- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hadi ya ben 2013 temmuz annelerinde gördüm Rüzgar bir tane oda başka denk gelmedim ama nedense şu yeni nesil gençler lise çağındakiler kimle konuşsam kesinlikle rüzgar ismini beğeniyolar ilerde koymak istiyolar sen ne düşünüyodun isim merak ettim seni tarzınıda eşim ben annem babam biz hepimzi bu isimlerden yanayız hamile kalmadan önce toy zamanlarımda diyim toprak ismine bayılıyodum sonra kv soğuttu o isimden sonra eşim ateş ismini çok istedi evlendikten sonra ateş isminden de babam soğuttu elimizde Rüzgar kaldı bi :)))
içine doğmuş baksana yiğeninin ama ben nar ismine pek bi anlam veremedim kız ya isim koyarken özellikle gençlik çağlarını dikkate almak gerekiyor dalga geçilmesin diye benim eşimin adı çok dalga konusu olmuş mesela lise çağlarında piskolojisi bozulmuş resmen
bende pek sölemiyorum ismi heryerde özellikle mahallede çünkü karşı komşumunda oğlu olcak nisanda onun doğum kalkıp Rüzgar koyarsa zaten ailecek gıcığız onlara eşim artık napar bilmem
aynen önemli değil desekte ister istemez ben her akşam bakıyorum karnıma ne var ne yok ama şu birkaç gündür hergün karnımın büyüklüğü fark ediyo önceden sabah kalktığımda karnım olmıyodu akşamları çıkıyodu şimdi sabah kalktıımda da var karnım akşamları özellikle çok geriliyo kocaman oluyo resmen benim karnımda hiç çatlak yoktu hala yok ama bazen bölgesinde var benim çatlaklar çok abes değiller ama ince ince var onlar çoğalır diye düşünüyorum kilo aldıkça
Bu topiktede biri vardi omer ruzgar koyacakti, bi tane mayis annelerinde hatrliyorum. Digerlerini sayamicam) esim yavuz selim ismini cok istiyodu daha cinsiyeti ogrenmeden.bende kabul ettim. Taha ismini begeniyodum bende
Komsu da iyiymis heekacirma agzindan sakinn
aynen önemli değil desekte ister istemez ben her akşam bakıyorum karnıma ne var ne yok ama şu birkaç gündür hergün karnımın büyüklüğü fark ediyo önceden sabah kalktığımda karnım olmıyodu akşamları çıkıyodu şimdi sabah kalktıımda da var karnım akşamları özellikle çok geriliyo kocaman oluyo resmen benim karnımda hiç çatlak yoktu hala yok ama bazen bölgesinde var benim çatlaklar çok abes değiller ama ince ince var onlar çoğalır diye düşünüyorum kilo aldıkça
Bende de catlak yok da gobegimde tuyler artti sankii:26: var mi sizde boyle biseyy, dogumdan sonra dokulur diyolar da bilmiyorumm
Bende de catlak yok da gobegimde tuyler artti sankii:26: var mi sizde boyle biseyy, dogumdan sonra dokulur diyolar da bilmiyorumm
yavuz selim de çok güzel bir isim ama bizimde o tars isimlere bi yatkınlığımız yok iki isim eşim istiyo ama bende iki isim sevmiyorum iki isim koycak olursak ta eşimin ismini düşünüyoruz ama koymayız sanırım ay karşı komşum aynı katlardayız bide eşimde bende çok gıcığız onlara gözümüze batıyoalr resmen onun erkek olduğunu öğrendiğimde benim daha cinsiyetini bilmiyodum bizim kesin kız olur bizim diyodum ama bizimde oğluş geliyo yinede eşim şimdiden benim oğlum onun oğlunu döver bodunda bakalım onuda çok merak ediyorum isim ne koycaklar
benimde biraz arttı yaa ellemedim ama ne yapmamız lazım onları dokunmasak doğumdan sonra dökülürse iyi ama sezeryan olursak temizlenmesi gerekiyo sonra da tekrar çıkar o zaman :26: dökülmesi falan imkansız bence o durumda :26:
benim tüylerde bi artma yok heralde ben uzun yıllardır göbeğimi aldırıyorum ama sadece göbek deliğin olduğu kısmı komple değil hamile kaldıktan sonra korktum sir yapmaya karnıma bişey olursa diye iki kere kendim temizledim malum araçla ona rağmen çok kötü çıkmadı ama tüylenmede artış olurmuş hamilelikte hormonlara bağlı olark onu biliyorum hızlı uzarmış falan
aaaaa kızlaaaar benimde aynı gobekte bısey yok ama kalcada var..bilgecimm benimde onceden sadece aksamları vardı karnım sımdı sabahlarıda var valla cok mutlu oluyom böyle olunca ama bn bu aralar geceleri cok kalkıyorum valla uyuyor muyum uyumuyor muyum anlamıyırum
Seninkiler bozmus niyetibenim göbik tede tuyler sanki arttı bide uzadı sanki dik dik duruyorlar töbeee
Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyorbende çok mutlu oluyorum valla dabah yatakktan kalkar kalmaz aynanın karşısındayım :))) gece uykum benimde berbat benle birlikte eşiminde tüm uyku düzeni bozuldu ben uyuyorum eşim uyanık sırt üstü yada sağa dönmeyim diye nöbet tutuyo başımda çok çok fazla uyanıyorum geceleri rahatsızım bişey niye anlayamıyorum bide gece gerilme ihtiyacı duyuyorum korkuyla uyanıyorum gerilirken karnımda geriliyo çünkü bi garip oluyorum dün gece bacak arama küçük kırlent yastık koydum biraz daha rahattım sanki yoksa gece bütün yorganı bacak arama topluyorum üstümüz açık yatıyoruz
Bende sonrasinda dokulur diye biliyorum. Ellemiyorum o yuzden. Dedigin gibi korkarim da zaten almaya. Neyse artik bi sure boyle gezcez napalimm
Seninkiler bozmus niyeti)
Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyor
bende çok mutlu oluyorum valla dabah yatakktan kalkar kalmaz aynanın karşısındayım :))) gece uykum benimde berbat benle birlikte eşiminde tüm uyku düzeni bozuldu ben uyuyorum eşim uyanık sırt üstü yada sağa dönmeyim diye nöbet tutuyo başımda çok çok fazla uyanıyorum geceleri rahatsızım bişey niye anlayamıyorum bide gece gerilme ihtiyacı duyuyorum korkuyla uyanıyorum gerilirken karnımda geriliyo çünkü bi garip oluyorum dün gece bacak arama küçük kırlent yastık koydum biraz daha rahattım sanki yoksa gece bütün yorganı bacak arama topluyorum üstümüz açık yatıyoruz
göbeğini şimdiye kadar hiç almadıysan hiç elleme zaten bir kere aldın mı her zaman alma ihtiyacı duyuyosun ben beyazım tüylarımde sarı benim hiç bi yerimde siyah tüy çıkmaz ama ona rağmen yıllar önce bi kere bi aldım göbişimi şimdi her sirde mecbur alıyorum
ya ben yüz üstü hiç yatmadım sırt üstüne yatınca belim ağrıyo eşimde neden sola yatmak lazımmış diye sordu geçen anlattım bende o günden beri nöbet tutuyo başımda işte sürekli sola yatılmıyo sol yanım acıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?