2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş

14 haftadan berı hıssedıyorum son ıkı gundur dahada arttı gece bıle basladı bagırsakla bebek bambaska bısey kı zaten

Canimm iki hafta daha dayann, hergun hissetceksin sakin stres yapmaaa

Benim de sabahlari gec kahvalti yaparsam tepiniyo resmen yaa) esimle haftasonu uykuyu abarttik saat 12 de tekmelerle uyandim ))
Harika bisey yaaa, insallah boyle hissetcez kizz, daha da artacak hatta

inşallaaaaahh. evet cnm yaaa sabahları acıkıyoruz ya tepki veriyo daha da iyi hissedıyorum..şimdi bunu dr a soylesem o karnının gurultusudur der uyuz hehe :)

inşallaaaaahh. evet cnm yaaa sabahları acıkıyoruz ya tepki veriyo daha da iyi hissedıyorum..şimdi bunu dr a soylesem o karnının gurultusudur der uyuz hehe :)

Yaa benim doktorum bizden yanaa) 17.haftada gittigimde hafif hafif baslarsin hissetmeye demisti,balik gibi kaydigini hissedersin dedi

inşallah düzeliriz canım yaa ayağa kalkınca başın dört dönüyor gözüm kararıyor galiba açlıktan

Yaa benim doktorum bizden yanaa) 17.haftada gittigimde hafif hafif baslarsin hissetmeye demisti,balik gibi kaydigini hissedersin dedi

hmmm iyiii benımkı bısey demedı hıssedrsın veya hıssetmezsın.ama bazı dr hakkaten gıcık..evlimutlum sen renkli dopller e gırcen mı cnm

kızlar 10 gun oncesı ılk defa ozele gıttık rabbım nasıp ederse oglum olcakmıs bebegın beynıne bobreklerıne omurgasına falan baktı bu mu oluyo ayrıntılı ultrason yoksa baska mı oluyo

Ayy sus kizz hatirlatmaaa carsamba gunu gidiyorum cok heycanli telasliyim:122::122::122:

waaaayyy sımdı tam ne kadarlıksın cnm sen..benimde 25 nde daha cok var pofff neyse haftaya da tetenoz asım var kalp atıslarını duycam yanı her hafta gorcem ıns oh sıkıdım sıkıdım...hadı sende gıtde guzel haberle don cnm...saat kacta randevun :)

kızlar 10 gun oncesı ılk defa ozele gıttık rabbım nasıp ederse oglum olcakmıs bebegın beynıne bobreklerıne omurgasına falan baktı bu mu oluyo ayrıntılı ultrason yoksa baska mı oluyo

Bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason dedikleri o oluyo,28 şubatta gircem ben de..hiçbi sorunu yoktur inşallah oğlumun:)

Carsamba gunu tam 20+0 oluyorum canim. Tetanosu gecen hafta oldum bende. İnsallah guzel haberlerle musmutlu donerim. Aksam 8de randevum

bugünü de haftasonuna ekledim,sabah işe gittim eşim rahatsız diye izin alıp geldim,evde hasta bakıyom,bi an evvel iyileşse de yawrum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…