2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

teşekkürler cnm
ayrıca çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerin ALLAHa emanet olsun hayırlı haberlerle gelirsin inş.

bu ürünler bu fiyata hangi sitede acaba

Alıntı NektaR kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

amin canım inşallah.. bebekler tek yumurta ikizi olduğu için aralarında kan transfüzyonu başlamış dedi doktor. tedavisi de yok..
iki bebeği de kaybedebiliriz en iyi ihtimalle biri kurtarılabilir.. bi mucize olursa ikisi de bizle kalır..
böyle durum.. yarın doktordayız bakalım kesin teşhisleri ne olucak..

İNŞALLAH sağlıklı sıhatlı alırsın kuzucukları kucağına dualarımız sizinle .

Son 2saattir 15dk da bir tuvalete gidiyorum. Daha persembe gunu idrar tahlili yaptirmistim enfeksiyon cikmadi, birden basladi bugun.yanma da var hafif

Ne yapabilirim bol su icmek disinda

İnşallah canım, saol

maşallah onlara
yağmur, tek yumurta gibi görünüyorlar :26: aynı kesedeler sanki :44:

Canim allahtan her zaman hayirlisini dile.ablamin var ikizleri.cift yumurtalar.cok istedi ne hayaller kurduk..bebeklerden birinin kafadi kaanala sikismis dogana kadar hatta dogduktan sonra 2 ay gecene kadar haberimiz yoktu.simdi 2 bucuk yasindalar.biri normal bi cocuk ama kafasi sikisan engelli.hala o kadar cabaya ragmen yeni dogmus bebek gbi.allah ne veriosa hayirlisini versin.veriosa da aliosada nedeni vardir.allahim insallah sifa veersin ve hic uzulme.

Son 2saattir 15dk da bir tuvalete gidiyorum. Daha persembe gunu idrar tahlili yaptirmistim enfeksiyon cikmadi, birden basladi bugun.yanma da var hafif

Ne yapabilirim bol su icmek disinda
Canim onu ben çeken biri olaraktan allah yardimcin olsun.sirkeli suyla yika cnm her wc ye gittiğinde

Ben, Ankara'da yasiyorum. Eyup Ekici'ye gidecegim, 360TL dedi sekreteri bugun.
Saol cnim bn dewlete gdyrmda ayrintlya ozelemi gtsem dye dusunyrmda
Ben koruya ümit beye gidiyorum,son gittiğimde ücretsiz demişlerdi muayeneye dahilmiş..diğer doktorlarında da öyle mi bilmiyorum..

Senin iyiyms cnim ya bn dwlete gdyrmda ayrntlya ozelemi gtsem dye dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…