2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hoşgeldin canım ben bugün bomba gibiyim midem de bulanmıyo keyfim yerinde.... inşallah sende yakın zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini.

Selam mapfreden mi yaptırdın sigortayı? Ben de koruya ümit beye gidiyorum...

Biz de cuma çıkıcaz, alacaklarım doğrudan bebeğime değil ama odasını süslemek için keçe alcam bi de bebek şekeri malzemesi bakcam..kafamdaki şeyi deneyip görmek istiyorum ona göre kesin karar vercem :)

İns kafana gore istediklerini bulursun cnim yuruyerek ciktik bide biz cok gezemdm karnim agridi

Bu kapı süsü çok hoşuma gitti,odasını be bebek şekerlerini de bu temada düşündüm..140 liraya satılıyor biraz fazla geldi o yüzden kendim yapmayı denicem inşallah beceririm :)

Biz de cuma çıkıcaz, alacaklarım doğrudan bebeğime değil ama odasını süslemek için keçe alcam bi de bebek şekeri malzemesi bakcam..kafamdaki şeyi deneyip görmek istiyorum ona göre kesin karar vercem :)

canım ya bizde bu konuda araştırmalarımıza başladık bir yandan da daha çok mu erken acaba diyorum ama bir takım şeyleri ben kendim evde yapmak istiyorum eee çalışıyoruz da yavaş yavaş başlasam diyorum çok mu erken olucak geziyorum nerde neler var neler yapılabilir internetten araştırıyorum bir iki haftaya o konuda alışverişe çıkarım diyorum sen neler yapmayı düşünüyosun aklında olan resimler vs varsa paylaşırsın sevinirim fikir edinmiş oluruz birbirmizden

İnternetten çok baktım hep benzer şeyler var,farklı olsun dersen çok pahalı..eşimin de içine sinen bi tane beğendik ama içine şekeri falan nasıl koyarım diye düşündüm,sonra aynı şekilde mıknatıslı yaparım belki dedim..

Erkekler için mavi kızlar için pembe her şey ben rengarenk yapıcam,kutusu da renkli olcak eğer kutulu yaparsam...yanına da kendim kurabiye yapıcam biberon şeklinde,şeker hamuruyla süsleöesi de basit bi model..gelenimiz gidenimiz çok olmucak bizim ama kendim için yapıcam sırf:)

çok güzelmiş değişik evet mıknatıslı olabilir yada da şekeri kutunun üstüne tülle de bağlayabilirsin belki çarşıda yüzlerce şehit var bir yer keşfettik bizde fiyatlarda uygun geldi orda bana hem ordan hazır alıcam ben hem kendim çeşit yapayım diyorum birkaç bependiklerim var yapabileceğim bakalım paylaşırım bende fikir alırım sizden bi arkadaşım istanbulda bugün geldi izmire çarşıdan birkaç numune alcam dedi alırsa yarın eklerim onlarıda

kızcelerr nörüyonuz bakemm şekerler seçiliyo bakıom da ateş canım hiç saç boyayan var mı,bi fikr verin ya,bi de faceden beni görenler bi fikir veriverse diyom,süs-püs zamanım geldi galiba

Arkadaşım küçük kavanozların kapağına hoşgeldin yazısı yapıştırıp kapağın etrafına kurdele bağladı içine şeker koydu,bir de bubüyük rengarenk şekerler var ya saplı onun bi tarafına aynı şekilde hoşgeldin yazısı yapıştırdı..sabunlar var çok güzeller ama pahalılar biraz:/ bir de hoşumuza giden patik var el örgüsü minnacık patiğin içine tüle sardığın çikolata şeker koyuyosun,patiğin bilek kısmından da kurdele geçirip nazar boncuğu takıyosun o da çok şeker duruyo,fotosunu bulursam koyayım.. ben de hem kendim yapmak hem ucuza getirmek için uğraşıyorum:)

aman geleni gdeni boşver biz içimzdeki hevesi alalım inş gerisi boş
bizimde tam tersi gelen giden Allah nasip ederse çok olucak ben göçmen değilim ama oturduğum yer sırf makodon göçmeni bilirsin belki onlar gösteriş meraklısı bende ahhh etmiştim bi hamile kalayım sağ salim çocuğumu kucağıma alayım nasıl gösteriş yapılırmış göstercem onlara diye yaz dönemi çok sinirimizi bozdular çünkü düğün dernekleriyle
şeker hamuruyla kurabiye yapmayı bende istiyorum yapamazsam da yaptırırım becerikli birisine inş. bizim evimiz üç katlı müstakil kendimize ait her katı süslemek istiyorum balkonları pencereleri aşağı dış kapıyı biliyorum kimi abartı dicek ama öyle heves ediyorum ben napayım inş o günleri de görürüzde bebişimize de eve getirdiğimzde kapıda davul zurna eşliğinde kurban kesilsin diye planlıyoruz
ayyy anlatması konuşması bile bi farklı inş o günleride görürüz

Ankarada suluhan çarşısı varmış nerdeyse tüm bebek nikah şekercileri orda, oraya gidip bakıcam ben de belki daha farklı hoşuma giden bişiler bılurum..gittiğimde internette olmayan bililer bulursam fotoğraf çekerim yollarım size de

kızcelerr nörüyonuz bakemm şekerler seçiliyo bakıom da ateş canım hiç saç boyayan var mı,bi fikr verin ya,bi de faceden beni görenler bi fikir veriverse diyom,süs-püs zamanım geldi galiba

tatlışkom boyama bence çevremde boya röfle yapan var kuzenim bizden bir aybüyük onu gördüm geçen röfle yaptırmış bi güzel bide kendime baktım röflem resmen yarıya gelmiş yarısı kahve yarısı sarı ama ben yaptırmıcam benim düşüncem yaptırana lafım yok herkezin kendi fikri ama Allah korusun ya bişey olursa onun vebalini nasıl taşıcaz bi güzellik uğruna oğluşu tehlikeye atamam

Boşver sen milleti :) gönlündeki gibi yaparsın inşallah her şeyi:) kurabiyeleri 3.5-4 lira gibi satıyolar tane fiyatı,düb dolaşırken forumlar arasında gördüm birisi 2 liradan satıyo ama nerde gördüm hatırlamıyorum :/ ben videolardan araştırdım. Çok kolay gözüküyo yapmak..kurabiye normal yaptığımız kurabiye,şeker hamuru da hazır satılıyo nişasta ve oklava kullanıp açıyosun,kurabiyeyi kestiğin kalıpla kesip bal ya da suyla yapıştırıyosun kurabiyenin üstüne:) benimki en basiti fazla süsleöesi yok o yüzden yapması kolay gözüküyo :)

canım o tarz yerlerde nette olmayan kat ve kat fazla çeşitler var bizde gittik işte saatlerce çıkamadık dükkandan kesinlikle seçim yapamıyosun zaten öle yerlerde eşimde tutturdu hepsinden alalım birer tane diye ama öle de olmaz hepsi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…