2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

İnşallah öğrenirsin canım,bebişin açar bacaklarını doktorun da rahat rahat görür :)

Ben gece gece doverim adami oraya don buraya don dese) ates basiyo ben ustumu aciyorum o ortuyo diye yorganla birlikte onu da tekmeliyorum

bende hep yüz üstü yatardım hamile olduğumu öğrenince yatmadım belki gece farkında olmadan yatmışımdır ilk zamanlar ama sanmıyorum eşim hep takip ediyo geceleri bende panik atak var sola asla yatmazdım ne olursa olsun sola dönemezdim çarpıntı yapıyo ya sola alışmak çok zor oldu benim için dediğn gibi kimi sağ diyo kimi sol diyo ama konuda okuduğum yazılarda hep sol diyo kan akışı hızlanıyomuş bebeğe daha fazla kan gidiyomuş daha iyimiş vs bu tars yazılar annemde şimdi en rahat dönemin diyip duruyo karnın büyüdümü yatamıyosun bile oturarak uyuyosun diyo korkutuyo beni

ayyyy aynıyız varyaa ama gerci bn sırt ustu cok rahah yatıyorum ama devamlı oyle yatmakta sakıncalıymıs 2,3 tane yastıkla yatıyorum bende gece cok kalıyorum bı bakıyorum yastıklar yerde bende yorganı almışım bacağımın arasına benim koca açık kalmış:17 ah anacım bız sımdıden boyleyseeek

İnşallah öğrenirsin canım,bebişin açar bacaklarını doktorun da rahat rahat görür :)

sağol canım inş akıllı akıllı gosterır. :) gecen sefer cok komıktı kolunu sallıyordu :) merhabaaa der gıbı. gıtmıyor gozumun onunden.

Ben gece gece doverim adami oraya don buraya don dese) ates basiyo ben ustumu aciyorum o ortuyo diye yorganla birlikte onu da tekmeliyorum

bu kış nerdeyse üşümedim desem yeridir. :) birde havanın cok soğuk olduğu günlerde burnuma sokar gıbı ufoyu getırınce sinir yapmaya başlıyorum :)

Kimisi de sola yatınca kan akışı yavaşlıyo diyo..sorayım bakalım doktor ne dicek:44: maalesef annen haklı hiç doğurmadım daha ama 3 ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum şimdi hoşumuza giden tekmeler uyutmucak geceleri :) anne uyuduğunda uyanık ve en hareketli anları oluyomuş zıpcıkların :)

En heyecanlı ultrasondu o şimdiye kadarki :) bizimki de parmak emiyodu:)

Seninkiler bozmus niyeti )

Yaa ben yatma konusunda o kadar kasmiyorum. Bi tek yuzustu yatmiyorum onu da yeni biraktim karnim cikinca aciyo diye :) ama surekli de sola yatamayiz kii. Ve evet bacak arasina yastik rahat oluyor

vallaha kızz benimkiler bozdu aldı başını gidiyolar nereye kadar bakalım..bide normalde kız analarında sıvılce mivilce cıkarmıs bende cenede cıktı 4,5 tane ergenlikte bile cıkmayan sıvılce tuttu sımdı cıkıyor way arkadas

Ayni derr bendede mevcut.hep yüz üstü yatardim.sola yatamiyorum nefesim daraliyo.hele simdi tamamen nefes alamiyorum.anca sağa yatabiliyorum cocukda sağ tarafta dogrumu yanlismi bilmiyorum. Büyüyünce napxaz bilmiyorum

bende yüzüstü yatmadan uyuyamam hayatta derdim ama değişiyormuş :)))
gece yattığımı ve sabah kalktığımı hatırladım sımdı 4-5 kere tuvalete kalkıyorum. kesintisiz uykuyu 1.5 aydır unuttum.

daha da gelmez zaten sanırım uzun yıllar

aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz
senin oglen aşırının aşırısı yakışıklı olcak galiba sevgiii
Ayni derr bendede mevcut.hep yüz üstü yatardim.sola yatamiyorum nefesim daraliyo.hele simdi tamamen nefes alamiyorum.anca sağa yatabiliyorum cocukda sağ tarafta dogrumu yanlismi bilmiyorum. Büyüyünce napxaz bilmiyorum

yaa nedense bende hep sağda gibi hissediyorum acaba bize mi öyle geliyo yoksa öyle mii:26:

aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz

ama ben Antalyadayım :18: son ay cinnet şeklinde geçicek :18: Tabii zavallı minnoşumda ağustos sıcağı yaşıcak. yapıcak bişey yok ama sonuçta bıraz o bıraz ben yanıcaz

nasıl yanikıızz nerden anladın bakıym oyyys

ama ben Antalyadayım :18: son ay cinnet şeklinde geçicek :18: Tabii zavallı minnoşumda ağustos sıcağı yaşıcak. yapıcak bişey yok ama sonuçta bıraz o bıraz ben yanıcaz
ben temmuza kalmadan haziranda dogururum gibi geliyo :) sende temmuzun basından sonra dogurursun o kadarcık da dayancaz artık napalım yaa eylül annesi olsaydık
nasıl yanikıızz nerden anladın bakıym oyyys

ne bileyim sivilce falan dedin ya suanda uydurdum :)) oglun yakısıklı olcak ama hiç heveslenme pipisi ates kadar olmazz

heee diyosuunn kıııız pipsi de önmeli oda olsuuun ates nkı kadar olsuuun hatta senle atesinkini pipişleriniin toplamı kadar olsun abooowwww

ben temmuza kalmadan haziranda dogururum gibi geliyo :) sende temmuzun basından sonra dogurursun o kadarcık da dayancaz artık napalım yaa eylül annesi olsaydık

yaa ben eylül istiyordum aslında, zamanlamayı ayarlayamadık iyi ki de oyle olmamış. kendimi avutuyorum azıcık surcek sıcak diye en azından :)) tüm yazı düşünemiyorum simdi

heee diyosuunn kıııız pipsi de önmeli oda olsuuun ates nkı kadar olsuuun hatta senle atesinkini pipişleriniin toplamı kadar olsun abooowwww
aaa suna bak uyanık mısın kız sennn o kadar buyuk olmaz bi kere, bizimkiler cok buyuk aşırının aşırısıııı
yaa ben eylül istiyordum aslında, zamanlamayı ayarlayamadık iyi ki de oyle olmamış. kendimi avutuyorum azıcık surcek sıcak diye en azından :)) tüm yazı düşünemiyorum simdi

ayy bence de iyi olmus zamanlamamız yaa saglıkla gelirler inşallahhh

aynen canım geceleri kavgaya tutuştuğumuz oluyo bizimde rahat bırak beni artık diye bağrınıyorum bende naapyım zaten çok uyanıyorum rahatsız uyuyorum tam dalmışım sırt üstü dönmüşüm biri beni eviriyo çeviriyo uyanıyom sinir oluyom bağrınıyom eşimde sonra iyi tmm nasıl yatcaksan yat diyo arkasını dönüyo tabi yarım saat geçmiyo yine çevirmeye çalışıyo

aynen ya demek tek sorunlu ben değilim hepimiz aynıyız bütün yorganı bacak arama alıyorum hem kendi üstüm açık hem eşimin üstü açık dn yaztık koydum biraz daha rahat gibiyddim ama
evet biz gece aynı pozisyonda yattığımız için bebişler uyanık olurmul gün içinde hareket halinde olduğumuzdan onlarda suda beşik gibi sallanıyolarmış uyuyolarmış bende öyle okumuştum bi yerde annem de aynen dediğini söylüyo yatağa tekmeliyomuş büyüdükçe yatağı iktiriyo resmen diyo uyuyamıyosun sende diyo
işte solda yatamama var bende çarpıntı yapıyo kalbime nefes alamama sorunuda mevcut ne yazıkki astım rahatsızlığım var sözde dr bana demişti hamilelikte astım geriler hava kullanmaya ihtiyac duymazsın demişti ama son günlerde hava şartlarınında etkisiyle astım çoşmaya başladı dr gittiğim zaman sorucam hava olarak ne kullanabilirim diye bazen tıkanıyorum çünkü öksürük tutuyo nefes alamayınca kötü oluyo en azından öle çok kötü olursam ne kullanabilirz onu öğreneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…