2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kizlar merhaba ,
ankara'da normal dogumcu bir doktor olarak, kimi onerebilirsiniz ?
son anda ,sezeryan yapmamiz lazim demeyecek , bir doktor yani.

Bebek ve anne icin riskli olan durumlarda tum doktorlar sezeryan der, demeyen doktor sorumsuzdur.

Demek istediginiz, cati darligni her hastasi icin bahane olarak kullanmayan, kendi tatilini harcamamak veya haftasonu gelmemek icin bahaneler bularak sezeyana yonlendirmeyen doktor sanirim.

Ben TOBB ETU Hastanesi'nde Dr. Simla Okumusoglu Karaca'ya gidiyorum. Henuz dogumu konusmadik, ancak ben bebek riskte olmadigi surece normal dogum yapacagim.

Kızlaarr bebeğin hareketlerini hisseden varmı. Ben iki gündür hissediyorum bugün daha kuvvetli hissediyorum. Doktorumda artık hissedersin demişti. Sizde hareketler nasıl:*

tatlım bnde artık hissetmeye basladım gündüzleri bişey yok ama aksamları hissedebiliyorum özellikle sırt üstü yatınca :)

ben geçen gün 100ml i 80 e aldım .hangi site ki acaba o?sebamedi de severim ilk bebeğimde hep omu kullandım ,mennumum yani...son kullanma tarihlerinde bi sorun yoksa gayet iyi fiyat....seninkiler gelsin mennum kalırsan sitenin adını ver canım sana zahmet:)

Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee 375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.

Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa

Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee 375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.

Günaydın :) ohh ne güzel gözün aydın canım darısı başımıza tosuna bak maşallah gülümsemişş :):)

günaydınn maşallah oğluşuna. bi sitresten daha kurtulmuş oldun mutlulunuz daim olsun bizimkilerde iyi çıkar inşallah.

Günaydın, ayrintili ultrason ne zaman çekiliyor?
18-24 haftalar arasinda cekiliyor. En ideali 20-21 gibi sanirim.
Günaydın :) ohh ne güzel gözün aydın canım darısı başımıza tosuna bak maşallah gülümsemişş :):)
Tesekkur ederim canim evet yaa ilk basta agzini gormedik eliyle kordonu tutmus eli de agzina gelmis kapatmisti bes on dakka sonra gorduk
günaydınn maşallah oğluşuna. bi sitresten daha kurtulmuş oldun mutlulunuz daim olsun bizimkilerde iyi çıkar inşallah.

Tesekkurler canim. Gercekten buyuk bi yuk daha kalkti uzerimden. İnsallah herkes saglikli guzel haberlerle atlatir bu telasi da

günaydın arkadaşlar iki gündür aşırı kaşınma başladı derimmi geriliyor çatlayacak ondanmıki bide fazlaca terlemeye başladım ilaçlardanmı nedendir yada benim burnumun hassaslığındanmı çok kokuyorum gibi geliyor rolon deodorant kimyasal diye kullanmıyorum öneriniz nelerdir

Ayy karnimda benim de kasinma oluyor kuruyp geriliyolar heralde canim. Ve o yanma terleme durumu da bi iki haftadr var gece ustumu bile ortmek istemiyorum. Rolon icin de bisey diyemicem ben bunaldkca dus aliyorum hasta olmam cok yakin galiba

günaydın canım ohhh çok şükür çok sevindim heycanla seni bekliyorduk atlattın hadi paşaya maşallah kocaman olmuş yerim ben onu yerim

günaydın demircool AFP nedir bilgim yok ama benimde değerim seninki kadar olmasada yüksek çıkmıştı 1:328 doktorum ben risk görmüyorum ama senin için rahatlasın diye ayrıntılıya göndericem dedi ve 17+3te gittim ayrıntılıya sağ olsun usgyi çeken doktorda uzun uzun inceledi sıkıntı yok dedi bence içini ferah tut tabi şuda var ikilin temizmiydi ? benim 2li testim temiz olduğu için iki testide kıyasladılar :26:
başka doktorlardan da fikir al değerin 250nin altında olduğu için üniversite hastanesinde amniyosentez yaptırabiliyosun tabi bu sizin vereceğiniz bir karar ve onda da 1:200 düşük riski var ben istemiyorum dedim içini ferah tut kötü düşünme ama tedbirlerinide al derim Rabbim şifa versin inş

günaydın canım ohhh çok şükür çok sevindim heycanla seni bekliyorduk atlattın hadi paşaya maşallah kocaman olmuş yerim ben onu yerim

Tesekkurler canimm cok sukur atlattik gerci doktor biraz donuktu bekledigim gibi gecmedi ama oglum iyi diye cok da takmadim. Simdikk sira seker yuklemesinde ona da var daha epeyy

yok yok , hayir, ben tam olarak dediginiz gibi sorumsuz bir doktor istiyorum.
arastirmalarim suruyor, eger bulamazsam (ki turkiye de boyle bir doktoru bulmak zor sanirim ), turkiye disinda bir yerde dogumu yapacagim.

yok yok , hayir, ben tam olarak dediginiz gibi sorumsuz bir doktor istiyorum.
arastirmalarim suruyor, eger bulamazsam (ki turkiye de boyle bir doktoru bulmak zor sanirim ), turkiye disinda bir yerde dogumu yapacagim.

Sorumsuz doktor mu istiyosun normal dogum riskli olsa bile bunun icin direten bi doktor mu yani:26:

Tesekkurler canimm cok sukur atlattik gerci doktor biraz donuktu bekledigim gibi gecmedi ama oglum iyi diye cok da takmadim. Simdikk sira seker yuklemesinde ona da var daha epeyy

bebiş iyi ya en önemlisi o bizim için senin bi şeker yüklemesi kaldı evet ben daha c.tesi yada p.tesi üçlü test sonucunu öğrencem inş temiz çıkar şimdi riskli çıkanları duymaya başlayınca korkuyorum açıkcası sonra 25 şubatta ayrıntılıya randevu alıcam daha bizim çok işimiz var

Oyle icini karartma canim insallah hepimiz saglikla dunyaya getrcez meleklerimizi. Testler sadece risk belirliyo sonucta.. Az kaldi yaa 25ten sonra uslu uslu oturup gun saycaz koca gobeklerle tebikiii alisveris yapcaz bi de ohh

Oyle icini karartma canim insallah hepimiz saglikla dunyaya getrcez meleklerimizi. Testler sadece risk belirliyo sonucta.. Az kaldi yaa 25ten sonra uslu uslu oturup gun saycaz koca gobeklerle tebikiii alisveris yapcaz bi de ohh

inşşş canım ya karnımın büyümeye başlaması bile nasıl mutlu ediyo paşamda büyüyooo o hazırlıklara bi başlasak zaten sabırsızlıkla odası kurcamız günü bekliyorum
kız dün bi arkadaş doğum yaptı ona gittim akşam daha 1 saat olmuş doğalı nasıl bir koku o yaaa içim gitti kucağıma almak istemedim çok küçük yaaa korktum ilk sonra annem zorla kcuağıma verdi bu defada kucağımdan bırakmak istemedim nasıl güzeldi o öyle yeni doğmuş bebek görmeyeli gerçekten de yıllar olmuş ya inş bizlerde o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…