Ayy darısı başıma inşallah :)
hihoooyytt he cnm yaa bu dr lar da mıymıy kız valla 3,4 gundur tekmelıyor yemınle cok mutlu oluyorum yaaa ne guzel ben burdayım ANNE diyo sankim bana hep boylehıssederız inş
Hmm ilacın başka formları olabilir hepsi aynı etkiyi yapmayabilir, doktoruna ya da eczacıya sorup değiştirebilirsin belki??
doktor ilaç yazarken önceki yazılmış kullanılan ilaçlara bakmıyor ki iki doktor da aynı ilacı yazmış çok dikkatli maşallah
yahu bizde iki haftadır tık yok yine yaaa tembel çocum benim yaaa elim karnımda sürekli içten içe bişeyler oluyo gibi ama hissedemiyorum inş en yakın zamanda hissederimde doktora koşmam yine yoksa 10 günde bi dr koş zararı olcak diye de korkuyom ama gitmezsemde korkudan bişey olcak diye korkuyom
Benim de sabahlari gec kahvalti yaparsam tepiniyo resmen yaa) esimle haftasonu uykuyu abarttik saat 12 de tekmelerle uyandim ))
Harika bisey yaaa, insallah boyle hissetcez kizz, daha da artacak hatta
14 haftadan berı hıssedıyorum son ıkı gundur dahada arttı gece bıle basladı bagırsakla bebek bambaska bısey kı zaten
inşallaaaaahh. evet cnm yaaa sabahları acıkıyoruz ya tepki veriyo daha da iyi hissedıyorum..şimdi bunu dr a soylesem o karnının gurultusudur der uyuz hehe :)
ah canım ya durumlarımız aynı saatlercede dusunsem canım sunu istiyor bile diyemiyorum elimde cubuk kraker tum gun onu yiyorum ve mide gurultusuyla uyumaya çalışıyorum dun gece bıraz birseyler yedim onuda gecenın 2:30 da uyanıp çıkardım cunku uyuyamadım moral veremiyorum cunku kendimde berbat durumdayım
Yaa benim doktorum bizden yanaa) 17.haftada gittigimde hafif hafif baslarsin hissetmeye demisti,balik gibi kaydigini hissedersin dedi
Yaa benim doktorum bizden yanaa) 17.haftada gittigimde hafif hafif baslarsin hissetmeye demisti,balik gibi kaydigini hissedersin dedi
sırt ustu yatıp derın derın nefes alıyorum sonra baslıyo zaten baloncuk patlar gıbı bıseyler olmaya
hmmm iyiii benımkı bısey demedı hıssedrsın veya hıssetmezsın.ama bazı dr hakkaten gıcık..evlimutlum sen renkli dopller e gırcen mı cnm
Ayy sus kizz hatirlatmaaacarsamba gunu gidiyorum cok heycanli telasliyim:122::122::122:
kızlar 10 gun oncesı ılk defa ozele gıttık rabbım nasıp ederse oglum olcakmıs bebegın beynıne bobreklerıne omurgasına falan baktı bu mu oluyo ayrıntılı ultrason yoksa baska mı oluyo
kızlar 10 gun oncesı ılk defa ozele gıttık rabbım nasıp ederse oglum olcakmıs bebegın beynıne bobreklerıne omurgasına falan baktı bu mu oluyo ayrıntılı ultrason yoksa baska mı oluyo
waaaayyy sımdı tam ne kadarlıksın cnm sen..benimde 25 nde daha cok var pofff neyse haftaya da tetenoz asım var kalp atıslarını duycam yanı her hafta gorcem ıns oh sıkıdım sıkıdım...hadı sende gıtde guzel haberle don cnm...saat kacta randevun :)
Bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason dedikleri o oluyo,28 şubatta gircem ben de..hiçbi sorunu yoktur inşallah oğlumun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?