2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bisey sorcm kizlar size ben zekai tahire gidiyorum devlet hastanesine boyunu bilmiyorum hic soylemedi onceki haftalarda yaziyodu kac grm onuda bilmiyorum sadece bebegim 16+2 ama ultrasyonda 18+0 baya iri heralde ole olabilir mi yoksa erken mi dogum yapcam ki

canım bize öyle geliyomuşş sağda yada solda duruyo diyoruz ya benim rahim hafif sola kayık olduğu için normalde zxaten hep sol tarafım yumurtalıkların olduğu kasık bölgesi yani daha şişti ilk hamile kalınca annem dediki sen solda taşırsın bebeği rahim sola kayık diye dr sordum bende o zmn dr yok öyle bişey dedi hamilelkte bebek kendini ortalar ortada durur dedi en son dr gittiğimde de dr dedimki bebek sanki bazen solda toplanıyo sol şiş oluyo bazende sağda toplanıyo sağ şiş oluyo ama öyle gibi ellemeyle değil karşıdan bakınca bile annem diyo sağda bak burda duruyo diyo dr da yok öyle bişey dedi yine bana o senin hissettiğin bazen sağa bazen sola kayan rahimdir dedi bebek kaymaz sağa sola dedi eee tmm da bebekte rahimin içinde değilmi zaten anlam veremedim ama benimde halan karım büyüdükçe sol taraf daha fazla şişiyo

Ben 2 hafta önce gittiğimde boyu 15 cm 161 gr dı,16+5 tim bebişim 17+4 le uyumluydu..önden gitmesi konusunda bişi demedi doktorum,başından beri öyle devam ediyor..

aaa suna bak uyanık mısın kız sennn o kadar buyuk olmaz bi kere, bizimkiler cok buyuk aşırının aşırısıııı

ayy bence de iyi olmus zamanlamamız yaa saglıkla gelirler inşallahhh

yaaaaaa görcezzz cicim koskocamn olsunda sızınkını gecsin benim oğluşum heheh bu arada ne komiğiz haa doğmamış cocukların pipiş ölcümlrin,i tartışıyok

yorganlarda olmasa ohh yumusacık :) :) ya ates siz su alt alt cevapları nasıl yazıyonuz gııızzz

son adet tarihine göre doğru hesaplama yaptığına eminmisin birde bebekler bu dönemde bir iki hafta ilerde yada bir iki hafta geriden gelebilir benim bildiğim kadarıyla son yumurtlama dönemine göre doğum hesaplanıyor ult bebeğin gelişim tarihine göre değil
bazı arkadaşlarımın başına geldi bebek bir hafta önde giderken belli zaman sonra bir hafta geriye bile düşenler oldu benimde en son 5 gün ilerde görünüyodu üçlü teste ileride olarak not alındı usg ye göre ama dr biz normal yumurtlama dönemine göre olan asıl tarihi baz alıcaz sen ona takılma hiç dedi sende o kısma pek takılma bidaha ki kontrolde haftasında çıkabilir yani

yorganlarda olmasa ohh yumusacık :) :) ya ates siz su alt alt cevapları nasıl yazıyonuz gııızzz

çaktırma gıııı bende yeni öğrendim onu
alıtnıyla cevapla var ya onun yanında bi artı işareti var cevaplamak istediklerine o artı işaretini tıklıyosun en son alıntıyla cevapla diyosun [/QUOTE] bu aralık olanlar bir kişinin cevabı oluyo aralara giriyosun cevaplarını yazıyosunnnnn dene bakalım olcakmı

çaktırma gıııı bende yeni öğrendim onu
alıtnıyla cevapla var ya onun yanında bi artı işareti var cevaplamak istediklerine o artı işaretini tıklıyosun en son alıntıyla cevapla diyosun
bu aralık olanlar bir kişinin cevabı oluyo aralara giriyosun cevaplarını yazıyosunnnnn dene bakalım olcakmı[/QUOTE]

oldumu simdii:44::44:

Aklımdaki soruyu sordun :)

hehehe ne zamandır soracağdım kııızz

ayy ben bu doktorlara sasırıyorum yaa, onlar bılmıyo kuzumm bebek o bebekkk ben biliyomm
yaaaaaa görcezzz cicim koskocamn olsunda sızınkını gecsin benim oğluşum heheh bu arada ne komiğiz haa doğmamış cocukların pipiş ölcümlrin,i tartışıyok
napalım kızz ates baslattı bu rekabetii benim de hosuma gitti pipi yarıstırmak bugun ayrıntılıda sorayım bari pipisi kac cm diye, prof da beni psikiyatri kliniğine sevk etsin direk

heheh sor sor hatta benim bikaç tane psikolojik manyak kafayı pipiyle bozmuz arkadasımda var de de bizide komple sevk etsin ayyy senin bugun ayrıntılıydı dımııı ben bıle heyecanlandım şimcik

Kizlar bisi sorcam bana dr soluna yat kan dolaşımı hizlansin dedi uzun sure sol tarafta yatilmiyo ewt Sağım a yatiyorum bu seferde cocugun kafası sagda bi zararı olur mu diye geceleri firildak gibi bi saga bi sola dönüp duruyorum acaba saga döndüğümde bebek sola dönüyor mu ki yoksa kafasi asagida mi kaliyo :)

haftalaaar haftalaaaaar önceydi bir pipicanım olduna öğrenmiştim burada sizlerle o heycanımı paylaşmak için gelmiştim ki kocaman pipiyi gördük diye bir kelam çıkmış idi ağzımdan o gün bugün koca pipili kaldı oğluşum akıllarda

hayatım da hiç bu kadar pipi dememiştim son 1 aydır dediğim kadar pipiyle yatıp pipiyle kalkar olduk bende sorcam dr pipisinin boyunu ölçermisin dicem de utanıyom demeye bayan olsaydı belki derdim içinden salak bu kadın derdi geçerdi erkek dr olunca çekiniyom ama biri sorarsa bende sorarım hehehe

heheh sor sor hatta benim bikaç tane psikolojik manyak kafayı pipiyle bozmuz arkadasımda var de de bizide komple sevk etsin ayyy senin bugun ayrıntılıydı dımııı ben bıle heyecanlandım şimcik
sormaaa yaa bende cok heycanlıyım bi de teeeeeeeee 8de randevu zaman gecmiyo yaniiiii
yine aynı muhabbet bence bunun sonu yine kötüye gidecek:)))geçen olduğu gibi :)))

aa nolmustu kız sonu ben hatırlamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…