Kizlar bisi sorcam bana dr soluna yat kan dolaşımı hizlansin dedi uzun sure sol tarafta yatilmiyo ewt Sağım a yatiyorum bu seferde cocugun kafası sagda bi zararı olur mu diye geceleri firildak gibi bi saga bi sola dönüp duruyorum acaba saga döndüğümde bebek sola dönüyor mu ki yoksa kafasi asagida mi kaliyo :)
haftalaaar haftalaaaaar önceydi bir pipicanım olduna öğrenmiştim burada sizlerle o heycanımı paylaşmak için gelmiştim ki kocaman pipiyi gördük diye bir kelam çıkmış idi ağzımdan o gün bugün koca pipili kaldı oğluşum akıllarda
hayatım da hiç bu kadar pipi dememiştim son 1 aydır dediğim kadar pipiyle yatıp pipiyle kalkar olduk bende sorcam dr pipisinin boyunu ölçermisin dicem de utanıyom demeye bayan olsaydı belki derdim içinden salak bu kadın derdi geçerdi erkek dr olunca çekiniyom ama biri sorarsa bende sorarım hehehe
sormaaa yaa bende cok heycanlıyım bi de teeeeeeeee 8de randevuzaman gecmiyo yaniiiii
aa nolmustu kız sonu ben hatırlamıyorumm
ayy ben bu doktorlara sasırıyorum yaa, onlar bılmıyo kuzumm bebek o bebekkkben biliyomm
napalım kızz ates baslattı bu rekabetiibenim de hosuma gitti pipi yarıstırmak bugun ayrıntılıda sorayım bari pipisi kac cm diye, prof da beni psikiyatri kliniğine sevk etsin direk
heheh sor sor hatta benim bikaç tane psikolojik manyak kafayı pipiyle bozmuz arkadasımda var de de bizide komple sevk etsinayyy senin bugun ayrıntılıydı dımııı ben bıle heyecanlandım şimcik
Erkek bebiş bekleyen kizlar isim düşündünüz mu isimleri paylaşabilir misiniz lutfen biz cok kararsiz kaldik
Bebişi erkek olan anneler;
karnınızda tüylenme oldu mu :26: tertemiz göbeğim-karnım tüylerle doldu
acaba ben mi öyle zannediyorum dedim, eşim bişey yok diyor ama, az önce bi yerde rastladım, bebişi erkek annelerin karnı tüylenmiş
var mı sizde öyle bişey?
çok güldüm kaç cm diyemi soracan bakalım ateşi geçmişmisin ateş ki en büyüktü demi:)))
dur bende sorumda komple sevk ediliriz psikiyetriye:))
bizde az önce onu konustuk canım evet bi çogumuzda tüylenme var. dogumdan sonra gider diye ümid ediyoruzzBebişi erkek olan anneler;
karnınızda tüylenme oldu mu :26: tertemiz göbeğim-karnım tüylerle doldu
acaba ben mi öyle zannediyorum dedim, eşim bişey yok diyor ama, az önce bi yerde rastladım, bebişi erkek annelerin karnı tüylenmiş
var mı sizde öyle bişey?
eee olsun o kadarcık. sonucta ben o kadar çabalayıp senden iki hafta önce yapmışım oglusumusen yıne ıyıysın benımki 24 subat bıde aksan-m saat 21:45 de gerci biz kendimiz o saatı ıstedık napalım beklicük
ohooo çoğlaıyoruz kızlar hadiii
çok güldüm kaç cm diyemi soracan bakalım ateşi geçmişmisin ateş ki en büyüktü demi:)))
dur bende sorumda komple sevk ediliriz psikiyetriye:))
sormaaa yaa bende cok heycanlıyım bi de teeeeeeeee 8de randevuzaman gecmiyo yaniiiii
aa nolmustu kız sonu ben hatırlamıyorumm
benimde oldu eskiye göre biraz daha fazlalaştı sanki doğumdan sonra dökülür bence ya fazla aldırmıyorum ben geçici sende takma cnm.
bizde az önce onu konustuk canım evet bi çogumuzda tüylenme var. dogumdan sonra gider diye ümid ediyoruzz
eee olsun o kadarcık. sonucta ben o kadar çabalayıp senden iki hafta önce yapmışım oglusumuilk benim görmem lazım şimdik pipiyiii
ohooo çoğlaıyoruz kızlar hadiii
siz sorun sonra bana söyleyin sonrada ben onların toplamını bulur oğluşumunkini ona göre size söylerim
hee o muuuuateş biliyor sonunun ne olduğunu:))
hangi arkadaşımızdı ismini hatırlamıyorum ama pipi pipi diye diye kadın pipiye aşermişti:))))
hımm bu da farklı bakış açısı tabiiiievet cnm benımde tam ıstedıgım buydu once sız ogranın burda paylasın sonrada beeen soyleyeyim hehe
Doğumdan sonra tüylere ve kilolara karşı bi topik daha açalım
gel senlen feda edelim kendimiziibugun ben sorayım öbür kontrolde sen sor. bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında bulusuruz
beni bakırköye göndermezler manisa yakın bize oraya sevk ederler orda da buluşamayız seninle aklım sende kalır sonra olmaz :) ultrasyon kağıdından kendimiz mi ölçsek napsak :)))
ayyy benim sağım solum da belli olmaz haaa soruveririrm doktora
hee o muuuuperdurable aşermişti kocasına msjlar attıydı hatta ne güzel bitmiş işte sonuu, aşklaa
hımm bu da farklı bakış açısı tabiiii
güzel olur valla, isterseniz toplanıp ağda günü yapalımm
ateş biliyor sonunun ne olduğunu:))
hangi arkadaşımızdı ismini hatırlamıyorum ama pipi pipi diye diye kadın pipiye aşermişti:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?