aman geleni gdeni boşver biz içimzdeki hevesi alalım inş gerisi boş
bizimde tam tersi gelen giden Allah nasip ederse çok olucak ben göçmen değilim ama oturduğum yer sırf makodon göçmeni bilirsin belki onlar gösteriş meraklısı bende ahhh etmiştim bi hamile kalayım sağ salim çocuğumu kucağıma alayım nasıl gösteriş yapılırmış göstercem onlara diye yaz dönemi çok sinirimizi bozdular çünkü düğün dernekleriyle
şeker hamuruyla kurabiye yapmayı bende istiyorum yapamazsam da yaptırırım becerikli birisine inş. bizim evimiz üç katlı müstakil kendimize ait her katı süslemek istiyorum balkonları pencereleri aşağı dış kapıyı biliyorum kimi abartı dicek ama öyle heves ediyorum ben napayım inş o günleri de görürüzde bebişimize de eve getirdiğimzde kapıda davul zurna eşliğinde kurban kesilsin diye planlıyoruz
ayyy anlatması konuşması bile bi farklı inş o günleride görürüz
canım o tarz yerlerde nette olmayan kat ve kat fazla çeşitler var bizde gittik işte saatlerce çıkamadık dükkandan kesinlikle seçim yapamıyosun zaten öle yerlerde eşimde tutturdu hepsinden alalım birer tane diye ama öle de olmaz hepsi farklı
Boşver sen milleti :) gönlündeki gibi yaparsın inşallah her şeyi:) kurabiyeleri 3.5-4 lira gibi satıyolar tane fiyatı,düb dolaşırken forumlar arasında gördüm birisi 2 liradan satıyo ama nerde gördüm hatırlamıyorum :/ ben videolardan araştırdım. Çok kolay gözüküyo yapmak..kurabiye normal yaptığımız kurabiye,şeker hamuru da hazır satılıyo nişasta ve oklava kullanıp açıyosun,kurabiyeyi kestiğin kalıpla kesip bal ya da suyla yapıştırıyosun kurabiyenin üstüne:) benimki en basiti fazla süsleöesi yok o yüzden yapması kolay gözüküyo :)
iyimiş seninki ben burda bir yerde sormuştum aklımda değil rakam ama çok uçuk bi fiyat vermişlerdi açıkcası o kadar süs püs işine girersem herşeyi hazır alamam altından kalkamam bu sefer bazı şeyleri kendimiz hazırlamamız lazım hem zevkle hevesimizi alıcaz hem de daha uygun fiyata getiricez
hazır sepetler oluyor ya onlardan alıcaz mecbur ama ben diyorum 2 tane öyle hazır alayım 2 tane de sepet ayarladım şimdiden onları süslücem mavi tüllerle vs. aslında hepsini biran önce hazırlamak istiyorum ama gerçekten erken daha yaaa 2 3 ay daha geçse hele bi
hazırladıkça burdan paylaşıcam sizlerlede o günlerde bi gelse
keçelerle renk renk süsler yapmak istiyorum birde oğluşun adını yazmak istiyorum önceki sayfalarda paylaştım belki görmüşündür onu yapmayı çok istiyorum keçe süsleri de varsa paylaş mutlaka fikrim olsun
sen beni her geçen gün ahanda böyle şaşırtıyosun kız davul zurnada neyin nesi Allah korusun nazara gelirsiniz falan sen iyisimi bir daha düşün
heee anladım sen demet akalını kıskandınpeh bizim neyimiz eksik dimi ama
bir kere oluyo herkes içinden ne geliyosa onu yapsın ohh sefanız olsun
Gördüm o da güzel daha büyük olduğu için harfler dikmesi de kolay olur..çok güzel süslemeler var ama azcık beceri gerekiyo bakalımyapabilcem mi:) internette çok pahalıya satıyolar keçe işlerini tamam el emeği diyorum ama maliyeti de belli yani neyse bulursam onları da paylaşırım..kapı süsü yapcam ben de paylaştım fotosunu :)
yaaa ama neden öle dedin şimcik yaaaa kız demet akalını ben doğum yaptığını az önce duydum bi arkadaştan haberim bilenem yoktu tv den haberlerden magazinden uzak yaşıyoruz biz sabah iş akşam uyku
ya benim eşim davul zurna hastası davul gördükmü atlarız hemen çalmayıda bilmez ama alır hemen eline :) kurban adağı vardı eşimin zaten hem kurban kesilsin hem davul zurna gelsin işte bişey olmaz yaaaa deme öle bide bizim orlarda davul zurna herkez getirmiyo ama getirenler var bizim gibi istisna insanlarda :)))
ilk çocuk ilk torun çok özendiğimiz şeyler var Rabbim inş gönlümüze göre verir en önemlisi sağ salim kucaklarımıza alırız evlatlarımızı da içimizdekileride yapma imkanı sunar inş bizlere
ama cidden çok mu geldi kız
millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaatatlışkom boyama bence çevremde boya röfle yapan var kuzenim bizden bir aybüyük onu gördüm geçen röfle yaptırmış bi güzel bide kendime baktım röflem resmen yarıya gelmiş yarısı kahve yarısı sarı ama ben yaptırmıcam benim düşüncem yaptırana lafım yok herkezin kendi fikri ama Allah korusun ya bişey olursa onun vebalini nasıl taşıcaz bi güzellik uğruna oğluşu tehlikeye atamam
valla cnmcım ne yalan söyleyeyim davul zurna çok geldiama sizlerde varsa böyle bir durum bilemiyorum tabi
çocuğa kurban kesilir dinimizde de vardır bu akika kurbanı
valla cnm içinden ne geliyosa onu yap evide süsle kendinde süslen bir kez oluyo böyle şeyler şunuda belirteyim bu süs püs işinin maliyeti gerçekten çok oluyo oğlumda sepetimi,ikramlık şekerimi kendim hazırladım tamam zevkimi aldım ama hazırda alsam aynı maliyete gelirdi
aynen çok güzel şeyler var ama beceriye gelince napıcaz bakalım takı çok yaptım evde hobi olarak ve saç konusunda elim çok yatkındır ama bu tarz bi el becerisinde nasılım hiç bilmiyorum inş yapabilriz bişeyler ilk ismini yapmak istiyorum resimdeki gibi bide benim iş yerinde çizimci arkadaş var bazı şeylerin çizimlerini ben hazırlarım dedi öle olursa elimde çizimler gönderirim sana da
hadi ya maliyet konusunda bende endişeliyim bazı şeyleri kendim yaparsam daha uygun olur hem diyodum ama bu yüzden şimdiden başlayım yapmaya diyorum işte toplu bi kerede para ödemektense parça parça almak koymaz bari
düğünümde aile dostumuz çicekçi bi abimiz var o sıponsorumuz du sağ olsun bebek olsun onunda tüm süslemesi benden demişti ama yaptıramam artık ona düğünde çok yardımcı oldu bide şimdi ayıbıma gider ama yine ondan da alırım bişeyler belkim yaaa offf herşey paraya bakıyooo
millet dr sormadan yapıo,benim oda arkadaşım her ay dip boyasından geri kalmadı,perşembe dr gitcem sorayım da organik boyayla tamam derse düşüneyim,kendimi bakımsız hissediyom bayaaa
hadi ya maliyet konusunda bende endişeliyim bazı şeyleri kendim yaparsam daha uygun olur hem diyodum ama bu yüzden şimdiden başlayım yapmaya diyorum işte toplu bi kerede para ödemektense parça parça almak koymaz bari
düğünümde aile dostumuz çicekçi bi abimiz var o sıponsorumuz du sağ olsun bebek olsun onunda tüm süslemesi benden demişti ama yaptıramam artık ona düğünde çok yardımcı oldu bide şimdi ayıbıma gider ama yine ondan da alırım bişeyler belkim yaaa offf herşey paraya bakıyooo
malesef herşey para bir çuval paran olacak ohh mis
Evet maalesef her şey parayabakıyokullanacağın malzeme de önemli ama maliyeti konusunda..porslen süsler var tanesi 1-2 liradan satılıyor o tarz olanlaı hazır almak daha makul olabilir..benim örnekteki hayvanların 12 tanesi 2.5 lira,kutular da ucuz kudelede..hazırının tanesi 1.20 tl..hazıra gerek yok yani...
Kızlar siz kaç doktora gidip cinsiyet konusunda emin oldunuz?
Bana 2 doktor 15.haftaya kadar % 85 erkek dedi, 17.hafta başka bir doktor %90 kız dedi ertesi günü 4d ye randevum vardı kıza benziyor ama Allah bilir dediBugün başka bir doktor yine erkek dedi. Toplamda 5 doktor cinsiyet yorumu yaptı yani tam anlamıyla muallaktayız Bugün pipiye benzer bir resmi var ama geçen hafta kahve çekirdeği gibi dişi c.organı resmi var. Merak ettim siz tek doktoramı gidip kesinlik getirdiniz? Buarada doktorlarım tanınmış özel hastane prof.leri
Kızlar siz kaç doktora gidip cinsiyet konusunda emin oldunuz?
Bana 2 doktor 15.haftaya kadar % 85 erkek dedi, 17.hafta başka bir doktor %90 kız dedi ertesi günü 4d ye randevum vardı kıza benziyor ama Allah bilir dediBugün başka bir doktor yine erkek dedi. Toplamda 5 doktor cinsiyet yorumu yaptı yani tam anlamıyla muallaktayız Bugün pipiye benzer bir resmi var ama geçen hafta kahve çekirdeği gibi dişi c.organı resmi var. Merak ettim siz tek doktoramı gidip kesinlik getirdiniz? Buarada doktorlarım tanınmış özel hastane prof.leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?