Bende 3 gündür kasintiyla uğraşıyorum. Sirkeli su yapiyordum bide pamukla suruyordum rahatlatiyodu.bugun saglik ocagina gittim krem verdi bakalim.sirkeyide sordum zarari yok dedi.Biz 250 ye yaptircaz canim.
Sorma yaaatuvalette yasamaya baslicam boyle giderse
Biz 250 ye yaptircaz canim.
Sorma yaaatuvalette yasamaya baslicam boyle giderse
Evet canim özele gidiyorum ama bana bu konuda bise demediler bende onu düşünüyorum. Kendimmi soylicem acaba ayrintili ultrason icin bilemedim.26 subatta randevum seker yuklemesi ici o zaman sorucam işte.Cnim sen ozelemi gdyodun ayrintli ultrasnu ne kadar yaptrcksn
Evet canim özele gidiyorum ama bana bu konuda bise demediler bende onu düşünüyorum. Kendimmi soylicem acaba ayrintili ultrason icin bilemedim.26 subatta randevum seker yuklemesi ici o zaman sorucam işte.
26subatta ne kadarlik oluysn cnim bna seker yuklemesi icin daha bse dmediler
Sanirim 21 haftada oluyorum..bana tetanoz icinde 24.hafta dediler.
Bn 20.haftamda asi olcmda seker yuklemesi icin bse dmediler bi dogursaydk hayrlsyla
Bende de kasinti yok da yanma var ve 15-20 dk da bir tuvalete gidiyorum. Suya yuklendim iyice.insallah gecer ya bugun banyoyu yikadim ayaklarimdan sogugu aldim ondan oldu galibaa:26:Bende 3 gündür kasintiyla uğraşıyorum. Sirkeli su yapiyordum bide pamukla suruyordum rahatlatiyodu.bugun saglik ocagina gittim krem verdi bakalim.sirkeyide sordum zarari yok dedi.
Ben hep gittigim hastanede yaptiriyorum canim arastirmadim baska bi yer.insallah gonlune gore bulursun sendeBnde ozeldmi yaptrsam dwlettemi kararsz kaldm burda medical warwdaha fiyat sormadm
twaletn gelnce kasiqnda baski oluymu bnim ole oluyo
Bn 20.haftamda asi olcmda seker yuklemesi icin bse dmediler bi dogursaydk hayrlsyla
Niye hwrkes 20.hafta aşı oluyo yaa.randevun ne zaman cnm belki ozaman soyliceklerdir.
Kizlar ben kesin sezeryan olcm doktr bugun kesn ddi nrmal dogum dyen olursa yapma ddi
Bende de kasinti yok da yanma var ve 15-20 dk da bir tuvalete gidiyorum. Suya yuklendim iyice.insallah gecer ya bugun banyoyu yikadim ayaklarimdan sogugu aldim ondan oldu galibaa:26:
Ben hep gittigim hastanede yaptiriyorum canim arastirmadim baska bi yer.insallah gonlune gore bulursun sende
Tuvalette de dedigin gibi oluyo, simdi de agriyo hafifte. Hic usutmememiz lazim yaa. Ayy esim de gordu ya halimi dondurma yersen boyle olur iste diyo. Ne alakaysaayagim takilsa dondurmadan dicek
Bnimde hep oyle oluyo ya enfksyn cikmiyo ama anlamadm gtti benimkide almiyo dondurma hasta olcm dye:)
Ben normal doğumdan cok korkuyorum bildiğin gibi değil
Seker yuklemesi 24te yapiliyo diye biliyorum bi dahaki kontrolde soyler doktorun yagmur.
Ebrucum ben de bu hafta oldum ya24 te ikinci dozu olcam.
Ben normal doğumdan cok korkuyorum bildiğin gibi değil
Hc korkutma cnim kendni herkez doguruyo bnim ikiz dye sezeryan dusunme simdidn hamislgn tadini cikar
bi bkmisin dogmus ble bebegn kucgnda
Ben dun duygu somurusuyle aldirdimbuzlugu doldurdum yaramaz cocuklar gibi aşırıyorum dolaptann
Hehe bi duygu somurusude benim yapmam lazm benim yerimede ye ama ck yeme hasta olma
Aciya dayanma seviyem cok düşük. Allah hepimizi kurtarsin bi nefeste.sen zaten sezeryan ol cnm.dusunemiyorumHc korkutma cnim kendni herkez doguruyo bnim ikiz dye sezeryan dusunme simdidn hamislgn tadini cikar
bi bkmisin dogmus ble bebegn kucgnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?