2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet canim özele gidiyorum ama bana bu konuda bise demediler bende onu düşünüyorum. Kendimmi soylicem acaba ayrintili ultrason icin bilemedim.26 subatta randevum seker yuklemesi ici o zaman sorucam işte.

26subatta ne kadarlik oluysn cnim bna seker yuklemesi icin daha bse dmediler

Bende 3 gündür kasintiyla uğraşıyorum. Sirkeli su yapiyordum bide pamukla suruyordum rahatlatiyodu.bugun saglik ocagina gittim krem verdi bakalim.sirkeyide sordum zarari yok dedi.
Bende de kasinti yok da yanma var ve 15-20 dk da bir tuvalete gidiyorum. Suya yuklendim iyice.insallah gecer ya bugun banyoyu yikadim ayaklarimdan sogugu aldim ondan oldu galibaa:26:
Bnde ozeldmi yaptrsam dwlettemi kararsz kaldm burda medical warwdaha fiyat sormadm
twaletn gelnce kasiqnda baski oluymu bnim ole oluyo
Ben hep gittigim hastanede yaptiriyorum canim arastirmadim baska bi yer.insallah gonlune gore bulursun sende
Tuvalette de dedigin gibi oluyo, simdi de agriyo hafifte. Hic usutmememiz lazim yaa. Ayy esim de gordu ya halimi dondurma yersen boyle olur iste diyo. Ne alakaysa ayagim takilsa dondurmadan dicek

Bnimde hep oyle oluyo ya enfksyn cikmiyo ama anlamadm gtti benimkide almiyo dondurma hasta olcm dye:)

Ben normal doğumdan cok korkuyorum bildiğin gibi değil

Hc korkutma cnim kendni herkez doguruyo bnim ikiz dye sezeryan dusunme simdidn hamislgn tadini cikar
bi bkmisin dogmus ble bebegn kucgnda

Simdiden ne desek bos kizlar, son aya kadar normal diye gidip sezeryana donen cok kisi var mecburiyetten. Yagmurun dedigi gibi tadini cikaralim simdiden dusunmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…