2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sorumsuz doktor mu istiyosun normal dogum riskli olsa bile bunun icin direten bi doktor mu yani:26:

sizi anliyorum (aslinda anliyamiyorum ama saygi duyuyorum yine de goruslerinize )
bence turkiye'de sezeryan oranlarinin artmasinda tek suclu doktorlar degil.
bilmem anlatabildim mi .

İnsallah gorcez canimm yolu yariladik sabahlari mis mis yatariz ogluslarla yaa ben de gobek ve alisveris konusunda senin gibiyim buyudukce mutlu oluyorum biseyler aldikca musmutlu oluyorum icinde bebegimi hayal etmek cok guzel yaa.

sizi anliyorum (aslinda anliyamiyorum ama saygi duyuyorum yine de goruslerinize )
bilmem anlatabildim mi .

Bende kesinlikle normal dogumdan yanayim ama beni ya da bebegimi riske atacak bi durum olursa da normal diye tutturamam tabikii. Neyse o da senin fikrin. Umarim istedigin gibi bi doktor bulursun.

yok yok , hayir, ben tam olarak dediginiz gibi sorumsuz bir doktor istiyorum.
arastirmalarim suruyor, eger bulamazsam (ki turkiye de boyle bir doktoru bulmak zor sanirim ), turkiye disinda bir yerde dogumu yapacagim.

Sorumsuz doktor mu istiyosun normal dogum riskli olsa bile bunun icin direten bi doktor mu yani:26:

speci cnm şaşırdın mı sen bebeğinde seninde sağlığın söz konusu olsa bile mi direteceksin ne gerek var ki :44:

bilmem anlatabildim mi .

Bence cok buyuk konusuyorsunuz. Suyunuz gelip, bittiginde, bebegin kalp atislaris amniyo sivisi kalmadigi icin dusmeye basladiginda, hala acilmaniz 3cm'ken, siz inatla normal dogum diyebilecek misiniz? Gobeginize bagli kalp ritim cihazi gittikce az ses veriyor, bebek icinizde oluyor, siz inatla 10cm acilmayi mi bekleyeceksiniz? Sunni sanci verdiler, iki saat gecti, dort saat gecti, alti saat gecti, hala acilmaniz 4cm'de, bebek gitti bekli de, hala mi bekleyeceksiniz?

Biraz gercekci olun. Kusura bakmayin ama bebek risk altindayken hala normal dogum diye tutturabiliyorsaniz bencilsiniz.

Yukarida yazdiklarimin hicbiri olmayabilir de, bu kadar felaket seneryolarinin normal doguma orani eminim azdir, yine de kisisel egolar bir yana konmali, her duruma adapte olunabilmeli.

Son düzenleme:
İnsallah gorcez canimm yolu yariladik sabahlari mis mis yatariz ogluslarla yaa ben de gobek ve alisveris konusunda senin gibiyim buyudukce mutlu oluyorum biseyler aldikca musmutlu oluyorum icinde bebegimi hayal etmek cok guzel yaa.

ahhh o oğluşlar nasıl tatlı oluyo bir doğsunlarda görün siz hiç kimsenin değilse bile oğluşların sultanı oluyosunuz daha bu sabah öpüş kokuş ayrıldık ergenlik çağına girene kadar da böyle devam eder galiba misss misss

Kizzz dur simdiden yapma bize bunuu gunleri geciremeyiz yoksaa, daha anca yariya geldik
Ayy cok heycanli yaa

nagişim maşallah senin oğlana zaten imreniyorum böyle anlattıkça inş bizlerde o günleri görürüz

Kizzz dur simdiden yapma bize bunuu gunleri geciremeyiz yoksaa, daha anca yariya geldik
Ayy cok heycanli yaa

valla cnm kız annesi olmak başka diyoya herkes her ikiside evlat elbetteki mükemmel
ama inanın erkek annesi olmak daha başka hayatının merkezinde sen oluyosun o kadar anneci oluyolar ki benim oğluma göre herşeyin enleri annesinde tabi bende zevkten dört köşe
bu yemeği annemden güzel kimse yapamaz,en güzel annem,en en en hep böyle tabi arada annecim ruj sür saçınıda yap ,bu yakışmamış değiştirede hazır olun

herkezin görüşü fikri düşüncesi ayrıdır kimseyi kimse hiç bir şeye zorlayamaz zaten dr normal istediğini sölersin dr geçerli bir açıklaması yoksa sezeryana alamaz ki zaten ben normal doğum düşünmüyorum korkuyorum sezeryan istiyorum ama yine de emin ve net konuşmak istemiyorum oldu ki sancım geldi suyum geldi doğum başlıyo açılma oldu o an belki fikrim değişir valla benim doktorum şuan doğumu konuşmuyo bile kendisi normal doğumdan yana çünkü normal doğumun faydalarını sadece anlatmaya çalışıyo o zaman gelince karar veririrz takma kafana şimdiden diyo ve geçiyo en iyisini de yapıyo daha dün arkadaşım doğum yaptı sabah sancı başladı açılması saat 4 gibi 8 cm olmuş ama bebek kanala inmemiş hemen sezeryanla alınmış yani dr dur alma bekle diyemez ki o durumda boşverelim şimdi biz bunları daha çok zaman var önümüzde o an bebeğimize sağ salim kavuşmak için herşeyi yapıcaz zaten

Ayyy yerim ben onu yaa, bursaya geldigimde belki yerim kizz simdiden bu kadar guzelse tabi dogunca zevkten dort kose oluruzz gel temmuz geeeeeellll

peki.
tesekkurler.
( bu arada , bahsettiginiz felaket senaryolarinin sebebplerini de ogrenmenizde fayda var diye dusunuyorum. sebepleri bertaraf etmek acisindan yani. )
sevgiler.

Aynen canim bizde hiiic bahsetmedik dogumdan daha. Simdi ne desek bos zaten. Normal diye gidip sezeryan olan, sezeryan isteyip normal dogurup gelen cok var. Biz simdi bu aylarin tadini cikaralimmm

benim ilk doğumum normal ve inanırmısınız biz doktorumla hiç doğumu konuşmadık 38 haftalıktım doktor hnm gece çok ağrım oldu dedim çık bakalım bir muayene edeyim dedi o ilkti,38+3te sabah suyum geldi doğuma gittim sabah 8de hastaneye girdik 15:50de doğdu oğlum birazcık akışına bırakmak lazım bence herşeyin hayırlısı

peki.
tesekkurler.
( bu arada , bahsettiginiz felaket senaryolarinin sebebplerini de ogrenmenizde fayda var diye dusunuyorum. sebepleri bertaraf etmek acisindan yani. )
sevgiler.

Bunlar felaket senaryosu degilki olasi seyler hep. Nedir sebepleri ben merak ettim.

Aa bi de erkekler gununu gecer oyle gelir diyolar uyuz oluyom bende ne guzel 38te gelmis pasann. İnsallah kolaylikla dogururuz hepimiz. Sonrasinda kac gunde toparlanip normal hayata döndun canim?

Ayyy yerim ben onu yaa, bursaya geldigimde belki yerim kizz simdiden bu kadar guzelse tabi dogunca zevkten dort kose oluruzz gel temmuz geeeeeellll

ye teyzesi oda zaten bizim bebişleri yicek şimdiden kardeşiyle ilgili ne senaryoları var arada gelip karnımı seviyo falan eşime bile karnını elletmeyen ben kuzuma bişey diyemiyorum

Aynen canim bizde hiiic bahsetmedik dogumdan daha. Simdi ne desek bos zaten. Normal diye gidip sezeryan olan, sezeryan isteyip normal dogurup gelen cok var. Biz simdi bu aylarin tadini cikaralimmm

aynennn tadını çıkaralım zamanı geldiğinde yaşayıp görücez

kizzzzz kocana da mi elletmiyosunn, adam sevsin yazikk

doğru sölüyosunuz valla ne olcamızı nasıl doğum yapıcamızı Allah bilir ne biz nede dr lar bilemez ben dr sordum bi ara çok kafama takmıştım dr gerektiği kadar açıklama yaptı beni rahatlattı doğumla ilgili konuşmadı ama o günden beride düşünmedim hiç açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…