ıns olmaz canım doktor bobreklerınde cıs bıle var dedı el kadar bebenın herseynı nasıl yaratmıs rabbım mucıze yaaa :)
Carsamba gunu tam 20+0 oluyorum canim. Tetanosu gecen hafta oldum bende. İnsallah guzel haberlerle musmutlu donerim. Aksam 8de randevum
bugünü de haftasonuna ekledim,sabah işe gittim eşim rahatsız diye izin alıp geldim,evde hasta bakıyom,bi an evvel iyileşse de yawrum :26:
inşallah öyle olur. kuzenim de korkuttu yemen lazım zorla yoksa bebek büyümez kürtaj der doktorlar diyor iyice canım sıkıldı
çok zor ve hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor biliyorumben de 1 haftadır iyiyim(iyiyim demeye bile korkuyorum) öncesi berbat bir süreç kilo kaybım da oldu hastanelik de oldum. Tam 3 aydır yatıyodum. Evimde bile kalamadım, insanın kolunu kaldıracak hali olmuyor biliyorum ama geçiyor gibi, inşallah senin de geçecek, inancın olsun ama iyi olacağına inan, iyiyim de iyi olucam de, yüksek sesle söyledim ben bunları kendime. Bi yemeye başlayabilsen vücut toparlanacak ama olmuyo biliyorum.Bİr kırılma noktası vardır senin için de yüreğini ferah tutmaya çalış. Bunları yazdım, çünkü insan iyi olabileceğine inanmıyor, ama birilerinin aynı sıkıntıları çektiğini bilmek ve iyi olduklarını duymak iyi geliyor. Umarım bu sıkıntılar bir an önce geçer, bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getiririz, çoğu gitti azı kaldı demek istiyorum, birçoğumuz yarıladık. Bebeği besleyememe konusuna gelince, elbette yiyebilsen keşke ama durum ortada, benim doktorum hiçbir zaman böyle bir konuşma yapmadı bana, o senden alır tüm ihtiyacını dedi(her gittiğimde kilo kaybım olmasına rağmen) sen başkalarını dinleme bu konuyu doktorunla görüş, yoksa her kafadan bir ses çıkıyo serum tedavisi almayı denedin mi, uzun süreli olmasa da bana iyi gelmişti, 3 defa yattım ben hastanede.
inşallah cnm hepimiz için hayırlısı Rabbim den..benimde saat aksam 21:45 de dusun 45 dk bakıyorlarmıs.bol bol seyredek kuzucuklarımızı
Cok guzel olcak insallahhh) ben gideyim de anlatayim sizee
AYYY EVET çok merak ediyorum benim daha çok var taa 26 şubata
aynen canım bende cok ıyı dıye duydum ya bır sıte var faceden arkadas tavsıye ettı orada 100ml ı 44 200ml 79 tl yanı baya ındırımde ıstersen bak ben aldım 2 gune gelecek bebek ıcın bakım urunlerınden de sebametın urunlerının hepsını aldım valla bakalım ınsallah ıyı gelır ucuzlugu bıraz tedırgın ettı ama gorecegız
Cok guzel olcak insallahhh) ben gideyim de anlatayim sizee
Evet senin cok varmis yaahaftan ilerde aslinda ama daha erkene randevu mu bulamadin kii
senın gununu 4 gözle beklıyom cnm :) bide sonuc falan verıyormıki aynı gun yoksa baktıgı anda mı söylüyor herseyii:44::44::44:
arkadaşlar bende 14 şubatta gıtcem ayrıntılı ultrasona cok heyecanlıyım kızımla özel bir günde buluşcaz hadi hayırlısı:)))
Yok yaa bakarken soyluyo diye biliyorum ben. Her ihtimale karsi flash bellek goturcem yanimda, gerci cd verirler ama sansa birakmiim yine de
Ayy benden iki gun sonra gidiyosunnn. Zaman gecmiyooooo[/Q
evet yaaa konustukca daha heyecanlandımsen bılgı verırsın ozaman bızlere.....
tesekkurler canım becermısım heralde alışcam:)))Katil cnm.bilgilerini buraya yaz nektar arkadasimiz seni listeye ekler.bu kadar baska bise yapmana gerek yok
Ayy benden iki gun sonra gidiyosunnn. Zaman gecmiyooooo
Gotur bencede ne olur ne olmazhmmm bencede.. flash bellek mı bende mı gotursem acaba yaa :)
Ayy benden iki gun sonra gidiyosunnn. Zaman gecmiyooooo[/Q
evet yaaa konustukca daha heyecanlandımsen bılgı verırsın ozaman bızlere.....
Ayy insallah yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gitcez
Ben te 7martta gdicem ayrintlya 22.haftamda bugun 5bucukta kntrlm war
bende liecra kullanıyorum eczcı arkadaşım önerdi birde duş sonları bebeyagı ıyı gelıyo bırde arada kakao yagı ama o cok fena kokuyo ılk surmemde yatarken surdum esımde bende kokudan uyuyamadıkona dikkat edin....ben internetten sebametın butun urunlerını aldım ve hepsi orjinal geldi:)bilginize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?