2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ıyıymıs ben aynı sebamet lerı aldım bırde 500ml banyo kopugunu aldım 137 lıra tuttu urunler gelınce bılgılendırde ıyı cıkarsa kullanırız sıteyı.....

Walla cnim tam bilmyrmda bn 20.haftamda yaptrcm dapga erken yaptrnlarda war numarasi ykmu arayp sorsan

Aile hekimliğindeki ebe 18-19. Haftada olacak biz arayıp haber vereceğiz demişti bana...kaydın varsa takip ediyolardır heralde??? Doktoruma yaptırayım mı diye sorduğumda sorun olmaz yaptırabilirsin demişti..ebeden haber bekliyorum ben de...aile hekimliğini arayıp sorabilirsin istersen...

doktor o haftaya yaptır dedi . doktora gittiğim hastanede yapılacak aynı gün bide şeker yüklemesi yapılacak herhalde hepsi bi arada olsun die öyle yaptı. sonuçları alıp aynı gün ona gideceğim :97:

Bizim randevu aksam 8 de. Doktoruma ertesi gun telefonla soylcem sonucu. Artik uc hafta sonrada seker yuklemesine giderim

arkadaşlar saç boyası ile ilgili fikri olan varmıben saçlarımı boyatcam dr um sadece 1 kere izin veririm dedi ama çok beyazım cıktı marka demek isteyen varsa önerilerinizi bekliyorum....internette acme color gördüm bilginiz varmı...

Son düzenleme:
arkadaşlar saç boyası ile ilgili fikri olan varmıben saçlarımı boyatcam dr um sadece 1 kere izin veririm dedi ama çok beyazım cıktı marka demek isteyen varsa önerilerinizi bekliyorum....

ay aynen canım benımde cok var ama sabredecegım bakalım nezamana kadar boyatmayı dusunmuyorum bırsey olmaz deseler bıle kokusu bıle benı korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…