2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım bebeğin kafası sağdamı solda mı bunu bilemeyiz ki ama bebişler şu ara çok hareketli oluyor aynı pozisyonda olmuyolar sürekli o yüzden sen kafası sağda sanırsın ama sodladır bilemeyiz sürekli sola yatılmıyor evet çok rahatsız oluyo insan hepimiz aynı dertden müzderibiz zaten ya sağa sola sabah ediyoz işte

gel senlen feda edelim kendimizii bugun ben sorayım öbür kontrolde sen sor. bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında bulusuruz

Bebişi erkek olan anneler;

karnınızda tüylenme oldu mu :26: tertemiz göbeğim-karnım tüylerle doldu

acaba ben mi öyle zannediyorum dedim, eşim bişey yok diyor ama, az önce bi yerde rastladım, bebişi erkek annelerin karnı tüylenmiş
var mı sizde öyle bişey?

sormaaa yaa bende cok heycanlıyım bi de teeeeeeeee 8de randevu zaman gecmiyo yaniiiii

aa nolmustu kız sonu ben hatırlamıyorumm

sen yıne ıyıysın benımki 24 subat bıde aksan-m saat 21:45 de gerci biz kendimiz o saatı ıstedık napalım beklicük

heheh sor sor hatta benim bikaç tane psikolojik manyak kafayı pipiyle bozmuz arkadasımda var de de bizide komple sevk etsin ayyy senin bugun ayrıntılıydı dımııı ben bıle heyecanlandım şimcik

çok güldüm kaç cm diyemi soracan bakalım ateşi geçmişmisin ateş ki en büyüktü demi:)))
dur bende sorumda komple sevk ediliriz psikiyetriye:))

benimde oldu eskiye göre biraz daha fazlalaştı sanki doğumdan sonra dökülür bence ya fazla aldırmıyorum ben geçici sende takma cnm.

çok güldüm kaç cm diyemi soracan bakalım ateşi geçmişmisin ateş ki en büyüktü demi:)))

siz sorun sonra bana söyleyin sonrada ben onların toplamını bulur oğluşumunkini ona göre size söylerim

bizde az önce onu konustuk canım evet bi çogumuzda tüylenme var. dogumdan sonra gider diye ümid ediyoruzz
sen yıne ıyıysın benımki 24 subat bıde aksan-m saat 21:45 de gerci biz kendimiz o saatı ıstedık napalım beklicük
eee olsun o kadarcık. sonucta ben o kadar çabalayıp senden iki hafta önce yapmışım oglusumu ilk benim görmem lazım şimdik pipiyiii

ohooo çoğlaıyoruz kızlar hadiii

benimde oldu eskiye göre biraz daha fazlalaştı sanki doğumdan sonra dökülür bence ya fazla aldırmıyorum ben geçici sende takma cnm.

sayfaya bunu yazadıktan sonra bi tekme yedim kiiiiiiii şimdiden asabi utanmaz nolmuş anne bi kaç tüy için üzme beni dedi heralde haha

evet cnm benımde tam ıstedıgım buydu once sız ogranın burda paylasın sonrada beeen soyleyeyim hehe

ateş biliyor sonunun ne olduğunu:))
hangi arkadaşımızdı ismini hatırlamıyorum ama pipi pipi diye diye kadın pipiye aşermişti:))))
hee o muuuu perdurable aşermişti kocasına msjlar attıydı hatta ne güzel bitmiş işte sonuu, aşklaa
evet cnm benımde tam ıstedıgım buydu once sız ogranın burda paylasın sonrada beeen soyleyeyim hehe
hımm bu da farklı bakış açısı tabiiii
Doğumdan sonra tüylere ve kilolara karşı bi topik daha açalım

güzel olur valla, isterseniz toplanıp ağda günü yapalımm

gel senlen feda edelim kendimizii bugun ben sorayım öbür kontrolde sen sor. bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında bulusuruz

beni bakırköye göndermezler manisa yakın bize oraya sevk ederler orda da buluşamayız seninle aklım sende kalır sonra olmaz :) ultrasyon kağıdından kendimiz mi ölçsek napsak :)))
ayyy benim sağım solum da belli olmaz haaa soruveririrm doktora

görünür mü ki kağıttaa:26::26: ayy sorma sormaa, bizim hayalimizdeki gibi kalsın o kocamannn

Allah sizi napmasın hatunlar Pipinin boyundan bahsediyolar bende sanıyom bebişin boyu 15-20 cm bebişin pipisi kaç milimdir Allah bilir hahaah

ben nıye pipi mipi asermiyom kiii bu hamilelik beni çok değiştrirdi çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…