2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen bende dayanamıyorum işte habire alasım geliyor:)))ama insan onların başında kendini kaybediyor yaa.az önce facede bizim grupta burcu söyledi oda izmirden,pamidordan bayağı uygun şeyler almış ben bide oradan bakıcam bi arabende çamdibindeki mağazanın üst katında elektronik sallanan beşikten istiyorum fiyatıda iyiydi 200 lira onu annemlerde de kullanırım diyorum.zaten nasip olursa doğumdan sonra ilk 15/20 gün annemlerde kalıcam benim evle annemlerin ev mesafesi çok e bizimde çevre hep orada annem de bende sıkılırmışcanım foto eklerim,hastane çıkışı ben denizci istiyodum krem rengi denizci figürlü aldım.benim lohusa takımımda hazır ablam geçen yıl almıştı üçlü krem rengi takım çok güzel onu giycem inş,1/2 tane de ben dizlerde penye gecelik alcam onada yaza doğru bostanlı pazarından bakıcam

ya arkadaşım ben gerçekten çok aktif bir kullanıcı olamadım henüz bende dua ederim sorun her neyse ama ne için dua edeyim sıkıntı ne ?Rabbim kalbini ferahlatsın inş
amin canım inşallah.. bebekler tek yumurta ikizi olduğu için aralarında kan transfüzyonu başlamış dedi doktor. tedavisi de yok..
iki bebeği de kaybedebiliriz en iyi ihtimalle biri kurtarılabilir.. bi mucize olursa ikisi de bizle kalır..
böyle durum.. yarın doktordayız bakalım kesin teşhisleri ne olucak..

Canim kotu bisey oldugunu duydum ama ne oldugunu tam bilmiyorum.face olmadigi icin.cok uzuldum allah acil sifa vetsin sorunun her neyse.3 unuzde allaha emanet olun
amin canım, çok saol, inş iyi oluruz üçümüzde

Geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hayırlı haber alırsın....
inşallah canım, saol

merhabalar herkese nasılsınız kızlar bebişler iyimi yaramazlık yoktur inşallah.
nektarcım bizim cinsiyetimizi de ekleyebilirmisin listeye benimde oğluşum olacak inşallah hayırlısıyla...
eklemiştim ben sizi zaten canım
benimde kızım olacak eklermisin lütfennn:)))
diğer bilgilerin de gerekli tatlım
bat, sat, yaş, şehir, kaçıncı çocuk :)))

anladım canım annenlerde kal tabi ya çevreniz ordaysa benim anne baba üst kat zaten biliyon onlar bizde kalcak artık belli bir süre
çamdibindeki yerde baya uygun şeyler var canım h.sonu çarşıya gidince çamdibindeki daha uygun geldi bana lohosalıklar fazla fazla var anniş sağolsun kendime bişey almıcam doğumda giycek evde lohosalıtka günlük mevlütte ama oğluşun eksik çok acele etmemeye karar verdim artık ya çünkü görüyorum beğeniyorum alıyorum ama bazı şeyleri abartmadan birer tane almamız kafi özellikle tek alıncak şeylere acele etmicem daha 5 ayımız var yaz sezonu da bi açılsın yeni yeni modeller çıksın ama oda takımını alayım istiyorum artık odasına yerleştireyim hergün odaya bakayım ne eksiğimiz var falan bakalım 26 şubatta mobilya fuarı başlıyo haberin olsun fuarda karar verebiliriz artık mobilyamıza da

İ
İNs mucizeyle 2side seninle kalir okudukca gozlerm doldu tum kalbmle duacinim

ay aynen canım benımde cok var ama sabredecegım bakalım nezamana kadar boyatmayı dusunmuyorum bırsey olmaz deseler bıle kokusu bıle benı korkutuyor

aynen ya bende çok korkuyorum benim hiç beyaz yok ama röfle yarıya geldi yarısı kahve yarısı sarı resmen çok çirkin duruyo ama yaptırmıcam bende

geçmiş olsun cnm bıan evvel iyileşşin inş kocan..grıp falansa sende ok yaklasma amann :)
evet canm ama gripten çok yüksek ateş,acildeydik gece,sabah da,serum falan dr da sen uzak dur diyo ama burada başka kimsemiz yok bensiz kalkıp su içemez kuşum,öyle baydın yatar,mecburen yanından ayrılmıyom,zaten fazla yaklaştırmıyiiii

bat:24 ekım 2013
sat:26 eylul 2013
yas:31
sehir: samsun
4. hamileliğim ancak ilk çocuk:)ve kız

Nektar beni de ekleyeilir misin, istatiksel bir anlamım da olsun:)

SAT: 8 Ekim 2013
Kaçıncı: Devam eden ilk gebelik. (kayıplar oldu)
BDT: 21 Temmuz 2014

Son düzenleme:

HYırlısı olsun Allahım üçünüze de sağlık sıhhat versin inşallah...

Doktorum başka bir hastası için tavsiye etmiyorum ama çok rahatsızsan bitkisel organik bir boya kullan demişti..maalesef öyle bir boya bilmiyorum :/ saçların ne renk bilmiyorum ama hint kınaları var ya nerdeyse her rengi çıktı..normal saç boyasından daha iyi midir bilemem ama belki daha sağlıklıdır???

Sat:07 Ekim 2013
Kaçıncı:İlk
BDT:14 Temmuz 2014
Beni de eklermisin lütfen tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…