2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bu topiktede biri vardi omer ruzgar koyacakti, bi tane mayis annelerinde hatrliyorum. Digerlerini sayamicam) esim yavuz selim ismini cok istiyodu daha cinsiyeti ogrenmeden.bende kabul ettim. Taha ismini begeniyodum bende
Komsu da iyiymis hee kacirma agzindan sakinn

Bende de catlak yok da gobegimde tuyler artti sankii:26: var mi sizde boyle biseyy, dogumdan sonra dokulur diyolar da bilmiyorumm

yavuz selim de çok güzel bir isim ama bizimde o tars isimlere bi yatkınlığımız yok iki isim eşim istiyo ama bende iki isim sevmiyorum iki isim koycak olursak ta eşimin ismini düşünüyoruz ama koymayız sanırım ay karşı komşum aynı katlardayız bide eşimde bende çok gıcığız onlara gözümüze batıyoalr resmen onun erkek olduğunu öğrendiğimde benim daha cinsiyetini bilmiyodum bizim kesin kız olur bizim diyodum ama bizimde oğluş geliyo yinede eşim şimdiden benim oğlum onun oğlunu döver bodunda bakalım onuda çok merak ediyorum isim ne koycaklar

aaaaa kızlaaaar benimde aynı gobekte bısey yok ama kalcada var..bilgecimm benimde onceden sadece aksamları vardı karnım sımdı sabahlarıda var valla cok mutlu oluyom böyle olunca ama bn bu aralar geceleri cok kalkıyorum valla uyuyor muyum uyumuyor muyum anlamıyırum

Bende de catlak yok da gobegimde tuyler artti sankii:26: var mi sizde boyle biseyy, dogumdan sonra dokulur diyolar da bilmiyorumm

benimde biraz arttı yaa ellemedim ama ne yapmamız lazım onları dokunmasak doğumdan sonra dökülürse iyi ama sezeryan olursak temizlenmesi gerekiyo sonra da tekrar çıkar o zaman :26: dökülmesi falan imkansız bence o durumda :26:

benim tüylerde bi artma yok heralde ben uzun yıllardır göbeğimi aldırıyorum ama sadece göbek deliğin olduğu kısmı komple değil hamile kaldıktan sonra korktum sir yapmaya karnıma bişey olursa diye iki kere kendim temizledim malum araçla ona rağmen çok kötü çıkmadı ama tüylenmede artış olurmuş hamilelikte hormonlara bağlı olark onu biliyorum hızlı uzarmış falan

Kizz bi durun bi dogsun da dover mi dovmez mi bakarsinizz

Bende sonrasinda dokulur diye biliyorum. Ellemiyorum o yuzden. Dedigin gibi korkarim da zaten almaya. Neyse artik bi sure boyle gezcez napalimm

bende çok mutlu oluyorum valla dabah yatakktan kalkar kalmaz aynanın karşısındayım :))) gece uykum benimde berbat benle birlikte eşiminde tüm uyku düzeni bozuldu ben uyuyorum eşim uyanık sırt üstü yada sağa dönmeyim diye nöbet tutuyo başımda çok çok fazla uyanıyorum geceleri rahatsızım bişey niye anlayamıyorum bide gece gerilme ihtiyacı duyuyorum korkuyla uyanıyorum gerilirken karnımda geriliyo çünkü bi garip oluyorum dün gece bacak arama küçük kırlent yastık koydum biraz daha rahattım sanki yoksa gece bütün yorganı bacak arama topluyorum üstümüz açık yatıyoruz

benim göbik tede tuyler sanki arttı bide uzadı sanki dik dik duruyorlar töbeee
Seninkiler bozmus niyeti )
Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyor

Bende sonrasinda dokulur diye biliyorum. Ellemiyorum o yuzden. Dedigin gibi korkarim da zaten almaya. Neyse artik bi sure boyle gezcez napalimm

göbeğini şimdiye kadar hiç almadıysan hiç elleme zaten bir kere aldın mı her zaman alma ihtiyacı duyuyosun ben beyazım tüylarımde sarı benim hiç bi yerimde siyah tüy çıkmaz ama ona rağmen yıllar önce bi kere bi aldım göbişimi şimdi her sirde mecbur alıyorum

Ne kadar konu dönmüş 3 dk da :) çatlaklar cildin esnekliğiyle ilgili bişi,ben kilolu olduğum için kendimi bildim bileli çatlağım alıştım artık :) ama şunu da söylim kardeşim ablalarım zayıf olmalarına rağmen çatlakları var..tüylenme konusuda göbeğim feci halde doktora gittiğimde utanıyorum ama doktor normal şeyler doğumdan sonra dökülcekler diyo..doğumdan önce alcam ama,ameliyathaede jiletle almalarındansa sirle alcam ben..oğluma hakan ismini koymak istiyodum aslında ama eşimintarafı göçmen ve h olayı malum,çocuk isim bunalımı yaşamasın diye selim koymaya karar verdim:) isimlerin kişilik üzerinde etkisie inananlardanım,selim diye çok öğrencim oldu hepsi de adı gibi aklıselimdi :)

Seninkiler bozmus niyeti )

Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyor

ya ben yüz üstü hiç yatmadım sırt üstüne yatınca belim ağrıyo eşimde neden sola yatmak lazımmış diye sordu geçen anlattım bende o günden beri nöbet tutuyo başımda işte sürekli sola yatılmıyo sol yanım acıyo artık

Ben daha büyük bir yastık koyuyorum rahat oluyor, ama ben de kramplardan dolayı bazen çok uykusuz kalıyorum..

Almadim hamilelikte de dokunmam zaten ama dogumdan sonra boyle olursa dokuncam mecbuur

Kimisi sola kimisi sağa yatmak lazım diyo emin olamadım ben de..sırt üstü belim ağrıdığı için eylül ayından beri bacak aramda yastık bi sağ bi sol dönüp dırıyorum:) yüzüstü yatardım hep alışmak zor oldu biraz ama rahatım şimdi :)

Kızlar dünden beri okuyorum da ne kadar içim rahatladı anlatamam. Bir bana mı oluyor diye beynimi yiyen şeyler bir bana olmuyormuş ve normalmiş onu anladım :)

yarınkı randevumda bır de bende sızler gibi tatlışımın cinseyitini öğrensem bir ohh cekicem :)

Slm kızlar nasılsınız
Ben Demir ilacını içtim put gibi bekliyorum kımıldarsam midem coşacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…