gıcık ya
inşallah öyle olur. kuzenim de korkuttu yemen lazım zorla yoksa bebek büyümez kürtaj der doktorlar diyor iyice canım sıkıldı
bundan sonrası riskli yemen lazım diyor doktorda ama ben yemeği görünce bile fena oluyorum
Yok artik yaa insanlar ne kadar rahat hukum veriyolarkontrollerinde bebegin nasil peki canim mesela en son ne zaman gittin kac gramdi, muhim olan bu
o dr lar varya hakkatten ne gıcık haaa hissediyoz işte bizden daha iyi mi bilcekler sankim :) :) cnm bende ilk ayımda demır ılacı oraferon kullandım bide folık asıt folbiol kullandım.suan gyno feron kullanıyorum içinde hem demır hem folık asır varmıs
verdi ama o ilaç da midemi yakıyor resmenE peki bulantın için ilaç falan vermedi mi??
verdi ama o ilaç da midemi yakıyor resmen
Yuru bee sevgiii) bizden daha mi iyi bilcekler di mi bende hissediyorum valla ohhh
hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş
verdi ama o ilaç da midemi yakıyor resmen
hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş
bundan sonrası riskli yemen lazım diyor doktorda ama ben yemeği görünce bile fena oluyorum
Yuru bee sevgiii) bizden daha mi iyi bilcekler di mi bende hissediyorum valla ohhh
Ilac folık asitten sonra omega 3 verdı bu ay da gynofreron bide ocean diye bi ilaç verdi ocean yine saf balk yağı progestan vermedı 20 gün sonra gel yorulma dınlen korsenı tak detaylı ultrasona. Gırcwm dedı bebeğe de erkek olsa kesın erkek derdım ama kız galiba bu dedı bıde bana her ay yat dınlen yoruluyomusun dıye soruyordu meger aşağıda olduğu ıcın soruyormuş hamd olsun bu zamana kadar kanama ağrı olmadı ama baskıyı hıssedıyordum nasip bakalım yaramaz kızım bebeklerımuz Allah'a emanet cok takmamaya çalışıyorum yoksa duramam 20 gün dahaBen bursadayim cnm bende özele gidiyorum doktorum tavsiye etseydi alırdım fiati onemli değil. Bana progestan verdi.sen ilac kullaniyormusun aşağıda oldugu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?