aynen bende normalde çok üsüyen biriyim ama simdi resmen ates basıyor diyorumkı iyiki yazın sıcagı iyice bunaltmadan doğurcazz
senin oglen aşırının aşırısı yakışıklı olcak galiba sevgiii
yaa nedense bende hep sağda gibi hissediyorum acaba bize mi öyle geliyo yoksa öyle mii:26:
Bisey sorcm kizlar size ben zekai tahire gidiyorum devlet hastanesine boyunu bilmiyorum hic soylemedi onceki haftalarda yaziyodu kac grm onuda bilmiyorum sadece bebegim 16+2 ama ultrasyonda 18+0 baya iri heralde ole olabilir mi yoksa erken mi dogum yapcam ki
aaa suna bak uyanık mısın kız sennno kadar buyuk olmaz bi kere, bizimkiler cok buyuk aşırının aşırısıııı
ayy bence de iyi olmus zamanlamamız yaa saglıkla gelirler inşallahhh
aynen canım geceleri kavgaya tutuştuğumuz oluyo bizimde rahat bırak beni artık diye bağrınıyorum bende naapyım zaten çok uyanıyorum rahatsız uyuyorum tam dalmışım sırt üstü dönmüşüm biri beni eviriyo çeviriyo uyanıyom sinir oluyom bağrınıyom eşimde sonra iyi tmm nasıl yatcaksan yat diyo arkasını dönüyo tabi yarım saat geçmiyo yine çevirmeye çalışıyo
aynen ya demek tek sorunlu ben değilim hepimiz aynıyız bütün yorganı bacak arama alıyorum hem kendi üstüm açık hem eşimin üstü açık dn yaztık koydum biraz daha rahat gibiyddim ama
evet biz gece aynı pozisyonda yattığımız için bebişler uyanık olurmul gün içinde hareket halinde olduğumuzdan onlarda suda beşik gibi sallanıyolarmış uyuyolarmış bende öyle okumuştum bi yerde annem de aynen dediğini söylüyo yatağa tekmeliyomuş büyüdükçe yatağı iktiriyo resmen diyo uyuyamıyosun sende diyo
işte solda yatamama var bende çarpıntı yapıyo kalbime nefes alamama sorunuda mevcut ne yazıkki astım rahatsızlığım var sözde dr bana demişti hamilelikte astım geriler hava kullanmaya ihtiyac duymazsın demişti ama son günlerde hava şartlarınında etkisiyle astım çoşmaya başladı dr gittiğim zaman sorucam hava olarak ne kullanabilirim diye bazen tıkanıyorum çünkü öksürük tutuyo nefes alamayınca kötü oluyo en azından öle çok kötü olursam ne kullanabilirz onu öğreneyim
Bisey sorcm kizlar size ben zekai tahire gidiyorum devlet hastanesine boyunu bilmiyorum hic soylemedi onceki haftalarda yaziyodu kac grm onuda bilmiyorum sadece bebegim 16+2 ama ultrasyonda 18+0 baya iri heralde ole olabilir mi yoksa erken mi dogum yapcam ki
Aklımdaki soruyu sordun :)yorganlarda olmasa ohh yumusacık :) :) ya ates siz su alt alt cevapları nasıl yazıyonuz gııızzz
yorganlarda olmasa ohh yumusacık :) :) ya ates siz su alt alt cevapları nasıl yazıyonuz gııızzz
bu aralık olanlar bir kişinin cevabı oluyo aralara giriyosun cevaplarını yazıyosunnnnn dene bakalım olcakmı[/QUOTE]çaktırma gıııı bende yeni öğrendim onu
alıtnıyla cevapla var ya onun yanında bi artı işareti var cevaplamak istediklerine o artı işaretini tıklıyosun en son alıntıyla cevapla diyosun
Aklımdaki soruyu sordun :)
aynen canım geceleri kavgaya tutuştuğumuz oluyo bizimde rahat bırak beni artık diye bağrınıyorum bende naapyım zaten çok uyanıyorum rahatsız uyuyorum tam dalmışım sırt üstü dönmüşüm biri beni eviriyo çeviriyo uyanıyom sinir oluyom bağrınıyom eşimde sonra iyi tmm nasıl yatcaksan yat diyo arkasını dönüyo tabi yarım saat geçmiyo yine çevirmeye çalışıyo
aynen ya demek tek sorunlu ben değilim hepimiz aynıyız bütün yorganı bacak arama alıyorum hem kendi üstüm açık hem eşimin üstü açık dn yaztık koydum biraz daha rahat gibiyddim ama
evet biz gece aynı pozisyonda yattığımız için bebişler uyanık olurmul gün içinde hareket halinde olduğumuzdan onlarda suda beşik gibi sallanıyolarmış uyuyolarmış bende öyle okumuştum bi yerde annem de aynen dediğini söylüyo yatağa tekmeliyomuş büyüdükçe yatağı iktiriyo resmen diyo uyuyamıyosun sende diyo
işte solda yatamama var bende çarpıntı yapıyo kalbime nefes alamama sorunuda mevcut ne yazıkki astım rahatsızlığım var sözde dr bana demişti hamilelikte astım geriler hava kullanmaya ihtiyac duymazsın demişti ama son günlerde hava şartlarınında etkisiyle astım çoşmaya başladı dr gittiğim zaman sorucam hava olarak ne kullanabilirim diye bazen tıkanıyorum çünkü öksürük tutuyo nefes alamayınca kötü oluyo en azından öle çok kötü olursam ne kullanabilirz onu öğreneyim
ayy ben bu doktorlara sasırıyorum yaa, onlar bılmıyo kuzumm bebek o bebekkkcanım bize öyle geliyomuşş sağda yada solda duruyo diyoruz ya benim rahim hafif sola kayık olduğu için normalde zxaten hep sol tarafım yumurtalıkların olduğu kasık bölgesi yani daha şişti ilk hamile kalınca annem dediki sen solda taşırsın bebeği rahim sola kayık diye dr sordum bende o zmn dr yok öyle bişey dedi hamilelkte bebek kendini ortalar ortada durur dedi en son dr gittiğimde de dr dedimki bebek sanki bazen solda toplanıyo sol şiş oluyo bazende sağda toplanıyo sağ şiş oluyo ama öyle gibi ellemeyle değil karşıdan bakınca bile annem diyo sağda bak burda duruyo diyo dr da yok öyle bişey dedi yine bana o senin hissettiğin bazen sağa bazen sola kayan rahimdir dedi bebek kaymaz sağa sola dedi eee tmm da bebekte rahimin içinde değilmi zaten anlam veremedim ama benimde halan karım büyüdükçe sol taraf daha fazla şişiyo
napalım kızz ates baslattı bu rekabetiiyaaaaaa görcezzz cicim koskocamn olsunda sızınkını gecsin benim oğluşum heheh bu arada ne komiğiz haa doğmamış cocukların pipiş ölcümlrin,i tartışıyok
hayırlı günler kızlar ne yapıyorsunuz bakimmm...
bu aralık olanlar bir kişinin cevabı oluyo aralara giriyosun cevaplarını yazıyosunnnnn dene bakalım olcakmı
ayy ben bu doktorlara sasırıyorum yaa, onlar bılmıyo kuzumm bebek o bebekkkben biliyomm
napalım kızz ates baslattı bu rekabetiibenim de hosuma gitti pipi yarıstırmak bugun ayrıntılıda sorayım bari pipisi kac cm diye, prof da beni psikiyatri kliniğine sevk etsin direk
yine pipi yarıstırıyoruz biz sen nasılsın canım
oldumu simdii:44::44:
hehehe ne zamandır soracağdım kııızz
ayy ben bu doktorlara sasırıyorum yaa, onlar bılmıyo kuzumm bebek o bebekkkben biliyomm
napalım kızz ates baslattı bu rekabetiibenim de hosuma gitti pipi yarıstırmak bugun ayrıntılıda sorayım bari pipisi kac cm diye, prof da beni psikiyatri kliniğine sevk etsin direk
sormaaa yaa bende cok heycanlıyım bi de teeeeeeeee 8de randevuheheh sor sor hatta benim bikaç tane psikolojik manyak kafayı pipiyle bozmuz arkadasımda var de de bizide komple sevk etsinayyy senin bugun ayrıntılıydı dımııı ben bıle heyecanlandım şimcik
yine aynı muhabbet bence bunun sonu yine kötüye gidecek:)))geçen olduğu gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?