Canm netten araştırdım 1/250 altinda degerde yani bebeklerin yuzde 98i sagkikli geri kalan yüzde2 orani bebek engelli olabiliyormus korkma
kizlar merhaba ,
ankara'da normal dogumcu bir doktor olarak, kimi onerebilirsiniz ?
son anda ,sezeryan yapmamiz lazim demeyecek , bir doktor yani.
Kızlaarr bebeğin hareketlerini hisseden varmı. Ben iki gündür hissediyorum bugün daha kuvvetli hissediyorum. Doktorumda artık hissedersin demişti. Sizde hareketler nasıl:*
aynen canım bende cok ıyı dıye duydum ya bır sıte var faceden arkadas tavsıye ettı orada 100ml ı 44 200ml 79 tl yanı baya ındırımde ıstersen bak ben aldım 2 gune gelecek bebek ıcın bakım urunlerınden de sebametın urunlerının hepsını aldım valla bakalım ınsallah ıyı gelır ucuzlugu bıraz tedırgın ettı ama gorecegız
Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.
Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa
Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.
Günaydın, ayrintili ultrason ne zaman çekiliyor?
18-24 haftalar arasinda cekiliyor. En ideali 20-21 gibi sanirim.Günaydın, ayrintili ultrason ne zaman çekiliyor?
Tesekkur ederim canim evet yaa ilk basta agzini gormedik eliyle kordonu tutmus eli de agzina gelmis kapatmistiGünaydın :) ohh ne güzel gözün aydın canım darısı başımıza tosuna bak maşallah gülümsemişş :):)
günaydınn maşallah oğluşuna. bi sitresten daha kurtulmuş oldun mutlulunuz daim olsun bizimkilerde iyi çıkar inşallah.
günaydın arkadaşlar iki gündür aşırı kaşınma başladı derimmi geriliyor çatlayacak ondanmıki bide fazlaca terlemeye başladım ilaçlardanmı nedendir yada benim burnumun hassaslığındanmı çok kokuyorum gibi geliyor rolon deodorant kimyasal diye kullanmıyorum öneriniz nelerdir
kızlar iyi akşamlar.girmeyeli uzun süre oldu.ama annemdeydim ve giremedim hiç.moralim çok bozuk.3 lü testte risk var dedi doktor bugün.değeri 1:184 çıkmış.AFP de düşük çıkmış.bileniniz varsa nolur bi deyin hele AFP kaç olması gerekiyor.netten bulamadım normal olanınıbütün moralim alt üst oldu
günaydın canım ohhh çok şükür çok sevindim heycanla seni bekliyorduk atlattın hadi paşaya maşallah kocaman olmuş yerim ben onu yerim
Bebek ve anne icin riskli olan durumlarda tum doktorlar sezeryan der, demeyen doktor sorumsuzdur.
Demek istediginiz, cati darligni her hastasi icin bahane olarak kullanmayan, kendi tatilini harcamamak veya haftasonu gelmemek icin bahaneler bularak sezeyana yonlendirmeyen doktor sanirim.
Ben TOBB ETU Hastanesi'nde Dr. Simla Okumusoglu Karaca'ya gidiyorum. Henuz dogumu konusmadik, ancak ben bebek riskte olmadigi surece normal dogum yapacagim.
yok yok , hayir, ben tam olarak dediginiz gibi sorumsuz bir doktor istiyorum.
arastirmalarim suruyor, eger bulamazsam (ki turkiye de boyle bir doktoru bulmak zor sanirim ), turkiye disinda bir yerde dogumu yapacagim.
Tesekkurler canimm cok sukur atlattikgerci doktor biraz donuktu bekledigim gibi gecmedi ama oglum iyi diye cok da takmadim. Simdikk sira seker yuklemesinde ona da var daha epeyy
bebiş iyi ya en önemlisi o bizim için senin bi şeker yüklemesi kaldı evet ben daha c.tesi yada p.tesi üçlü test sonucunu öğrencem inş temiz çıkar şimdi riskli çıkanları duymaya başlayınca korkuyorum açıkcası sonra 25 şubatta ayrıntılıya randevu alıcam daha bizim çok işimiz var
Oyle icini karartma caniminsallah hepimiz saglikla dunyaya getrcez meleklerimizi. Testler sadece risk belirliyo sonucta.. Az kaldi yaa 25ten sonra uslu uslu oturup gun saycaz koca gobeklerle tebikiii alisveris yapcaz bi de ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?