Kızlar dünden beri okuyorum da ne kadar içim rahatladı anlatamam. Bir bana mı oluyor diye beynimi yiyen şeyler bir bana olmuyormuş ve normalmiş onu anladım :)
yarınkı randevumda bır de bende sızler gibi tatlışımın cinseyitini öğrensem bir ohh cekicem :)
ya ben yüz üstü hiç yatmadım sırt üstüne yatınca belim ağrıyo eşimde neden sola yatmak lazımmış diye sordu geçen anlattım bende o günden beri nöbet tutuyo başımda işte sürekli sola yatılmıyo sol yanım acıyo artık
Kimisi sola kimisi sağa yatmak lazım diyo emin olamadım ben de..sırt üstü belim ağrıdığı için eylül ayından beri bacak aramda yastık bi sağ bi sol dönüp dırıyorum:) yüzüstü yatardım hep alışmak zor oldu biraz ama rahatım şimdi :)
bende çok mutlu oluyorum valla dabah yatakktan kalkar kalmaz aynanın karşısındayım :))) gece uykum benimde berbat benle birlikte eşiminde tüm uyku düzeni bozuldu ben uyuyorum eşim uyanık sırt üstü yada sağa dönmeyim diye nöbet tutuyo başımda çok çok fazla uyanıyorum geceleri rahatsızım bişey niye anlayamıyorum bide gece gerilme ihtiyacı duyuyorum korkuyla uyanıyorum gerilirken karnımda geriliyo çünkü bi garip oluyorum dün gece bacak arama küçük kırlent yastık koydum biraz daha rahattım sanki yoksa gece bütün yorganı bacak arama topluyorum üstümüz açık yatıyoruz
İnşallah öğrenirsin canım,bebişin açar bacaklarını doktorun da rahat rahat görür :)
Ben gece gece doverim adami oraya don buraya don dese) ates basiyo ben ustumu aciyorum o ortuyo diye yorganla birlikte onu da tekmeliyorum
bende hep yüz üstü yatardım hamile olduğumu öğrenince yatmadım belki gece farkında olmadan yatmışımdır ilk zamanlar ama sanmıyorum eşim hep takip ediyo geceleri bende panik atak var sola asla yatmazdım ne olursa olsun sola dönemezdim çarpıntı yapıyo ya sola alışmak çok zor oldu benim için dediğn gibi kimi sağ diyo kimi sol diyo ama konuda okuduğum yazılarda hep sol diyo kan akışı hızlanıyomuş bebeğe daha fazla kan gidiyomuş daha iyimiş vs bu tars yazılar annemde şimdi en rahat dönemin diyip duruyo karnın büyüdümü yatamıyosun bile oturarak uyuyosun diyo korkutuyo beni
sağol canım inş akıllı akıllı gosterır. :) gecen sefer cok komıktı kolunu sallıyordu :) merhabaaa der gıbı. gıtmıyor gozumun onunden.
bu kış nerdeyse üşümedim desem yeridir. :) birde havanın cok soğuk olduğu günlerde burnuma sokar gıbı ufoyu getırınce sinir yapmaya başlıyorum :)
Seninkiler bozmus niyeti)
Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyor
En heyecanlı ultrasondu o şimdiye kadarki :) bizimki de parmak emiyodu:)
Ayni derr bendede mevcut.hep yüz üstü yatardim.sola yatamiyorum nefesim daraliyo.hele simdi tamamen nefes alamiyorum.anca sağa yatabiliyorum cocukda sağ tarafta dogrumu yanlismi bilmiyorum. Büyüyünce napxaz bilmiyorumbende hep yüz üstü yatardım hamile olduğumu öğrenince yatmadım belki gece farkında olmadan yatmışımdır ilk zamanlar ama sanmıyorum eşim hep takip ediyo geceleri bende panik atak var sola asla yatmazdım ne olursa olsun sola dönemezdim çarpıntı yapıyo ya sola alışmak çok zor oldu benim için dediğn gibi kimi sağ diyo kimi sol diyo ama konuda okuduğum yazılarda hep sol diyo kan akışı hızlanıyomuş bebeğe daha fazla kan gidiyomuş daha iyimiş vs bu tars yazılar annemde şimdi en rahat dönemin diyip duruyo karnın büyüdümü yatamıyosun bile oturarak uyuyosun diyo korkutuyo beni
aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazzsağol canım inş akıllı akıllı gosterır. :) gecen sefer cok komıktı kolunu sallıyordu :) merhabaaa der gıbı. gıtmıyor gozumun onunden.
bu kış nerdeyse üşümedim desem yeridir. :) birde havanın cok soğuk olduğu günlerde burnuma sokar gıbı ufoyu getırınce sinir yapmaya başlıyorum :)
senin oglen aşırının aşırısı yakışıklı olcak galiba sevgiiivallaha kızz benimkiler bozdu aldı başını gidiyolar nereye kadar bakalım..bide normalde kız analarında sıvılce mivilce cıkarmıs bende cenede cıktı 4,5 tane ergenlikte bile cıkmayan sıvılce tuttu sımdı cıkıyor way arkadas
Ayni derr bendede mevcut.hep yüz üstü yatardim.sola yatamiyorum nefesim daraliyo.hele simdi tamamen nefes alamiyorum.anca sağa yatabiliyorum cocukda sağ tarafta dogrumu yanlismi bilmiyorum. Büyüyünce napxaz bilmiyorum
aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz
aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz
senin oglen aşırının aşırısı yakışıklı olcak galiba sevgiii
yaa nedense bende hep sağda gibi hissediyorum acaba bize mi öyle geliyo yoksa öyle mii:26:
ben temmuza kalmadan haziranda dogururum gibi geliyo :) sende temmuzun basından sonra dogurursun o kadarcık da dayancaz artık napalım yaa eylül annesi olsaydıkama ben Antalyadayım :18: son ay cinnet şeklinde geçicek :18: Tabii zavallı minnoşumda ağustos sıcağı yaşıcak. yapıcak bişey yok ama sonuçta bıraz o bıraz ben yanıcaz
nasıl yanikıızz nerden anladın bakıym oyyys
ben temmuza kalmadan haziranda dogururum gibi geliyo :) sende temmuzun basından sonra dogurursun o kadarcık da dayancaz artık napalım yaa eylül annesi olsaydık
ne bileyim sivilce falan dedin ya suanda uydurdum :)) oglun yakısıklı olcak ama hiç heveslenme pipisi ates kadar olmazz
ben temmuza kalmadan haziranda dogururum gibi geliyo :) sende temmuzun basından sonra dogurursun o kadarcık da dayancaz artık napalım yaa eylül annesi olsaydık
aaa suna bak uyanık mısın kız sennnheee diyosuunn kıııız pipsi de önmeli oda olsuuun ates nkı kadar olsuuun hatta senle atesinkini pipişleriniin toplamı kadar olsun abooowwww
yaa ben eylül istiyordum aslında, zamanlamayı ayarlayamadıkiyi ki de oyle olmamış. kendimi avutuyorum azıcık surcek sıcak diye en azından :)) tüm yazı düşünemiyorum simdi
aynen canım geceleri kavgaya tutuştuğumuz oluyo bizimde rahat bırak beni artık diye bağrınıyorum bende naapyım zaten çok uyanıyorum rahatsız uyuyorum tam dalmışım sırt üstü dönmüşüm biri beni eviriyo çeviriyo uyanıyom sinir oluyom bağrınıyom eşimde sonra iyi tmm nasıl yatcaksan yat diyo arkasını dönüyo tabi yarım saat geçmiyo yine çevirmeye çalışıyoBen gece gece doverim adami oraya don buraya don dese) ates basiyo ben ustumu aciyorum o ortuyo diye yorganla birlikte onu da tekmeliyorum
aynen ya demek tek sorunlu ben değilim hepimiz aynıyız bütün yorganı bacak arama alıyorum hem kendi üstüm açık hem eşimin üstü açık dn yaztık koydum biraz daha rahat gibiyddim amaayyyy aynıyız varyaa ama gerci bn sırt ustu cok rahah yatıyorum ama devamlı oyle yatmakta sakıncalıymıs 2,3 tane yastıkla yatıyorum bende gece cok kalıyorum bı bakıyorum yastıklar yerde bende yorganı almışım bacağımın arasına benim koca açık kalmış:17 ah anacım bız sımdıden boyleyseeek
evet biz gece aynı pozisyonda yattığımız için bebişler uyanık olurmul gün içinde hareket halinde olduğumuzdan onlarda suda beşik gibi sallanıyolarmış uyuyolarmış bende öyle okumuştum bi yerde annem de aynen dediğini söylüyo yatağa tekmeliyomuş büyüdükçe yatağı iktiriyo resmen diyo uyuyamıyosun sende diyoKimisi de sola yatınca kan akışı yavaşlıyo diyo..sorayım bakalım doktor ne dicek:44: maalesef annen haklıhiç doğurmadım daha ama 3 ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum şimdi hoşumuza giden tekmeler uyutmucak geceleri :) anne uyuduğunda uyanık ve en hareketli anları oluyomuş zıpcıkların :)
işte solda yatamama var bende çarpıntı yapıyo kalbime nefes alamama sorunuda mevcut ne yazıkki astım rahatsızlığım var sözde dr bana demişti hamilelikte astım geriler hava kullanmaya ihtiyac duymazsın demişti ama son günlerde hava şartlarınında etkisiyle astım çoşmaya başladı dr gittiğim zaman sorucam hava olarak ne kullanabilirim diye bazen tıkanıyorum çünkü öksürük tutuyo nefes alamayınca kötü oluyo en azından öle çok kötü olursam ne kullanabilirz onu öğreneyimAyni derr bendede mevcut.hep yüz üstü yatardim.sola yatamiyorum nefesim daraliyo.hele simdi tamamen nefes alamiyorum.anca sağa yatabiliyorum cocukda sağ tarafta dogrumu yanlismi bilmiyorum. Büyüyünce napxaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?