2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
19. haftanın içindeyim inşallah 9 ay sürmez bu bulantılar

Bende hep 9 ay surmesinden korkuyordum hic gecmicek bu diyodum ağlıyordum o kadar kötü gecirdim.normalde de cok hassas bir midem var ondan korkuyodum.ama benim gectiyse emin ol seninde gecicekdir rahat ol.gecmiceni düşünme

mrb kızlar hamileliğin ikinci ayından beri bırakın kilo almayı 8 kilo verdim hala da bir şey yiyemiyorum bulantılar aynı şekilde devam ediyor benim gibi olanlar var mı? bu gidişle kızım minicik doğacak

Sonradan fark ettim haftanı canım:) doktorun ne diyor bu konuda?? Ablalarımdan biri 9 ay boyunca kusmuştu 1-2 defa hastanelik olmuştu çok bişi yiyemiyodu ama yiğenim 3 kiloyu geçmişti doğumda sıkma canını, bebişini etkileyecek bir durum olsaydı doktorun müdahale ederdi heralde...

Kizlaaar ben acayip yaniyorum yaa daral geliyo, ve deli gibi dondurma yiyorum dun markette ne varsa topladim dondurmalari, esim hepsini alirsan yersin az al bari diye pesimden geliyo markette) bende surat ve kapris yapmak suretiyle hepsini aldim bu sefer de evde bi bardak ilik suyla geziyo pesimde

bundan sonrası riskli yemen lazım diyor doktorda ama ben yemeği görünce bile fena oluyorum

o dr lar varya hakkatten ne gıcık haaa hissediyoz işte bizden daha iyi mi bilcekler sankim :) :) cnm bende ilk ayımda demır ılacı oraferon kullandım bide folık asıt folbiol kullandım.suan gyno feron kullanıyorum içinde hem demır hem folık asır varmıs

inşallah öyle olur. kuzenim de korkuttu yemen lazım zorla yoksa bebek büyümez kürtaj der doktorlar diyor iyice canım sıkıldı

Ay saçmalamasın o da, sıkma canını sen bebişini de kendini deüzme:) dediğim gibi doktorun müdahale edilecek bişi olsaydısöylerdi.. Ablama sordum napıyodun diye belli dönemlerde belli şeyler bulantısını azaltıyomuş..bir dönem zeytin bir dönem havuç müptelası olmuş:)

[SUB][/SUB]
Yok artik yaa insanlar ne kadar rahat hukum veriyolar kontrollerinde bebegin nasil peki canim mesela en son ne zaman gittin kac gramdi, muhim olan bu

en son kendi doktoruma gidemedim beni sinir etti bir de çok övmüşlerdi o doktoru ama resmini bile vermedi kızımın doğru düzgün göremedim boyunu kilosunu da söylemedi

Yuru bee sevgiii) bizden daha mi iyi bilcekler di mi bende hissediyorum valla ohhh

Yuru bee sevgiii) bizden daha mi iyi bilcekler di mi bende hissediyorum valla ohhh

hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş

hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş

Benim de sabahlari gec kahvalti yaparsam tepiniyo resmen yaa) esimle haftasonu uykuyu abarttik saat 12 de tekmelerle uyandim ))
Harika bisey yaaa, insallah boyle hissetcez kizz, daha da artacak hatta

bundan sonrası riskli yemen lazım diyor doktorda ama ben yemeği görünce bile fena oluyorum

ah canım ya durumlarımız aynı saatlercede dusunsem canım sunu istiyor bile diyemiyorum elimde cubuk kraker tum gun onu yiyorum ve mide gurultusuyla uyumaya çalışıyorum dun gece bıraz birseyler yedim onuda gecenın 2:30 da uyanıp çıkardım cunku uyuyamadım moral veremiyorum cunku kendimde berbat durumdayım

yahu bizde iki haftadır tık yok yine yaaa tembel çocum benim yaaa elim karnımda sürekli içten içe bişeyler oluyo gibi ama hissedemiyorum inş en yakın zamanda hissederimde doktora koşmam yine yoksa 10 günde bi dr koş zararı olcak diye de korkuyom ama gitmezsemde korkudan bişey olcak diye korkuyom

Ben bursadayim cnm bende özele gidiyorum doktorum tavsiye etseydi alırdım fiati onemli değil. Bana progestan verdi.sen ilac kullaniyormusun aşağıda oldugu için.
Ilac folık asitten sonra omega 3 verdı bu ay da gynofreron bide ocean diye bi ilaç verdi ocean yine saf balk yağı progestan vermedı 20 gün sonra gel yorulma dınlen korsenı tak detaylı ultrasona. Gırcwm dedı bebeğe de erkek olsa kesın erkek derdım ama kız galiba bu dedı bıde bana her ay yat dınlen yoruluyomusun dıye soruyordu meger aşağıda olduğu ıcın soruyormuş hamd olsun bu zamana kadar kanama ağrı olmadı ama baskıyı hıssedıyordum nasip bakalım yaramaz kızım bebeklerımuz Allah'a emanet cok takmamaya çalışıyorum yoksa duramam 20 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…