2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ay benım cok moralım bozuk dun zır zır agladım catlaklarım var ya nasıl ama harıta gıbı cıkmıs ben ne yapacagım daha 4 ay var

kızlar bi fikrinizi alayım dedim biz isim olarak Rüzgar Poyraz Ayaz isimlerinden eşimin isteğiyle Rüzgar ismine karar kılmıştık ama şimdi aklıma bi isim daha takılıyo Gurur sizce nasıl hangisi daha güzel
Rüzgar - Gurur bi fikrinizi alayım dedim

Aynı şey bendede var sanki içerden cimdikleniyomus gibi :)

Oyumu rüzgardan yana kullanıyorum :)

ay benım cok moralım bozuk dun zır zır agladım catlaklarım var ya nasıl ama harıta gıbı cıkmıs ben ne yapacagım daha 4 ay var

çatlaklar başladımı ya ay deli ne ağlıyon ya çatlasın bişeycik olmaz her halimizle güzeliz biz en kutsal varlık anne oluyoruz bak olcak tabi öle çatlaktı lekeydi olan bize olsun evlatlarımız sağlıklı olsun bu yanını düşün ve öyle herşeye ağlama bi daha üzme bebekimzi bizim
bak ben hiç bi krem kullanmıyorum soruyolar kullanmıyorum diyorum açtlıcam varsa çatlıcam zaten gayet rahatım o konuda napayım yani ağlamak üzülmek çaremi annemin karnı harita gibi eee benimde olcam o boşver takma kafana güzelsin güzel güzellll anneeee

sorma ya kendı kendıme dıyorum caktırmadan ona gıtseydımde sonra begenmedım dıyıp bunamı gıtseydım :)))) bebişimi gormus olurdum yahu
Oldu canimmm. Cok uyaniksinnn

İki secenek varsa Ruzgar bence

bende rüzgar koyacagım canımm :))

Oyumu rüzgardan yana kullanıyorum :)
diyosun teşekkür ediyoruz bizde kafamı karıştırmayım mı hiç yani

Oldu canimmm. Cok uyaniksinnn

İki secenek varsa Ruzgar bence

Rüzgar ıda beğenmedin mi kız bu tarz isimlerde başka önerebilceğiniz isim varmı peki
bide ben ne kadar beğenmesemde eşim ikinci yada üçüncü bebiş kız olursa Güneş ismini beğeniyo ve koymak istiyo hem uyumlu olur dedik ama

ay en cok ona sınır oluyorum ya annem 3 cocuk dogurmus ablam 2 ıkısındede bı catlak yok ben cok beyazım ondanmı bılmıyorum ve okadar dıkkat etmeme ragmen ıgrenc kocamda garıban oda farkında bence caktırmıyor ay neguzel bebegımızın hatırası dıyor ama cok takarsan cozumu var lazere gıderın ama bence guzel dıyor sevıyor karnımı :))
yawrum ıyı olsun zaten baska dusuncem yok ınan ne kıloyu takıyorum ne tıpımı duzelecegını bılıyorum onların ama catlak kaldımı kalıyor (

bende rüzgar koyacagım canımm :))

hadiiiii canım daha dün evde konuştuk bu konuyu kız topikte 70 üstünde erkek var rüzgar ismini henüz söleyen hiç olmadı falan dedim ya hani geçen senelerde çınar ismi patlama yaptı ya öyle oldumu çok sinir oluyorum hangi yanıma baksam çınar ismi son 2 3 yıldır isimden soğuyorum öle oldumu Rüzgar ismi pek yaygın değil ama yayılırmı acaba ki

Ya bunu bana sorma cunku bu tarz isimleri sevmiyorum ikisi arasinda secim yaptim sadece

amaan boşver canım derdimiz o olsun hem zaten çatlamış artık yapcak bişeyde yok kendini bunun için üzme

Rüzgar güzel bencede :128:

Moralini bozmak istemem ama ben hamilelik topiklerini gezerken en az 5-6 tane ruzgar gordum kuzum:26:

kız nıye caktırdın ben hıc soylemıyordum hahahah duymasınlar valla koyarlar pipcanlarımız tek olsun :) ya benım ablamın kızı daha 5 yasında o yazın bebek dusunmedıgımız halde teyze erkek bebek olsun adı ruzgar olsun dedı bızde sakalastık tabı manıtasımı falan dıye :) sonra hamıle oldugumu ogrenınce bızde neden bılmem ruzgarımız gelıyor dedık kız olsaydı nar koyacaktım :)))

aman boşver ya kalan sağlar bizimle
bende her akşam karnıma bakıyorum çatlak varmı birde kahverengi çizgi oluyo ya ben o çizgi çıksın çok istiyodum çıkmadı bende henüz çıkmaz heralde artık eşimde benle bir bakıyo hergün karnıma çatlak gördüm mü o an belki aman ya ne çatladım falan derim ama çokta takmam kafaya bende çok beyazım annemde çok beyaz teyzelerimin hepsi çatlak annem öyle eee bende olcam bugün olmasa yarın çatlıcam dediğin gibi seni ilerde çok rahatsız ederse lazere gidersin bi yol var yani onun içinde eşimde takılıyo bana çatla işte ne güzel diyo bikini giyemezsin moya giyersin artık ne güzel olur diyo

Canim kizlarin da dedigi gibi olacagi varsa oluyo hamileligin tadini cikar kilon cok mu artti ki ilk aylarda, ondan mi oldu ki, kac kilosunn:26:

bende de bi değişiklik yok ya çizgi falan çıkmadı 2 tane çatlağım zaten vardı önceden kiloluydum o zaman çatlamışım gerçi benim göbiş daha dün hafif şişmeye başladı bakalım nasıl olcak hiç önemi yok benim içinde yinede gözü takılıyo insanın :44:

Ya bunu bana sorma cunku bu tarz isimleri sevmiyorum ikisi arasinda secim yaptim sadece

Moralini bozmak istemem ama ben hamilelik topiklerini gezerken en az 5-6 tane ruzgar gordum kuzum:26:
hadi ya ben 2013 temmuz annelerinde gördüm Rüzgar bir tane oda başka denk gelmedim ama nedense şu yeni nesil gençler lise çağındakiler kimle konuşsam kesinlikle rüzgar ismini beğeniyolar ilerde koymak istiyolar sen ne düşünüyodun isim merak ettim seni tarzınıda eşim ben annem babam biz hepimzi bu isimlerden yanayız hamile kalmadan önce toy zamanlarımda diyim toprak ismine bayılıyodum sonra kv soğuttu o isimden sonra eşim ateş ismini çok istedi evlendikten sonra ateş isminden de babam soğuttu elimizde Rüzgar kaldı bi :)))
içine doğmuş baksana yiğeninin ama ben nar ismine pek bi anlam veremedim kız ya isim koyarken özellikle gençlik çağlarını dikkate almak gerekiyor dalga geçilmesin diye benim eşimin adı çok dalga konusu olmuş mesela lise çağlarında piskolojisi bozulmuş resmen
bende pek sölemiyorum ismi heryerde özellikle mahallede çünkü karşı komşumunda oğlu olcak nisanda onun doğum kalkıp Rüzgar koyarsa zaten ailecek gıcığız onlara eşim artık napar bilmem

aynen önemli değil desekte ister istemez ben her akşam bakıyorum karnıma ne var ne yok ama şu birkaç gündür hergün karnımın büyüklüğü fark ediyo önceden sabah kalktığımda karnım olmıyodu akşamları çıkıyodu şimdi sabah kalktıımda da var karnım akşamları özellikle çok geriliyo kocaman oluyo resmen benim karnımda hiç çatlak yoktu hala yok ama bazen bölgesinde var benim çatlaklar çok abes değiller ama ince ince var onlar çoğalır diye düşünüyorum kilo aldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…