2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sen beni her geçen gün ahanda böyle şaşırtıyosun kız davul zurnada neyin nesi Allah korusun nazara gelirsiniz falan sen iyisimi bir daha düşün
heee anladım sen demet akalını kıskandın peh bizim neyimiz eksik dimi ama

bir kere oluyo herkes içinden ne geliyosa onu yapsın ohh sefanız olsun

Bakalım nasıl olcak,benim eşim de zor beğenir,milyon tane şey gösterdim burun kıvırdı hepsine :)

Kızlar ben lohusa tacı yapıp satıyordum hamilelikte ara verdım toptan alışverıs yaptıgım bıyer vardı gayet ucuz ısım verebılsem orayı solucem sıze bebek sekerı malzemelerıde var

iyimiş seninki ben burda bir yerde sormuştum aklımda değil rakam ama çok uçuk bi fiyat vermişlerdi açıkcası o kadar süs püs işine girersem herşeyi hazır alamam altından kalkamam bu sefer bazı şeyleri kendimiz hazırlamamız lazım hem zevkle hevesimizi alıcaz hem de daha uygun fiyata getiricez
hazır sepetler oluyor ya onlardan alıcaz mecbur ama ben diyorum 2 tane öyle hazır alayım 2 tane de sepet ayarladım şimdiden onları süslücem mavi tüllerle vs. aslında hepsini biran önce hazırlamak istiyorum ama gerçekten erken daha yaaa 2 3 ay daha geçse hele bi
hazırladıkça burdan paylaşıcam sizlerlede o günlerde bi gelse
keçelerle renk renk süsler yapmak istiyorum birde oğluşun adını yazmak istiyorum önceki sayfalarda paylaştım belki görmüşündür onu yapmayı çok istiyorum keçe süsleri de varsa paylaş mutlaka fikrim olsun

Gördüm o da güzel daha büyük olduğu için harfler dikmesi de kolay olur..çok güzel süslemeler var ama azcık beceri gerekiyo bakalımyapabilcem mi:) internette çok pahalıya satıyolar keçe işlerini tamam el emeği diyorum ama maliyeti de belli yani neyse bulursam onları da paylaşırım..kapı süsü yapcam ben de paylaştım fotosunu :)

yaaa ama neden öle dedin şimcik yaaaa kız demet akalını ben doğum yaptığını az önce duydum bi arkadaştan haberim bilenem yoktu tv den haberlerden magazinden uzak yaşıyoruz biz sabah iş akşam uyku
ya benim eşim davul zurna hastası davul gördükmü atlarız hemen çalmayıda bilmez ama alır hemen eline :) kurban adağı vardı eşimin zaten hem kurban kesilsin hem davul zurna gelsin işte bişey olmaz yaaaa deme öle bide bizim orlarda davul zurna herkez getirmiyo ama getirenler var bizim gibi istisna insanlarda :)))
ilk çocuk ilk torun çok özendiğimiz şeyler var Rabbim inş gönlümüze göre verir en önemlisi sağ salim kucaklarımıza alırız evlatlarımızı da içimizdekileride yapma imkanı sunar inş bizlere
ama cidden çok mu geldi kız

aynen çok güzel şeyler var ama beceriye gelince napıcaz bakalım takı çok yaptım evde hobi olarak ve saç konusunda elim çok yatkındır ama bu tarz bi el becerisinde nasılım hiç bilmiyorum inş yapabilriz bişeyler ilk ismini yapmak istiyorum resimdeki gibi bide benim iş yerinde çizimci arkadaş var bazı şeylerin çizimlerini ben hazırlarım dedi öle olursa elimde çizimler gönderirim sana da

valla cnmcım ne yalan söyleyeyim davul zurna çok geldi ama sizlerde varsa böyle bir durum bilemiyorum tabi
çocuğa kurban kesilir dinimizde de vardır bu akika kurbanı
valla cnm içinden ne geliyosa onu yap evide süsle kendinde süslen bir kez oluyo böyle şeyler şunuda belirteyim bu süs püs işinin maliyeti gerçekten çok oluyo oğlumda sepetimi,ikramlık şekerimi kendim hazırladım tamam zevkimi aldım ama hazırda alsam aynı maliyete gelirdi

millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaa

hadi ya maliyet konusunda bende endişeliyim bazı şeyleri kendim yaparsam daha uygun olur hem diyodum ama bu yüzden şimdiden başlayım yapmaya diyorum işte toplu bi kerede para ödemektense parça parça almak koymaz bari
düğünümde aile dostumuz çicekçi bi abimiz var o sıponsorumuz du sağ olsun bebek olsun onunda tüm süslemesi benden demişti ama yaptıramam artık ona düğünde çok yardımcı oldu bide şimdi ayıbıma gider ama yine ondan da alırım bişeyler belkim yaaa offf herşey paraya bakıyooo

Tamamdır hadi bakalım sıvayalım kolları :)

malesef herşey para bir çuval paran olacak ohh mis

millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaa

sor bakalım ilk üç aydan sonra izin veriyo sanırım doktorlar ama ben korkuyorum yaptırmam kesinlikle bende çok kötü görüyorum kendimi aynaya bakınca saçlar berbat makyaj da yapmıyorum artık özel bişey olmadan kıyafet sorunumuz zaten var üstümüze olan belli başlı giyim kaldı topuklu ayakkabı giyemiyorum bacaklar şimdiden davul oldu çünkü tayt uzun kazak yukardan bir topuz saçı salsam milletin midesi bulancak iki renk ama olsun biz anneyiz herşeyi unutturur bu bize

Evet maalesef her şey parayabakıyo kullanacağın malzeme de önemli ama maliyeti konusunda..porslen süsler var tanesi 1-2 liradan satılıyor o tarz olanlaı hazır almak daha makul olabilir..benim örnekteki hayvanların 12 tanesi 2.5 lira,kutular da ucuz kudelede..hazırının tanesi 1.20 tl..hazıra gerek yok yani...

Kızlar siz kaç doktora gidip cinsiyet konusunda emin oldunuz?

Bana 2 doktor 15.haftaya kadar % 85 erkek dedi, 17.hafta başka bir doktor %90 kız dedi ertesi günü 4d ye randevum vardı kıza benziyor ama Allah bilir dedi Bugün başka bir doktor yine erkek dedi. Toplamda 5 doktor cinsiyet yorumu yaptı yani tam anlamıyla muallaktayız Bugün pipiye benzer bir resmi var ama geçen hafta kahve çekirdeği gibi dişi c.organı resmi var. Merak ettim siz tek doktoramı gidip kesinlik getirdiniz? Buarada doktorlarım tanınmış özel hastane prof.leri

seninkinin maliyet uygunmuş evet ben şekerleri hazır alırım diye düşünüyorum biberonlar var dün baktım bir yerde 12 tanesi 13,90 dı içlerinde şeker yok çarşıda tam olarak hazır şekerlisi tanesi 1,75 di lohusa şerbetinde bardaklara cubuk konuyo ya onu kedim yapmayı düşnüyorum bebek zıbını keçeyle kesicez yakasına mavi kurdele arkadan da beyaz tülle süsleyip cubuklara yapıştırcaz en basiti onalrında 12 tanesi 10 tl den başlıyo kece fiyatlarını henüz araştırmadım ama eminim daha uyguna gelir kendi yapıcamız hem daha süslü püslü olur hemde istediğin kadar yaparsın lokumluk kutulardan almayı düşünüyorum lokumlarını kendim koycam içine o kutular bile dünya paraylı valla bebek için olunca herşey ateş pahalısı kapı süsleri çarşıda 30 40 tl den başlıyo 50 60 tl olanlar çok şık şatafatlı sepetler de aynen 30 40 dan başlıyo çok güzel modeller var ama ağaçta aynı fiyatlarda ya benim o gittiğim yer çok uygun geldi bana dışarıya göre

Ben tek doktora gittim düzenli gittiğim doktoruma, ben şanslıydım benim oğlan her şeyini gösterdi saklamadı :) ama bazı miniklerde emin olamıyolar net göstermeyince...ilk yiğenim doğuma kadar kesin değildi cinsiyeti %90 kız demiş ama emin olamamışlardı, o zaman 4d falan da yoktu :)

benim kendi doktorum 12. haftada büyük ihtimal erkek yanılma payım var ama dedi 14. haftada başka bir doktor %80 erkek dedi 16. haftada 4d de yine başka bi dr %100 erkek dedi en son 18. haftada kendi doktorum kesinlikle erkek artık ihtimal falan yok dedi yani biz 12. haftadan beri hep erkek dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…