ohhh maşallah dur bian da alma hepsini daha çok şey görcen alcan acele etme bu kadar diyorumda bende dayanamıyorum tabi
seçkin bebe den bahsettim akşam evde bugün yada yarın gidebiliriz bulamazsam yerini ararım tam olarak tarif edersin canım olurmu
atatürk parkının ordakine bizde daha önce baktık hatta bir kaç birşeyler almıştık ordan üst katta acayip güzel şeyler vardı bide bebek arabalrıda uygun fiyat gelmişti bize orda bi tane beğenmiştik siyahtı araba koltuğuda vardı takım beşik konusunda karar veremedim ben henüs oda takımı yaparsak oyun parkı alayım diyorum bizim bide üst kata da alıncak oyun parkı mecbur geçenlerde bu kanguruların erkek bebekler için zararlı olduğunu okudum bi site de ilk defa duydum onuda ama bende çok istiyorum kanguru çok rahat gibi geliyo gözüme bakalım bizim daha çok eksiğimiz var ki her çıktığımızda dışarı illa bi parçada olsa bişeyler alıyoruz ama yok yani daha çok var alıncaklarımız çok heycanlı şeyler bunlar ya rabbim giydirdiğimiz günleride göstersin inş sağ salim bu arada aldıklarını bi ara eklesene resimlerini çok merak edityorum hastane çıkışını ne renk aldın ben krem almak istiyorum onu benim tüm lohosalıklarım ve yazın kışın giyicem hamile gecelik pijamalarım hazır fazla fazla annem sağolsun hepsini aldı benim hastanede foto çekiminde krem giyicem oğluşada krem giydireyim diyorum eşimede bize uygun bi renk uyumlu alalım diyorum ya bakalım napıcaz
amin canım inşallah.. bebekler tek yumurta ikizi olduğu için aralarında kan transfüzyonu başlamış dedi doktor. tedavisi de yok..
ya arkadaşım ben gerçekten çok aktif bir kullanıcı olamadım henüzbende dua ederim sorun her neyse ama ne için dua edeyim sıkıntı ne ?Rabbim kalbini ferahlatsın inş
amin canım, çok saol, inş iyi oluruz üçümüzdeCanim kotu bisey oldugunu duydum ama ne oldugunu tam bilmiyorum.face olmadigi icin.cok uzuldum allah acil sifa vetsin sorunun her neyse.3 unuzde allaha emanet olun
inşallah canım, saolGeçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hayırlı haber alırsın....
eklemiştim ben sizi zaten canımmerhabalar herkese nasılsınız kızlar bebişler iyimi yaramazlık yoktur inşallah.
nektarcım bizim cinsiyetimizi de ekleyebilirmisin listeye benimde oğluşum olacak inşallah hayırlısıyla...
diğer bilgilerin de gerekli tatlımbenimde kızım olacak eklermisin lütfennn:)))
aynen bende dayanamıyorum işte habire alasım geliyor:)))ama insan onların başında kendini kaybediyor yaa.az önce facede bizim grupta burcu söyledi oda izmirden,pamidordan bayağı uygun şeyler almış ben bide oradan bakıcam bi arabende çamdibindeki mağazanın üst katında elektronik sallanan beşikten istiyorum fiyatıda iyiydi 200 lira onu annemlerde de kullanırım diyorum.zaten nasip olursa doğumdan sonra ilk 15/20 gün annemlerde kalıcam benim evle annemlerin ev mesafesi çok e bizimde çevre hep orada annem de bende sıkılırmış canım foto eklerim,hastane çıkışı ben denizci istiyodum krem rengi denizci figürlü aldım.benim lohusa takımımda hazır ablam geçen yıl almıştı üçlü krem rengi takım çok güzel onu giycem inş,1/2 tane de ben dizlerde penye gecelik alcam onada yaza doğru bostanlı pazarından bakıcam
amin canım inşallah.. bebekler tek yumurta ikizi olduğu için aralarında kan transfüzyonu başlamış dedi doktor. tedavisi de yok..
iki bebeği de kaybedebiliriz en iyi ihtimalle biri kurtarılabilir.. bi mucize olursa ikisi de bizle kalır..
böyle durum.. yarın doktordayız bakalım kesin teşhisleri ne olucak..
amin canım, çok saol, inş iyi oluruz üçümüzde
inşallah canım, saol
eklemiştim ben sizi zaten canım
diğer bilgilerin de gerekli tatlım
bat, sat, yaş, şehir, kaçıncı çocuk :)))
Eki Görüntüle 971079
bunlarda bnim yakisikli erkeklerm alptug we alperen 15hafta 6gunluk burda
ben onun göbişi yerim ama bak
ay aynen canım benımde cok var ama sabredecegım bakalım nezamana kadar boyatmayı dusunmuyorum bırsey olmaz deseler bıle kokusu bıle benı korkutuyor
seneye bu zamanlar evde böyle bişi olcak düşünsene ateşşşcıbıl cıbıl öperim hiç giydiremem ki
evet canm ama gripten çok yüksek ateş,acildeydik gece,sabah da,serum falan dr da sen uzak dur diyo ama burada başka kimsemiz yok bensiz kalkıp su içemez kuşum,öyle baydın yatar,mecburen yanından ayrılmıyom,zaten fazla yaklaştırmıyiiiigeçmiş olsun cnm bıan evvel iyileşşin inş kocan..grıp falansa sende ok yaklasma amann :)
iki bebeği de kaybedebiliriz en iyi ihtimalle biri kurtarılabilir.. bi mucize olursa ikisi de bizle kalır..
Tatlım biliosun her şey Allahın ol demesi ile olur, sen dediğim gibi kalbini ferah tut, Rabbim sağlıcakla bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inş. dualarım sennle..
inşallah canım, saol
inşallah canım, saol
arkadaşlar saç boyası ile ilgili fikri olan varmıben saçlarımı boyatcam dr um sadece 1 kere izin veririm dedi ama çok beyazım cıktı marka demek isteyen varsa önerilerinizi bekliyorum....internette acme color gördüm bilginiz varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?